Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 13:32

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 271 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Следваща
Отбор на кръга 
Автор Съобщение
(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на 5 кръг   |   28.10.2014 13:58

Не мога да разбера само Гонзо, като не му харесва защо само критикува. Аз си използвам само едни критерии и си го прилагам. Причината да не сложа в класацията Биг Ред и Ивил Макандрюз е, че и без техните голове отборите им щяха да спечелят, т.с. те не бяха решаващи. Що се отнася до красота на головете, колко е красив дубъла на бигред на Селтик - 2:0, ако беше 5:0 щях да го сложа.
Не мога да разбера защо изтъкваш само твоите играчи колко са велики и заслужили - съветвам те и теб и шопченко да се успокоите малко и да спрете да хулите под класацията, иначе ще призова да ви се трият мненията. Вашите мнения са пълни с обиди по мой адрес, а смятам, че това е недопустимо. Колко мозъчни клетки имам, аз си знам, и не връчвам Златната топка, че да има толкова много драми. Засрамете се от себе си, защото и двамата сте дърти мъже и не ви отива на годините да пишете такива простотии.

Последна промяна На Враца на 28.10.2014 13:59, променена общо 1 път

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на 5 кръг   |   28.10.2014 14:16

oasis написа:
Аве ей смешник гледай си насраното отборче от Б група и не се занимавай с избора ми на мачове, нито си ми на успехите в ПМЛ, нито си ми на изкараните пари от залози :finger: :finger: :finger:

Не само че се излагаш с мачовете , но се излагаш и със странични коментари , за които информацията ти е силно ограничена . Ако си решил да си мерим "пишките" заповядай да се пробваме . Ще разбереш , че си живял в голяма заблуда .

- ФЕДЕРАЦИЯ -
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на 5 кръг   |   28.10.2014 14:31

>> Уточнете се на бележки относно личните си качества и претенции, и пак заповядайте в темата, за да обсъдим стойностните прояви по виртуалните терени от изминалия кръг ;)

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на 5 кръг   |   28.10.2014 14:46

Гонзо написа:
oasis написа:
Аве ей смешник гледай си насраното отборче от Б група и не се занимавай с избора ми на мачове, нито си ми на успехите в ПМЛ, нито си ми на изкараните пари от залози :finger: :finger: :finger:

Не само че се излагаш с мачовете , но се излагаш и със странични коментари , за които информацията ти е силно ограничена . Ако си решил да си мерим "пишките" заповядай да се пробваме . Ще разбереш , че си живял в голяма заблуда .

То се вижда кой се излага, вечно в Б група и няма как да си меря каквото и да е с един асеновградски бек, под нивото ми е ;-)

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на 5 кръг   |   28.10.2014 14:52

oasis написа:
То се вижда кой се излага, вечно в Б група и няма как да си меря каквото и да е с един асеновградски бек, под нивото ми е ;-)

Не само че се излагаш , но и показваш пълна липса на мозъчни клетки . Такива майстори на късия разказ съм ги слушал много . Виждам те колко ги разбираш и ми е чудно как още не си се хвърлил от някой мост .

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Отбор на кръга   |   28.10.2014 15:06

След известен размисъл, с малкото си мозъчни клетки, реших да сложа край на тази инициатива, която подхванах - а именно Отбор на кръга. Идеята се зароди като алтернатива на Звездоброеца на Мейджъра като се опитвах да представя малко по - различна гледната точка. Последния кръг обаче нещата преляха в обиди, а самата идея беше да носи хумор и забава на играчите и да ги развлича малко. Тъй като не изпълнява успешно тази мисия и води до скандали и обиди, не виждам смисъл да продължава. Благодаря на всички, които изразиха положително мнение на инициативата. Лично за себе си, се радвам на това, което се случи, тъй като ми отвори очите за много неща - а именно, че съм направила правилен избор като не съм се отдала на журналистическата професия на времето.
Аз отивам да се прегледам, а на вас - до нови срещи по виртуалните терени! :-)

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на кръга   |   28.10.2014 15:13

А аз си мисля че трябва да върнат задължителната военна служба , дори и за жените . Много се е изнежило днешното поколение .

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на кръга   |   28.10.2014 15:16

На Враца написа:
Лично за себе си, се радвам на това, което се случи, тъй като ми отвори очите за много неща - а именно, че съм направила правилен избор като не съм се отдала на журналистическата професия на времето.

Всъщност единственият извод от цялата работа е, че за да правиш нещо стойностно по тези виртуални ширини, трябва да се научиш да ядеш лайна или поне технично да ги отбягваш, иначе обикновено се стига до един такъв момент... за жалост.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на кръга   |   28.10.2014 16:15

Прекалено много се връзваш. Казаха ти го и други хора - не си длъжна да се обясняваш! Ясно е,че всяка една класация е малко или много субективна и недоволни винаги ше има.
Като започнеш нещо го довърши, а не да се отказваш при първата трудност!

Така е и в живота - или си тарикат или не си. Средно положение няма!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на кръга   |   28.10.2014 16:19

Крал Блуфен написа:
Прекалено много се връзваш. Казаха ти го и други хора - не си длъжна да се обясняваш! Ясно е,че всяка една класация е малко или много субективна и недоволни винаги ше има.
Като започнеш нещо го довърши, а не да се отказваш при първата трудност!

Така е и в живота - или си тарикат или не си. Средно положение няма!

Несъгласието е едно - обидите друго! Преотстъпвам на Гонзо възможността да изготви по - обективна класация от моята.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на кръга   |   28.10.2014 16:28

На Враца написа:
Несъгласието е едно - обидите друго! Преотстъпвам на Гонзо възможността да изготви по - обективна класация от моята.

Аз винаги съм обективен 8-)

Последна промяна Гонзо на 28.10.2014 16:29, променена общо 1 път

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на кръга   |   28.10.2014 16:52

На Враца написа:
:censored:

Айде прави я , ще си трая :thumbs:

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на кръга   |   28.10.2014 16:52

На Враца написа:
След известен размисъл, с малкото си мозъчни клетки, реших да сложа край на тази инициатива, която подхванах - а именно Отбор на кръга. Идеята се зароди като алтернатива на Звездоброеца на Мейджъра като се опитвах да представя малко по - различна гледната точка. Последния кръг обаче нещата преляха в обиди, а самата идея беше да носи хумор и забава на играчите и да ги развлича малко. Тъй като не изпълнява успешно тази мисия и води до скандали и обиди, не виждам смисъл да продължава. Благодаря на всички, които изразиха положително мнение на инициативата. Лично за себе си, се радвам на това, което се случи, тъй като ми отвори очите за много неща - а именно, че съм направила правилен избор като не съм се отдала на журналистическата професия на времето.
Аз отивам да се прегледам, а на вас - до нови срещи по виртуалните терени! :-)

Точно стана интересна класацията и ти я спираш. :stop:

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на кръга   |   28.10.2014 16:59

Всеки трябва да прави своя класация и всичко ше е наред!

Номинирам Петку и Ивич от РОД за издънки на 5 кръг!

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на кръга   |   28.10.2014 17:02

Бате Петку написа:

Ти се бъзикаш, но първоначалната ми идея бе да си номират най - зле представителите се играчи - то там обикновено е безспорна, ама реших, че ще има обидени. :-)

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на кръга   |   28.10.2014 17:11

Бате Петку написа:

Хахаха , бледнеят направо пред чутовните издънки на Спърса :laugh:

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на кръга   |   28.10.2014 17:12

На Враца написа:
Бате Петку написа:

Ти се бъзикаш, но първоначалната ми идея бе да си номират най - зле представителите се играчи - то там обикновено е безспорна, ама реших, че ще има обидени. :-)

Обезателно трябва да има раздел: "разочарования", където да има награда за най-безобразен играч на кръга, полусезона, сезона и естествено "всички времена"!
То сега се едно нема обидени :rofl:

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на кръга   |   28.10.2014 17:18

Гонзо написа:
Бате Петку написа:

Хахаха , бледнеят направо пред чутовните издънки на Спърса :laugh:

Глупости, Спърса, гледам е вкарал гол, а на всичкото отгоре е познал и цели два знака отделно! Изобщо не може да ми е конкуренция!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на кръга   |   28.10.2014 17:30

Бате Петку написа:
Обезателно трябва да има раздел: "разочарования", където да има награда за най-безобразен играч на кръга, полусезона, сезона и естествено "всички времена"!

Одобрявам! Даже вече й измислих името - Пробитото гюле. :-D

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на кръга   |   28.10.2014 17:30

Стойте и гледайте секса, който ще метнем тази седмица на Синята балерина! ;-)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 271 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Следваща