Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 02:04

Отговори на тема  [ 59 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Национален отбор България 
Автор Съобщение
(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален отбор България   |   11.10.2014 18:54

Diavolo написа:
Бодуров ве Тонзе

Точно за този с лице на анимационен герой. С малко са паднали. Хърватите имат 3-4 големи звезди. България в момента няма един футболист, който да изпъква. Ганчев може да развива някакви школи, но те стават само за средно ниво, Лига Европа и 4 място в квалификационните групи.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален отбор България   |   11.10.2014 21:28

да спомена, че имаще кютек между фенове на Бирое и Доко Пд в сектор Би :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален отбор България   |   11.10.2014 21:48

bai Momchil написа:
Еми после пак ми говори за някакъв мач преди 10 години. Пълна простотия и аз точно за на Ледо поста се сетих.

Иначе подкрепата с пеенето беше уникална - евала за което. А отбора толкова си може...

Много се ядосах на бездушната игра - колкото и да сме зле, все на мускули трябваше да се опънем. А ние първото бяхме плачевни... Пълни трибуни искаха - имаха ги! И какво - насрана игра!

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален отбор България   |   11.10.2014 22:32

Аз се чудя от туристите до Осло. колко ще останат там...

Или по-точно, от българите, които ще отидат ( или вече са там ) колко процента са всъщност футболни фенове...

Последна промяна TheExorcist на 11.10.2014 22:38, променена общо 1 път

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален отбор България   |   13.10.2014 22:03

Голям вратар е Малкия кактус няма що, аз не можах да разбера само защо е титуляр, че тивито ми на mute :dunno:

(Crazy Band)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален отбор България   |   13.10.2014 22:05

oasis написа:
Голям вратар е Малкия кактус няма що, аз не можах да разбера само защо е титуляр, че тивито ми на mute :dunno:

...
На тати любимеца :)
Вината е на Пенев, разбира се!

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален отбор България   |   13.10.2014 22:08

terminator написа:
oasis написа:

...

Ами той освен един отличен мотиватор май не е нищо повече.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален отбор България   |   13.10.2014 22:39

Лицето с вид на анимационен герой обърка вратата този път, да му еба майката цървулска!!!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален отбор България   |   13.10.2014 22:41

oasis написа:
terminator написа:
oasis написа:

...

Ами той освен един отличен мотиватор май не е нищо повече.

И от тези ливади ако паднем...

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален отбор България   |   13.10.2014 22:46

тая топка и най-слабия вратар от нашето първенство щеше да се метне и да я хване или поне да я избие... а малкия перукан я изгледа като зрител

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален отбор България   |   13.10.2014 23:13

767845497464-8750696и86787584187363@@@#21256735$$#@ :-x :besnyo:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален отбор България   |   13.10.2014 23:17

ех Любо Любо :(
поне него го мислех за мъжкар, последния такъв...
но и и той се оказа *утка слушаща покорно заповедите на перуката, Лъчо и сие.
Как може Ники Михайлов и Апостол Попов да са титуляри???!!!
някой да ми обясни
и това не е за първи път. всъщност е редовна практика при нас.
Но си викам поне при Любо няма да е същото, защото той слуша само себе си, рязък мъжкарски характер и т.н. Да може и така да е, ама на масата, не и като тренер.
Жалко.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален отбор България   |   13.10.2014 23:43

Такава трагедия не съм гледал дори в най-смутните времена на националния отбор. Имам чувството, че изобщо не могат елементарни неща като спиране, обработване, подаване по земя и т.н.

Как може Любо да пуска Апостол Попов, който дори в ЦСКА не играе на тоя пост и е пълен кавал, палячото Бодуров и малката Перука, дето търка пейката във втора турска дивизия?! Тунчев дори не е викнат, Владо Стоянов го махнаха без да е направил една грешка, а участващият в ШЛ Александър Александров не знам дали е записал и 1 минута игра.. Същият послушко е и той.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален отбор България   |   13.10.2014 23:46

falkenbach написа:
Единствено Апостол Попов за мен няма място и се надявам да не е титуляр в центъра на защитата, защото едва ли ще му простят грешките.

Понякога ми се иска да не съм прав :-(

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален отбор България   |   13.10.2014 23:52

Diavolo написа:
Но си викам поне при Любо няма да е същото, защото той слуша само себе си, рязък мъжкарски характер и т.н. Да може и така да е, ама на масата, не и като тренер.
Жалко.

Така май излиза....

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален отбор България   |   13.10.2014 23:53

Henman написа:
Такава трагедия не съм гледал дори в най-смутните времена на националния отбор. Имам чувството, че изобщо не могат елементарни неща като спиране, обработване, подаване по земя и т.н.

Как може Любо да пуска Апостол Попов, който дори в ЦСКА не играе на тоя пост и е пълен кавал, палячото Бодуров и малката Перука, дето търка пейката във втора турска дивизия?! Тунчев дори не е викнат, Владо Стоянов го махнаха без да е направил една грешка, а участващият в ШЛ Александър Александров не знам дали е записал и 1 минута игра.. Същият послушко е и той.

А какво показа Георги Миланов? Защо бе сменен Венци Христов? Защо не влезна Гаджев? Прекалено въпроси, все към Пенев!
И накрая Чичовото го и сритаха...

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален отбор България   |   14.10.2014 00:00

navy написа:
Henman написа:

А какво показа Георги Миланов? Защо бе сменен Венци Христов? Защо не влезна Гаджев? Прекалено въпроси, все към Пенев!
И накрая Чичовото го и сритаха...

Ми то в предни позиции почти никой нищо не показа - само Жоро Илиев тичаше и Христов донякъде. И как да бъде иначе, след като цял мач няма кой да изнесе топката и Апостола и Бодура си я цъкат по ширина малко зад центъра и накрая изсипват. Може би Бадемчето е вариант, след като очевидно ще се разчита и на стари коне - миналата година доста я пипаше и би се включил добре според мен.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален отбор България   |   14.10.2014 00:06

Diavolo написа:
някой да ми обясни
и това не е за първи път. всъщност е редовна практика при нас.
Жалко.

Копеле, тоя Апостол Попов футболист ли е по принцип? :blink:

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален отбор България   |   14.10.2014 01:20

Diavolo написа:

Глупости, кой точно според теб/вас има интерес Апостол Попов да е титуляр? Нито знам да е син на Боби Михайлов, нито пък Лъчо Танев (не знам дали той му е мениджър, ама понеже го споменаваш) очаква на 100 години да го продаде някъде. Ясно, че е голяма грешка това с Попов, ама не е въпрос на покорно слушане на заповеди, а на някакъв инат на Любо според мен, няма друго обяснение.

Що се отнася до Ники Михайлов и тук Любо според мен се е доказал, че си взима сам решенията - миналата година го остави резева последните мачове без дори да има натиск от медии/фенове за това. И между другото точно тогава беше важно за него да играе защото си търсеше отбор, сега вече подписа и чак тогава го пусна. Лично според мен в момента е по-добре Владо Стоянов да играе, защото Ники не е играл от година (то си се видя днес, и за двата гола можеше да се намеси далеч по-добре), ама и Хенман говори глупости, че го бил махнал Стоянов без да е направил никаква грешка. Точно в националния направи много грешки, даже май не е правил голям мач в националния, а в последно време и в Лудогорец има доста колебливи изяви - както беше страшен срещу Реал, така на Герена беше трагичен, сети се за първия гол на Бедоя примерно.

Иначе като цяло за отбора, наистина в момента сме трагични. Моето обяснение е, че миналите квалификации играхме неочаквано добре, както това основно се дължеше на здравия колектив и на няколко човека, които правеха разликата - Иван Иванов, Манолев, Георги Миланов и Попето. Е, сега Иванов го няма, а другите трима в двата мача с Хърватия и Норвегия общо имат сигурно 3 точни отигравания. Не знам на какво се дължи това, но определено се отразява.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален отбор България   |   14.10.2014 09:44

Миланов, И.Попов и Манолев разочароваха много.
Гаджев и Дяков също слаби. Ап.Попов си е ясно, че е слаб, няма какво да го коментираме.
И двамата ни национални вратари са нестабилни.

Може би ще ме охулите, но Пламен Илиев и Борислав Стойчев имат място в националния и могат да заздравят нещата.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 59 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща