Правила на форума
-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция. -> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.
Наказания 4 на брой за едно провинение
| Автор |
Съобщение |
|
Stuart
(The Cursed)
|

Re: Наказания 4 на брой за едно провинение | 22.11.2014 16:28
Уточнение: Визирам писаното над мен от Краля. А именно - защо няма отсъдена дузпа. Виждам, че вече е редактирано, а и Нивата са се сетили да си я бият, на което не съм обърнал внимание. За картоните и преките свободни сме водили безкрайни спорове покрай всеки подобен случай, така че няма смисъл да почваме и тук. И в тази връзка подкрепям изцяло написаното от Сандро. Нека не говорим за "организатори", защото такива няма. Има един организатор, който независимо какво сме се разбрали за управление и структури, винаги намира начин да изплува най-отгоре с аргумента "аз знам най-добре".
_________________ Let's Make PML Great Again!
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Наказания 4 на брой за едно провинение | 22.11.2014 18:30
 |  |  |  | Гонзо написа:  |  |  |  | navy написа: А бе Гонзо, не споря за моето закъснение, а за 4е наказания. Хора, все си мисля, че можете да четете! Не става така! Не е коректно да се измислят няколко действия, които са ясни, че едното не може без другото. И на всяко по 2 наказания. Не е честно! Не ви знам врътките да си трия мнението, не съм и искал да се измъквам и да мамя. Отчете, че съм закъснял, ами ОК - санкция. Но не съм съгласен да са 4. Нека също така да е и персонална, но не и така грубо да се погазва честната игра. ПС: Искам да се допълня, да не излезе, че плача за някакво комично събитие - правилата няма как да се променят в движение, не е честно. Но е редно в някакъв нормален период да се променят. |  |  |  |  |
Първо , никой не смята че плачеш , а просто коментираме . Второ , в реалния футбол , когато вратар спъне откъсващ се играч , той също бива сурово наказван . Справедливо или не , такива са правилата . |  |  |  |  |
Да де, ама дават червен картон и дузпа, но не и ПСУ и да гонят половината агитка и щаб на отбора.
|
|   |
|
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: Наказания 4 на брой за едно провинение | 22.11.2014 20:10
Това с ПСУ-то не го разбрах и аз . Дузпата и ЧК са ясни .
 |
|
navy
|

Re: Наказания 4 на брой за едно провинение | 22.11.2014 23:00
В този мач ни лишиха от домакинското предимство, и бяхме наказани с ЧК, дузпа и ПСУ
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Наказания 4 на брой за едно провинение | 24.11.2014 17:52
Понеже не мисля, че с този скандал трябва да си остане, предлагам следните промени, ако трябва да се изведе в отделна тема за гласуване от капитаните: 1. При пропускане на сроковете за потоци/мачове да се дава 30 мин толеранс (без редакцията да влияе на тези), при което санкцията да е жълт картон само. Не е коректно да се дават веднага служебни такива, както и не се дават служебни прогнози на играч, дал своите прогнози след крайния срок. Потоците/избор на мачове определят облика, тактиката и труда на даден отбор. Аз моето мнение го започнах да го пиша в 20.55, всеки знае, че мачове се дават по-бавно, защото трябва да са отворени поне 2 други прозореца и да се гледа внимателно, защото има и санкции при намахването както му дойде. 2. При надскачане този 30 мин срок федерацията да има срок 90 мин (или там до 23.00 както е сега, т.е. 150) да даде служебни такива. Санкцията да е ж.к. и ПСУ. 3. След крайния срок на служебни потоци (22.00 или23.00) противниковия отбор да има право сам да си постне каквото сметне за добре, ако няма такъв служебен преди това(който предвари в този случай). Тук може да има санкция жк и дузпа. Не виждам какво такова провинение е, че се дава служебно разпределение, червен картон, дузпа и ПСУ. Просто е идиотщина. По-голямото наказание от служебни потоци или мачове надали има. Нивата ни вкараха 2 от 3 статични положения, но цели 4 други гола от 8е служебните мачове, от които едва 2 бях предвидил за тях, и те не ги уцелиха. Това с риването на момчетата в съблекалнята и подигравка с труда им кАде отиде 
|
|   |
|
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: Наказания 4 на брой за едно провинение | 24.11.2014 18:55
 |  |  |  | navy написа: Понеже не мисля, че с този скандал трябва да си остане, предлагам следните промени, ако трябва да се изведе в отделна тема за гласуване от капитаните: 1. При пропускане на сроковете за потоци/мачове да се дава 30 мин толеранс (без редакцията да влияе на тези), при което санкцията да е жълт картон само. Не е коректно да се дават веднага служебни такива, както и не се дават служебни прогнози на играч, дал своите прогнози след крайния срок. Потоците/избор на мачове определят облика, тактиката и труда на даден отбор. Аз моето мнение го започнах да го пиша в 20.55, всеки знае, че мачове се дават по-бавно, защото трябва да са отворени поне 2 други прозореца и да се гледа внимателно, защото има и санкции при намахването както му дойде. 2. При надскачане този 30 мин срок федерацията да има срок 90 мин (или там до 23.00 както е сега, т.е. 150) да даде служебни такива. Санкцията да е ж.к. и ПСУ. 3. След крайния срок на служебни потоци (22.00 или23.00) противниковия отбор да има право сам да си постне каквото сметне за добре, ако няма такъв служебен преди това(който предвари в този случай). Тук може да има санкция жк и дузпа. Не виждам какво такова провинение е, че се дава служебно разпределение, червен картон, дузпа и ПСУ. Просто е идиотщина. По-голямото наказание от служебни потоци или мачове надали има. Нивата ни вкараха 2 от 3 статични положения, но цели 4 други гола от 8е служебните мачове, от които едва 2 бях предвидил за тях, и те не ги уцелиха. Това с риването на момчетата в съблекалнята и подигравка с труда им кАде отиде  |  |  |  |  |
Твърдо не . Стига , има достатъчно време да се пуснат потоци и мачове и твърде малко за нападатели и вратари . Най много да съкратим срока за потоци , че ми се струва прекалено голям за осем копирания .
 |
|
PMLeague
- ФЕДЕРАЦИЯ -
|

Re: Наказания 4 на брой за едно провинение | 24.11.2014 20:30
Този толеранс беше даден преди няколко сезона, когато срокът за избор-мачове беше удължен с цели 6 (шест!) часа. Единственият толеранс, който може да бъде даден, е служебния срок (21:00-24:00) да стане плаващ и двата отбора да имат право да пуснат потоци на принципа "кой превари, той завари", ама срещу това си има аргументите против, тъй че малшанс...
Иначе ще се повторя сигурно, но нарушенията са две:
1) НЕПУСКАНЕ НА ВАЛИДЕН ИЗБОР-МАЧОВЕ В СЪОТВЕТНИЯ СРОК (до четвъртък 21:00) = Дузпа и служебен избор;
2) ПУСКАНЕ НА ИЗБОР-МАЧОВЕ ИЗВЪН СРОКА (от четвъртък 21:01 нататък) = ЧК и ПСУ.
Ако нямаше избор след срока... или след като вече е пуснат такъв и ясно се вижда, че е постингът е извън срока, същият да бъде изтрит или редактиран, или най-малкото упоменат от автора, че е в нарушение. Нейви не само си замълча за просрочването (при положение, че миналия сезон стана шумен скандал при подобна ситуация с негово участие, тъй че много добре трябва да знае как се процедира при подобно положение), ами даже си пусна и разпределението малко по-късно, което за мен недвузначно говори, че цялата постановка е била на принципа "ако мине".
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Наказания 4 на брой за едно провинение | 24.11.2014 21:09
 |  |  |  | PMLeague написа: Този толеранс беше даден преди няколко сезона, когато срокът за избор-мачове беше удължен с цели 6 (шест!) часа. Единственият толеранс, който може да бъде даден, е служебния срок (21:00-24:00) да стане плаващ и двата отбора да имат право да пуснат потоци на принципа "кой превари, той завари", ама срещу това си има аргументите против, тъй че малшанс...
Иначе ще се повторя сигурно, но нарушенията са две:
1) НЕПУСКАНЕ НА ВАЛИДЕН ИЗБОР-МАЧОВЕ В СЪОТВЕТНИЯ СРОК (до четвъртък 21:00) = Дузпа и служебен избор;
2) ПУСКАНЕ НА ИЗБОР-МАЧОВЕ ИЗВЪН СРОКА (от четвъртък 21:01 нататък) = ЧК и ПСУ.
Ако нямаше избор след срока... или след като вече е пуснат такъв и ясно се вижда, че е постингът е извън срока, същият да бъде изтрит или редактиран, или най-малкото упоменат от автора, че е в нарушение. Нейви не само си замълча за просрочването (при положение, че миналия сезон стана шумен скандал при подобна ситуация с негово участие, тъй че много добре трябва да знае как се процедира при подобно положение), ами даже си пусна и разпределението малко по-късно, което за мен недвузначно говори, че цялата постановка е била на принципа "ако мине". |  |  |  |  |
Само ако може да ми обясниш как може да има 2 без да е налице 1? И не е било "ако мине", ами в бързината си ги пуснах. Чак след това видях, че е просрочен още пърия срок. Защо тогава има само жк ако нападател пусне след 11.00? Защо не му се пускат "служебни" резултати?
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Наказания 4 на брой за едно провинение | 24.11.2014 21:10
 |  |  |  | Гонзо написа:  |  |  |  | navy написа: Понеже не мисля, че с този скандал трябва да си остане, предлагам следните промени, ако трябва да се изведе в отделна тема за гласуване от капитаните: 1. При пропускане на сроковете за потоци/мачове да се дава 30 мин толеранс (без редакцията да влияе на тези), при което санкцията да е жълт картон само. Не е коректно да се дават веднага служебни такива, както и не се дават служебни прогнози на играч, дал своите прогнози след крайния срок. Потоците/избор на мачове определят облика, тактиката и труда на даден отбор. Аз моето мнение го започнах да го пиша в 20.55, всеки знае, че мачове се дават по-бавно, защото трябва да са отворени поне 2 други прозореца и да се гледа внимателно, защото има и санкции при намахването както му дойде. 2. При надскачане този 30 мин срок федерацията да има срок 90 мин (или там до 23.00 както е сега, т.е. 150) да даде служебни такива. Санкцията да е ж.к. и ПСУ. 3. След крайния срок на служебни потоци (22.00 или23.00) противниковия отбор да има право сам да си постне каквото сметне за добре, ако няма такъв служебен преди това(който предвари в този случай). Тук може да има санкция жк и дузпа. Не виждам какво такова провинение е, че се дава служебно разпределение, червен картон, дузпа и ПСУ. Просто е идиотщина. По-голямото наказание от служебни потоци или мачове надали има. Нивата ни вкараха 2 от 3 статични положения, но цели 4 други гола от 8е служебните мачове, от които едва 2 бях предвидил за тях, и те не ги уцелиха. Това с риването на момчетата в съблекалнята и подигравка с труда им кАде отиде  |  |  |  |  |
Твърдо не . Стига , има достатъчно време да се пуснат потоци и мачове и твърде малко за нападатели и вратари . Най много да съкратим срока за потоци , че ми се струва прекалено голям за осем копирания . |  |  |  |  |
На кое си твърдо не? За сроковете или за накзанията, или за всичко? Брех, какъв човек трябва да си, че да не можеш да се изкажеш на български?!?
|
|   |
|
 |
|
PMLeague
- ФЕДЕРАЦИЯ -
|

Re: Наказания 4 на брой за едно провинение | 24.11.2014 21:25
Крайният срок за пускане на избор-мачове е аналогичен на крайния срок за пускане на нападателни прогнози, който е след 13:00. Наказанието за пускане на нападателни в 13:01 е също ЧК+ПСУ.
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Наказания 4 на брой за едно провинение | 24.11.2014 22:22
А има ли служебни резултати? В смисъл човека е играл Левски - ЦСКА 3:0 и 3:1, вие му ги анулирате и пишете 1:1 и 1:0. Отговори ми на въпроса как може да има 2 без да има 1, като са 2 провинения? Хайде да не прескачаме неудобните въпроси!
Последна промяна navy на 24.11.2014 22:23, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
PMLeague
- ФЕДЕРАЦИЯ -
|

Re: Наказания 4 на брой за едно провинение | 24.11.2014 22:45
Може, разбира се. Ледо пуска избор в 20:59, Нейви пуска избор в 21:01 => ЧК+ПСУ за пускане извън срока, но без дузпа и служебен избор, защото вече има валиден избор.
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Наказания 4 на брой за едно провинение | 24.11.2014 23:46
Твърдо не на всякакви увеличавания на срокове. Утре някой ще пусне в 21:31 и ще писне, че било само с една минута. Аз съм и твърдо против пустия плаващ срок от 21:00 до 0:00 за избор от другия отбор, казвал съм го невендъж. Колкото до питането на Нейви за служебни прогнози - избор-мачове и нападателни прогнози нямат нищо общо помежду си като фаза на играта.
|
|   |
|
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: Наказания 4 на брой за едно провинение | 25.11.2014 00:29
Проблема си е твой , щом не ме разбираш . Видно е , че не е толкова зле , щом съм прочел за сроковете и ги спазвам .
|