Съжалявам обаче Илиян не става...
| Автор |
Съобщение |
|
Ледо
|

Съжалявам обаче Илиян не става... | 18.11.2012 18:22
каквото и да си говорим не може така. Не може във всяко дерби да излизаш с Йовов и Старокин титуляри и с една и съща до болка позната на всички схема. Не може да нямаме ЕДНА атака и удар във вратата за цяло полувреме. Защитата не е комична, тя е ПЪЛЕН СМЕХ. Както и преди писах това не е Левски за мен. В голямата си част тия селски бекове и чужди цървули не са за тоя отбор. А за да е всичко на 6, Тонев се застрахова през седмицата, че дори и да паднем всичко ще си остане както е било. 
_________________ Hasta La Victoria Siempre
|
|   |
|
 |
|
shporata
(The Grizzlies)
|

Re: Съжалявам обаче Илиян не става... | 18.11.2012 19:40
Сериозно е положението. Ето, касае се за изгубени 4 години - авантюрите с Гонзо, с Костов, с Илиян сега. С изключение на непознатия нам Костов, другите се знаеше какво биха ни донесли - а то е едно огромно нищо. Три шамара от Лудогорец за 13 месеца - не сме вече с положителен баланс срещу всички у нас, но то само това да беше грижата ни, щяхме да го приемем по-спокойно. Не мога да разбера какво е това виждане на треньорите преди това да гонят КЛАСА като Рисп, като Калво, защо не и като Арс, като Диамунтен, имащ толкова много мачове в Италия и постепенно успял да се адаптира, за сметка на тези леваци Димов, Илиян Йорданов, крайно неадекватния като централен защитник Ромен Ели. Рамос го гледам от цяла вечност - един чист, хубав финт не е направил, едно центриране даже...само търчи около остта си, и я подава напречно. Марсиньо - страшен ужас. Силва - огромна енигма защо е взет....
Не бях такъв песимист преди старта на сезона, но ние където имахме да се докажем като клуб и да зарадваме феновете, се осрахме жестоко - Сараево, чорбата, Лудогорец, не бихме и Локо Сф.
Просто е - неизвестен западняк, физкултурник, но да е работил във футболна Белгия или Холандия, това искам.
По-скъп от Илиян няма да бъде, най-много два пъти. Но ще върши 80 пъти повече работа и най-малкото, ще види, че тази школа не може да дава "продукти" като този Цонев. Три пъти пипна топката, три пъти се спъна в нея.
|
|   |
|
 |
|
Ледо
|

Re: Съжалявам обаче Илиян не става... | 18.11.2012 20:10
 |  |  |  | shporata написа: Сериозно е положението. Ето, касае се за изгубени 4 години - авантюрите с Гонзо, с Костов, с Илиян сега. С изключение на непознатия нам Костов, другите се знаеше какво биха ни донесли - а то е едно огромно нищо. Три шамара от Лудогорец за 13 месеца - не сме вече с положителен баланс срещу всички у нас, но то само това да беше грижата ни, щяхме да го приемем по-спокойно. Не мога да разбера какво е това виждане на треньорите преди това да гонят КЛАСА като Рисп, като Калво, защо не и като Арс, като Диамунтен, имащ толкова много мачове в Италия и постепенно успял да се адаптира, за сметка на тези леваци Димов, Илиян Йорданов, крайно неадекватния като централен защитник Ромен Ели. Рамос го гледам от цяла вечност - един чист, хубав финт не е направил, едно центриране даже...само търчи около остта си, и я подава напречно. Марсиньо - страшен ужас. Силва - огромна енигма защо е взет....
Не бях такъв песимист преди старта на сезона, но ние където имахме да се докажем като клуб и да зарадваме феновете, се осрахме жестоко - Сараево, чорбата, Лудогорец, не бихме и Локо Сф.
Просто е - неизвестен западняк, физкултурник, но да е работил във футболна Белгия или Холандия, това искам.
По-скъп от Илиян няма да бъде, най-много два пъти. Но ще върши 80 пъти повече работа и най-малкото, ще види, че тази школа не може да дава "продукти" като този Цонев. Три пъти пипна топката, три пъти се спъна в нея. |  |  |  |  |
На фона на Ели и Старокин, Главата и Милиев са като Канаваро и Неста. Да не говорим колко тъпо беше да се гонят Арс и после Цветков заради пълни недоразумения като Марсиньо и Силва. В халфовата линия същата работа. Няма един дето да може да кажеш евала поне тоя е добър. Пълна скръб. Илиян не знам какъв замисъл има за игра и стил, но отбора е много слаб и няма никаква идея какво да прави на терена...ама никаква. Ако някой вижда играч дето да си е вдигнал нивото и формата този сезон да каже, щото аз не виждам никой. Даже напротив , Илиев почна да раздава тупаници, за Гаджев това си е ежедневие, а Райков и в групата не влиза вече.
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Съжалявам обаче Илиян не става... | 18.11.2012 22:18
Абе странни хора сте вие левскарите - очаквате победи във всеки мач и като не стане се започва - рев до небесата. Избрахте си изкупителна жертва Иво Главата и Гаджев след гелето в Босна, единият даже го изгонихте. Ся Илиян Илиев не ставал - е как го преценихте, от колко мача?!?
Имате 10 победи 1 равен и 2 загуби, 6 "сухи" мрежи, само в 1 мач не сте отбелязали гол. На 1 точка сте от 1 място, като имате реални шансове да зимувате на върха. Е, какво точно искате? И физкултурник да вземете и Мъдурко и Съра в комплект, пак ще ги изкарате некадърници след 1-вата загуба.
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Съжалявам обаче Илиян не става... | 19.11.2012 06:14
Първо Литекс, а сега Лудогорец докога ще ви разнасят селяните? 
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Съжалявам обаче Илиян не става... | 19.11.2012 08:42
Присмял се хърбел на щърбел е твойта :)
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Съжалявам обаче Илиян не става... | 19.11.2012 08:43
Много се зле, селекцията е пълен провал. Как пък един не се оказа читав? Пролетта имаме минимум три загуби - в Бургас, Пловдив и Ловеч.
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Съжалявам обаче Илиян не става... | 19.11.2012 08:45
Ако не гледаш детайлно, е така. Обаче, загубихме всички важни гостувания, а и от чорбата паднахме пак с трагична игра. Класирането ни е резултат от лесната програма, пролетта гостуваме на всички силни отбори, без Лудогорец. Не виждам, в кой от тези мачове, ще вземем точка.
 |
|
navy
|

Re: Съжалявам обаче Илиян не става... | 19.11.2012 09:54
Аз чак сега я видях тази тема, писал съм в другия сайт. Ние сме трагични, ти питаш от какво да се оплакваме??? Говориш за геле (в Босна), само че ние сме така цял полусезон!!! Остави ги точките, и аз вече не вярвам, че нещо ще се промени в позитивна насока през зимата - колко повече от 20 мача да чакаме? Дори Страхил си призна, че началната тактика е била да играем страхливо... Айде бе холан, това е Левски!!! Последните 3-4 години единствено при Ясен Петров с Гарата играхме футбола на Левски! А той е атака, агресия, голове!
|
|   |
|
 |
|
falkenbach
(Thug Slugs)
|

Re: Съжалявам обаче Илиян не става... | 19.11.2012 11:37
честно казано досега целия сезон се развива според очакванията ми. дори е добре, че все пак сме далече пред чорбата и ботев.
тоя отбор се вижда, че не става срещу сериозни отбори. паднахме от Сараево, чорбата и Лудогорец, единствено бихме Ботев и Литекс, но това е защото първите прегоряха а срещу вторите направихме най-добрия мач досега.
според мен Илиян трябва да получи кредит на доверие до края на сезона, но от следващия вече не знам...
_________________В град като София, никой не е невинен!
|
|   |
|
 |
|
shporata
(The Grizzlies)
|

Re: Съжалявам обаче Илиян не става... | 20.11.2012 19:58
Сега четох, че Илиян е казал: "Ивайло Василев е добър вратар, но по-добре да не бият удари срещу него". И това е треньор, дами и господа.
|
|   |
|
 |
|
Ледо
|

Re: Съжалявам обаче Илиян не става... | 21.11.2012 10:48
|
|   |
|
 |
|
Anfield
(Real Green)
|

Re: Съжалявам обаче Илиян не става... | 21.11.2012 11:42
Преди малко го четох този материал и ми се струва доста точен. По стечение на обстоятелствата, гледах два ваши мача на живо този сезон - с Ботев и с ЦСКА. В първото полувреме на мача ви с Ботев си мислех че няма кой да ви спре за титлата. Левски играеше приятен дори за моето чорбарско око футбол - имаше от всичко - скорост, комбинации, настроение в играта. Ботев също играха добре и тръгнаха да търсят нещо в този мач и точно когато бяха близо, с характер си постигнахте нужното. Срещу ЦСКА имаше един друг Левски - бавен, муден, без идея и без характер. А уж бяха същите футболисти. Предполагам че така е било и в Разград, след като Желю задава доста ясния въпрос за намесата на противниковите вратари. Струва ми се че в тандема Тонев - Илиев поне единият трябва да е малко по-твърд и от там ви идват проблемите. Тонев ако можеше нещо да направи, би го направил и в Локо по времето, в което Гигов даваше сериозни пари. Малко комсомолска ми се струва работата там...
 |
|
navy
|

Re: Съжалявам обаче Илиян не става... | 21.11.2012 12:23
За съжаление коментара на Станков е ужасяващо точен. При нас най-ясния критерий е публиката - наистина няма значение на кое място сме!
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Съжалявам обаче Илиян не става... | 22.11.2012 19:59
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: Съжалявам обаче Илиян не става... | 22.11.2012 22:05
|
|   |
|
 |
|
Ледо
|

Re: Съжалявам обаче Илиян не става... | 22.11.2012 22:11
Аз слушах интервюто по Дарик и единственото, което запомних беше мрън, мрън, мрън и така нататък обяснения Нищо, което да подсказва някаква промяна или поне удряне по масата 
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Съжалявам обаче Илиян не става... | 01.12.2012 21:45
Проблемът не Левски не е толкова треньорът Илиан Илиев, колкото това, че не може да намери играчи като футболиста Илиан Илиев.
 |
|
Ледо
|

Re: Съжалявам обаче Илиян не става... | 01.12.2012 21:52
Не съм съгласен. Проблемът като цяло на Левски е, че последните сезони стана опитно поле за треньори, играчи и ръководители. Илиев също е част от този проблем - играчите дори да са с добри качества им трябва надъхване, дисциплина и мотивация. Спомни си Илиев като играеше, кой му беше треньор и кой технически.
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Съжалявам обаче Илиян не става... | 01.12.2012 22:48
Аз пък не съм съгласен с теб. Когато матрялът е лош и най-добрият майстор няма да изработи качествен продукт.
|