Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 02:04

Отговори на тема  [ 234 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща
* ШАМПИОНСКА ЛИГА * ГРУПОВА ФАЗА * 2014/2015 г. * 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ШАМПИОНСКА ЛИГА * ГРУПОВА ФАЗА * 2014/2015 г. *   |   27.11.2014 17:06

alexbg написа:
'щото Уефски-тУ и теоритичен шанс няма да играе 1/2-финал за КЕШ, два пъти...

... по простата причина, че КЕШ вече не съществува... А докато съществуваше беше един доста слаб турнир от съвременна гледна точка. Полуфинал тогава се равняваше на влизане в групите на ШЛ сега - биеш един слабак, един средняк и евентуално един по-силен отбор и си на полуфинал, хехехе :)))

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ШАМПИОНСКА ЛИГА * ГРУПОВА ФАЗА * 2014/2015 г. *   |   27.11.2014 17:06

Между другото най - лошото е, че това за завистта не го казват само, за да ни дразнят. Гледала съм им превъзбудените очи, които не могат да се фокусират и съм слушала много словоизлияния по тази тема, за да съм абсолютно убедена, че те напълно си вярват, че това е огромно постижение. Да те сложат във вечната ранглиста на последно място, е мерси - радвам се, че ни няма. :-)

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ШАМПИОНСКА ЛИГА * ГРУПОВА ФАЗА * 2014/2015 г. *   |   27.11.2014 17:09

На Враца написа:
Нашият клубен футбол е трагичен. Представянето на Лудогорец е повече от достойно. Това им е максимумът.

:give5:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ШАМПИОНСКА ЛИГА * ГРУПОВА ФАЗА * 2014/2015 г. *   |   27.11.2014 17:28

Bjoern Bo написа:
alexbg написа:

... по простата причина, че КЕШ вече не съществува... А докато съществуваше беше един доста слаб турнир от съвременна гледна точка. Полуфинал тогава се равняваше на влизане в групите на ШЛ сега - биеш един слабак, един средняк и евентуално един по-силен отбор и си на полуфинал, хехехе :)))

Това са глупости. Има психическа настройка, в конкретното време с конкретните правила! Силите са си сили! ;-)

Последна промяна TheExorcist на 27.11.2014 17:30, променена общо 1 път

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ШАМПИОНСКА ЛИГА * ГРУПОВА ФАЗА * 2014/2015 г. *   |   27.11.2014 17:41

Не виждам защо въобще се коментира ПЪРВИЯТ български отбор класирал се в групова фаза на евротрунири. Успех, който е в основата на всички следващи и ги превъзхожда многократно. :first:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ШАМПИОНСКА ЛИГА * ГРУПОВА ФАЗА * 2014/2015 г. *   |   27.11.2014 17:49

spurs написа:
alexbg написа:
Аз пък ще си кефя как уефскарите пикаят кръв, че вече не само не са единствения БГ отбор в ШЛ, ами дори са най-зле представилия се отбор в ШЛ... Сега стискат каквото могат сакън Реал да не се излигави за някой Х, че току-виж съвсем си ебе майката...

Пълни глупости, както виждаш из темата чорбарите са не по-малко активни в омразата към Лудогорец и стискането на палци да се провалят. Аз пък като левскар си ги подкрепям и далеч не съм единствен, даже конкретно в тази тема май повече левскари сме се изказали в тяхна подкрепа.

А иначе няма нужда да се коментира най-смешното ти изказване за най-зле представилия се отбор в ШЛ - като воайори така ли видяхте нещата през прозореца :)

Абсолютно и аз това се зачудих, явно Алексчо е прескачал постовете на Киану, Тонзо, Монзо :laugh: Нейви може и да ги мрази, ама и той им призна класата, особено като гости и особено в моменти на догонване. Жалко, че защитата им е толкова кекава, изравнителния гол на Пуул беше под всякаква критика.
Но да се върнем на темата - левскарите не ни пука дали Левски щели да останат последни, Левски е първия БГ отбор влязъл в ШЛ и това никой не може да му го отнеме.
Представянето на Лудогорец беше уникално, всичките им мачове освен този с Базел в Швейцария бяха равностойни и близки.
Много силна тяхна кампания, която не виждам как някой друг скоро би повторил. Пичаги, а лошите новини за чорбарчетата са, че Лудо вече е аут от еврокампанията, ако се сещат за кое догонване иде реч ... :laugh:

(Demba Boyz)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ШАМПИОНСКА ЛИГА * ГРУПОВА ФАЗА * 2014/2015 г. *   |   27.11.2014 18:08

щото на лудогорец головете бяха такива едни изваяни комбинации заеби...ми те без положение вкараха 2 гола с хаос...
за тоя мач може да се каже, че играха два посредствено-трагични отбора, които са събрали рогачи по всичките си линии и се мъчат нещо да направят ама няма как да стане :help:
на терена имаше един единствен класен играч и това бе Стърлинг, останалите и за чеп за зеле не стават...ей тва е истината :devil:
фен съм на Ливърпул и вчера отидох да видя любимия си отбор и на живо...дано обаче скоро има някакви генерални промени в клуба, защото нещата не са никак, никак добре :no:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ШАМПИОНСКА ЛИГА * ГРУПОВА ФАЗА * 2014/2015 г. *   |   27.11.2014 18:12

шопченко написа:
щото на лудогорец головете бяха такива едни изваяни комбинации заеби...ми те без положение вкараха 2 гола с хаос...
за тоя мач може да се каже, че играха два посредствено-трагични отбора, които са събрали рогачи по всичките си линии и се мъчат нещо да направят ама няма как да стане :help:
на терена имаше един единствен класен играч и това бе Стърлинг, останалите и за чеп за зеле не стават...ей тва е истината :devil:
фен съм на Ливърпул и вчера отидох да видя любимия си отбор и на живо...дано обаче скоро има някакви генерални промени в клуба, защото нещата не са никак, никак добре :no:

какъв хаос имаше в изравнителния гол на Лудогорец :-?

(Demba Boyz)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ШАМПИОНСКА ЛИГА * ГРУПОВА ФАЗА * 2014/2015 г. *   |   27.11.2014 18:37

дори да не е хаос това си е един случаен гол, плод на корнер, за който самия терзиев каза, че винаги атакувал първа греда, тоя път решил на своя глава втора да атакува и му вързало...с това се изчерпва напълно доказателството ми за случайност :-D
ааа и за коло туре две думи...абе само аз ли виждам,че на този всяко отиграване го хапе топката и се чуди как да я сбърка...кво му се е случило не знам, като че ли в арсенал едно време си беше стабилен защитник :dunno:

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ШАМПИОНСКА ЛИГА * ГРУПОВА ФАЗА * 2014/2015 г. *   |   27.11.2014 18:42

Balleta написа:
Абсолютно и аз това се зачудих, явно Алексчо е прескачал постовете на Киану, Тонзо, Монзо :laugh: Нейви може и да ги мрази, ама и той им призна класата, особено като гости и особено в моменти на догонване. Жалко, че защитата им е толкова кекава, изравнителния гол на Пуул беше под всякаква критика.
Но да се върнем на темата - левскарите не ни пука дали Левски щели да останат последни, Левски е първия БГ отбор влязъл в ШЛ и това никой не може да му го отнеме.
Представянето на Лудогорец беше уникално, всичките им мачове освен този с Базел в Швейцария бяха равностойни и близки.
Много силна тяхна кампания, която не виждам как някой друг скоро би повторил. Пичаги, а лошите новини за чорбарчетата са, че Лудо вече е аут от еврокампанията, ако се сещат за кое догонване иде реч ... :laugh:

Балетченце, минаха вече 8 сезона... Радвай се на това "първия БГ отбор в ШЛ" докато можеш - има няма още 10-тина години и ще си останете със смешния спомен за "групово ебан в ШЛ" (колкото повече време минава, толкова по-смешно ще изглежда)... Мда, по-смешно и от нашите настоящи спомени за 1/2-финалите в КЕШ...

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ШАМПИОНСКА ЛИГА * ГРУПОВА ФАЗА * 2014/2015 г. *   |   27.11.2014 18:57

шопченко написа:
ааа и за коло туре две думи...абе само аз ли виждам,че на този всяко отиграване го хапе топката и се чуди как да я сбърка...кво му се е случило не знам, като че ли в арсенал едно време си беше стабилен защитник :dunno:

Наблегни още веднъж на думите едно време от последното ти изречение и ще си си отговорил сам. :laugh:

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ШАМПИОНСКА ЛИГА * ГРУПОВА ФАЗА * 2014/2015 г. *   |   27.11.2014 18:57

Bjoern Bo написа:
alexbg написа:

Точно така - не съществува... И няма как който и да било БГ отбор да постигне това, вече...
А докато съществуваше, ти - Мейджъре - си бил толкова зелен и с толкова лиги по устните и каша по дрехите, че въобще не ти е работа да коментираш дали е бил слаб турнир...
Ама си голямо цигане, не е истина - като си толкова отоворен, защо не написа вместо "евентуално един по-силен отбор" ИСТИНАТА бе, мишок... А тя е: "настоящия носител на най-високия клубен турнир в Европа"...

Още повече, да коментираш в светлината на твоите изказвания за съвременния комерсиален футбол... Или понеже сега ти е конюктурно удобно, бързо забрави за "истинския футбол", "без зобене и комерс" и прочее, и прочее... Или то и тогава е било мафия по високите етажи на футбола... Ай сиктир от тройните ти стандарти...

И като си толкова отворен - що не отговориш за разликите между Латекса преди 5-10 години и Лудогоряц сега... Аман от пишман философи...

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ШАМПИОНСКА ЛИГА * ГРУПОВА ФАЗА * 2014/2015 г. *   |   27.11.2014 19:01

И забравих да спомена, ИСПЕШЪЛИ фор балетченце... Абе, уефскарче, ти 'що не се излъжеш и ти да кажеш, че КЕШ вече не съществува, че е стар турнир и не знам си още какви глупости... Или се усещаш, че тогава няма как да си броиш титлите на любимия Реал...

Мда, Мейджо - стар и слаб, ама всеки един си ги брои и то с гордост титлите от този турнир... Пък ти продължавай да си вЕрваш...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ШАМПИОНСКА ЛИГА * ГРУПОВА ФАЗА * 2014/2015 г. *   |   27.11.2014 19:20

alexbg написа:
Мда, Мейджо - стар и слаб, ама всеки един си ги брои и то с гордост титлите от този турнир... Пък ти продължавай да си вЕрваш...

Броят си ги такива като Пуля, наред с другия престижен турнир - Карлинг къп, щото няма с какво друго да се похвалят :-D :-P

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ШАМПИОНСКА ЛИГА * ГРУПОВА ФАЗА * 2014/2015 г. *   |   27.11.2014 19:33

alexbg написа:
И забравих да спомена, ИСПЕШЪЛИ фор балетченце... Абе, уефскарче, ти 'що не се излъжеш и ти да кажеш, че КЕШ вече не съществува, че е стар турнир и не знам си още какви глупости... Или се усещаш, че тогава няма как да си броиш титлите на любимия Реал...

Алексчо, какво еспешъл, какви 5 лева и какво трябва да ти кавам аз на тебе ... :helpless: :-? Тая ми е любимата тема, я кажи сега откога искаш да броим титлите на Реал, дай ми дата, ако искаш от 80-та, 90-та, 2000-та :rofl:
Нали се сещаш за разликата между Кралете и Панчеревци - вашите полуфинали (които аз никога не съм отричал и затова ми е толкова чудно това - еспешъл :rofl: ) са, че вашата кота за полуфинали е вече замразена, а Кралете продължават и ще продължават да творят история ... има разлика, нали, екзекурторчета на Нотингам :rofl:

П.П Искаш ли да броим от 2014 между Арсенал и Реал :rofl:

П.П. Абе я кажи откъде я събираш тая отрицателна енергия, ти за нещо хубаво писал ли си тук .... :-)

Последна промяна Balleta на 27.11.2014 19:34, променена общо 1 път

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ШАМПИОНСКА ЛИГА * ГРУПОВА ФАЗА * 2014/2015 г. *   |   27.11.2014 19:44

Ще карам хронологически ...
Това, което са направили ЦСКА е било голямо постижение за времето си ...
Това, което направиха Левски през 2006г и 2007г също беше голямо постижение за времето си ...
Това, което прави Лудогорец в момента също е голямо постижение за времето си ...
Очевидно е, че бг футболът става все по - слаб и все по - неконкуриращ се с западноевропейския ... Не виждам смисъл от толкова много хейтене и злоба едни срещу други. :stop:

Последна промяна На Враца на 27.11.2014 19:44, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ШАМПИОНСКА ЛИГА * ГРУПОВА ФАЗА * 2014/2015 г. *   |   27.11.2014 19:47

На Враца написа:
Това, което направиха Левски през 2006г и 2007г също беше голямо постижение за времето си ...
Това, което прави Лудогорец в момента също е голямо постижение за времето си ...
Очевидно е, че бг футболът става все по - слаб и все по - неконкуриращ се с западноевропейския ... Не виждам смисъл от толкова много хейтене и злоба едни срещу други. :stop:

+1, :yes: :cheers:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: * ШАМПИОНСКА ЛИГА * ГРУПОВА ФАЗА * 2014/2015 г. *   |   27.11.2014 20:26

На Враца написа:

Ееей, трябваше жена да ви го каже, а?

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ШАМПИОНСКА ЛИГА * ГРУПОВА ФАЗА * 2014/2015 г. *   |   27.11.2014 21:32

шопченко написа:
дори да не е хаос това си е един случаен гол, плод на корнер, за който самия терзиев каза, че винаги атакувал първа греда, тоя път решил на своя глава втора да атакува и му вързало...с това се изчерпва напълно доказателството ми за случайност :-D

Снощи казах ан авера, с който бяхме на мача, че при всяко докосване на топката от КОЛА настръхвам.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ШАМПИОНСКА ЛИГА * ГРУПОВА ФАЗА * 2014/2015 г. *   |   27.11.2014 21:34

На Враца написа:

Евала Наде.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 234 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща