Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 23:55

Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Григор срещу Федерер - година по-късно 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Григор срещу Федерер - година по-късно   |   23.10.2014 23:12

Явно засега срещите им са все в Базел. Днес Григор игра стабилно, но дали ще е достатъчно утре - според мен повечко ще трябва да покаже, но пък и Фед днес не беше самата стабилност, та надежда има.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Григор срещу Федерер - година по-късно   |   23.10.2014 23:48

Миналата година по това време бех за фед-от това зависеше в голяма степен участието му във финалния мастърс, а аз имах билети... Утре съм за гришо-по същите причини, но нямам билети... Искам гришо да бие и да стане красив мач, отделно че за мен гришо срещу рафа има повече шансове... Просто бръмбарите в главата на най-великият евър са повече, а и отказвам да допусна фед да падне дОма от онова майоркинско същество

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Григор срещу Федерер - година по-късно   |   23.10.2014 23:49

Посписил беше много разпилян и не можа систематично да търси бекхенда на Гришо.
Иначе каквото и да говорим, това е ахилесовата пета на нашия и за съжаление мисля, че добрите тенесисти вече му хванаха цаката.
Дано все пак утре победи Федерер, защото една таква победа срещу идола му ще му даде невиждани криле.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Григор срещу Федерер - година по-късно   |   24.10.2014 11:33

Без значение кой ще е крайният победител, очаквам да има драма. Или по-скоро, иска ми се да я има. Да има от всичко, по много. На кило! 8-)
И за да може кефа да е на мах, добре е Гришо да е уинър! :dance:

Но все пак си мисля, че Гришо като види идола си отсреща ще се "вдрърви" психически... Пожелавам си да не съм прав. :no:

Така или иначе, ще е интригуващо да се види как стоят нещата м/у двамата година по-късно. :tennis:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Григор срещу Федерер - година по-късно   |   24.10.2014 18:46

Ами аз очаквам Фед да сгази Григор. Играта на Григор е доста бавна за Фед, а и нашия няма оръжие с което да застраши играта на Фед.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Григор срещу Федерер - година по-късно   |   24.10.2014 21:40

Petita написа:
Миналата година по това време бех за фед-от това зависеше в голяма степен участието му във финалния мастърс, а аз имах билети... Утре съм за гришо-по същите причини, но нямам билети... Искам гришо да бие и да стане красив мач, отделно че за мен гришо срещу рафа има повече шансове... Просто бръмбарите в главата на най-великият евър са повече, а и отказвам да допусна фед да падне дОма от онова майоркинско същество

Много страх значи - Чорич показа какво го чака Надал до края на тая година, освен ако не реши, че е твърде геройско да играе с апандиЦИТ.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Григор срещу Федерер - година по-късно   |   24.10.2014 21:54

нИ мА яШ :) просто съм 50:50 и искам и двамата да спечелят, т.е. Малко разнообразие от последните няколко години, където на всеки мач ноле-рафа ми се щеше да паднат и двамата :rofl:

А рафо да бега да се оперира, щото верно ще се окаже медицински франкенщайн- да лекува апандиЦИТ :stop: с антибиотик, който не е страдал от възпален, то той не знае, че при обострен такъв не можеш изправен да ходиш :no: камо ли нещо друго

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Григор срещу Федерер - година по-късно   |   24.10.2014 22:47

LIVESCORE за неможещите да гледат поради някаква причина.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Григор срещу Федерер - година по-късно   |   24.10.2014 23:16

понеже навсякъде (тук, мтф, кафе) се коментира Чорич и очкваната му победа над душманина на Федята все пак искам да напомня, че в момента играят Федерер и Димитров ако някой се вълнува изобщо от този мач... :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Григор срещу Федерер - година по-късно   |   24.10.2014 23:23

Diavolo написа:
понеже навсякъде (тук, мтф, кафе) се коментира Чорич и очкваната му победа над душманина на Федята все пак искам да напомня, че в момента играят Федерер и Димитров ако някой се вълнува изобщо от този мач... :laugh:

Еми в зала Григо нема как да го бие в този живот. Аве да те питам - има ли някой спортист евър , който да е занимавал най-широка аудитория с анатомията си повече от Маугли?

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Григор срещу Федерер - година по-късно   |   24.10.2014 23:37

Доста прехвален мач и накрая пак нищо. Кирил Владимиров още малко и ще изкара Григор терминатор само защото Мюлер бил паднал по-бързо. :laugh: Ей сега пак го засипа с похвали.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Григор срещу Федерер - година по-късно   |   24.10.2014 23:48

Orel62 написа:
Diavolo написа:

Еми в зала Григо нема как да го бие в този живот. Аве да те питам - има ли някой спортист евър , който да е занимавал най-широка аудитория с анатомията си повече от Маугли?

Не знам, знам само, че никой не развива младите таланти така добре както Рафата. И за това се иска умение, Ореле!! не е лесно.
Готов е за тренер! :-D
Тази година помогна страшно много на кариерите на две млади момчета да станат известни на широката публика (Кирьос и Чорич). Догодина иде ред на Танаси Кокинакис :-D

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Григор срещу Федерер - година по-късно   |   24.10.2014 23:49

Един Фед без да блести с един икономичен стил спечели с лекота.
Гришата няма никакви тенис аргументи, които да хвърли на корта. Пробва пак некви циркаджийства, но и това не сработи. :uuu:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Григор срещу Федерер - година по-късно   |   24.10.2014 23:51

Много му падна гарда на нашия последните минути. Изчезнаха и заряд и хъс. Искаше ми се повече, ама тц. Жалко.

Честито на Фед. Уникална игра. Особено с тези излизания на мрежата. Личи си влиянието на Едберг. Класата си е класа. Ей, опасен старец. :-)

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Григор срещу Федерер - година по-късно   |   24.10.2014 23:53

В последно време забелязвам, че само клати без никакъв ясен план. И с тия циркаджийства и удари между краката почна да прекалява. Според мен му трябва истински специалист от типа на Брад Гилбърт, а не ръгбист като Рашийд. ОФП-то вече го подобрихме достатъчно.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Григор срещу Федерер - година по-късно   |   24.10.2014 23:58

Съгласен съм с Хенман за треньора, но не съм съгласен, че Григор чак пък циркаджийствал. Имаше четири сетбола все пак, но тогава Федерер не трепна. Първият сет си беше много равностоен и на високо ниво, след горчивия край нормално му падна нивото на Григор - нито е първият, нито последният, дето му се случва срещу Федерер.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Григор срещу Федерер - година по-късно   |   24.10.2014 23:58

Diavolo написа:
Orel62 написа:
Diavolo написа:

Не знам, знам само, че никой не развива младите таланти така добре както Рафата. И за това се иска умение, Ореле!! не е лесно.
Готов е за тренер! :-D
Тази година помогна страшно много на кариерите на две млади момчета да станат известни на широката публика (Кирьос и Чорич). Догодина иде ред на Танаси Кокинакис :-D

Абсолютно грешно, чичо ти Тони е попаднал на изключителен талант, който е опропастил с фикс идеята за сигурна игра. Ако рафа е развиван във всички посоки едновременно, досега да има 25 гш. това е дълга тема. Друг му е тавана, ама не го стигна. Въобще Тони е дебил.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Григор срещу Федерер - година по-късно   |   25.10.2014 12:08

Orel62 написа:
Абсолютно грешно, чичо ти Тони е попаднал на изключителен талант, който е опропастил с фикс идеята за сигурна игра. Ако рафа е развиван във всички посоки едновременно, досега да има 25 гш. това е дълга тема. Друг му е тавана, ама не го стигна. Въобще Тони е дебил.

е аз се майтапих, нещо като отчаян черен хумор :-D

а иначе по темата, хъх какво искаш да кажеш, доразвий ако обичаш мнението си? :-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Григор срещу Федерер - година по-късно   |   25.10.2014 16:45

Diavolo написа:
Orel62 написа:

е аз се майтапих, нещо като отчаян черен хумор :-D

а иначе по темата, хъх какво искаш да кажеш, доразвий ако обичаш мнението си? :-)

ами като дадености Надал е с по-добри показатели от Фед. Нещата като - сила, издръжливост, усет и рефлекс. Просто Тони го е зомбирал във всички аспекти и Рафа до към 23/24 години си беше с детско мислене. Тони не е играл тенис и е нямало начин как да го научи на сервиз, смач и волетата. Наблегнал е на защитата , освен това и ментално го е осакатил. нема да забравя на "хит фор Хаити" , Фед как го подканяше -"Рафа, кажи нещо" и т.н. И отсреща пълен гипс 1 час. Искам да кажа, че продукта на Тони за мене не е добър в никой аспект. ако Рафчо беше минал средностатистическият път на Мъри, Вердаско или дори Наш Гришо щеше да е много по близо или дори над ГОАТ.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Григор срещу Федерер - година по-късно   |   25.10.2014 20:09

Ореле, абсолютно си спечели бирата с това мнение! Напълно вярно е, че Надал още от ранна възраст та до днес е програмиран да е робот, а не личност. То се вижда в редките случаи, когато трябва да покаже нещо от вътрешното си Аз, от личността Рафа (в демо мачове например или на пресконференции) как е напълно неадекватен и гипсиран и никога не може да измисли нещо интересно. Аз почнах да чета книгата му, но останах много разочарован и я оставих, защото докъм 80-90 страница нямаше нищо друго освен как играе и яде с братовчедите си и изпълнява нарежданията на Тони.

Но от друга страна не съм съгласен, че ако беше оставен да се развива естествено, щеше да е по-добър тенисист. Физическите му данни са невероятни, но не са най-подходящите за тенис. А и без чичото този екстремен и толкова затрудняващ лифт (характерен за тениса на маса, където се е подвизавал Тони) нямаше да го има. Според мен и в психологически план по-скоро е помогнал - един мислещ човек е много по-вероятно да се поддаде на страхове и притеснения на корта, отколкото някой, който от малък просто е свикнал да изпълнява.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 21 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща