1. A.Agassi 272. Diavolo 26
2. terminator 26
4. Forest_fan 25
5. Anfield 20
6. Henman 17
6. alessandron 17
8. Naki 15
Изключително оспорвана битка, както почти винаги на финалите на ATP и WTA.
Честита победа на Агаси, който леко рискува с това 2-0, като по този начин нямаше да имаме поделен триумф на турнира, а само един щеше да спечели. С тази си прогноза отряза и мераците на Дявола и бат Терми за титлата. В един момент беше на дъното, но с няколко ключови прогнози се промъкна напред, а в края избра вярната прогноза за разлика от Фореста...
Аз съм доволен от второто си място, дефакто сам си отрязах главата, че закъснях за срока за 1 ия кръг, цяло чудо е, че не съм на дъното, защото в тези финали е много важно как ще стартираш (справка Наката, който така и си остана на дъното). За да спечеля женската ранглиста се нуждаех от 5 място дори и Агаси да спечели титлата, е преизпълних плана.
Втори също така завърши и Терминатора, който прави сезона на живота си.
Фоеста може много да съжалява. Беше 2 кръга на 1 място, а на края изхвърча извън тройката?! Ами така е Форесте, повече трябва да се внимава в по-късните фази. Нищо, изключителен турнир и за теб.
Анфо беше както почти винаги стабилен, опита се в края да форсира крайната победа с прогноза за Халеп, но не се получи. След този турнир обаче ще му е много сложно да се пребори с Агаси за второто място в крайната годишна ранглиста.
Сандето и Хенман разочароваха. Така и не усетиха мачовете, взеха доста грешни решения. Въпреки всичко и те бяха на една прогноза от това да са на 2 място в крайното класиране.
Наки дойде контузен и едвам довърши турнира. Поне да беше се отказал сега Ювето щеше да триумфира.

Юве, така те искам през редовния сезон, а не когато играеш ей така за шоуто. Имаш огромен потенциал, но не го показваш, не знам защо... Ти трябва да знаеш.
От утре почва култовия Берси!!