Лудогорец Разград - 2014/2015
| Автор |
Съобщение |
|
Stuart
(The Cursed)
|

Re: Лудогорец Разград - 2014/2015 | 17.09.2014 00:00
Важното е, че сте живи, момчета. Бяхме наистина притеснени. 
_________________ Let's Make PML Great Again!
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: Лудогорец Разград - 2014/2015 | 17.09.2014 00:00
бих казал повече от прилично до тъпата дузпа .. относно Базел, все пак формата им не би трябвало да се определя от европейски мач на Бернабеу, но дано зелените вземат нещо от тях 
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Лудогорец Разград - 2014/2015 | 17.09.2014 00:03
А бе бъркаш ме с някого, бях на вечеря, и ако мацките не бяха ме подсетили да видя какъв е резила, нямаше и да се сетя за какво иде реч. На връщане в хотела пуснах ТВ-то и догледах след 1:0. Нещо сте поизтрещели гледам тука, и ми е забавно. Та за това бъзикам. Фенове най-различни и нито един на смехогорец :)))) Ама алал да ви е, аз съм гледал ЛЮБИМИЯ си отбор на живо в групите на ШЛ, дано сте живи да ме разберете за какво ви говоря.
|
|   |
|
 |
|
Anfield
(Real Green)
|

Re: Лудогорец Разград - 2014/2015 | 17.09.2014 00:06
Айде, айде... "твоите" в този мач спечелиха все пак ...  2 гола са си голов спектакъл сравнено с нулата срещу Вила ;) Иначе мнението си го писах по-горе... слаб мач за Пуул... Стефчо скоро ще почне да играе вратар и при тази форма на Коутиньо, няма кой да прави играта... това си мисля, че и Улие щеше да го види...
 |
|
Stuart
(The Cursed)
|

Re: Лудогорец Разград - 2014/2015 | 17.09.2014 00:23
Е па, дано го гледаш отново. Пък ако и някоя точица хванете, берекет. ;)
|
|   |
|
 |
|
alexbg
(The Thracian Orphics)
|

Re: Лудогорец Разград - 2014/2015 | 17.09.2014 00:25
БГ Типикъл... Леле колко морони имало...
Мейджо - вземи се застреляй с твоите анти-Лудогорец приказки... Играят ли - играят... Най-добрият БГ отбор в момента ли са - най-добрия са... Дават ли лъч надежда, че може и да има БГ футбол - дават... Показват ли, че България не е само София - показват... 'Ай сиктир...
Анфо - свали поне за ден очилата бе, човек... Къде се дават такива дузпи, в 92-ра минута?!?!?! Срещу който и да е нормален отбор не биха дали - и Бончо Генчев ти го каза... Просто поредния смешен чернодрешко-нагаждач-мижитурка... (Ех защо не стане реалност филма "Денят, когато земята спря"...) Иначе съм съгласен с теб - и аз имах усещането за дежавю с Ху-лет-дъ-догс-аут... За Арсенал - нямам какво да коментирам, не съм го гледал мача и трябва вече да лягам, така че няма и да го гледам... (КУР ЗА БТВ)... А кой е тоя Борислав Борисов не знам и не ме интересува... Явно е някой смешко, след като твърди, че 20 години гледа Арсенал (много интересно къде точно го е гледал 94-та)...
Мда - по-рано днес си го мислех и сега пак се убеждавам... Много добре сме се докарали ние българите - разделяй и владей работи с пълна сила при нас... Толкова сме разделени и слаби, че сигурно вече им е скучно на тия, 'дето ни управляват (оправят може би е по-точно)...
'Айде лека нощ...
П.С. Аа, да - верно бе, как може да не се появи и някой лефскар, който за Н+1 път да сравнява двата ни отбора в ШЛ към момента... Нейви, аз съм гледал на живо победа на любимия си отбор на 1/2 финал на КЕШ, гледал съм как вкарваме 4 гола на Байерн... Но едва ли ТИ ще ме разбереш...
_________________ БЪДИ РАЗЛИЧЕН - БЪДИ ГРАМОТЕН...
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: Лудогорец Разград - 2014/2015 | 17.09.2014 00:52
И как точно един частен проект на Киро-първенюто ни показва,че България не е само София не става ясно Аре стига с тоя криворазбран патриотизъм и клишета как който не е за Лайногорец е хейтър! Аз в тоя мач конкретно исках да не паднат и ме хвана яд накрая по какъв евроидиотски начин си го набиха ама като почнете с тия генерализации и обобщения и сме ми мноо смешни. Да бепе накарал феновете на Торино да подкрепят Дузпентус срещу Малмьо днеска! 
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
Stuart
(The Cursed)
|

Re: Лудогорец Разград - 2014/2015 | 17.09.2014 01:08
Никой не е казал да се подкрепя Лудогорец. Аз не ги подкрепям. Просто е абсурдно-комичен вече тоя неистов рев срещу тях от всички посоки, вкл. и от нашата. Неслучайно на много обикновени хорица даже са им и симпатични. Нека да са семкари и туристи, ама то по нашите и по вашите мачове даже и такива няма вече.
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: Лудогорец Разград - 2014/2015 | 17.09.2014 01:21
Абе за тоя хейт основна вина има самозабравилото се първеню Киро. Просто много дразни с изказванията си и е нормално да настройва бая народ срещу отборчето си. Иначе представянето им днеска беше много на ниво, но трябва да се отчете и факта,че Лузърпул са в отчайваща форма и не може да се сравняват с Челси през 2006-та на божественият Моуриньо! Това естествено не променя факта,че вероятно сините туристи щяха да запишат загуба с 0:4 в мач като днешния. Амфетките ако не друго, но поне играят доста силно като гости в Европа, което не е присъщо на никой БГ отбор!
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
шопченко
(Demba Boyz)
|

Re: Лудогорец Разград - 2014/2015 | 17.09.2014 01:25
https://www.youtube.com/watch?v=WNVg6NbfzmQв коя минута точно това не е дузпа? иначе Ливърпул бяха трагични за пореден мач... 
 |
|
Hiksa
|

Re: Лудогорец Разград - 2014/2015 | 17.09.2014 02:04
Две грешки в последните 10 минути - 2 гола. Следващия път да се научат как се затварят такива мачове. Според мен втората грешка (паса на Александров към Борян) се получи от голямото вълнение след гола. Помислиха си, че са герои на път да сътворят нещо голямо. Ще вземат точки, убеден съм.
|
|   |
|
 |
|
Hiksa
|

Re: Лудогорец Разград - 2014/2015 | 17.09.2014 02:11
Не съм фен на Ливърпул, но дyзпа имаше. Фал в наказателното поле - дyзпа. Вината е на Александров, можеше да набоца напред, даже в тъч, но той взе най-рисковото решение. Също така, голът на Лудогорец също си беше подарък от целия отбор на Ливърпул. Като цяло Лудите не успяха да се възползват от късмета си да срещнат толкова слаб Ливърпул, чиято игра не спори. 
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Лудогорец Разград - 2014/2015 | 17.09.2014 09:02
Само ако можеш да ни осветлиш, кое беше точно букмейкърското в тоя мач?
 |
|
navy
|

Re: Лудогорец Разград - 2014/2015 | 17.09.2014 09:03
 |  |  |  | alexbg написа: БГ Типикъл... Леле колко морони имало...
Мейджо - вземи се застреляй с твоите анти-Лудогорец приказки... Играят ли - играят... Най-добрият БГ отбор в момента ли са - най-добрия са... Дават ли лъч надежда, че може и да има БГ футбол - дават... Показват ли, че България не е само София - показват... 'Ай сиктир...
Анфо - свали поне за ден очилата бе, човек... Къде се дават такива дузпи, в 92-ра минута?!?!?! Срещу който и да е нормален отбор не биха дали - и Бончо Генчев ти го каза... Просто поредния смешен чернодрешко-нагаждач-мижитурка... (Ех защо не стане реалност филма "Денят, когато земята спря"...) Иначе съм съгласен с теб - и аз имах усещането за дежавю с Ху-лет-дъ-догс-аут... За Арсенал - нямам какво да коментирам, не съм го гледал мача и трябва вече да лягам, така че няма и да го гледам... (КУР ЗА БТВ)... А кой е тоя Борислав Борисов не знам и не ме интересува... Явно е някой смешко, след като твърди, че 20 години гледа Арсенал (много интересно къде точно го е гледал 94-та)...
Мда - по-рано днес си го мислех и сега пак се убеждавам... Много добре сме се докарали ние българите - разделяй и владей работи с пълна сила при нас... Толкова сме разделени и слаби, че сигурно вече им е скучно на тия, 'дето ни управляват (оправят може би е по-точно)...
'Айде лека нощ...
П.С. Аа, да - верно бе, как може да не се появи и някой лефскар, който за Н+1 път да сравнява двата ни отбора в ШЛ към момента... Нейви, аз съм гледал на живо победа на любимия си отбор на 1/2 финал на КЕШ, гледал съм как вкарваме 4 гола на Байерн... Но едва ли ТИ ще ме разбереш... |  |  |  |  |
Алекс, Левски също игра много силно на Камп Ноу, с Шалке бе на много високо ниво и в двата мача, но отпадна. Ето това е разликата между класния и добрия отбор! И разликата между КЕШ и ШЛ! Иначе съм бил много малък, за да имам спомени от 5 вкарани гола срещу Барселона... Ей такива нещица, дайте да гледаме обективно! Ето - аз мача не съм го гледал, но като чета спец като Краля съм сигурен, че Лудогорец са играли силно, а като чета Анфо разбирам, че пак са имали късмета да хванат някой гранд по бели гащи, но за разлика от миналата година тази паднаха. Футболът е и до късмет! Нямали ли са снощи Ливърпуул 4-5 голови положения - ами имали са! Дузпата е класическа, Борян като се хлъзна с коляното си бутна другия, дайте да не казваме на черното- бяло. Само че в статистиката остава резултата и точките.
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Лудогорец Разград - 2014/2015 | 17.09.2014 09:04
Аз поне мога - Ледо го хвана на над 2.5 гола 
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Лудогорец Разград - 2014/2015 | 17.09.2014 09:10
 |  |  |  | alexbg написа: БГ Типикъл... Леле колко морони имало...
'Айде лека нощ...
П.С. Аа, да - верно бе, как може да не се появи и някой лефскар, който за Н+1 път да сравнява двата ни отбора в ШЛ към момента... Нейви, аз съм гледал на живо победа на любимия си отбор на 1/2 финал на КЕШ, гледал съм как вкарваме 4 гола на Байерн... Но едва ли ТИ ще ме разбереш... |  |  |  |  |
Първо да кажа, че според мен дузпа имаше, но и да нямаше съдбата си знае работата. Когато вадят смешен ЧК на финала за суперкупата срещу Ботев, когато дават смешна дузпа срещу Берое (да изпусната от Хамза) още в 5 минута и когато почнеш да привикваш с авантите в БГ, съдбата няма как да не ти го върне в Европа... Това го казвам без грам злоба или хейт, в тоя мач бях за Лудогорец и ме е яд, че изпуснаха равният, който си го заслужаваха. Блуфена е прав - третото място в тази група е постижимо. Ще има 2 загуби от Реал, но в другите 3 мача нещата могат да се случат. Въпроса е да не се сринат психически като волейболните национали. Иначе този мач ми затвърди мнението за Дерменджиев - може да се прехласват всички футболни експерти, може да съм лаик, но тоя е много страхлив треньор, всеки мач от ЕКТ закъснява със смените и просто късмета го целуна срещу Стяуа.
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Лудогорец Разград - 2014/2015 | 17.09.2014 09:13
Ледо е станал шеф на букмейкърската мафия. Трябва някой ден да ни обясни как направи схемата с два гола в 90+ минути.
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Лудогорец Разград - 2014/2015 | 17.09.2014 10:28
 |  |  |  | bai Momchil написа:  |  |  |  | alexbg написа: БГ Типикъл... Леле колко морони имало...
'Айде лека нощ...
Първо да кажа, че според мен дузпа имаше, но и да нямаше съдбата си знае работата. Когато вадят смешен ЧК на финала за суперкупата срещу Ботев, когато дават смешна дузпа срещу Берое (да изпусната от Хамза) още в 5 минута и когато почнеш да привикваш с авантите в БГ, съдбата няма как да не ти го върне в Европа... Това го казвам без грам злоба или хейт, в тоя мач бях за Лудогорец и ме е яд, че изпуснаха равният, който си го заслужаваха. Блуфена е прав - третото място в тази група е постижимо. Ще има 2 загуби от Реал, но в другите 3 мача нещата могат да се случат. Въпроса е да не се сринат психически като волейболните национали. Иначе този мач ми затвърди мнението за Дерменджиев - може да се прехласват всички футболни експерти, може да съм лаик, но тоя е много страхлив треньор, всеки мач от ЕКТ закъснява със смените и просто късмета го целуна срещу Стяуа. |  |  |  |  |
И за да не бъда голословен, моля изгледайте началото на видеото: http://www.sportal.bg/video.php?video=69439
 |
|
Anfield
(Real Green)
|

Re: Лудогорец Разград - 2014/2015 | 17.09.2014 10:36
Роско сподели мнение че някой е хакнал съдията, защото не изгони вратарчето при дузпата. Ако го беше изгонил, на вратата заставаше Моци и бай бай Стиви Джи : )))) Вече май има косвени улики кой е бутнал на чернодрешкото : ))))
 |
|
HumanFactor
(Real Green)
Регистриран на: 18.06.2012 16:22 Мнения: 1216 Местоположение: Fields of Anfield Road
|

Re: Лудогорец Разград - 2014/2015 | 17.09.2014 10:39
Ето положенито за дузпата в по-висока резолюция. http://gfycat.com/LegalSpottedAnglerfishЗа мен дузпа поооо-скоро нямаше или е прекалено спорна след като видях това повторение.Явно имаше очаквания, че Лудогорец, ще загубят с по-изразителен реултат, а това не се случи, даже играха доста добре в тактически план. Надиграваха се само когато имаха предимство иначе си стояха добре подредени и покриваха повечето терен. Иначе съм съгласен с Анфо, че играта на Ливърпул не е това което трябва да е. В креативен план липсват идеи, няма изненада, но пък и верно е че има доста нови попълнения, които тепърва ще се напасват. Едва ли някой очаква играта от миналият сезон, но аз съм оптимист нещата ще се подобряват от това което са в момента. 
|
|   |
|
|