Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 25.08.2026 19:20

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 65 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
# [14101004] ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК 2:1 EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'A' лига, VІ кръг) 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)

Мнение  Re: # [14101004] ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'A' лига, VІ кръг)   |   02.11.2014 19:22

честита победа на съперника напълно заслужена, още вчера имах предчувствие че ще ни обърнат, много точни и подредени прогнози имаха. с тая загуба защитата на титлата става доста сложна, ако лавините си вземат мача, но няма значение, важното е да сме стабилни и да няма криза и поне да завършим в тройката май това ще е основната цел предвид силната конкуренция

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: # [14101004] ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'A' лига, VІ кръг)   |   02.11.2014 19:25

шибаняшка работа :stop:
не заслужавахме загубата в този мач. ремито би било най-логично :uuu:
честита победа на мечоците, оказаха се, че са абсолютния приемник на Грийн. отново 1-0/2-1 за отбора домакин.

(New Mersey Razors)
Аватар

Мнение  Re: # [14101004] ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'A' лига, VІ кръг)   |   02.11.2014 19:25

Тупалка на Енкели от 30 метра къса мрежата на зомбаретата и мецаните записваме престижна победа над шампионите на А група!!! :ura: :ura: :ura:

Аватар

Мнение  Re: # [14101004] ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'A' лига, VІ кръг)   |   02.11.2014 19:43

Prototype_Iblis написа:
[3] Енкели
10202 | Борусия М'гладбах - Хофенхайм 3:1

Кажи честно, тази прогноза ти я нашепна премъдрият бай Мецан при препоръчаната медитация? :innocent:

Иначе да кажа и аз нещо, ама айде по-късно, че сега съм се развълнувал малко! :)

п.п. ГОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛ!!!!!!!! :ura:

(The Grizzlies)
Аватар

Мнение  Re: AW: # [14101004] ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'A' лига, VІ кръг)   |   02.11.2014 19:49

Diavolo написа:
шибаняшка работа :stop:
не заслужавахме загубата в този мач. ремито би било най-логично :uuu:

Дяволе, дяволе... Кога ли ще признаеш достойно поражението си? Веднъж поне! Да не си мислиш, че ще ти падне реномето нещо? Излагаш се, копеле. Колкото и да си добър по игрите, това са моментите, в които си проличава кой какъв е като личност, а не като типстър. Примери с други клубари мога да ти дам доста. Ама както и да е... Окайвай се и се оплаквай с късмети, космоси и т.н. До следващата победа, когато пак ще сте най-големите разбирачи. Хайде лека!

(Thug Slugs)

Мнение  Re: # [14101004] ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'A' лига, VІ кръг)   |   02.11.2014 19:53

Мечоците намериха себе си, след слабото начало, влязоха в серия. ;-)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: # [14101004] ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'A' лига, VІ кръг)   |   02.11.2014 19:55

Победата на Мечките е напълно заслужена. Зомбитата не хващат знак на половината си мачове, а в други два са на светлинни години с оглед на резултатите, които се получиха 3:2/0:4. 1 гол разлика дори е минималното, с което екс шампионите можеха да се разминат! (шампион тоя сезон е Лавината)

Победния гол на мечките беше много красив...аз също следих мача щото ме касаеше.

Всички спорове и дискусии са излишни защото мнението на Краля винаги е меродавно и се счита за ПОСЛЕДНА ИНСТАНЦИЯ!

А Дявола да почерпи Краля,че не му зачете залога за победа на Слъгс в УЛТРАВИП БЕТ :bluefan:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(The Grizzlies)
Аватар

Мнение  Re: AW: # [14101004] ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'A' лига, VІ кръг)   |   02.11.2014 20:02

Браво, мецаниии! Много се радвам, че в крайна сметка прекрасно разчупихте първоначалното ботско 2:0, което се подхвърли, че и за дубъл се говореше дори... Браво!

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: # [14101004] ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'A' лига, VІ кръг)   |   02.11.2014 21:41

Юве, нищо не е загубено още, едва 6 кръга са минали, има още 16, а и така или иначе вече станахме шампиони, целта сега е да играем по-освободено и да мачкаме, ама нещо не се получава. Всъщност загубили сме само два мача от силни отбори и то като гости, ама все пак е кофти ситуация.
За избивките не съм съгласен, че са слаби. Хващам знаците на всичките избивки, Борусия с 3-1 е гола на кръга, умерена сватбарщина и им върза, 0-1 на Лиерс приемам, че е пропуск, но гостите изтърваха дузпа в 30 мин. Виж статовете и пр. мача си беше оувър, но не винаги става...
Без вратари щеше да е 2-2, потоците свършиха работа, но мечките избраха изключително тегави мачове, факт. Не знам защо все така се получава, че определени капитани точно срещу нас правят мачовете на сезона, а в останалите мачове им вкарават по 3 гола от раз. Явно в мен е причината. Прав е и Швабата и не знам си още кой, който го е писал в миналото, не е един или двама де. Това е стара прокоба от много години насам. Прекалено големи дразнители сме заради моя милост най-вече и това е в ущърб на отбора, цяло чудо е, че станахме шампиони миналия сезон на пук на всичко и всички хейтърчета.
Но това е положението, титлата никой не може да ни я отнеме, нито купищата ми индивидуални титли и рекорди в една камара игри, за които много ПМЛ герои (дето виреят само тук) могат само да мечтаят. :wave:

Последна промяна Diavolo на 02.11.2014 21:42, променена общо 1 път

Аватар

Мнение  Re: AW: # [14101004] ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'A' лига, VІ кръг)   |   02.11.2014 21:51

SUBXERO написа:
Браво, мецаниии! Много се радвам, че в крайна сметка прекрасно разчупихте първоначалното ботско 2:0, което се подхвърли, че и за дубъл се говореше дори... Браво!

Мен ме е яд, че не разчупихме Кьолн. Както казах, 'must win' отвсякъде, ама изглежда само аз си го виждах двойка и то не толкова убедително, но малко като Енкелито от чисто суеверие не исках да го дам твърда двойка в диапазон в тренировката :)

Като почнем да хващаме такива тънки мачове редовно - разбира се, не хаотично в търсене на красиви голове, ами премерено и с мисъл - вече може да се каже, че сме на много високо ниво.

Майнц-Вердер 1:2 също не беше лош за едно майсторско попадение. Енкелито май си го бодна на една от тренировките, ако не ме лъже паметта :)

http://www.youtube.com/watch?v=C55ALU_t97M :fan: :fan: :fan: :fan: :fan:

Мнение  Re: AW: # [14101004] ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'A' лига, VІ кръг)   |   02.11.2014 21:55

Bjoern Bo написа:
SUBXERO написа:

Мен ме е яд, че не разчупихме Кьолн. Както казах, 'must win' отвсякъде, ама изглежда само аз си го виждах двойка и то не толкова убедително, но малко като Енкелито от чисто суеверие не исках да го дам твърда двойка в диапазон в тренировката :)

Като почнем да хващаме такива тънки мачове редовно - разбира се, не хаотично в търсене на красиви голове, ами премерено и с мисъл - вече може да се каже, че сме на много високо ниво.

Майнц-Вердер 1:2 също не беше лош за едно майсторско попадение. Енкелито май си го бодна на една от тренировките, ако не ме лъже паметта :)

http://www.youtube.com/watch?v=C55ALU_t97M :fan: :fan: :fan: :fan: :fan:

Ще си позволя една реплика - а бе вие сте болни! Нямате ли други занимания?

Аватар

Мнение  Re: # [14101004] ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'A' лига, VІ кръг)   |   02.11.2014 22:33

Diavolo написа:
Не знам защо все така се получава, че определени капитани точно срещу нас правят мачовете на сезона

Работата, Гяволе, е там, че стилът ви на игра се върти почти изцяло около експлоатирането на грешките на съперниците - един вид, дай им там някакви ботски потоци и те сами ще се напъхат в кошарката. В една слаба лига това може да върви и да дава много добри резултати, но срещу всеки по-организиран домакин попадате в небрано лозе и този факт си лъсна съвсем ясно и срещу Лавината, и срещу нас. Казах ти ги тези неща още миналия сезон, ама ти реши, че нещо се заяждам ;)

Иначе продължавам да твърдя, че този мач го изиграхме доста колебливо, специално в нападение, и като цяло опропастихме чудесни потоци за една по-изразителна победа. Но да не бъдем чак такива максималисти, отборът все още расте и се обиграва - дълъг и сложен процес, който изисква търпение. Тъй че далеч сме още от "мачовете на сезона" :)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: # [14101004] ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'A' лига, VІ кръг)   |   02.11.2014 22:40

Diavolo написа:
Прекалено големи дразнители сме заради моя милост най-вече и това е в ущърб на отбора, цяло чудо е, че станахме шампиони миналия сезон на пук на всичко и всички хейтърчета.
Но това е положението, титлата никой не може да ни я отнеме, нито купищата ми индивидуални титли и рекорди в една камара игри, за които много ПМЛ герои (дето виреят само тук) могат само да мечтаят. :wave:

Дяволе, хиляда пъти съм казвал и на тебе и на всички псевдо-специалисти тука,че тва кой колко разбира от мачове не си приличава от някаква си БЕЗПЛАТНА игричка с 30 човека участници половината, от които пускат прогнози по интуиция (съдя по себе си що се касае до бийстита,мании,бг футболи и където там съм участвал), а от това кой колко пари е изкарал от залози. Там се вижда кой е играча и кой тариката!

Щото едно е да ми пльосне некой 3:1 на мача хикс и да ми бучи колко е велик,че го е хванал, друго е да изсипе три или четири цифрена сума на тоя резултат и да изкара сумата х рискувайки сумата игрек от собствения си джоб! Разберете,че всички игри тука са чики рики и за чесане на езици и не показват нищо, а определения като "купища ми индивидуални титли и рекорди в една камара игри у ПМЛ" звучат комично.

Иначе не знам дали си голям дразнител на хората тука или не (на мене ми е Тонзо да си кажа :bluefan: ), но според мене точно факта,че се имаш за големия разбирач провокира ебавките, когато нещата закучат и най-вече факта,че не можеш да признаеш пораженията с нужното достойнство точно поради его-то,че си типстър №1 у форума =))

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Последна промяна Крал Блуфен на 02.11.2014 22:41, променена общо 1 път

(The Grizzlies)

Мнение  Re: # [14101004] ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'A' лига, VІ кръг)   |   02.11.2014 23:06

Bjoern Bo написа:
Prototype_Iblis написа:
[3] Енкели
10202 | Борусия М'гладбах - Хофенхайм 3:1

Кажи честно, тази прогноза ти я нашепна премъдрият бай Мецан при препоръчаната медитация? :innocent:

Иначе да кажа и аз нещо, ама айде по-късно, че сега съм се развълнувал малко! :)

п.п. ГОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛ!!!!!!!! :ura:

Гола беше хубав да обаче аз до последно, както ви писах на бележка щях да дублирам 2:0, отказах се и писах 2:0 + 3:1 само защото ви видях, че от 12 прогнози на разбора само две бяха 2:0

Иначе мен ме яд, че не настоях да ми дадете с Дюнкеркюто възможността да бодна гола на кръга, за който Ви писах на двамата. АМА :ura: :ura: :ura: :ura: :ura: НА бет365 НЕ ИМ ПРОСТИХ - резултата:
4 цифрена сума :ura: :ura: :ura: :ura: :ura: :ura: :celebrate: :celebrate: :celebrate:

Prototype_Iblis написа:
....
А иначе ако целим потенциален гол-шедьовър на кръга, моите виждания за е победа на Вердер при гостуването на Майнц (2-ката е с коеф. 4.5) и то 1:2, 2:3, 1:3.

Сигурното, което ми се набива в Германия е Мьонхенгладбах-Хофенхайм, категорично 2:0

Аватар

Мнение  Re: # [14101004] ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'A' лига, VІ кръг)   |   02.11.2014 23:17

Bjoern Bo написа:
Шок! Дяволето реши да ни изненада и не даде Мексико (както и Норвегия, която беше вече приготвена за воле) :blink:

И в Норвегия нямаше да имаме големи проблеми - тяхната опция отиде в облаците (Старт-Санднес Улф 3:3), сигурно и нашата, защото вероятно щяхме да си изберем Лилестрьом-Бодьо за 2:0/3:1 (то па свърши 4:0 с два късни гола). Ако имахме повече смелост, можеше и да цъкнем някоя от резервните опции: Бран-Согндал - класика 2:1/2:1/2:0 (2:1), или пък Викинг-Сарпсборг 08 1:0/1:1/2:1 (1:0). Като цяло добре го избяга Дяволето норвежкия поток - явно му е припарил дубъл-ботът от последната контрола :))

Мнение  Re: # [14101004] ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'A' лига, VІ кръг)   |   02.11.2014 23:18

Крал Блуфен написа:
Щото едно е да ми пльосне некой 3:1 на мача хикс и да ми бучи колко е велик,че го е хванал, друго е да изсипе три или четири цифрена сума на тоя резултат и да изкара сумата х рискувайки сумата игрек от собствения си джоб! Разберете,че всички игри тука са чики рики и за чесане на езици и не показват нищо, а определения като "купища ми индивидуални титли и рекорди в една камара игри у ПМЛ" звучат комично.

Иначе не знам дали си голям дразнител на хората тука или не (на мене ми е Тонзо да си кажа :bluefan: ), но според мене точно факта,че се имаш за големия разбирач провокира ебавките, когато нещата закучат и най-вече факта,че не можеш да признаеш пораженията с нужното достойнство точно поради его-то,че си типстър №1 у форума =))

Мдам, за това говорим. Аз не залагам, защото съм залагал и знам колко съм се излагал и колко кинти съм набутал.
Всичко тука е толкова късметлийско и субективно, но тръпката е да загубиш 2-3 часа в безплатно чесане на клавиатурата... и накрая да псуваш или да се хвалкваш...
Само като слагаш собствени пари И ПРАВИШ ТАКИВА, АМА МНОГО, може да се плюнчиш, но най-вероятно не тука. Аз съм нула на нула, ама съм загубил виртуални десетки хиляди.
Тука разбирачев всеки може да е, ама ей го на, другата седмица играем с Дявола, и му обещавам виртуално разбиване. Щото всички сме от класа и се надявам да ни върже. Ей така го пиша, да има стръв :devil: а и сме пред тях де

Аватар

Мнение  Re: # [14101004] ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'A' лига, VІ кръг)   |   02.11.2014 23:19

Prototype_Iblis написа:
АМА :ura: :ura: :ura: :ura: :ura: НА бет365 НЕ ИМ ПРОСТИХ - резултата:
4 цифрена сума :ura: :ura: :ura: :ura: :ura: :ura: :celebrate: :celebrate: :celebrate:

Е, в такъв случай вече си топ разбирач и по скалата на Краля! :moufan: :moufan: :moufan:

Честито и да заделиш "десятък" за мечешкия банкет! :cheers:

(The Grizzlies)

Мнение  Re: # [14101004] ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'A' лига, VІ кръг)   |   02.11.2014 23:37

Bjoern Bo написа:
Prototype_Iblis написа:
АМА :ura: :ura: :ura: :ura: :ura: НА бет365 НЕ ИМ ПРОСТИХ - резултата:

Е, в такъв случай вече си топ разбирач и по скалата на Краля! :moufan: :moufan: :moufan:

Честито и да заделиш "десятък" за мечешкия банкет! :cheers:

Е точно това щях да му напиша.
Кралю абе това дето го пишеш на дявола е и така и не е така поне при мен, като цяло удрям 3-цифрени, а и няколко пъти 4 цифрени суми, което би трябвало да ме слага в скалата на разбирачите. Обаче не съм там и знаеш ли защо така мисля, не си водя някаква статистика ама съм 100% сигурен, че от както почнах да се забавлявам с бета през 2011 съм на някъде около нулата или даже може и отдолу да съм, пък колко пара се превъртя не е истина - като някой хамстер в колело въртиш и на място стоиш :laugh:

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: # [14101004] ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'A' лига, VІ кръг)   |   03.11.2014 00:01

Краля,
Дявола има положителен баланс от залагания, но с малко и все пак е положителен
Освен това играя за кеф, а не да забогатея. Никога не съм имал необходимия ресурс за да правя много пари в бет365. с малко пари да се търсят големи печални е безумие и може да стане само с късмет
Твоя какъв е?
Навремето имаше една игра Пунтърс чалендж, Вайпъра я организираше. Даваше ни се начален капитал и ако изгориш си до там. Беше доста популярна но замря наред с много други.
Участвах и я спечелих с рекордна печалба в историята. :wave: :devil:

Последна промяна Diavolo на 03.11.2014 00:02, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: # [14101004] ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'A' лига, VІ кръг)   |   03.11.2014 00:04

Bjoern Bo написа:
Diavolo написа:
Не знам защо все така се получава, че определени капитани точно срещу нас правят мачовете на сезона

Работата, Гяволе, е там, че стилът ви на игра се върти почти изцяло около експлоатирането на грешките на съперниците - един вид, дай им там някакви ботски потоци и те сами ще се напъхат в кошарката. В една слаба лига това може да върви и да дава много добри резултати, но срещу всеки по-организиран домакин попадате в небрано лозе и този факт си лъсна съвсем ясно и срещу Лавината, и срещу нас. Казах ти ги тези неща още миналия сезон, ама ти реши, че нещо се заяждам ;)

Иначе продължавам да твърдя, че този мач го изиграхме доста колебливо, специално в нападение, и като цяло опропастихме чудесни потоци за една по-изразителна победа. Но да не бъдем чак такива максималисти, отборът все още расте и се обиграва - дълъг и сложен процес, който изисква търпение. Тъй че далеч сме още от "мачовете на сезона" :)

И го казва човека, който ни честити победата още вчера. Нали нямаше нищо да вкарате днес? :rofl:
Ти и в най-силните си години каквито и ''шампионски'' потоци да си давал винаги си отнасял пердаха на Зомби Арена, така че си спести лекциите за някой друг. Аз тази игра съм я печелил вече. :devil:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 65 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща