Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 01:28

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 41 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
# [14091003] ● CRAZY BAND 1:3 БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'A' лига) 
Автор Съобщение
(Crazy Band)

Мнение  Re: # [14091003] ● CRAZY BAND - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'A' лига)   |   26.10.2014 07:47

Честита победа на мечоците!
Слаб избор на мачове, слаб капитан, слаб вратар, 3 в едно съм тоя кръг :)
Жалко, провалих отбора!

P. S. Дюшеша показа кой трябва да е титуляр следващия мач.

(Crazy Band)

Мнение  Re: Още малко интрига   |   26.10.2014 09:33

dushesh написа:
Лека отборна тренировка:
понеже съм резерва (кибик), ще се включа с евентуалните си вратарски прогнози:
[В] Дюшеш
22106 | Велес Сарсфийлд - Банфийлд 1:0
10108 | Суонзи - Лестър 2:1
21905 | Веракрус - Чиапас 1:1
21905 | Веракрус - Чиапас 1:2

...
Баси, как ме депресират тия избивки. Хем се чудехме кой да пази вчера сутринта.
Бях въодошувен, че миналия кръг направих първа избивка за Бандата с цената на точка, затова не бях отстъпчив :) Както и да е..., другия кръг съм твърда резерва.

(Crazy Band)

Мнение  Re: Още малко интрига   |   26.10.2014 10:26

terminator написа:
Бях въодошувен, че миналия кръг направих първа избивка за Бандата с цената на точка, затова не бях отстъпчив :) Както и да е..., другия кръг съм твърда резерва.

Потвърди се теорията ми, че далия мачовете, не трябва да е вратар. Остава под влиянието на същите заблуждения :)
И е крайно време да забравиш за Дортмунд, трети или четвърти път го избираш и все хапваме дръвцето.
Лошото в този мач е, че вратарския пост, нямаше да е от решаващо значение за резултата.Сефте :fan:

(Crazy Band)

Мнение  Re: Още малко интрига   |   26.10.2014 11:08

dushesh написа:
terminator написа:

Потвърди се теорията ми, че далия мачовете, не трябва да е вратар. Остава под влиянието на същите заблуждения :)
И е крайно време да забравиш за Дортмунд, трети или четвърти път го избираш и все хапваме дръвцето.
Лошото в този мач е, че вратарския пост, нямаше да е от решаващо значение за резултата.Сефте :fan:

...
Що? Щеше да е 1:1 в момента.., мислиш, че ще бележат /безответно още/?

(Crazy Band)

Мнение  Re: Още малко интрига   |   26.10.2014 11:19

terminator написа:
dushesh написа:
terminator написа:

...
Що? Щеше да е 1:1 в момента.., мислиш, че ще бележат /безответно още/?

Тъкмо видях гола в Мексико, а са избили другата прогноза.

(The Grizzlies)
Аватар

Мнение  Re: AW: # [14091003] ● CRAZY BAND - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'A' лига)   |   26.10.2014 12:07

dushesh написа:

Копеле, сега като го прочетох това и моментално ми стана ясно, колко е фундаментално. Абсолютно логично и наложително. Не знам дали ти си първият, който го установява, но досега нито един отбор не ми е направил впечатление като да практикува тази стратегия (без да претендирам за изчерпателност де).
Иначе мачът стана интересен. Просто някои от вашите мачове неочаквано се закучиха, но и това го има. Успех оттук нататък!

Аватар

Мнение  Re: Още малко интрига   |   26.10.2014 12:39

dushesh написа:

Това е и вярно, и не е. По-скоро не е вярно, защото се предполага, че вратарят е избрал мачове с определен замисъл, който най-често е свързан с някакви хипотетични избивки. Като поставиш друг за вратар, то много вероятно той да се отнесе в съвсем друга посока. Ако капитанът е изпаднал в дълбоки заблуждения при избора, това може и да помогне в някаква степен, но в общия случай става малко разхвърляна работа като приказката за орела, рака и щуката... Да го кажа по друг начин - изборът и избивките са две движения на едно и също действие. Ако тези две движения не са координирани, става малко хуй работа. А логично най-координирани ще са, когато се изпълняват от един човек :)

Иначе мексиканския и аз го избивам на "сухите плонжове", тъй че хипотетичният резултат продължава да е в наша полза - 0:1 :)

(Thug Slugs)

Мнение  Re: Още малко интрига   |   26.10.2014 12:46

Bjoern Bo написа:
dushesh написа:

Това е и вярно, и не е. По-скоро не е вярно, защото се предполага, че вратарят е избрал мачове с определен замисъл, който най-често е свързан с някакви хипотетични избивки. Като поставиш друг за вратар, то много вероятно той да се отнесе в съвсем друга посока. Ако капитанът е изпаднал в дълбоки заблуждения при избора, това може и да помогне в някаква степен, но в общия случай става малко разхвърляна работа като приказката за орела, рака и щуката... Да го кажа по друг начин - изборът и избивките са две движения на едно и също действие. Ако тези две движения не са координирани, става малко хуй работа. А логично най-координирани ще са, когато се изпълняват от един човек :)

Иначе мексиканския и аз го избивам на "сухите плонжове", тъй че хипотетичният резултат продължава да е в наша полза - 0:1 :)

Аз предлагам 50 на 50 - капитанът и вратарят да избират по 2 избивки. :-)

(Primus Maximus)

Мнение  Re: Още малко интрига   |   26.10.2014 12:50

Bjoern Bo написа:
dushesh написа:

Абсолютно съгласен съм с Мейджъра. Ние един сезон бяхме възприели тактиката на Дюшеша - аз избирам мачове, Нера избива и беше пълна катастрофа - една избивка за пет-шест-седем кръга. Възможно е капитанът да се издъни понякога, но истината е, че като се прави избор, се вземат предвид някакви неща. То ако всичко можеше да се предвиди, щяхме досега да сме разбили бизнеса на букмейкърите. :-)

(The Grizzlies)
Аватар

Мнение  Re: AW: # [14091003] ● CRAZY BAND - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'A' лига)   |   26.10.2014 13:25

Добре де, двамата обсъждат заедно избивките и стигат до консенсус. Доволни?
Майтапа настрана, и двете теории имат своите предимства и недостатъци. Какво правим, когато капитанът/вратарят не получи от противника очакваните от него "шутове". Цялата му стратегия се изпарява и всичко започва наново. Чак такива ботове не сме и винаги се получават неочаквани прогнози.

(Crazy Band)

Мнение  Re: AW: # [14091003] ● CRAZY BAND - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'A' лига)   |   26.10.2014 13:50

SUBXERO написа:
Добре де, двамата обсъждат заедно избивките и стигат до консенсус. Доволни?
Майтапа настрана, и двете теории имат своите предимства и недостатъци. Какво правим, когато капитанът/вратарят не получи от противника очакваните от него "шутове". Цялата му стратегия се изпарява и всичко започва наново. Чак такива ботове не сме и винаги се получават неочаквани прогнози.

Точно това е основния проблем. Сегашния ни мач, категорично показва, че като се нагърбиш с много функции, със сигурност ще сбъркаш някъде.
Но тук няма правилна теория, всеки отбор да си решава. Иначе предизвиках оживена полемика :ludnica: :-D

Аватар

Мнение  Re: # [14091003] ● CRAZY BAND 1:3 БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'A' лига)   |   27.10.2014 00:26

В крайна сметка ни се размина попадението на немския и записваме първата победа с хендикап през сезона и то не къде и да е, ами на негостоприемния "Пъкъл". Поздрави на мечките за добре изиграния мач! И успех на "лудата банда" в шампионата - пожелавам им това да им е последната домакинска загуба през сезона :)

Иначе така като гледам, май се изясни напълно кое е гюлето в нашия отбор :-D :-D

Последна промяна Medved на 27.10.2014 00:26, променена общо 1 път

Аватар

Мнение  Re: # [14091003] ● CRAZY BAND - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'A' лига)   |   27.10.2014 14:09

Bjoern Bo написа:
Ей, дейба, не им даде Норвегия, че да им бодем Бодьо-Бран на дубъл 2:3... :-|

Ташакът настрана, ама сега гледам подробните репортажи и тия Бран какво изпускаха, майкаимшееба безнравствена. Класика 2:3 си беше отвсякъде. Язък, че ми опропасти божествената норвежка колонка :(

Метнах едно око и на сръбския. Като цяло леко смешна дузпа за 1:0 около 30-ата и едно изчистване от голлинията в края на първото за 2:0. Другото беше само някакви далечни удари. Бетон го бяхме отиграли. Евала още веднъж - ключовия избор в мача!

Като цяло добре. По едно време се беше създало измамното впечатление, че мачкаме, но общо взето си беше равностоен мачът, както потвърждават и финалните проценти. Англия на троен и щяхме да ковнем Суонзито. И задължителна Испания на мястото на Германия, ама Дюнкеркюто е дебела кратуна (ама много дебела ли бе, момче? :))) и не слуша какво му говорят мрънкащите президенти! Не знам каква беше идеята на тази Германия, освен че имаме тънки специалисти там? Това си е един тотално домакински поток и голям късмет, че Волфсбург избяга късметлийски в последните минути и не си нагласиха някой от тоталните ботове Аугсбург или Хофе, както им беше подаден удобно на тройна прогноза. А испанците за поредна седмица си ги цъкаме с отлична успеваемост в тренировъчните разигравания и пак изпуснахме да извадим дивиденти там... Да не бъдем максималисти, но такива наглед дребни детайли ще направят разликата в някой завързан мач вбъдеще.

Абе важното е, че поря Дюнкеркюто на тренировъчните статични :))) :ludnica:

п.п. На друг от отбора, ако му се цъкат тренировъчни дузпи и фаулове, да заповяда в срядата на клубната бада "Орса Маджоре" по екип. Кептънът е обявил награда - за всеки отбелязан гол от фаул - ценителска бира по избор :)

(The Grizzlies)
Аватар

Мнение  Re: # [14091003] ● CRAZY BAND - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'A' лига)   |   27.10.2014 16:41

Bjoern Bo написа:
Bjoern Bo написа:
Ей, дейба, не им даде Норвегия, че да им бодем Бодьо-Бран на дубъл 2:3... :-|

Ташакът настрана, ама сега гледам подробните репортажи и тия Бран какво изпускаха, майкаимшееба безнравствена. Класика 2:3 си беше отвсякъде. Язък, че ми опропасти божествената норвежка колонка :(

Метнах едно око и на сръбския. Като цяло леко смешна дузпа за 1:0 около 30-ата и едно изчистване от голлинията в края на първото за 2:0. Другото беше само някакви далечни удари. Бетон го бяхме отиграли. Евала още веднъж - ключовия избор в мача!

Като цяло добре. По едно време се беше създало измамното впечатление, че мачкаме, но общо взето си беше равностоен мачът, както потвърждават и финалните проценти. Англия на троен и щяхме да ковнем Суонзито. И задължителна Испания на мястото на Германия, ама Дюнкеркюто е дебела кратуна (ама много дебела ли бе, момче? :))) и не слуша какво му говорят мрънкащите президенти! Не знам каква беше идеята на тази Германия, освен че имаме тънки специалисти там? Това си е един тотално домакински поток и голям късмет, че Волфсбург избяга късметлийски в последните минути и не си нагласиха някой от тоталните ботове Аугсбург или Хофе, както им беше подаден удобно на тройна прогноза. А испанците за поредна седмица си ги цъкаме с отлична успеваемост в тренировъчните разигравания и пак изпуснахме да извадим дивиденти там... Да не бъдем максималисти, но такива наглед дребни детайли ще направят разликата в някой завързан мач вбъдеще.

Абе важното е, че поря Дюнкеркюто на тренировъчните статични :))) :ludnica:

п.п. На друг от отбора, ако му се цъкат тренировъчни дузпи и фаулове, да заповяда в срядата на клубната бада "Орса Маджоре" по екип. Кептънът е обявил награда - за всеки отбелязан гол от фаул - ценителска бира по избор :)

Мейдж, държа да ми погледнеш отново тренировъчните на Херта-ХШФ и Тотнъм-Нюкасъл. Мерси предварително за комплимента!

Аватар

Мнение  Re: # [14091003] ● CRAZY BAND - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'A' лига)   |   27.10.2014 20:10

SUBXERO написа:
Мейдж, държа да ми погледнеш отново тренировъчните на Херта-ХШФ и Тотнъм-Нюкасъл. Мерси предварително за комплимента!

Много добре! :moufan: Ще бъде отчетено при разпределението на месечните дажби с мед :bear:

Само не знам защо си бягаш от прогнозите напоследък. Айде за Херта да кажем, че си искал да покриеш отборно, ама миналата седмица имаше един жабарски, който така и не разбрах защо отказа да им го ковнеш, като избяга на някакъв още по-отдалечен резултат. Между другото Херта си беше абсолютна класика 2:1/1:1, а можеше да иде и на 1:2, ама тия хамбургери мухлясали пак се скашкаха от плужещина и безхарактерност, когато можеха да се върнат в мача и после отидоха на резултат...

п.п. Вашите що така лошо ни тупнаха в този невралгичен мач? Май ще се изпада тази година и няма да можем да гледаме заедно някое дерби в Аугустата със съответното количество бири баварки :(

(The Grizzlies)
Аватар

Мнение  Re: AW: # [14091003] ● CRAZY BAND 1:3 БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'A' лига)   |   27.10.2014 20:52

Досега не съм си бягал от прогноза, освен ако не видя, че съотборниците играят нещо съвсем друго. Може би съм прекалено "комбинативен" за сметка на егоизма. С немския мач отново беше така. Равният беше нещо като шпагат между прогнозите на останалите двама. Това Енкели направо ме изпоти с неговото 1:2. Уж фен на Херта, от суеверие ли го пусна, не знам. Ако беше пуснал нещо в посока единица веднага бичех 3:1 или 4:1. В крайна сметка пак нямаше да е гол, но поне щеше да е красиво (и близо до гола). На английския 1:2 ми беше дори водеща, ама като ви видях всички да играете за Шпорите...

Ти за Фрайбург няна да се притесняваш. Миналата година ситуацията беше още по-критична и пак се спасиха. Аз съм казал, че един от големите три на дъното гори. А може и двама. Особено Бремен и Хамбург са пълни смешки, абсолютна гОла вОда! Освен това са силно психически обременени поради непривичното място в класирането. А и нямат класни играчи, нямат лидери (ВДВ го забравИ, само мурафетът му остана). Същото Ганкино Франкфурт и Лаутерн го играят от години вече. Иди ми дойди ми - те ти Първа, те ти Втора Бундеслига. А като клубове и градове имат потенциал за ШЛ ката година.

(The Grizzlies)

Мнение  Re: AW: # [14091003] ● CRAZY BAND 1:3 БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'A' лига)   |   28.10.2014 13:23

SUBXERO написа:
Това Енкели направо ме изпоти с неговото 1:2. Уж фен на Херта, от суеверие ли го пусна, не знам. Ако беше пуснал нещо в посока единица веднага бичех 3:1 или 4:1. В крайна сметка пак нямаше да е гол, но поне щеше да е красиво (и близо до гола)...

:handshake: само и единствено от суеверие тия три точки бяха много важни за BSC, а тима нямаше три поредни домакински победи в BL от 2009 г., като се имаше предвид горното се канех да пиша някой "Х" и после си викам айде да предизвикам съдбата или правя гола на кръга с победата на импотентните HSV или нашите да взимат трите точки.

Аватар

Мнение  Re: # [14091003] ● CRAZY BAND 1:3 БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'A' лига)   |   28.10.2014 13:44

Така значи, ще правиш някакви фенмагии на гърба на мечока?!? Май ще се обува железния анцуг скоро... :redcard:

Виж, при изразителна победа в слудващия кръг може и да си загубя тефтерчето с черните точки :)))

(The Grizzlies)

Мнение  Re: # [14091003] ● CRAZY BAND 1:3 БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'A' лига)   |   28.10.2014 15:05

Bjoern Bo написа:
Така значи, ще правиш някакви фенмагии на гърба на мечока?!? Май ще се обува железния анцуг скоро... :redcard:

Виж, при изразителна победа в слудващия кръг може и да си загубя тефтерчето с черните точки :)))

Гонзоооо, Гонзооо, казах ли ти аз няма похвали има само критика. :laugh: Обяснявам аз, че Херта нямаха три поредни домакински победи в първа бундеслига от 2009 и вместо похвала за смелостта за опита за гола на кръга получавам железният анцуг, а относно меда изобщо не споменавам той ще бъде спрян по подразбиране. :-D

Меджъре, а да видим Дявола какви потоци ще даде да си избера един мач, на който да поря дяволската мрежа. ;-)

Аватар

Мнение  Re: # [14091003] ● CRAZY BAND 1:3 БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'A' лига)   |   28.10.2014 15:33

Похвалил съм те по-горе между редовете! Не прекалявай, да не получиш белия картон на Платини! :stop: :-D

Иначе потоците са ясни от много време, а като цяло и мачовете :) Но ако искаш мисли мексиканския, че са му много мътни на Дюнкеркюто, нищо че ги избира всеки кръг :-D То и българите са му доста чужди, ама ги ковка с пословичния си късмет и пак ще трябва да се плаща квалитетно сръбско пиво на края на сезона... После защо свършил медът... :(((

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 41 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща