Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 13:24

Отговори на тема  [ 786 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 40  Следваща
Лудогорец Разград - 2014/2015 
Автор Съобщение
(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   04.10.2014 20:12

LaVilla написа:
СТЮАРД, ако за теб примерът за "фен" са хората от дадените от теб за пример групировки наистина много те съжалявам.... От сърце се надявам това да не е твоето ниво... А колкото до твърдението, че "качулките" не познават футболистите съм сигурен на 100% и лично съм се убедил в това... За тях е важно първо да се напият и дрогират преди мача, на тази база да дерат гърло цял мач каквото им каже диригента, мачът няма никакво значение..., след мача, ако може да се спретне някое бойче е СУПЕР, ако хванеш някой от противника и му вземеш шал, фланелка или знаме също... Ако си го направил се прибираш след мач в ранните часове приятно почерпен и това ти мача... Резултатът няма значение, играта също...

И сега за публиката... Обиколил съм изключително много стадиони в Европа...В Испания, Англия и Франция публиките са тип "театър" и по нищо атмосферата не се различава от тази на мача Лудогорец - Реал... Дори в Англия в Чемпиъншип е по-шумно, че скачат на всеки корнер, докато във Висшата лига само на голове или някое добро положение... дори при големите дербита... В Германия е малко по-напред в това отношение особено Дортмунд. там не се коментира.... Италия средна работа...

Това, което ти наричаш "истински" фенове го има почти само по Турция, Гърция, Сърбия и т.н.

Първо, никъде не съм писал, че истинските фенове били "качулки". Просто коментирам категорично неверното ти твърдение, че атмосферата на Лудогорец била като на Барса - Реал, а сега се оказа, че била и като в цяла Испания, Франция и Англия. Често.

Атмосферата на тоя мач беше като на домакински мач на национален отбор. Дори бих казал, доста по-зле в сравнение с някои класики от недалечното минало, когато все още патриотите (или "патриотите"?) ходеха по мачове на истинската национална кауза.

Второ, това клише за качулките, дето едва ли не заради тях никой не ходел по мачове, те принизява на нивото на колежката ти куролюба. А пък твърдението как това го имало "почти само по Турция, Гърция, Сърбия" ме вкарва в недоумение. Все пак човек, който е обиколил много стадиони из Европа, не би следвало да говори подобни небивалици. Аз имам лични наблюдения от поне четири държави извън изброените, и това е само на прима виста каквото се сещам.

И трето, нещо не виждам отговор на въпроса си - тия на мача с Реал познават ли футболистите на Лудогорец?

Айде стига толкова. :)

(Крива Нива)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   04.10.2014 20:48

Stuart написа:
LaVilla написа:
СТЮАРД, ако за теб примерът за "фен" са хората от дадените от теб за пример групировки наистина много те съжалявам.... От сърце се надявам това да не е твоето ниво... А колкото до твърдението, че "качулките" не познават футболистите съм сигурен на 100% и лично съм се убедил в това... За тях е важно първо да се напият и дрогират преди мача, на тази база да дерат гърло цял мач каквото им каже диригента, мачът няма никакво значение..., след мача, ако може да се спретне някое бойче е СУПЕР, ако хванеш някой от противника и му вземеш шал, фланелка или знаме също... Ако си го направил се прибираш след мач в ранните часове приятно почерпен и това ти мача... Резултатът няма значение, играта също...

И сега за публиката... Обиколил съм изключително много стадиони в Европа...В Испания, Англия и Франция публиките са тип "театър" и по нищо атмосферата не се различава от тази на мача Лудогорец - Реал... Дори в Англия в Чемпиъншип е по-шумно, че скачат на всеки корнер, докато във Висшата лига само на голове или някое добро положение... дори при големите дербита... В Германия е малко по-напред в това отношение особено Дортмунд. там не се коментира.... Италия средна работа...

Това, което ти наричаш "истински" фенове го има почти само по Турция, Гърция, Сърбия и т.н.

Първо, никъде не съм писал, че истинските фенове били "качулки". Просто коментирам категорично неверното ти твърдение, че атмосферата на Лудогорец била като на Барса - Реал, а сега се оказа, че била и като в цяла Испания, Франция и Англия. Често.

Атмосферата на тоя мач беше като на домакински мач на национален отбор. Дори бих казал, доста по-зле в сравнение с някои класики от недалечното минало, когато все още патриотите (или "патриотите"?) ходеха по мачове на истинската национална кауза.

Второ, това клише за качулките, дето едва ли не заради тях никой не ходел по мачове, те принизява на нивото на колежката ти куролюба. А пък твърдението как това го имало "почти само по Турция, Гърция, Сърбия" ме вкарва в недоумение. Все пак човек, който е обиколил много стадиони из Европа, не би следвало да говори подобни небивалици. Аз имам лични наблюдения от поне четири държави извън изброените, и това е само на прима виста каквото се сещам.

И трето, нещо не виждам отговор на въпроса си - тия на мача с Реал познават ли футболистите на Лудогорец?

Ами да, нормална атмосфера на нормален футболен мач от такова ниво... Същата както в първенствата, които съм изброил... ОК, "почти само" е малко крайно понятие, но е факт, че в наистина развитите футболни държави от водещите европейски първенства това отдавна е изкоренено.

Ами как да ходи човек на мач в Дупница, примерно, след това, което видяхме днес (най-пресен пример)? Или това е нормално това действие или с тая идея трябва да се ходи по стадионите?

И по третия въпрос... гаранция, част от хората, които бяха на стадиона (приемаме тази част, която не е тясно свързана с Лудогорец, Левски или ЦСКА) могат да изброят повече футболисти на Лудогорец, отколкото на Левски и ЦСКА, както и да ги познаят на снимка или тв... И съм сигурен, че много от Сектор Б и Г знаят как изглежда Моци (примерно), а нямат представа как изглеждат Аниете и Бергонси

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   04.10.2014 22:05

Няма какво да коментираме повече. Пускаш си Лудогорец, след това си пускаш Ейбар - Леванте (тече в момента) и търсиш разликите в атмосферата. И броиш "качулките" на Ейбар. :laugh:

(Крива Нива)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   04.10.2014 23:52

Stuart написа:
Няма какво да коментираме повече. Пускаш си Лудогорец, след това си пускаш Ейбар - Леванте (тече в момента) и търсиш разликите в атмосферата. И броиш "качулките" на Ейбар. :laugh:

Кога въобще е ставало дума за мач от вътрешния шампионат на Лудогорец..?????

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   05.10.2014 15:08

LaVilla написа:

Днес предполагам разбра какво имах в предвид, като казах, че в Левски се заблудиха изключително много от победата си над Лудогорец...

Колкото до възхваляването... Кажи кое да се възхвалява? Единственото, което може да се възхвалява в българския клубен футбол в момента е Лудогорец и тази година постигнатото от ЦСКА до момента (въпреки, че Стойчо Младенов не го понасям)...

Къв беше мачът с Вердер? 0:3 на полувремето, айде моля те.... Срещу Барса прилични шансове за какво? За гол, за точка, за победа????

Не, даже и по радиото не съм го слушал мача. Вечерта видях резултата. С този отбор - толкова. Нямаме претенции за момента към играта си. Селекция за 15 хил евро.
Повтарям се, вече ми омръзна, че сега е много лесно да се забравя какво е било преди 8 години, само се цитира сухата статистика. Няма какво повече да се спори, за вас от медиите е важно да се шуми и бучи, за да се създаде, дори и изкуствено ако трябва, интерес и да ви се пълни касичката. Нормално, все пак трябва да си вадите и вие някак си хляба.
Но не ми ги пробутвай тука тези на мен. С очите си гледах мача, така че глава си имам с доста акъл, помня и мога да преценя.
Незнам дали се усещате, но огромна част от нормалните фенове, не качулките, ни писна да слушаме мега слова и това ни отдръпва още повече. Ние с 2 кремвирша или факта "че са докарали Роналдо (видя се какъв ташак, като играл бил Роналдо наужким)" няма как да се вържем.
Били, видиш ли, напълнили (40 К) стадион В Левски. Ало, алонкоолу, аз този стадион съм го виждал и с 60 хил пълен, и без Реал Мадрид...
Последният читав състав на Левски (2009а, ако не се лъжа) си пълнеше с по 30К и нагоре дори в мачовете в ЛЕ срещу Лил и Генк... Ние искаме да си гледаме нашия отбор, това съм сигурен, че важи за над 60 % от левскарите.
Спрете да си мерите пишките с големите, селяците са и винаги ще си останат селяци.

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   05.10.2014 17:56

LaVilla написа:
Stuart написа:

Кога въобще е ставало дума за мач от вътрешния шампионат на Лудогорец..?????

Не съм се изразил правилно явно. Говоря именно за мачовете на Лудогорец в Европа. Разбира се, че не визирам гробната тишина от мача със Славия, който течеше по същото време като Ейбар. :wave:

И малко жокери каква е разликата между атмосферите.

На единия мач има всичко на всичко две скандирания - "Лудогорец" и "Българи юнаци". На епизодични избухвания, като през останалото време обикновено имаме потискаща тишина. След головете на съперника пък обикновено имаме атмосфера като на ЦСКА Москва - Байерн, при това траеща непривично дълго за 40-тина хиляди души. Няма кой да надъха публиката, да даде, както се казва, тон за песен. Или казано в журналяшки стил - няма качулки. То впрочем и да има някой да даде тон за песен, семкарите и селфитата така или иначе няма да я знаят тая песен. :) И така нататък, и така нататък.

На другия мач без да съм си давал особен зор да броя, но имаше поне 6-7 различни песни и скандирания. "Качулките" на Ейбар нерядко успяваха да накарат целия стадион да пее и това се случваше дори при 0-2 за Леванте. Впрочем точно след втория гол на гостите имаше особено мощно избухване от страна на целия стадион. Ей такива работи, нямащи нищо общо с наркомани, убийци и там каквито други смехотворни етикети си имате журналята.

Вече наистина толкова по тоя въпрос.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   05.10.2014 18:11

Stuart написа:

На другия мач без да съм си давал особен зор да броя, но имаше поне 6-7 различни песни и скандирания. "Качулките" на Ейбар нерядко успяваха да накарат целия стадион да пее и това се случваше дори при 0-2 за Леванте. Впрочем точно след втория гол на гостите имаше особено мощно избухване от страна на целия стадион. Ей такива работи, нямащи нищо общо с наркомани, убийци и там каквито други смехотворни етикети си имате журналята. Вече наистина толкова по тоя въпрос.

ама ти сериозно ли си изгледал Ейбар - Леванте :laugh: :-o :-D :safin: :cheers:

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   05.10.2014 18:16

Имахме го в ПМЛ. :laugh: Ама пък то се оказа и доста интересно мачле.

(Крива Нива)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   05.10.2014 18:49

navy написа:
LaVilla написа:

Днес предполагам разбра какво имах в предвид, като казах, че в Левски се заблудиха изключително много от победата си над Лудогорец...

Колкото до възхваляването... Кажи кое да се възхвалява? Единственото, което може да се възхвалява в българския клубен футбол в момента е Лудогорец и тази година постигнатото от ЦСКА до момента (въпреки, че Стойчо Младенов не го понасям)...

Къв беше мачът с Вердер? 0:3 на полувремето, айде моля те.... Срещу Барса прилични шансове за какво? За гол, за точка, за победа????

Не, даже и по радиото не съм го слушал мача. Вечерта видях резултата. С този отбор - толкова. Нямаме претенции за момента към играта си. Селекция за 15 хил евро.
Повтарям се, вече ми омръзна, че сега е много лесно да се забравя какво е било преди 8 години, само се цитира сухата статистика. Няма какво повече да се спори, за вас от медиите е важно да се шуми и бучи, за да се създаде, дори и изкуствено ако трябва, интерес и да ви се пълни касичката. Нормално, все пак трябва да си вадите и вие някак си хляба.
Но не ми ги пробутвай тука тези на мен. С очите си гледах мача, така че глава си имам с доста акъл, помня и мога да преценя.
Незнам дали се усещате, но огромна част от нормалните фенове, не качулките, ни писна да слушаме мега слова и това ни отдръпва още повече. Ние с 2 кремвирша или факта "че са докарали Роналдо (видя се какъв ташак, като играл бил Роналдо наужким)" няма как да се вържем.
Били, видиш ли, напълнили (40 К) стадион В Левски. Ало, алонкоолу, аз този стадион съм го виждал и с 60 хил пълен, и без Реал Мадрид...
Последният читав състав на Левски (2009а, ако не се лъжа) си пълнеше с по 30К и нагоре дори в мачовете в ЛЕ срещу Лил и Генк... Ние искаме да си гледаме нашия отбор, това съм сигурен, че важи за над 60 % от левскарите.
Спрете да си мерите пишките с големите, селяците са и винаги ще си останат селяци.

Брат, естествено, че Левски ще пълни стадиона, ама 30К на Герена няма как да отидат поради доста по-малкия му капацитет, но това е буквализъм, защото сигурно и на "В. Левски" щяха да са толкова....

Въпросът е, че в случая ти, а и други левскари и цска-ри си мерят пишките с Лудогорец, а не обратно... Ако вземем частния случай с теб в този форум... от миналата година до сега си изписал повече мнения за Лудогорец, отколкото за Левски... и т.н. Същото се отнася и за много други хора... В момента левскарите се опитват да омаловажат успеха на Лудогорец, както преди това цска-рите се опитваха да омаловажат успеха на Левски с влизането в ШЛ....

Няма как, въобще да се прави сравнение между публиките на Левски и ЦСКА, така че подобни доводи са пълна глупост...
Аз също помня представянето на Левски и не е за гордост, но това вече няма значение....

Колкото до словата и отдръпването... Не ви е писнало да слушате, а ви е яд, че на това място не са вашите отбори... Дори започвам да си мисля, че ако на мястото на Лудогорец бе ЦСКА ЧАСТ феновете на Левски нямаше да ги е толкова яд защото е по-очаквано... същото се отнася и за обратния сценарий... Дори имам чувството, специално за ЧАСТ от хората фенове на ЦСКА (казвам ЧАСТ, защото много мразя слагането на всички под един знаменател) ги е заболяло много повече победата на Лудогорец над Стяуа от успеха на Левски над Киево... Говоря за хейтърски настроените фенове, които за мен не са чак толкова голяма част... (мани ги качулките, те даже нямат идея какво се пише и говори, че повечето знаят само колко струва грам бело, пука им на тях за другото)

Ако Стюард ми разреши и аз да завърша темата, преди и аз да кажа "толкова по въпроса". Давам ти най-пресния пример - "Анфийлд"... за цял мач избухване при двата гола, плюс 1-2 при интересни ситуации... А като говорим за тишина! От гола на Абало до дузпата (не че имаше кой знае колко време) никой гък не каза ти говориш за надъхване... можех да чуя кво си говорят играчите...
Иначе, ако някой очаква за 3-4 години Лудогорец да има активна ултрас група, която да скандира цял мач.... е няма как да стане... това е дълъг процес, който се формира с доста повече година, а заради спецификата на региона може и въобще да не се формира... Ама това проблем ли е всъщност? Значи даден отбор, ако няма агитка, няма право да съществува и да постига успехи... Така ли? А ти започна този спор като ми даде за пример престъпните формации в Испания.... моля те, пак казвам, ако те са ти модел за подражание много ще се притесня...

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   05.10.2014 20:43

LaVilla написа:
navy написа:
LaVilla написа:

Брат, естествено, че Левски ще пълни стадиона, ама 30К на Герена няма как да отидат поради доста по-малкия му капацитет, но това е буквализъм, защото сигурно и на "В. Левски" щяха да са толкова....

Въпросът е, че в случая ти, а и други левскари и цска-ри си мерят пишките с Лудогорец, а не обратно... ...

Тц-тц-тц... Колко е капацитета на Г Аспарухов?
Georgi Asparuhov Stadium, also known as Gerena, is a football stadium situated in the Suhata reka neighbourhood of the Bulgarian capital Sofia. It has been the home of PFC Levski Sofia since 1963. Wikipedia
Address: ulitsa "Todorini kukli" 47, 1517 Sofia

Capacity: 29,200

Opened: March 10, 1963
Team: PFC Levski Sofia
Phone: 02 945 9121
Reviews

Айде стига толкова, вие тука се опитвате да ни доказвате колко е силен смехогорец и колко повече е направил от Левски... Смех!
Защо не коментираш дали Домуса е раздал 1500 билета без пари за Анфийлд...
И моя си работа кой и как ще коментирам, но е нелепо хора, дето ужким трябва да са обективни и професионалисти... Те и затова не гледам със звук и не слушам радио.

Последна промяна navy на 05.10.2014 20:52, променена общо 2 пъти

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   05.10.2014 20:48

Ами дотук Лудогорец в ШЛ повече е направил от Левски, факт. 5:0 с Барселона, па ти говори как сте имали шанс за гол - сори, ама не съм съгласен с тезата ти.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   05.10.2014 20:50

alessandron написа:
Ами дотук Лудогорец в ШЛ повече е направил от Левски, факт. 5:0 с Барселона, па ти говори как сте имали шанс за гол - сори, ама не съм съгласен с тезата ти.

Бе ти може да не си съгласен с една камара неща, но това не променя фактите!
Апропо, има и мач в Мадрид.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   05.10.2014 21:12

navy написа:
alessandron написа:

Фактите са 2:4 по-добре от 1:8 след първите два мача и на двата отбора в ШЛ. Пък ти си чети както ти изнася - нещо една случайна победа над Лудогорец много те въодушеви.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   05.10.2014 23:29

alessandron написа:
navy написа:
alessandron написа:

Фактите са 2:4 по-добре от 1:8 след първите два мача и на двата отбора в ШЛ. Пък ти си чети както ти изнася - нещо една случайна победа над Лудогорец много те въодушеви.

О, това ли ти бил факта... Мамин къпан, па несресан...
Виж, можеше да забиеш директно само на първите полувремена!!!
Случайна победа... и това ми го казва фен на отбор, който 1000 и повече дни не е отбелязвал дори гол на смехогорец!!!

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   05.10.2014 23:32

navy написа:
О, това ли ти бил факта... Мамин къпан, па несресан...
Виж, можеше да забиеш директно само на първите полувремена!!!
Случайна победа... и това ми го казва фен на отбор, който 1000 и повече дни не е отбелязвал дори гол на смехогорец!!!

Сините очилца си ги избърши малко - щото вие откога не сте го били тоя отбор, дето не вкарвал на смехогорец? Колко гола му вкарахте последната година и половина на тоя отбор? А определенията можеш да си ги задържиш за тоя, дето те гледа в огледалото.

(Крива Нива)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   05.10.2014 23:36

alessandron написа:
navy написа:
alessandron написа:

Къде го видя това 1?

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   06.10.2014 00:38

Не само много цесекари и левскари, ами и още доста други ги е яд, че точно Лудогорец прави това, което прави. Литексаджиите ги е яд, че Домуса копна модела на Гришата, а пък за разлика от него постигна резултати. Ботевистите ги е яд, че мустакатият господин глътна вода, иначе и те си се представяха на мястото на Лудогорец. Трети пък ги е яд, че Домуса не пое техните отбори и т.н. ;) Това е положението.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   06.10.2014 13:46

Stuart написа:
Не само много цесекари и левскари, ами и още доста други ги е яд, че точно Лудогорец прави това, което прави. Литексаджиите ги е яд, че Домуса копна модела на Гришата, а пък за разлика от него постигна резултати. Ботевистите ги е яд, че мустакатият господин глътна вода, иначе и те си се представяха на мястото на Лудогорец. Трети пък ги е яд, че Домуса не пое техните отбори и т.н. ;) Това е положението.

Доста бъркаш/бъркате!
Ние си знаем много добре дереджето - към момента няма как да имаме претенции за ЕКТ, не и след като нямаме качествен отбор. Но ще го имаме, до 2-3 години най-късно. В момента страдаме от лошо управление, занемаряване на ДЮШ и свиване на бюджета.
Моделът с бащицата с парицата е изпята песен, и ето, че си споменал за Ботев Пд. Това преди 3-4 години го усети и Ганчев. Това дори и Лупи го казва и търси финансиране по друг начин. Само Домуса не се е усетил.
Няма как да завиждам на Лудогорец - имат си хората късмет от 1.5 години и си се възползват. Хванаха и Динамо З, и Партизан, и ПСФ и кой ли не в криза и по долни гащи и им набиха канчетата. Сега Ливъра в слаба форма, + лежерния Реал - > лошо няма. Дори влизането в груповата фаза си е жив късмет, и пак казвам -> лошо няма!
Тъпанарско е обаче всички селтаци да си мерят пишките с Левски - всяка втора дума им е как това сега е по-добро от онова на Левски! Ето това е тъпнята! Тъпня е също да се тръби какъв неземен футбол играят Разград - ами просто не е вярно! Когато Левски играеше такъв, всички останали отбори се молеха да паднат с до 3 гола разлика! Редно е да припомня, че нивото на Бг шампионат бе в класи по-силно по онова време- 3 отбора в групите на ЛЕ, като освен Левски и селтакес помирисаха пролетни кръгове! Е, ся чорбата са с участ да са последни там, и от 25 години да нямат мач в европа напролет...но всеп ка бяха в групите.
Левски дори тогава бе с по-малък бюджет, в състава си имаше доста повече български играчи. Левски не се обяви за национална кауза, просто защото нужда няма - от 100 години вековния отбор винаги Е такава. Не са кръстили сърбите нито чорбата, нито Ботев Пд, нито някой друг тим "Отбора на Народа"! Да, фразата е от сръбски вестник!
Нелепиците всичко да се обръща с хастара навънка са повече от ташак - само ултраглупаци биха им се вързали, но такива в Бг дал Господ, ей го и на изборите, и вече след тях са навсякъде. Ако не бе така, нямаше да сме на този хал.
Да, може и да вземат смехогорец и някоя и друга точка. Мен ми е безразлично. Нито ще ходя на стадиона, нито ще подкрепям тях, нито техните противници.
Но няма да е зле да ги посвалят на земята, виж тук ме е яд, че не им набихме каските до земята. След това и Славия ги изтърва...
Слезте на земята, че приземяването ще е много, много болезнено!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   07.10.2014 16:22

Stuart написа:
LaVilla написа:

http://www.donbalon.eu/news230127.html
Толкова за "истинските" фенове... Гледаха Реал и сега се чудят как да се оттърват от билетите за Базел и Ливърпул, щото са си взели "пакети". ;-)

(Крива Нива)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   07.10.2014 17:37

navy написа:
Stuart написа:

Доста бъркаш/бъркате!
Ние си знаем много добре дереджето - към момента няма как да имаме претенции за ЕКТ, не и след като нямаме качествен отбор. Но ще го имаме, до 2-3 години най-късно. В момента страдаме от лошо управление, занемаряване на ДЮШ и свиване на бюджета.
Моделът с бащицата с парицата е изпята песен, и ето, че си споменал за Ботев Пд. Това преди 3-4 години го усети и Ганчев. Това дори и Лупи го казва и търси финансиране по друг начин. Само Домуса не се е усетил.
Няма как да завиждам на Лудогорец - имат си хората късмет от 1.5 години и си се възползват. Хванаха и Динамо З, и Партизан, и ПСФ и кой ли не в криза и по долни гащи и им набиха канчетата. Сега Ливъра в слаба форма, + лежерния Реал - > лошо няма. Дори влизането в груповата фаза си е жив късмет, и пак казвам -> лошо няма!
Тъпанарско е обаче всички селтаци да си мерят пишките с Левски - всяка втора дума им е как това сега е по-добро от онова на Левски! Ето това е тъпнята! Тъпня е също да се тръби какъв неземен футбол играят Разград - ами просто не е вярно! Когато Левски играеше такъв, всички останали отбори се молеха да паднат с до 3 гола разлика! Редно е да припомня, че нивото на Бг шампионат бе в класи по-силно по онова време- 3 отбора в групите на ЛЕ, като освен Левски и селтакес помирисаха пролетни кръгове! Е, ся чорбата са с участ да са последни там, и от 25 години да нямат мач в европа напролет...но всеп ка бяха в групите.
Левски дори тогава бе с по-малък бюджет, в състава си имаше доста повече български играчи. Левски не се обяви за национална кауза, просто защото нужда няма - от 100 години вековния отбор винаги Е такава. Не са кръстили сърбите нито чорбата, нито Ботев Пд, нито някой друг тим "Отбора на Народа"! Да, фразата е от сръбски вестник!
Нелепиците всичко да се обръща с хастара навънка са повече от ташак - само ултраглупаци биха им се вързали, но такива в Бг дал Господ, ей го и на изборите, и вече след тях са навсякъде. Ако не бе така, нямаше да сме на този хал.
Да, може и да вземат смехогорец и някоя и друга точка. Мен ми е безразлично. Нито ще ходя на стадиона, нито ще подкрепям тях, нито техните противници.
Но няма да е зле да ги посвалят на земята, виж тук ме е яд, че не им набихме каските до земята. След това и Славия ги изтърва...
Слезте на земята, че приземяването ще е много, много болезнено!

Лудогорец имали късмет.... 1 мач късмет, втори мач късмет.... ама айде малко... Левски щото нямаха късмет да играят с отбор събран от плажовете... И пак казвам, наблюдението ми от миналата година, а и от тази, е че ТИ и други като теб повече сравняваш мачовете на Лудогорец с тези от Левски, а не някой друг... Сравненията ги почна ТИ миналата година когато ставаше дума за ЛЕ...

Едно от нещата, с които съм съгласен е, че тогава наистина имаше повече добри отбори, но в момента в България Лудогорец повече страда, отколкото да печели, че другите са слаби.

А моделът на финансиране в Лудогорец вече отдавна не е само от собствениците и ще продължи в тази насока

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 786 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 40  Следваща