Споровете за съдийството са излишни. Първо защото ако имаше някой ощетен това беше Реал заради редовно отменен гол на Роналдо за сметка на 1-2 несъществуващи засади, които както Фалка беше написал в другата тема не оказваха кой знае какво влияние на реаултата. И второ защото винаги съдиите бутат едно рамо в спорните ситуации в полза на грандовете. Все едно някой ше тръгне да ми обяснява,че ако не беше Реал, а каталунските джуджета ситуацията щеше да е по-различна?
Това са нещата от живота. Реал не го брои тоя мач и играе на 20%, за Лудогорец тва е смисъла на живота. Нормално е едните да не дават 5 пари за мача и да чакат протоколно да мине, а другите да са на 201%. Нито Лудогорец ше се класира ако беше взел незаслужен хикс, нито Реал ше отпадне в групи.
Реал е най-успелия отбор в най-престижния турнир на света. Има право да играе силно, има право да играе слабо, има право и да не излезе в някой мач ако прецени,че противника е прекалено клоишарски и цигански. Реал са футболните КРАЛЕ защото това сочат фактите и това показва историята. Когато каталунските мишки, лузърпулските индивиди, селските отбочета от Манчестър или който и да е друг се ДОБЛИЖИ дори близо до КРАЛЕТЕ по титли тогава може да се дават акъл и да коментират. За сега оабче нямат право и не са го заслужили. Фенове на Барселона или Манчестър да се сравняват с РЕАЛ в ШЛ е като селския побойник от местната дискотека да се репчи на Кличко!

Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
Забравих да добавя,че единствения човек на планетата, който има право да определя дали Реал са добри или не е Бог Жозе Моуриньо - най-великият и успял треньор на нашето време. Той единствен (и неповторим) има правото да дава оцеки и да казва дали съдийството е коректно или не е!
Аз не съм искал да коментирам, с когото и да е било поста ми по-горе. Изказах мнение и ти репликира, е няма как да не отговоря. Относно кантара, можем да поговорим. Имаше гол за Реал, това е факт. Грешно одсъждане помогнало на отборчето от Разград, несправедливост да!!! Първа дузпа за Реал, правилно отсъдена. Втора дузпа за Реал, театрално изпълнение на балерината, факт. Отсъждане, помогнало на отборчето от Мадрид. Само, че второто полувреме срещу Безяк имаше абсолютно същото нарушение, но даже и фаул не беше отсъден. Кой е ощетен в случая? Трупата от Мадрид, или отборчето от Разград? Да не говориме, че ако не беше Безяк, а Бейл, сигурно и жълт картон щеше да има. Смешна засада в полето на балетчето последните минути, смешна, като за техния театър. Ами то кантара много се наклони в определена посока май... Хайде жив и здрав и ти, имай мнение, твое право си е, но моето не опитвай да променяш, просто няма смисъл.
нищо не натежава, там е работата, логиката ти е сбъркана. Това да не са числа че да ги сравняваш...имаме отменен гол на Роналдо и всичко приключва там. Край, ла финито, оттам нататък няма какво да сравняваш защото всичко останало е неизвестно, мача тръгва в друга посока, въпросните положения ги няма и така .... Тая засада в края - голям коментар, голямо нещо на БТВ коментатора, топката отиваше в ляво, ние го говорим все едно гол са вкарали. Няма какво да ти променям мнението, ама с такива позьорски избухвания за съдийство няма как да не се включа. Още нещо - тук (първата чиста дузпа на Роналдо) има ли червен картон или не и ако има, какво би означавало това за по нататъшното разитие на мача според твоя кантар, защото гледам това удобно го пропускаш:
Последен в защита събаря за дузпа човек сам срещу вратаря
а мислих изобщо да не говоря за съдийството след якия мач който се получи и много достойната игра на Лудо, ама след като има толкова почитатели на БГ коментаторите, няма как ....

Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
Поредния голям мач на Лудогорец. Браво на футболистите на Дерменджиев. Това което правят със сигурност ще вдигне самочувствието на клубния ни футбол, а когато има един толкова силен наш отбор, то другите стремейки се да го догонят вдигат общото ниво. Това винаги е било плюс. Надявам се и националите ни да се вдъхновят и да победят усташите. Едва ли и най-големия им фен в Разград е очаквал такова представяне срещу актуалния европейски шампион. Тези, които прогнозираха победа за Реал с 4/5 гола разлика е най-добре да мълчат, защото Реал дори с хендикап не спечелиха. Но сега ако не бият Базел язък за усилията им срещу Пуул и Реал, защото в спорта са важни резултатите и те се помнят. Ситуацията в групата стана много завързана. А Базел за 1234 път опна ингилизки отбор в Европа. Лудо - Базел ще е зверски мач.
Иначе победата ба Реал бе заслужена, имаха повече чисти положения и като цяло те водеха мача. Лудогорец впечатлява и с физическата си подготовка. До последната минута бяха равностойни по този показател на отбори от премиършип и примера.
Това което отличава Лудогорец от останалите български отбори в Европа през последните две десетилетия е това, че се опитват да се надиграват с най-добрите отбори, а не да рушат играта и да разчитат на случайни контри и ако нещо изпадне.
Последна промяна Diavolo на 02.10.2014 04:45, променена общо 2 пъти
Съдията беше мегасмешен - ощети и двата отбора - Реал при отмененият гол на Гела заради засада. Лудогорец при симулацията за дузпа на Гелосания. Чиста 100% симулация си беше това на сигането. Дузпа за Лудогорец нямаше, а при гола на Бензема едва ли някой може да каже имаше или нямаше избутване на Александров, щото бтв се насраха за пореден път с камерите си.
ОБАЧЕ това бяха големите спорни моменти - при другите ситуации откровено се подкрепяше Реал. Лудогорец беше нашарен с ЖК за щяло и нещяло. Така и не разбрах на Абало и на Ещпиньо през второто, що им показаха картони? В същото време спестени очевадни картони за Реал на Иско за брутално влизане с двата крака отзад през първото полувреме, както и на Гела за опит за ритане без топка на Моци в една ситуация в която беше легнал. Да не говорим, че фал срещу Гела се свиреше за докосване, а при нормален фал се вадеше картон, за да не го счупят миличкият.
За Дерменджиев - тоя човек продължава да ме учудва със смените. Бях се басирал, че преди 75 няма да направи смяна, е направи такава в 70 минута принудителна. Накрая при негативният резултат направи двойна такава, обаче не вкара чист нападател като Хамза . Само за сравнение, Анчелоти като му трябваше гол - първата му смяна беше Бензема!
Тези нямат място в Европа, очаквам Базел да им вкара 5 гола, те си знаят. Мега смешна комична, отвратителна публика, от която ти се драйфа. Крайно време е ЦСКА да заеме мястото си в Европа, а такива недоразумения да си стоят в Делиормана!
Мега смешна комична, отвратителна публика, от която ти се драйфа.
Единственото което ме отвращава са няколкото хилядите отишли да си направят селфи и да си цъкнат снимката в сурата, че са били на МАЧА, за да получат няколко лайка повече. Но такива щеше да има и ако ЦСКА играеше срещу Реал.
Останалите са хора ценители на футбола + такива от Разград.
Отбор с няколко годишна история и няколко спечелени купи в България, да разпъне гордо плакат “Aquila non captat muscas”, на мач с отбор с над 100 г. история и 10 пъти Европейски шампион, е все едно Цветан Василев да отиде на среща с вложителите в КТБ с тениска с надпис “Pacta clara boni amici”!
Отбор с няколко годишна история и няколко спечелени купи в България, да разпъне гордо плакат “Aquila non captat muscas”, на мач с отбор с над 100 г. история и 10 пъти Европейски шампион, е все едно Цветан Василев да отиде на среща с вложителите в КТБ с тениска с надпис “Pacta clara boni amici”!
Това сравнение е достойно за цитат!
_________________ В град като София, никой не е невинен!
да допълня... а на гърба на тениската да има надпис "Pecunia non olet"
Последна промяна Keanu на 02.10.2014 13:42, променена общо 1 път

SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 13104 Местоположение: Augusta Vindelicorum
Quod me occidisti!
_________________ GREENANDGOLDUNTIL THE CLUB IS SOLD!
да допълня... а на гърба на тениската да има надпис "Pecunia non olet"
Според мен главният рефер си беше на сравнително добро ниво. Единият страничен обаче просто си е за очен лекар човекът. Голът на гелчето си беше повече от очевидно чист и без никакви повторения, а аз лично имам съмнения и за засадата на Бейл няколко минути по-късно. А засадата на Лудогорец от второто полувреме вече ясно издава тежките проблеми от клиничен характер на въпросния индивид.
не съм го водял тоя плакат ама е пълна безсмислица ...
Според мен главният рефер си беше на сравнително добро ниво. Единият страничен обаче просто си е за очен лекар човекът. Голът на гелчето си беше повече от очевидно чист и без никакви повторения, а аз лично имам съмнения и за засадата на Бейл няколко минути по-късно. А засадата на Лудогорец от второто полувреме вече ясно издава тежките проблеми от клиничен характер на въпросния индивид.
Абе и главният беше трагедия. Втората дузпа е безумна, картоните също ги раздаваше/спестяваше както му дойде, сума фалове спести (основно на Лудогорец, ама и на Реал не даде няколко), много зле като цяло.
А голът на Роналдо не е чак толкова очевидно чист колкото го изкарваш - стоп кадърът беше грешен, спряха го преди паса. На мен ми изглежда, че в момента на самия пас са на една линия Роналдо и последния защитник, т.е. пак няма засада, ама в никакъв случай не е толкова очевидно покрита както изглеждаше на стоп кадъра.
Тези нямат място в Европа, очаквам Базел да им вкара 5 гола, те си знаят. Мега смешна комична, отвратителна публика, от която ти се драйфа. Крайно време е ЦСКА да заеме мястото си в Европа, а такива недоразумения да си стоят в Делиормана!
стига с тая публика, публиката на Лудогорец в момента са хора от цяла България, които им е кеф че отбора играе добър футбол и постига успехи ... много ясно, че няма да имат организацията на Левски и чорбата, трябва да си много наивно парче да търсиш фенската маса на отбор на 4-и години, за който е ясно, че след няколко години няма да е същия и най-вероятно ще фалира в град, като Разград ....
Абе и главният беше трагедия. Втората дузпа е безумна, картоните също ги раздаваше/спестяваше както му дойде, сума фалове спести (основно на Лудогорец, ама и на Реал не даде няколко), много зле като цяло.
А голът на Роналдо не е чак толкова очевидно чист колкото го изкарваш - стоп кадърът беше грешен, спряха го преди паса. На мен ми изглежда, че в момента на самия пас са на една линия Роналдо и последния защитник, т.е. пак няма засада, ама в никакъв случай не е толкова очевидно покрита както изглеждаше на стоп кадъра.
абе чак безумна дузпа не е, вие го изкарахте егати положението - това си е чисто 50-50, даже по скоро дузпа заради глупост на защитника, не знам дали си гледал подробно, но пича от Лудогорец откровенно си подложи крака и коляното му хвана и удари крака на Роналдо, за който не е проблем да го направи дузпа.
Ети си го положението изобщо не е като да няма контакт и като да е нещо невиждано Първите няколко секунди
Е, невиждано не е, прав си, къде къде по-скандални дузпи сме виждали. ОК, може би не е чак безумна точната дума, ама не мога да се съглася, че е 50-50, за мен категорично няма дузпа.
И според мен втората дузпа не е никаква дузпа, но дотам могат да са и претенциите на Лудогорец. От там нататък:
Претенциите на Лудогорец за дузпи - абсолютно смехотворни.
Голът на Бензема - наистина няма хубаво повторение, но не се вижда нищо нередно.
Засадите - пак казвам, според мен единият страничен е за очен лекар. Голът на Роналдо си беше абсолютно чист и поне на мен не ми трябваха никакви повторения. Засадата на Бейл малко след това не се коментира тук, но мене ми се видя доста спорна; разбира се, няма да седна да я търся. Засадата на Лудогорец второто полувреме си беше абсолютен фарс, но не е като да е било някакво опасно положение, че чак толкова да се вдига пушилка.
Фаулове - аз нищо чак толкова фрапантно не видях, с изключение на традиционното галене с перце на Роналдо, което си е в абсолютно всеки мач на Реал.
Картони - абе айде да не захващате темата, щото Балета по-горе е прав. Защитник спъва ли човек сам срещу вратаря или не и какъв картон следва да е това по буквата?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения