Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 00:44

Отговори на тема  [ 43 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
ТМЦ' Лондон - тема за коментари 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ТМЦ' Лондон - тема за коментари   |   14.11.2014 00:02

Henman написа:
Тоя Раонич само се чуди как да бутне Мъри напред. И какво толкова му имаше, та не може още един мач да изиграе? Добре, че самураят е във форма днес.

Мъри без спечелен гейм или с един как ли ще мине напред? :laugh:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ТМЦ' Лондон - тема за коментари   |   14.11.2014 00:03

Henman написа:
Как може всички без Ноле и Федерер да са толкова отвратително слаби? На нищо не прилича това.

Напълно съгласен съм. И за мен тука не вървят оправдания - Федерер е на 33, а Джокович му се роди син и можеше да отсвири края на сезона съвсем спокойно, но играе. Истински големите си проличаха. Живи и здрави, да изиграят паметен финал.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ТМЦ' Лондон - тема за коментари   |   14.11.2014 00:04

:outofspace: бях ти клането :-o

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ТМЦ' Лондон - тема за коментари   |   14.11.2014 00:07

Orel62 написа:
:outofspace: бях ти клането :-o

Е то все едно аз съм излязал, вместо Мъри. Тва е срамно просто. Федерер играе, но Мъри просто сякаш е предрусал - сбърка по един и същ начин втори удар от бекхенд след куп форхенд ретури на Роджър.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ТМЦ' Лондон - тема за коментари   |   14.11.2014 00:29

Какви са тия умори, братче, как така Федерер и Джокович не са уморени, а всичките младоци се влачат и са пред умирачка? Или това поколение е много кекаво, или само Фед и Ноле имат достъп до великанския мед на Хименес и Фуентес.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ТМЦ' Лондон - тема за коментари   |   14.11.2014 00:30

Henman написа:
Какви са тия умори, братче, как така Федерер и Джокович не са уморени, а всичките младоци се влачат и са пред умирачка? Или това поколение е много кекаво, или само Фед и Ноле имат достъп до великанския мед на Хименес и Фуентес.

Нямат никакво оправдание, това е истината.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ТМЦ' Лондон - тема за коментари   |   14.11.2014 19:04

Не съм гледал днешния мач, ама този Чехъл е пародия - падналов само за час и 10 минути?
Смешни са всички, освен Джоката и Федята - минали години не е било чак така. Жалко, че го няма Надалът! :help: :uuu:

Последна промяна Naki на 14.11.2014 19:04, променена общо 1 път

ICQ YIM WWW

Отговори с цитат
Мнение  Re: ТМЦ' Лондон - тема за коментари   |   15.11.2014 01:13

Naki написа:
?.. Жалко, че го няма Надалът! :help: :uuu:

Е баш миналата година надалът и ферерът играха бадминтон и ме отказаха да ходя повече на тоя турнир :sick: Писах тук, че даже испанците от бамос преминаха на пута д.... Тия палячовци не заслужават да участват в заключителния мастърс

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ТМЦ' Лондон - тема за коментари   |   15.11.2014 14:15

Petita написа:
Naki написа:
?.. Жалко, че го няма Надалът! :help: :uuu:

Е баш миналата година надалът и ферерът играха бадминтон и ме отказаха да ходя повече на тоя турнир :sick: Писах тук, че даже испанците от бамос преминаха на пута д.... Тия палячовци не заслужават да участват в заключителния мастърс
Е може, ама имаше дълги разигравания, нали? ;-) Некак си не ме кефят мачове със само 10-15 разигравания от над 10 удара за целия мач, а всички останали да са 3-4, макс 9-10 удара. Но ако е имало яко клатене и защита без никва умисъл и без атака, вероятно е било бая отегчително за гледане, да. :-)

Ама палячовци дето само млатят и не могат над 5 удара да задържат топчето в игра за мен също са си пълни паляци. :-)
Имам предвид ако правят грешки, де - ако почти всички тези къси и бързи разигравания ги печелят, тогава това е добре - Сампрас и тем подобни. :-D

Последна промяна Naki на 15.11.2014 14:16, променена общо 1 път

ICQ YIM WWW
(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ТМЦ' Лондон - тема за коментари   |   16.11.2014 02:08

Най-накрая един сносен мач на тоя Мастърс, но накрая чоукърщина на Вава. Общо 4 мачбола имаше, три от които на свой сервис и при всеки един от тях решаваше да играе някакви измислени сервис-волета - при първия на втори сервис беше разминат с лекота, при втория допусна брутална грешка от нарисувано бекхенд воле, а при третия Фед вкара добър блок ретур на първи сервис. И в тайбрека обърна от 5-3 за 5-6 и стигна до 4-ти, но Фед отрази с начален удар. Вавринка вкара и ужасно малък процент първи сервис (около 40 някъде), като особено в последните геймове съвсем изчезна.

За утре Ноле следва да е фаворит, но в зала с участието на Федерер всичко е възможно, а и последният мач между двамата бе спечелен именно от Роджър в сходни условия.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ТМЦ' Лондон - тема за коментари   |   16.11.2014 02:10

стан яко чоукна накрая особено при 5:4 и сервис от 40 изиграни точки в тоя гейм я вкара 2 първи сервиса, я не. това му изяде главата цял мач на втори сервис, а роджър не бе във форма и си плачеше да бъде победен, но за кой ли път опита и респекта на противника го измъква. справка 2 точки които вавринка взе на мрежата след супер волета и му се извинява после, а всичко бе по правилата, още тогава рабрах че няма как да бие, жалко но това преклонение пред федерер ми дойде в повече, иначе супер мач за неутралния зрител, може би най-добрия на това издание досега с драма и интрига до последната точка

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ТМЦ' Лондон - тема за коментари   |   16.11.2014 02:15

Волетата бяха с рамката, затова се извини. Не бих казал, че е респект, защото все пак показа психика и го би в Монте Карло на финала, по-скоро въпреки титлата си в Австралия, все още продължава да ги прави тия номера от време на време дори срещу по-слаби играчи. Примерно в Париж миналата седмица по идентичен начин загуби от Андерсън, след като сервираше за мача.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ТМЦ' Лондон - тема за коментари   |   16.11.2014 02:22

той си е виновен, но ме е яд много исках да бие. утре съм безпристатен, обичам изненадите, а на тоя турнир нямаше за съжаление. поне тая година АО и ЮСО разчупиха статуквото, искам повече различни шампиони, че от почти десетилетие едно и също.

Последна промяна juve на 16.11.2014 02:23, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ТМЦ' Лондон - тема за коментари   |   16.11.2014 02:33

Феновете на Надал умрели от яд, че някой се извинява за воле с рамка - ми умиргайте 8-) Иначе мачът между Фед и Стан компенсира за мизерията досега. Не виждам как Джоката утре ще изпусне титлата, Вавринка малко първи сервис вкара, но главно защото биеше с всичка сила плоско, но Федерер също не беше с висок процент и това няма да му е достатъчно срещу Джокович.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ТМЦ' Лондон - тема за коментари   |   16.11.2014 02:37

alessandron написа:
Феновете на Надал умрели от яд, че някой се извинява за воле с рамка - ми умиргайте 8-) Иначе мачът между Фед и Стан компенсира за мизерията досега. Не виждам как Джоката утре ще изпусне титлата, Вавринка малко първи сервис вкара, но главно защото биеше с всичка сила плоско, но Федерер също не беше с висок процент и това няма да му е достатъчно срещу Джокович.

поне едното не бе с рамка убеден съм, но както и да е. просто много емоционален мач, който трябваше вавринка да вземе, но знаем че в спорта не винаги по-добрия побеждава

Последна промяна juve на 16.11.2014 02:38, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ТМЦ' Лондон - тема за коментари   |   16.11.2014 02:38

juve написа:
alessandron написа:

поне едното не бе с рамка убеден съм, но както и да е. просто много емоционален мач, който трябваше вавринка но вземе, но знаем че в спорта не винаги по-добрия побеждава

Да го е взел бе - то и твоят любимец бая мачове е спасявал от мачболи в негов ущърб, ма тва е геройство, нали?

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ТМЦ' Лондон - тема за коментари   |   16.11.2014 21:01

Федерер се отказва заради контузия в гърба и Джокович печели служебно. Това ако не е първият, то със сигурност е от малкото случаи, в които швейцарецът се отказва, след като е почнал турнира.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ТМЦ' Лондон - тема за коментари   |   16.11.2014 21:16

Shifter написа:
Федерер се отказва заради контузия в гърба и Джокович печели служебно. Това ако не е първият, то със сигурност е от малкото случаи, в които швейцарецът се отказва, след като е почнал турнира.

Вторият е - първият е в Париж, 2008, на четвъртфинал срещу Джеймс Блейк, пак заради контузия в гърба. Гърбът му е слабото място на Роджър, а за него най-важна е Купа Дейвис този сезон и логично се е оттеглил, вместо да рискува усложнение и невъзможност следващия уикенд да играе. Щото ако не играе, Швейцария няма никакъв шанс.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ТМЦ' Лондон - тема за коментари   |   16.11.2014 21:19

е аз не напразно се ядосвах за стан вчера и това няма нищо че съм фен на рафа, знаете че винаги съм се старал да съм обективен. сега няма финал и мъри ли ще цъка с джоко хехе пародия стана тоя турнир тая година. само два мача си струваха. интересно за дейвис къп какво ще стане и дали федерер ще е готов

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ТМЦ' Лондон - тема за коментари   |   16.11.2014 22:13

Ђоковић: Нисам желео титулу на овакав начин

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић рекао је да је срећан због одбране титуле на завршном мастерсу у Лондону, али да није желео да је освоји на овакав начин

Изображение

:first: :first: :first:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 43 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща