Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 16:35

Отговори на тема  [ 786 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 40  Следваща
Лудогорец Разград - 2014/2015 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   03.09.2014 10:19

На Враца написа:
Bjoern Bo написа:
На Враца написа:
За съжаление, в Бг има ужасно много фенове на Лузърпул и дори и 200 лв билета да беше, пак щяха да напълнят стадиона. На мача с тези червени неудачници, ще бъдат 40 000 фена на Лузърпула.

Да бе, 100 000 ... С ЦСКА едвам се събраха около 15 000 преди деседина години, когато пак имаше някакви титанични изхвърляния с цените на билетите. Нали тогава се роди скандирането: "Колко лева за билет? - Двайсе лева за билет" :D

Ще видим, аз залагал, че ще се напълни. Иначе е ясно, че са нереално високи цените. Не си струва въобще.

Че ще се напълни, не ще и питане, ама няма да е с 40 000 лузърпула, ами с платените зрители на домусбей! За всеки пътуващ фен на амфетките ще има специален пакет - билет за мача, комплект кренвирши за из път и две розови ушенца за хореография :D

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   03.09.2014 11:16

Мача ни с Лудогорец се чудя къде да ида да го гледам, в Пловдив или Бургас или Варна, все ще е по-топло от София. За с Реал задължително с "българската" агитка някъде!

За Пуул - Лудогорец, ако не съм в Сф ще съм по кръчмите, но не и на стадиона!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   03.09.2014 12:51

Крал Блуфен написа:
tonzos_justice написа:
Още един път да преговорим, че цените са престъпление. Правете разлика. Тук не говорим за софийските отбори с много фенове като Левски и ЦСКА. Тук говорим за 30 000 град с 500 фена, идващ да домакинства в София от 300 км. Усещате ли тънката линия? Молят се за подкрепа, в същото време ти свалят кожата. На мен специално сравненията - "Еми такива са цените на Запад" не ги приемам за нормални. България е на Изток :wave:

100лв за сектор "А" за мач на Реал Мадрид си е напълно нормална цена. А в наркоманските сектори Б и Г е комичните 50лв (25 евро). Нема как да гледаш Реал Мадрид за 20лв и на който му е скъпо просто ше си седи пред ТВ и ше слуша диариите на Смукачев. Просто е и въпрос на избор!

Абсолютно вярно, само си мисля, че за Базел са малко височки.
Ето, на Анфийлд ще бъдат по 52 паунда, което си е 120 кинта.
Ако са ниски цените ще има яко черна борса, не че и сега няма да има.
На нашия мач с Вердер бяха 40 лв за Б/Г, ако не се лъжа.
Иначе и за без пари няма да ида на стадиона, просто не ме бригат тези отбори.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   03.09.2014 14:23

Абе какви са тези напъни да се изкарат тези цени нормални? Платените драскачи са ми ясни, ама обикновени фенове чий го крепят? Какво се демонстрира с подобна позиция - колко сме добре платени или какви сме големи европейци? :dunno:

п.п. 15 лева ми струваше билетът за "Г" на Левски-Барса. С Вердер и Челси бяха нещо от порядъка на 8-10 лева за задните сектори! Оттогава животът да е поскъпнал максимум 1,5-2 пъти!

п.п.п. И с риск да се повторя, сравнения със цените на билетите на Запад, специално пък Англия, са смехотворни. Първо, в Англия цените на билетите за футбол са ужасно завишени и местните фенове неведнъж са вдигали вой от подобна луда ценова политика, ама като има кой да плаща, ще се увеличават и още - там за баницата имаше една приказка, нали... И второ, както се казва - къде Лом, къде Лондон. Значи, завишените билети в Англия са около три пъти по-скъпи от нормалните билети в България, ама не е ли редно да се направи и едно сравнение на покупателната способност? Да не си отишъл да си пазаруваш оригинална фланелка на Джерард от онлайн феншопа на Ливърпул, че никой да не ти отчита местния стандарт като водещ фактор при ценоопределянето...

п.п.п.п. Винаги съм бил почитател на идеята, че стойностните неща трябва да са почти безплатни, за да са общодостъпни за по-широк кръг хора, ама като гледам колко много балъци има по белия свят, дето с лека ръка хвърлят луди суми за някакви уникални глупости, как да не им вземеш парите в крайна сметка! Щото ти му опрощаваш справедливата реална цена, а той отиде и изхарчи спестеното при някой шибан спекулант. Не е справедливо някак си. Ама не е справедливо и да скубеш голтака само защото има достатъчно балъци, които са се подредили на редичката за скубане. Гадна работа... :(

Последна промяна Medved на 03.09.2014 14:26, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   03.09.2014 16:43

Bjoern Bo написа:
Абе какви са тези напъни да се изкарат тези цени нормални? Платените драскачи са ми ясни, ама обикновени фенове чий го крепят? Какво се демонстрира с подобна позиция - колко сме добре платени или какви сме големи европейци? :dunno:

п.п. 15 лева ми струваше билетът за "Г" на Левски-Барса. С Вердер и Челси бяха нещо от порядъка на 8-10 лева за задните сектори! Оттогава животът да е поскъпнал максимум 1,5-2 пъти!

п.п.п. И с риск да се повторя, сравнения със цените на билетите на Запад, специално пък Англия, са смехотворни. Първо, в Англия цените на билетите за футбол са ужасно завишени и местните фенове неведнъж са вдигали вой от подобна луда ценова политика, ама като има кой да плаща, ще се увеличават и още - там за баницата имаше една приказка, нали... И второ, както се казва - къде Лом, къде Лондон. Значи, завишените билети в Англия са около три пъти по-скъпи от нормалните билети в България, ама не е ли редно да се направи и едно сравнение на покупателната способност? Да не си отишъл да си пазаруваш оригинална фланелка на Джерард от онлайн феншопа на Ливърпул, че никой да не ти отчита местния стандарт като водещ фактор при ценоопределянето...

п.п.п.п. Винаги съм бил почитател на идеята, че стойностните неща трябва да са почти безплатни, за да са общодостъпни за по-широк кръг хора, ама като гледам колко много балъци има по белия свят, дето с лека ръка хвърлят луди суми за някакви уникални глупости, как да не им вземеш парите в крайна сметка! Щото ти му опрощаваш справедливата реална цена, а той отиде и изхарчи спестеното при някой шибан спекулант. Не е справедливо някак си. Ама не е справедливо и да скубеш голтака само защото има достатъчно балъци, които са се подредили на редичката за скубане. Гадна работа... :(

Ако има основание да се претендира за цените на билетите, то е, че мястото на събитието - ст "В Левски" не отговаря на никакви критерии и да идеш там на такъв мач е само по себе си унижение - джобят те, чакаш на 3 преоверовъчни пункта по 1 час, и т.н.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   03.09.2014 22:09

Bjoern Bo написа:
Че ще се напълни, не ще и питане, ама няма да е с 40 000 лузърпула, ами с платените зрители на домусбей! За всеки пътуващ фен на амфетките ще има специален пакет - билет за мача, комплект кренвирши за из път и две розови ушенца за хореография :D

Г-Н Меринджей пак си се изказал супер контетентно.:-) С тия цени на билетите от по сто едниния не знам какви ще са тия платени фенове. Ако Домусбей даваше на всеки фен по 100-тачка ще е на вътре с приходите и да е фалирал досега. Ооттук натам ще обира вас богаташките софианчета, хем ви прави смешни ваште отборчета, хем си и взима пачки затова, че му ходите на неговите мачове. :idea:

Изображение

(Real Green)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   03.09.2014 22:26

Попе, надявам се си наясно колко от тези хора влизат с безплатни пропуски :) Само и само да има калабалък на стадиона :)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   03.09.2014 22:28

Попеску, сложи си още един Домусбей в сигата и извикай мощно "моци, моци, моци, моци" и може и теб да те огрее някой преоценен билет за ШЛ :)))

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   03.09.2014 23:05

Стар мерджан, пак се изхвърли ни в клин ни в ръкав. Хич не ме мисли ти мене, паднаха се такива отбори, за който пари да ми дават пак няма да им ида на мачовете. Каква ирония обаче само се получи, точно тия който псуваха Домуса ще трябва да се бръкнат надълбоко в джоба да му понапълнят хазната. За да може той след това с отборчето си да ги плющи за следващите няколко години за първенството. Ей на това му се вика Феодализъм, раята се изтрепва да напълнят джоба на чорбаджията, а той си го пошляпва от време на време да са му покорнички. :-)

Изображение

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   03.09.2014 23:17

fc_bayern написа:
Стар мерджан, пак се изхвърли ни в клин ни в ръкав. Хич не ме мисли ти мене, паднаха се такива отбори, за който пари да ми дават пак няма да им ида на мачовете. Каква ирония обаче само се получи, точно тия който псуваха Домуса ще трябва да се бръкнат надълбоко в джоба да му понапълнят хазната. За да може той след това с отборчето си да ги плющи за следващите няколко години за първенството. Ей на това му се вика Феодализъм, раята се изтрепва да напълнят джоба на чорбаджията, а той си го пошляпва от време на време да са му покорнички. :-)

Хаха, ама какво те интересуват другите отбори бе, не е ли достатъчно, че играе КАУЗАТА?!? :-D

Иначе тия, дето псуваха Домуса, едва ли ще се бръкнат в джоба, ама много от тия, дето му смукаха пацата, май ще си бръкнат в дупето :)))

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   03.09.2014 23:20

Е така е!

https://www.youtube.com/watch?v=EyHPFvNrjIY

:moufan: :laugh:

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   04.09.2014 08:29

Подкрепям Лудогорец само за мачовете с Реал и Базел и то пред телевизора - нема да давам безумни пари на Домуса...

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   04.09.2014 12:55

alessandron написа:
Лудогорец се превръща в бизнес модел на футбол - така, както навсякъде от западната ни граница направиха много отбори, че и на изток някои - справка БАТЕ. Щото точно БАТЕ преди Левски си бяха един екзотичен отбор, дори на мача с Левски си бяха пълни лавандули, гледах на живо и много добре помня какво видях тогава. Левски по ония години изпусна уникална инерция и възможност да направи това, което сега прави Лудогорец. Вече казах и пак повтарям - по-миналата година Домуса кого купи, Левски или Славия в последния кръг? Когато ЦСКА и Левски са балъци и се продават за жълти стотинки, тогава не е виновен този, който се възползва и гледа проектът му да се развива. В съвременния футбол, който отдавна стана бизнес, това е моделът - установяваш вътрешна доминация чрез натрупване на капитал - финансов и игрови, а после точиш и се държиш горе чрез ШЛ. За клубове като от нашите държави - толкоз. КЕШ остана в миналото - когато много отбори можеха да спечелят купата. Сега са пряко сили пет-шест - затова и като интерес поне за мен футболът доста надолу отива.

С този подход надали:
http://gong.bg/bg-football/evrouchastnici/vratariat-moci-s-shokirashta-premiia-za-boia-nad-stiaua-295404
Ако е вярно, то вече 1/3а е похарчена... според мен напълно безсмислено!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   04.09.2014 13:21

Keanu написа:
Подкрепям Лудогорец само за мачовете с Реал и Базел и то пред телевизора - нема да давам безумни пари на Домуса...

Само с Реал и Базел ли? Що така бре, патриоти? Какво е това ненадейно продухване на патриотичния патос и разсъхване на "националната кауза". Какво излиза - просто си използвахте егоистично амфетките като ракета носител на лелеяната ШЛ и любимите ви отбори и сега ги захвърлихте като непотребна вещ. Грозно, но и съвсем нормално - такава е съдбата на всички изкуствени неща...

п.п. Още чакам с нетърпение мнението на Дяволето по въпроса кои от мачовете смята да гледа на "Васил Левски" и как намира цените на билетите? ;)

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   04.09.2014 13:26

Аз пък кога съм казвал, че са "национална кауза"?! Реално не са националния отбор и няма как да се подкрепят безкористно всеки един мач... а и не са ми любимия отбор - ЦСКА
Относно билетите - сега излязоха съобщения в медиите, че едва ли не вече билетите били разпродадени и щяло да останат 5-6 хиляди при започване на реалната продажба на касите... нема такива спекулации

Последна промяна Keanu на 04.09.2014 13:34, променена общо 3 пъти

(Крива Нива)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   04.09.2014 14:02

navy написа:
alessandron написа:
Лудогорец се превръща в бизнес модел на футбол - така, както навсякъде от западната ни граница направиха много отбори, че и на изток някои - справка БАТЕ. Щото точно БАТЕ преди Левски си бяха един екзотичен отбор, дори на мача с Левски си бяха пълни лавандули, гледах на живо и много добре помня какво видях тогава. Левски по ония години изпусна уникална инерция и възможност да направи това, което сега прави Лудогорец. Вече казах и пак повтарям - по-миналата година Домуса кого купи, Левски или Славия в последния кръг? Когато ЦСКА и Левски са балъци и се продават за жълти стотинки, тогава не е виновен този, който се възползва и гледа проектът му да се развива. В съвременния футбол, който отдавна стана бизнес, това е моделът - установяваш вътрешна доминация чрез натрупване на капитал - финансов и игрови, а после точиш и се държиш горе чрез ШЛ. За клубове като от нашите държави - толкоз. КЕШ остана в миналото - когато много отбори можеха да спечелят купата. Сега са пряко сили пет-шест - затова и като интерес поне за мен футболът доста надолу отива.

С този подход надали:
http://gong.bg/bg-football/evrouchastnici/vratariat-moci-s-shokirashta-premiia-za-boia-nad-stiaua-295404
Ако е вярно, то вече 1/3а е похарчена... според мен напълно безсмислено!

Бях казал, че повече няма да пиша и ще си спазя заръката.... само ще коментирам това, което е поредната манипулация от страна на румънците.... Премиите за влизане в ШЛ на ВСИЧКИ (титулярите) са 80 000 евро...

(Крива Нива)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   04.09.2014 14:08

Keanu написа:
Аз пък кога съм казвал, че са "национална кауза"?! Реално не са националния отбор и няма как да се подкрепят безкористно всеки един мач... а и не са ми любимия отбор - ЦСКА
Относно билетите - сега излязоха съобщения в медиите, че едва ли не вече билетите били разпродадени и щяло да останат 5-6 хиляди при започване на реалната продажба на касите... нема такива спекулации

Това е спекулация на 7 дни спорт...

http://ludogorets.gong.bg/bg-football/e ... fik-295437

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   04.09.2014 15:18

А тия 7 дни каква конкуренция си правят със Спортал да му правят наколенки на домуса не е истина :laugh: Тоя зарков малко го напръскаха, трябва някой път да бъде пребит като куче и да полежи по болниците, за да му дойде акъла.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   04.09.2014 15:41

gamen4o написа:
А тия 7 дни каква конкуренция си правят със Спортал да му правят наколенки на домуса не е истина :laugh: Тоя зарков малко го напръскаха, трябва някой път да бъде пребит като куче и да полежи по болниците, за да му дойде акъла.

А Гришо подкрепяш, а?!? :rofl: :bear:

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   04.09.2014 16:19

Аз и Данчо Лазаров подкрепям но той е един истински БЪЛГАРИН, а не подлога като радо стойчев и казийски, които са същите родоотстъпници като домуса :ura:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 786 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 40  Следваща