Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 14:53

Отговори на тема  [ 786 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 40  Следваща
Лудогорец Разград - 2014/2015 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   31.08.2014 15:04

LaVilla написа:
Само не разбрах... готов ли си да инвестираш 1000 евро???? Щото си много сигурен в твърденията си.... А за мачът с Лацио съм писал и официално, че това е мачът с най-много непредизвикани грешки, които Лудогорец направи в европейски мач... Дори мисля, че и при една дискусия с Нейви около този мач го написах и тук... Петев слаб треньор? айде намери къде съм го писал... Петев е супер треньор, направи една единствена грешка и това му коства всичко в Лудогорец, но тепърва ще го доказва в чужбина... Да миналата година всичко това можеше да стане и без треньор и заставам зад това на 100%... Миналата година всеки с диплома на треньор, който можеше да влезе в съблекалнята и чисто психологически да освободи отбора, да стане приятел с играчите и да свали напрежението постигаше същия резултат.... А ако го нямаше това "уродливо явление" сега щяхме да си гледаме мачове Марек - Хасково, и да се кефим на Димчо Ненов и Тони Велков....

А за Литекс колко си далеч от истината нямаш представа... Такива примери мога да кажа... последният с футболист на 2012 година, ама с теб дискусия никога не е можело да се води било то на тема футбол, ПМЛ или каквото и да било. Така спокойно си живей в собствения свят заврян зад клавиатурата....

Посочи ми статията, в която си разкритикувал подобаващо ръководството на ЧФК Амфетаминец за уволнението на "супер треньора" след "един слаб мач", а също и статията, в която заставаш 100% зад думите си, че европоходът на амфетките от миналия сезон е плод на инерция и луд късмет, и считай, че с най-искрено извинение си вземам думите назад!!!

Иначе примерите за Литекс ги давай на футболната общественост от страниците на медията, за която работиш, не на мен. Това за Миланов го знаят и малките деца, ама дайте да го чуем и официално, аджеба. Ама май нещо не е много здравословно да се критикуват силните на деня в родния мутренски футбол, че фактурите могат да намалеят или съвсем да се изпарят... :|

Цитат:
А ако го нямаше това "уродливо явление" сега щяхме да си гледаме мачове Марек - Хасково, и да се кефим на Димчо Ненов и Тони Велков....

Доколкото се усеща от последната ти услужлива статия, май по неволя пак ще си гледаме Марек-Хасково, въпреки че ШЛ ще се играе "в задния ни двор". А казват, че футболът бил игра за хората, а не за самовлюбени мутрагени и техните глашатаи с камерите, микрофоните и писалките... :(

Цитат:
6. Айде малко да съм по-запознат от теб кой колко взема в Лудогорец... не се правете, че от всичко разбирате...

Щом си толкова запознат, сигурно трябва да се досещаш и за едни "други" разходи... Едно време им се викаше "черни каси", ама не се и съмнявам, че в днешните светли години на кристалночистия мутренски бизнес всичко е осчетоводено със съответната фактура. Примерно приятелските почерпки на съдийските бригади още ли се отчитат в графа "тиймбийдинг"? :D И съществуват ли тези особено важни разходи за всеки сериозен клуб с професионална организация, като например "поддръжка на тоалетното казанче в офиса на домакина" = 35 000 лева на месец? :D

~

Както и да е. Не искам да се заяждам с тебе. Знам, че принципно си свестен и сигурно дълбоко в себе си изпитваш неудобство към някои свои прЕститутски залитания покрай работата си. Разбирам го напълно. За жалост, такива са времената - човек често е принуден да се гърчи и свива по принудата на обстоятелствата, особено в една толкова ветровата и неблагодарна професия. Но ако всички вкупом се отречем от честност и морал за единия залък хляб, в какъв свят ще живеем утре?

Жив и здрав! :-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   31.08.2014 16:29

tonzos_justice написа:
Bjoern Bo написа:
Баче Весе, дали не си се олял лекичко: http://gong.bg/bg-football/evrouchastnici/kolko-shte-struvat-biletite-za-real-i-livyrpul-294900?!? :helpless:

За Реал Домуса ще ги направи:

сектор А: 90.00
сектор В: 60.00
Б и Г: 40.00

За Ливърпул и Базел:

сектор А: 80.00
сектор В: 50.00
Б и Г: 30.00

Аха
това ще са и според мен цените

това в Гонг е научна фантастика с фентъзи елемент... :uuu:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   31.08.2014 17:14

Diavolo написа:
Аха
това ще са и според мен цените

това в Гонг е научна фантастика с фентъзи елемент... :uuu:

Всяка стотинка над тези суми удря по психологическата граница ;-)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   31.08.2014 18:04

Успех на момчетата днес срещу Берое.

Напред към 4та поредна титла и КУР за Тройчо ЗИмбруто :rock:

Колкото по-скоро панчаревския евроидиот осъзнае,че няма да е шампион за нищо на света толкова по-добре,че иначе се създава нездравословен и излишен свински квич!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Последна промяна Крал Блуфен на 31.08.2014 18:06, променена общо 2 пъти

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   31.08.2014 18:19

Крал Блуфен написа:

Колкото по-скоро панчаревския евроидиот осъзнае,че няма да е шампион за нищо на света толкова по-добре,че иначе се създава нездравословен и излишен свински квич!

БЕРОЕ спира днес Домусбахче :ludnica: 1:2 :ludnica:

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   31.08.2014 18:28

LaVilla написа:
Десето, относно треньорите (някой беше подхванал тази тема). Стоев е един изключително слаб треньор, който беше на път да провали всичко постигнато. Стоев се носи по инерция миналата година и късметът бе с него. Той използва това, което Петев и Дерменджиев направиха. Тази инерция се запази през календарната 2013, през 2014 Лудогорец не направи нито един силен мач и отстрани Лацио с най-слабия си мач в Европа от спортно-техническа гледна точка. Имаше късмет, че "книжните" грандове бяха още по-слаби, за да не застрашат титлата.... Смяната на Стоев закъсня, защото трябваше да е веднага след края на сезона и не трябваше да се допуска да прави втора поредна подготовка... Сега трябва да се прави "ремонт" в движение. Колкото до Дерменджиев... той е чудесен тактик, може да води мачовете и знае какво прави... Има основен проблем, но само от него си зависи дали ще успее да го реши...

Абе за това ми е малко по-различно мнението. Не знам кой как води подготовките (в тоя ред на мисли, физическата подготовка не е ли отговорност и на двамата испански кондиционни треньори?), ама при воденето на мачовете се виждаше сериозна разлика, която не беше в полза на Петев. ЗАщото онова отпадане от Динамо Загреб колкото беше късметлийско, толкова беше и предизвикано. Помним как се затвориха тогава, какво бавене и какви номера бяха. Същото беше и в решителния мач за титлата с чорбата - прибраха се яко отзад и само късметът ги спаси, че не влезе някоя от трите греди. За разлика от него Стоев си изнасяше играта напред и с него изглеждаха далеч по-спокойни и уверени, и си задържаха преднината с владеене на топката и футбол. В това отношение Дерменджиев на тоя етап ми прилича повече на Петев, ама да видим.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   31.08.2014 18:30

oasis написа:
navy написа:

Един журналист професионално не трябва да има пристрастия, за да може да е обективен! Ей го на време оно Мичмана, на Парк де Пренс само промълви "Господ е българин" - ти представяш ли си Смукачев щеше да се насере, напикае и изпразни и роди тризнаци едновременно!

Ти обаче продължаваш да си пишеш глупости и да си вярваш. Мичмана никога не е бил безпристрастен, че той като коментираше мачове на Левски ги наричаше "наште".

Мичмана? Ти да не си гледал някой от филмите за Левски, в които той е глас зад кадър? Щото едно време Мичмана не са го знаели от кой отбор е и даже левскарите са го мислели за чорбар, толкова безпристрастно е коментирал.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   31.08.2014 18:33

Bjoern Bo написа:
Това за Миланов го знаят и малките деца, ама дайте да го чуем и официално, аджеба.

За какво става дума, че аз за разлика от малките деца не го знам :)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   31.08.2014 18:33

spurs написа:
oasis написа:
navy написа:

Един журналист професионално не трябва да има пристрастия, за да може да е обективен! Ей го на време оно Мичмана, на Парк де Пренс само промълви "Господ е българин" - ти представяш ли си Смукачев щеше да се насере, напикае и изпразни и роди тризнаци едновременно!

Ти обаче продължаваш да си пишеш глупости и да си вярваш. Мичмана никога не е бил безпристрастен, че той като коментираше мачове на Левски ги наричаше "наште".

Мичмана? Ти да не си гледал някой от филмите за Левски, в които той е глас зад кадър? Щото едно време Мичмана не са го знаели от кой отбор е и даже левскарите са го мислели за чорбар, толкова безпристрастно е коментирал.

той не беше ли от Локо София ???

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   31.08.2014 18:34

Не не, левскар си беше.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   31.08.2014 20:26

spurs написа:
LaVilla написа:
Десето, относно треньорите (някой беше подхванал тази тема). Стоев е един изключително слаб треньор, който беше на път да провали всичко постигнато. Стоев се носи по инерция миналата година и късметът бе с него. Той използва това, което Петев и Дерменджиев направиха. Тази инерция се запази през календарната 2013, през 2014 Лудогорец не направи нито един силен мач и отстрани Лацио с най-слабия си мач в Европа от спортно-техническа гледна точка. Имаше късмет, че "книжните" грандове бяха още по-слаби, за да не застрашат титлата.... Смяната на Стоев закъсня, защото трябваше да е веднага след края на сезона и не трябваше да се допуска да прави втора поредна подготовка... Сега трябва да се прави "ремонт" в движение. Колкото до Дерменджиев... той е чудесен тактик, може да води мачовете и знае какво прави... Има основен проблем, но само от него си зависи дали ще успее да го реши...

Абе за това ми е малко по-различно мнението. Не знам кой как води подготовките (в тоя ред на мисли, физическата подготовка не е ли отговорност и на двамата испански кондиционни треньори?), ама при воденето на мачовете се виждаше сериозна разлика, която не беше в полза на Петев. ЗАщото онова отпадане от Динамо Загреб колкото беше късметлийско, толкова беше и предизвикано. Помним как се затвориха тогава, какво бавене и какви номера бяха. Същото беше и в решителния мач за титлата с чорбата - прибраха се яко отзад и само късметът ги спаси, че не влезе някоя от трите греди. За разлика от него Стоев си изнасяше играта напред и с него изглеждаха далеч по-спокойни и уверени, и си задържаха преднината с владеене на топката и футбол. В това отношение Дерменджиев на тоя етап ми прилича повече на Петев, ама да видим.

Искам коментар за първите 10 минути от мача с Берое - имаше ли дузпа или сумилация на негрото и какво бе играта с ръка в полето на амфетаминец?
Вижте, с такива съдии и аз да съм треньор, вземам титла одма!

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   31.08.2014 20:28

Крал Блуфен написа:

Хахах, до онзи ден не можеше да ги дишаш, а сега ще им станеш първи фен на Лудогорец :-D :cheers:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   31.08.2014 20:32

Diavolo написа:
Хахах, до онзи ден не можеше да ги дишаш, а сега ще им станеш първи фен на Лудогорец :-D :cheers:

Всичко идва от това, което им стори Стойчо Младенов :rofl:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   31.08.2014 21:14

spurs написа:
oasis написа:
navy написа:

Не се занимавай с болни мозъци

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   31.08.2014 21:55

tonzos_justice написа:
Крал Блуфен написа:

БЕРОЕ спира днес Домусбахче :ludnica: 1:2 :ludnica:

ЕДИН Е ТОНЗО ЕДИН! Колко близо бях за невярващите :rofl: Айде Лапникуровец започва да се дъни, Чорбата да се стяга за титла :dance:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   31.08.2014 21:55

spurs написа:
oasis написа:
navy написа:

Прави ми впечатление че ти в последно време не си в час, ако си малък и не помниш, аз много добре помня как Мичмана в много от мачовете викаше на Левски "наште", но ето че за пореден път се убеждавам колко промити мозъци сте това левскарите, начело с Нейви, който определено не е в час.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   31.08.2014 21:57

navy написа:
Не се занимавай с болни мозъци

Нали се разбрахме с теб кой е промития мозък, потърси помощ докато е време ;-)

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   31.08.2014 22:12

Публична тайна беше, че Мичмана е левскар, дори не беше и тайна, ако трябва да сме честни. Той никога не е крил симпатиите си към Левски. Но аз нито веднъж не съм го чул да се изказва тенденциозно, нито при коментар на живо, нито при дискусия в студиото. Това с "наште" са фенски митове от противниковите лагери. Хайде малко по-сериозно, когато си говорим за най-великия ни футболен коментатор евър, ако обичате!

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   31.08.2014 22:19

SUBXERO написа:
Публична тайна беше, че Мичмана е левскар, дори не беше и тайна, ако трябва да сме честни. Той никога не е крил симпатиите си към Левски. Но аз нито веднъж не съм го чул да се изказва тенденциозно, нито при коментар на живо, нито при дискусия в студиото. Това с "наште" са фенски митове от противниковите лагери. Хайде малко по-сериозно, когато си говорим за най-великия ни футболен коментатор евър, ако обичате!

Е тука не си прав, аз много добре помня това с наште и както сега някои журналисти дразнят като наричат някой клубен отбор наште така и Мичмана дразнеше едно време, а дали е най-добрият ни коментатор това е доста субективно и няма смисъл да се спори, но за мен не е.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   31.08.2014 22:21

Мичмана е легенда, как коментираше Калчото само, това беше изключителна наслада. А гласът му беше създаден само за коментатор, един голям виртуоз, велик човек!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 786 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 40  Следваща