Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 04:54

Отговори на тема  [ 59 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Национален отбор България 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Национален отбор България   |   07.10.2014 11:13

Няма тема, нито дума от никой... Защо така? Хайде хора, те тука да видя патроитизъм без грам домусване :laugh:
Не виждам как ще изклатим Хърватска, а дано нещо са ни подценили (Ковач никак го няма като дисциплинизатор и мотиватор), да влезнат някое и друго голче случайно в началото и да се объркат, ама надали.
А Норвегия трябва да ги бием, ако искаме нещо да постигнем. Навремето (1981 ако не се лъжа) точно от едно 1:2 в Осло тръгна възхода при Вуцов.
Ако вземем 3+ точки от тези 2 мача за мен е ОК.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален отбор България   |   07.10.2014 17:26

взех си билет днес :cheers:
ще им скъсаме трътките на усташите :devil:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален отбор България   |   07.10.2014 22:13

Diavolo написа:
взех си билет днес :cheers:
ще им скъсаме трътките на усташите :devil:

Видно е за всички колко им пука за националния на България... Е, не е с кремвиршите на домуса... няма как просто...
Но да пишем и бришем навсякъде може!

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален отбор България   |   08.10.2014 17:38

http://www.sportal.bg/news.php?news=512097
Това интервю е интересно. :-)

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален отбор България   |   08.10.2014 19:39

От около 10 години не се интересувам изобщо от националния отбор. Ако още от дете ЦСКА не беше запалил моето сърце, то и от футбол нямаше да се интересувам. Причината да не ме вълнува национала? Липсват големите фигури на ЦСКА, единственият клубен отбор, който може да дава големи имена за България. Ловешки путки или от други отбори не могат изобщо да ме накарат дори да ги слушам по радиото.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален отбор България   |   09.10.2014 09:13

Чалгатрупата от години не ме вълнува, затова и нито я коментирам, нито я гледам.

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален отбор България   |   09.10.2014 11:27

Аз мисля, че няма да загубим. Прекалено много си вярват хърватите, пък се видя, че срещу Малта не бяха нищо особено.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален отбор България   |   09.10.2014 13:31

И аз мисля, че може би няма да загубим. Прекалено нахакано подхождат и това може да им изиграе лоша шега, особено имайки предвид неубедителната им игра срещу Малта.

Националите ме интересуват, но определено не хабя толкова нерви по тях, колкото по Левски.
За мен няма значение чий футболисти играят там в момента. Единствено Апостол Попов за мен няма място и се надявам да не е титуляр в центъра на защитата, защото Олич и Манджукич едва ли ще му простят грешките.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален отбор България   |   09.10.2014 14:50

Абе както може да паднем, така може и да бием, реално всичко може да се случи утре, въпреки че при хърватите има доста повече класа. Да се надяваме нашите да играят подредено и надъхано и да има повечко хора - за да продължи заяждането, аз се надявам всички онези патриоти, които се скъсаха да обясняват, че Лудогорец не е национална кауза и не трябва да се подкрепя защото не е национален отбор, утре да дойдат и да подкрепят истинския национален отбор. Като знам от колко хора съм го чувал/чел това, стадионът би трябвало да е претъпкан ако дойдат :)

А иначе естествено, че няма значение чии футболисти играят, националния се подкрепя ако ще и 10 апостол-поповци да играят в него. Ще илюстрирам това с цитат от Гамена: "В петък се налага да аплодирам Данчо Минев и да освирквам и псувам Манджука" - който го познава знае какво означава това :)

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален отбор България   |   09.10.2014 20:31

http://nakratko.bg/category/43/63667/

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален отбор България   |   10.10.2014 19:36

На Враца написа:
http://nakratko.bg/category/43/63667/

Какво да коментираме - непотребна цървулска измет!!!!

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален отбор България   |   10.10.2014 21:45

Много тъпа атмосфера. Освиркваме химна и сме озлобени срещу народ който е много близо до нас. И защо? Щото някакви хърватски медии написали нещо, което си е абсолютно вярно. В същото време някакви ултраси на ЦСКА и Партизан, нападнали хърватски фенове. :helpless:

(Crazy Band)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален отбор България   |   10.10.2014 22:04

20-та минута, нямаме още атака.., камо ли удар. Те имат поне 5 корнера. Лошо начало!

Последна промяна terminator на 10.10.2014 22:06, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален отбор България   |   11.10.2014 00:05

Ми да ... 'ами направихме всичко' ... тия клоуни наще немаха НИТО едно положение, къде са тръгнали???

:wave: :-(

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален отбор България   |   11.10.2014 01:17

bai Momchil написа:
Много тъпа атмосфера. Освиркваме химна и сме озлобени срещу народ който е много близо до нас. И защо? Щото някакви хърватски медии написали нещо, което си е абсолютно вярно. В същото време някакви ултраси на ЦСКА и Партизан, нападнали хърватски фенове. :helpless:

Май си забравил как когато гостувахме с Ицака за 2-2 ядохме бой от хулиганите на Динамо Загреб, а имаше и гавра с националния ни флаг.
А впрочем първите провокации на стадиона преди мача днес бяха от страна на усташите.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален отбор България   |   11.10.2014 01:32

Много съм разочарован от играта на нашите момчета.
Така и не успяхме да създадем чисто положение за цял мач. Имаше само един момент от около 10 минути през второто полувреме когато ги натиснахме здраво, но и тогава последния пас куцаше. През останалото време гледахме отблизо топката. Усташите бяха с класа над нашите футболисти. Само с ентусиазъм и тичане не става. Няма кой да подава топката, няма класа. Много куцо поколение имаме от няколко години насам. :-(

Поне атмосферата беше страхотна. За първи път виждам синхрон между секторите Г и Б и единна подкрепа за националния отбор. Към тях се присъединиха и фенове от Бургас, Варна и Пловдив. Хубави и разнообразни песни и рефрени, а не като едно време само ''българи юнаци'' и толкоз. Личи си обаче, че като цяло никой не го бригаше чак толкова за този отбор. Имаше подкрепа и да беше страхотно, но нямаше тази страст каквато би се вложила ако играеха ЦСКА или Левски.
ДПС също го отнесе много мощно. То не бяха лозунги анти ДПС и турците, то не бяха чудесии. Удивителен синхрон също между агитките от страната против турчолята. Куките се опитаха да предотвратят това, но удариха на камък и се отказаха, да не стане по-страшно.

Най-страшното обаче стана някъде около 10/15 минута на мача, когато (явно, че е било предварително организирано и планувано) от сърцето на сектор Г към хърватските фенове полетяха десетки факли, ракети и димки (имаше и бомбички, но те благоразумно, слава богу бяха мятани по пистата, а не срещу феновете, защото това си е вече акт на опит за предумишлено убийство, все пак си има неписани правила и закони и сред феновете), буквално не знаеха откъде им дойде и настана паника в тяхната клетка, едни се втурнаха нагоре да бягат, но баш тарторите им в сърцето на тяхната агитка се озвериха и тръгнаха да се саморазправят с цесекарите опитвайки се да прескочат клетката (хъх, луди ли са, ами да такива са си), но само отнесоха допълнително бой от полицаите. Абе изобщо стана доста страшничко си беше.

Ледо беше писал как бил отвратен от такива неща и даде пример атмосферата на Лудогорец и Реал. Ами да ще се съглася с него.
Ами имаше малки деца с родителите си отишли да гледат националния ни отбор. Аз бях точно в Г сектор, близко до усташите и няколко реда над мен имаше малки момчета и момичета с майките и бащите си които се разреваха от ужаса който настана, а едно друго малко момиче тръгна да бяга нагоре, спъна се и се преби. Ек такива ми ти простотии. :uuu:
А сега ми кажете кога тия хора ще отидат пак на футболен мач. Никогаж.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален отбор България   |   11.10.2014 10:38

Еми после пак ми говори за някакъв мач преди 10 години. Пълна простотия и аз точно за на Ледо поста се сетих.

Иначе подкрепата с пеенето беше уникална - евала за което. А отбора толкова си може...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален отбор България   |   11.10.2014 10:47

Diavolo написа:
bai Momchil написа:

Май си забравил как когато гостувахме с Ицака за 2-2 ядохме бой от хулиганите на Динамо Загреб, а имаше и гавра с националния ни флаг.
А впрочем първите провокации на стадиона преди мача днес бяха от страна на усташите.

Ти като не си забравил, ошамари ли някой усташ или поне не размаха ли високо вдигнат среден пръст към клетката за гости?!? :dunno:
Въпросните мелета в Загреб бяха изцяло по вина на родните наркомани, които тогава пътуваха за жълти стотинки за сметка на малоумните перуки.

Иначе съм напълно съгласен с Бай Момчи - абсолютна селтащина от родните полуидиоти! Аз не знам кога ни оскоти дотолкова комплексарщината и реваншизмът? ... :(((

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален отбор България   |   11.10.2014 13:57

Какво стана заебииии преди 20 години умирах за националния, сълзи, целувки, емоции, страст........а вчера даже и мача не гледах по телевизията. Разбрах, че са загубили, но това нищо не предизвика в мен. Кой да я предизвика? Онова мазно гъзе с голямото его Ивелин Попов ли или героят от анимационните филми, който си вкарал даже и автогол заеби......

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален отбор България   |   11.10.2014 17:18

Бодуров ве Тонзе

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 59 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща