Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 22:08

Отговори на тема  [ 607 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 31  Следваща
ЦСКА - сезон 2014/15 
Автор Съобщение
(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2014/15   |   26.10.2014 17:16

Нямам идея, не съм чел правилника за тия неща, то ще си покаже предполагам :)

Иначе за дербито беше ясно, че няма да ни накажат, никой няма интерес от такова нещо, а и последното нещо, което полицията би искала, е агитките да се размотават неконтролируемо из София по време на мача вместо да са на стадиона. Но честно казано и без тия съображения не мисля, че в Дупница се случи нещо кой знае какво, а и да не говорим, че се оказа че домакините са причинили напрежението с малоумно решение.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2014/15   |   26.10.2014 17:25

Забравих да добавя по темата за наказанията - има само едно сигурно наказание, което трябва да се наложи след дербито - на Тройчо за симулация :laugh:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2014/15   |   26.10.2014 18:31

spurs написа:
Забравих да добавя по темата за наказанията - има само едно сигурно наказание, което трябва да се наложи след дербито - на Тройчо за симулация :laugh:

Не че нещо и Стойчо може да е всякакъв, но тая простотия със снежна топка от мокър сняг, т.е. доста тежка и директно в тила на никого не го пожелавам. И за това тоя, дето е метнал, сега доживот трябва да е аут от мачове.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2014/15   |   26.10.2014 19:28

spurs написа:

Иначе за дербито беше ясно, че няма да ни накажат, никой няма интерес от такова нещо, а и последното нещо, което полицията би искала, е агитките да се размотават неконтролируемо из София по време на мача вместо да са на стадиона. Но честно казано и без тия съображения не мисля, че в Дупница се случи нещо кой знае какво, а и да не говорим, че се оказа че домакините са причинили напрежението с малоумно решение.

А значи викаш не трябва да се спазва правилника, а да се гледа дали някой има интерес или не? За какво тогава са правилниците? То никой няма интерес ЦСКА или Левски да са извън топ 6, ся ако случайно останете във втората шестица, дай служебно да влезете в първата, щото никой няма интерес от това. :dunno:

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2014/15   |   26.10.2014 19:33

bai Momchil написа:
А значи викаш не трябва да се спазва правилника, а да се гледа дали някой има интерес или не? За какво тогава са правилниците? То никой няма интерес ЦСКА или Левски да са извън топ 6, ся ако случайно останете във втората шестица, дай служебно да влезете в първата, щото никой няма интерес от това. :dunno:

:rofl: :rofl: :rofl:

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2014/15   |   26.10.2014 19:50

bai Momchil написа:
spurs написа:

Това е патент на чорбата, извинявай, даже са го правили два пъти, и точно Ботев Пд го е духнал втория.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2014/15   |   26.10.2014 20:14

navy написа:
bai Momchil написа:
spurs написа:

Това е патент на чорбата, извинявай, даже са го правили два пъти, и точно Ботев Пд го е духнал втория.

Добре, а според теб трябваше ли този мач да се играе пред празни трибуни и какво наказание трябва да отнесете сега?

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2014/15   |   26.10.2014 20:55

bai Momchil написа:
spurs написа:

Ами не, изобщо не викам това, казвам, че беше ясно, че ще стане така и обяснявам защо. А в интерес на истината съм и съгласен с това в случая, по две причини:
- ако алтернативата е безредици и побоища из цяла София, съм съгласен да се направи компромис с правилника.
- смисълът на едно наказание е да се отрази негативно на наказания отбор. В случая, понеже стадионът се дели наполовина, наказанието щеше да се отрази точно по същия начин и на отбор, който няма никаква вина.

А примерът ти няма нищо общо със ситуацията, защото тук няма ощетен отбор.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2014/15   |   26.10.2014 21:10

Спърсе, вземи се спри - тия, дето ги правят простотиите, ги знаят и децата кои са. Като има мач - в дранголника ги прибират и да си го гледат. Аре аман от глупости - да нямало побои в София, че затва да има някой смъртен случай на стадиона. Заради удара срещу Младенов и заради нахлуването от сектор Б ви е време най-малкото за точково наказание, щото вече сте рецидив.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2014/15   |   26.10.2014 22:35

Ама чакай бе, аз какво пиша, ти какво разбираш?! Къде видя да защитавам тия дето правят простотиите, да ги прибират, разбира се. И къде видя, да коментирам евентуалното наказание след тоя мач? Казах, че нямам представа какво трябва да е наказанието, и че ще го видим най-вероятно защото такова ще има. И само между другото, недей все пак да изкарваш снежната топка смъртоносно оръжие, едва ли има човек на света, който да не са го целили с такава - включително и има много случаи на уцелени футболисти, странични съдии и други длъжностни лица. По повечето наши стадиони когато има сняг публиката мята топки ама за пръв път става такава драма - аз лично без да съм го гледал на запис наистина си мисля, че Тройчо симулира, аргумент в подкрепа на това е и абсурдното му куцане като излизаше към тунела след инцидента.

А иначе като каза Младенов, аз се сетих за един друг Младенов - Младен, който загина след едно дерби, да ти припомням ли при какви обстоятелства? И точно такива неща се притеснявам, че ще станат, ако има мач Левски-цска без публика - защото хулиганите няма да са на стадиона, обградени от полиция, а ще са се събрали по разни заведения безконтролно и целия им арсенал ще бъде използван по доста по-различен начин. Извинявай, ама сто пъти предпочитам да уцелят Тройчо или който и да е друг със снежна топка, отколкото да убиват случайни хора с бомби по заведенията...

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2014/15   |   26.10.2014 22:48

Е аз пък предпочитам тия, дето целят, да са в дранголника. И не съм казал, че ти си защитил лумпените, но не смятам за нормално да посочваш, че било по-добре да уцелват когото и да е, отколкото да се направи това, което отдавна се прави в куп други страни - посочил съм в предния постинг.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2014/15   |   26.10.2014 22:53

Дайте някакъв запис да видим как са центрирали Тройчо.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2014/15   |   26.10.2014 23:06

alessandron написа:
Спърсе, вземи се спри - тия, дето ги правят простотиите, ги знаят и децата кои са. Като има мач - в дранголника ги прибират и да си го гледат. Аре аман от глупости - да нямало побои в София, че затва да има някой смъртен случай на стадиона. Заради удара срещу Младенов и заради нахлуването от сектор Б ви е време най-малкото за точково наказание, щото вече сте рецидив.

Не са рецидив. Закономерност са.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2014/15   |   26.10.2014 23:14

Хубаво бре Спърсче, аре да те питам тогава, миналата година като наказаха Ботев точно за мача с дербито с мангасарян, да играят в София, що не се помисли за безопасността на хората по автомагистрала Тракия и гражданите на София също така, а трябваше 2 също не по-малко рискови агитки да пътуват от Пловдив до София и за целта не знам колко полицаи бяха вдигнати на крак и какви ли не галимации се правиха за да се предотвратят инциденти? Тогава също беше по-разумно дербито да се играе в Пловдив, но уви - спази се закона.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2014/15   |   26.10.2014 23:21

Е добре де, онова също беше малоумно, факт. Ама като са направили нещо малоумно преди, не мисля че това трябва да е оправдание за друго малоумие, при това в още по-голям мащаб.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2014/15   |   26.10.2014 23:24

alessandron написа:
Е аз пък предпочитам тия, дето целят, да са в дранголника. И не съм казал, че ти си защитил лумпените, но не смятам за нормално да посочваш, че било по-добре да уцелват когото и да е, отколкото да се направи това, което отдавна се прави в куп други страни - посочил съм в предния постинг.

Еми аз нямам нищо против. Ама ти почваш с думите да спра да говоря глупости, и после казваш нещо, което изобщо не изключва това, което съм написал, даже напротив, с повечето неща съм съгласен и аз.

И не се измъквай, това че е по-добре да уцелват когото и да е го казах в следващия постинг, не го използвай сега за оправдание ;-)

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2014/15   |   27.10.2014 17:07

Цитат:
ДК задължава ПФК ЦСКА гр. София да възстанови щетите на стадион „Васил Левски" гр. София съобразно чл. 38, ал.1 от ДП.

ДК отлага за разглеждане инцидентите от срещата между отборите ПФК Левкси - ПФК ЦСКА от 13 кръг на «А» ФГ за следващо заседание.

Цитат:
Член 38. /1/ Футболният клуб-гост възстановява изцяло на футболния клуб-домакин нанесените щети на стадиона и на помощните му съоръжения, от негови футболисти, длъжностни лица или привърженици (фенове). Когато футболен клуб-домакин по някаква причина играе на друг стадион (не собствения), нанесените щети от неговите привърженици (фенове) се изплащат на клуба-собственик на стадиона.

Абе аз ли нещо не разбирам или има някаква малоумщина или в правилника или в неговото тълкуване? Не разбирам защо щети нанесени от привърженици на Левски трябва да бъдат възстановявани от ЦСКА? Или просто в момента това решение касае само нанесените щети от пръвърженици на ЦСКА а за другите ще се чака по-нататък, въпреки че не звучи да е така...

Последна промяна Keanu на 27.10.2014 17:07, променена общо 1 път

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2014/15   |   27.10.2014 17:55

Е, естествено че става дума за щетите, нанесени от феновете на цска. Не са го написали изрично, ама е ясно, че за това става дума, най-малкото това казва разпоредбата, на която се позовават.

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2014/15   |   01.11.2014 11:53

Как ще коментирате тази новина?
http://www.sportal.bg/news.php?news=515855

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2014/15   |   02.11.2014 00:34

На Враца написа:
Как ще коментирате тази новина?
http://www.sportal.bg/news.php?news=515855

Безумна работа, сигурно са се сдърпали и Тонев му е казал примерно "махай се грозен негър", и това го прави расист?! По същия начин, ако беше нисък щеше да му каже "джудже", а ако беше дебел щеше да му каже "свиня" примерно. Не ми е ясно защо изтъкване на цвета на кожата да е по-тежко провинение от изтъкване на други физически качества, според мен това си е обратна дискриминация отвсякъде. Още повече че един негър от Лех каза, че били най-добри приятели, как тогава ще е расист (това ме подсежда навремето Мукаси като обвиняваше Коловати в расизъм и той доведе на изслушването в БФС Ричи, който каза: "Илиян не расист, той голямо приятел!" :laugh: )

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 607 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 31  Следваща