Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 20.09.2026 21:29

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11 мнения ] 
● NEW MERSEY RAZORS - ARLITO ● (ПМЛ "A" Лига, ІV кръг) 
Автор Съобщение
(The Mummies)
Аватар

Мнение  ● NEW MERSEY RAZORS - ARLITO ● (ПМЛ "A" Лига, ІV кръг)   |   07.11.2012 10:36

NEW MERSEY RAZORS - ARLITO

(New Mersey Razors)

Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - ARLITO ● (ПМЛ "A" Лига, ІV кръг)   |   10.11.2012 19:34

Отличен старт на мача до момента за нас
3 гола и един избит удар от вратаря на гостите
направо ги смачкваме в началото на мача

а аз нааааай-после счупих каръка с гол в този 4-ти кръг
но ман ъф дъ мач отвсякъде до момента си е Тюлена, браво баце, много голям ! :ludnica:

Последна промяна ReZo на 10.11.2012 19:36, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)

Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - ARLITO ● (ПМЛ "A" Лига, ІV кръг)   |   10.11.2012 20:05

на RAZORBLADE ARENA се извършва истинки погром над бедния гостуващ тим на Арлито
ПЕТ на един до момента, а сме кажи-речи в 30-та минута на мача :ludnica: :rock: :football:
5 мача - 5 гола

ако продължаваме в това темпо, дали няма да отидат на исторически разгорм Арлитовци

имаме още мачовете на Ювентус, Мангал Юнайтид и Парма + ПСУ

браво машини
усети се в разбора на мача,че тази нелепа загуба от Зомбитата миналия кръг ви е ядосала и надъхала яко
ей така ви искам :dance:

а за Тюлена каквото и да кажа, думите ще са излишни

виртуалния Меси майна, само това ше кажа :laugh: :ludnica: :rock:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - ARLITO ● (ПМЛ "A" Лига, ІV кръг)   |   10.11.2012 20:08

ReZo написа:
на RAZORBLADE ARENA се извършва истинки погром над бедния гостуващ тим на Арлито
ПЕТ на един до момента, а сме кажи-речи в 30-та минута на мача :ludnica: :rock: :football:
5 мача - 5 гола

ако продължаваме в това темпо, дали няма да отидат на исторически разгорм Арлитовци

имаме още мачовете на Ювентус, Мангал Юнайтид и Парма + ПСУ

браво машини
усети се в разбора на мача,че тази нелепа загуба от Зомбитата миналия кръг ви е ядосала и надъхала яко
ей така ви искам :dance:

а за Тюлена каквото и да кажа, думите ще са излишни

виртуалния Меси майна, само това ше кажа :laugh: :ludnica: :rock:

Резачките най-сетне избухнаха тоя сезон. Това е добре за Букмейкъра,че беше започнал да се притеснява. Единственото ви опасение до края на мача трябва да бъде да не се анулират головете ви щото и ние миналата година им вкарахме 5, ама 3 анулираха, 2 избира и накрая хикс =)

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(New Mersey Razors)

Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - ARLITO ● (ПМЛ "A" Лига, ІV кръг)   |   10.11.2012 20:13

Страхотно начало! Стоварваме се като юмрук и до момента ловим всички мачове. Страхотна игра на всички, излязохме максимално мотивирани и резултата се вижда.
Браво на целия отбор!

Но да не бързаме с честитките, Арлито имат още доста атаки. Надявам се след Манчо и Юве да можем да отдъхнем.

Радвам се, че и аз най - накрая записвам по - сериозно голово представяне.

Айде, резачки! Мачкаме! :pukanki:

(Arlito)

Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - ARLITO ● (ПМЛ "A" Лига, ІV кръг)   |   10.11.2012 20:42

Крал Блуфен написа:
Резачките най-сетне избухнаха тоя сезон. Това е добре за Букмейкъра,че беше започнал да се притеснява. Единственото ви опасение до края на мача трябва да бъде да не се анулират головете ви щото и ние миналата година им вкарахме 5, ама 3 анулираха, 2 избира и накрая хикс =)

Как се правиш на изненадан обаче. Още като видях колко залози има за нас ми стана ясно, че няма как да го вземем този мач. Очевидно е че Ради е бил посетен от ужасно черни всъдеходи в Германия за да пусне по-късно, а явно и на други от нашия отбор сте повлияли, дано поне сте им платили добре :)

(Les Mousquetaires)
Аватар

Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - ARLITO ● (ПМЛ "A" Лига, ІV кръг)   |   10.11.2012 21:50

Искам да се извиня на момчетата от Рейзърс за неучастието ми в тренировъчния процес през седмицата, но извънредни ангажименти ми попречиха и се наложи да се подготвям индивидуално :-)

Много хубав мач досега :yes: и страхотен Тюлен, просто вече втори сезон се доказва като абсолютен № 1 и истински капитан на Рейзърс :cheers:

(Les Mousquetaires)
Аватар

Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - ARLITO ● (ПМЛ "A" Лига, ІV кръг)   |   11.11.2012 19:48

Страхотен мач за нас. Супер кептън, със супер подкрепата на Форест и Резо. Аз малко се поизложих :unsure: , но честно казано като бием не ми пука :))) Върнахме се на победния път остана да го поотъпчем:)

(New Mersey Razors)

Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - ARLITO ● (ПМЛ "A" Лига, ІV кръг)   |   12.11.2012 02:49

ето, майна
набарах формулата за успеха
смених жената и головете почнаха да влизат ! :laugh:
това червенокосото миньонче ще гледам да го задържа поне до края на сезона
влиянието си казва думата..2 гола плюс усещане за 0:0 на Парма, споделено в разбора преди мача със съотбнорниците преди мача

съвет към всички...ако сте в яка голова суша, сменяйте жената, мъжът съответно ! :ludnica: :laugh:

Аватар

Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - ARLITO ● (ПМЛ "A" Лига, ІV кръг)   |   12.11.2012 04:19

Еееей, това ми беше сигурната "двойка" в тиража! :helpless: :help: :tomate:

ReZo написа:
съвет към всички...ако сте в яка голова суша, сменяйте жената...

:-D Абе и аз съм забелязал подобна зависимост. Особено важи за играчите, които разчитат на тънък нюх. Ще пиша повече по въпроса в мемоарите си в края на виртуалната си кариера след около 30 години :))

Последна промяна Medved на 12.11.2012 04:20, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)

Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - ARLITO ● (ПМЛ "A" Лига, ІV кръг)   |   12.11.2012 23:11

Мейджър написа:
Еееей, това ми беше сигурната "двойка" в тиража! :helpless: :help: :tomate:

Сигурна двойка в наш домакински мач....вече няма такова понятие
Рейзърс с капитан Тюлена е нещо съвсееееем различно от Рейзърс с катитан Резо
особено в домакинствата ! ;-)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 11 мнения ]