Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 21:53

Отговори на тема  [ 33 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Съжалявам обаче Илиян не става... 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Съжалявам обаче Илиян не става...   |   18.11.2012 18:22

каквото и да си говорим не може така. Не може във всяко дерби да излизаш с Йовов и Старокин титуляри и с една и съща до болка позната на всички схема. Не може да нямаме ЕДНА атака и удар във вратата за цяло полувреме. Защитата не е комична, тя е ПЪЛЕН СМЕХ. Както и преди писах това не е Левски за мен. В голямата си част тия селски бекове и чужди цървули не са за тоя отбор. А за да е всичко на 6, Тонев се застрахова през седмицата, че дори и да паднем всичко ще си остане както е било. :tomate:

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Съжалявам обаче Илиян не става...   |   18.11.2012 19:40

Сериозно е положението. Ето, касае се за изгубени 4 години - авантюрите с Гонзо, с Костов, с Илиян сега. С изключение на непознатия нам Костов, другите се знаеше какво биха ни донесли - а то е едно огромно нищо. Три шамара от Лудогорец за 13 месеца - не сме вече с положителен баланс срещу всички у нас, но то само това да беше грижата ни, щяхме да го приемем по-спокойно.
Не мога да разбера какво е това виждане на треньорите преди това да гонят КЛАСА като Рисп, като Калво, защо не и като Арс, като Диамунтен, имащ толкова много мачове в Италия и постепенно успял да се адаптира, за сметка на тези леваци Димов, Илиян Йорданов, крайно неадекватния като централен защитник Ромен Ели.
Рамос го гледам от цяла вечност - един чист, хубав финт не е направил, едно центриране даже...само търчи около остта си, и я подава напречно. Марсиньо - страшен ужас. Силва - огромна енигма защо е взет....

Не бях такъв песимист преди старта на сезона, но ние където имахме да се докажем като клуб и да зарадваме феновете, се осрахме жестоко - Сараево, чорбата, Лудогорец, не бихме и Локо Сф.

Просто е - неизвестен западняк, физкултурник, но да е работил във футболна Белгия или Холандия, това искам.

По-скъп от Илиян няма да бъде, най-много два пъти. Но ще върши 80 пъти повече работа и най-малкото, ще види, че тази школа не може да дава "продукти" като този Цонев. Три пъти пипна топката, три пъти се спъна в нея.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Съжалявам обаче Илиян не става...   |   18.11.2012 20:10

shporata написа:
Сериозно е положението. Ето, касае се за изгубени 4 години - авантюрите с Гонзо, с Костов, с Илиян сега. С изключение на непознатия нам Костов, другите се знаеше какво биха ни донесли - а то е едно огромно нищо. Три шамара от Лудогорец за 13 месеца - не сме вече с положителен баланс срещу всички у нас, но то само това да беше грижата ни, щяхме да го приемем по-спокойно.
Не мога да разбера какво е това виждане на треньорите преди това да гонят КЛАСА като Рисп, като Калво, защо не и като Арс, като Диамунтен, имащ толкова много мачове в Италия и постепенно успял да се адаптира, за сметка на тези леваци Димов, Илиян Йорданов, крайно неадекватния като централен защитник Ромен Ели.
Рамос го гледам от цяла вечност - един чист, хубав финт не е направил, едно центриране даже...само търчи около остта си, и я подава напречно. Марсиньо - страшен ужас. Силва - огромна енигма защо е взет....

Не бях такъв песимист преди старта на сезона, но ние където имахме да се докажем като клуб и да зарадваме феновете, се осрахме жестоко - Сараево, чорбата, Лудогорец, не бихме и Локо Сф.

Просто е - неизвестен западняк, физкултурник, но да е работил във футболна Белгия или Холандия, това искам.

По-скъп от Илиян няма да бъде, най-много два пъти. Но ще върши 80 пъти повече работа и най-малкото, ще види, че тази школа не може да дава "продукти" като този Цонев. Три пъти пипна топката, три пъти се спъна в нея.

На фона на Ели и Старокин, Главата и Милиев са като Канаваро и Неста. Да не говорим колко тъпо беше да се гонят Арс и после Цветков заради пълни недоразумения като Марсиньо и Силва. В халфовата линия същата работа. Няма един дето да може да кажеш евала поне тоя е добър. Пълна скръб. Илиян не знам какъв замисъл има за игра и стил, но отбора е много слаб и няма никаква идея какво да прави на терена...ама никаква. Ако някой вижда играч дето да си е вдигнал нивото и формата този сезон да каже, щото аз не виждам никой. Даже напротив , Илиев почна да раздава тупаници, за Гаджев това си е ежедневие, а Райков и в групата не влиза вече.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Съжалявам обаче Илиян не става...   |   18.11.2012 22:18

Абе странни хора сте вие левскарите - очаквате победи във всеки мач и като не стане се започва - рев до небесата. Избрахте си изкупителна жертва Иво Главата и Гаджев след гелето в Босна, единият даже го изгонихте. Ся Илиян Илиев не ставал - е как го преценихте, от колко мача?!?

Имате 10 победи 1 равен и 2 загуби, 6 "сухи" мрежи, само в 1 мач не сте отбелязали гол. На 1 точка сте от 1 място, като имате реални шансове да зимувате на върха. Е, какво точно искате? И физкултурник да вземете и Мъдурко и Съра в комплект, пак ще ги изкарате некадърници след 1-вата загуба.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Съжалявам обаче Илиян не става...   |   19.11.2012 06:14

Първо Литекс, а сега Лудогорец
докога ще ви разнасят селяните? :-D :cow:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Съжалявам обаче Илиян не става...   |   19.11.2012 08:42

Diavolo написа:
Първо Литекс, а сега Лудогорец
докога ще ви разнасят селяните? :-D :cow:

Присмял се хърбел на щърбел е твойта :)

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Съжалявам обаче Илиян не става...   |   19.11.2012 08:43

Много се зле, селекцията е пълен провал. Как пък един не се оказа читав? Пролетта имаме минимум три загуби - в Бургас, Пловдив и Ловеч.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Съжалявам обаче Илиян не става...   |   19.11.2012 08:45

bai Momchil написа:
Абе странни хора сте вие левскарите - очаквате победи във всеки мач и като не стане се започва - рев до небесата. Избрахте си изкупителна жертва Иво Главата и Гаджев след гелето в Босна, единият даже го изгонихте. Ся Илиян Илиев не ставал - е как го преценихте, от колко мача?!?

Имате 10 победи 1 равен и 2 загуби, 6 "сухи" мрежи, само в 1 мач не сте отбелязали гол. На 1 точка сте от 1 място, като имате реални шансове да зимувате на върха. Е, какво точно искате? И физкултурник да вземете и Мъдурко и Съра в комплект, пак ще ги изкарате некадърници след 1-вата загуба.

Ако не гледаш детайлно, е така. Обаче, загубихме всички важни гостувания, а и от чорбата паднахме пак с трагична игра. Класирането ни е резултат от лесната програма, пролетта гостуваме на всички силни отбори, без Лудогорец. Не виждам, в кой от тези мачове, ще вземем точка.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Съжалявам обаче Илиян не става...   |   19.11.2012 09:54

bai Momchil написа:

Аз чак сега я видях тази тема, писал съм в другия сайт.
Ние сме трагични, ти питаш от какво да се оплакваме??? Говориш за геле (в Босна), само че ние сме така цял полусезон!!!
Остави ги точките, и аз вече не вярвам, че нещо ще се промени в позитивна насока през зимата - колко повече от 20 мача да чакаме? Дори Страхил си призна, че началната тактика е била да играем страхливо... Айде бе холан, това е Левски!!!
Последните 3-4 години единствено при Ясен Петров с Гарата играхме футбола на Левски! А той е атака, агресия, голове!

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Съжалявам обаче Илиян не става...   |   19.11.2012 11:37

честно казано досега целия сезон се развива според очакванията ми.
дори е добре, че все пак сме далече пред чорбата и ботев.

тоя отбор се вижда, че не става срещу сериозни отбори.
паднахме от Сараево, чорбата и Лудогорец, единствено бихме Ботев и Литекс, но това е защото първите прегоряха а срещу вторите направихме най-добрия мач досега.

според мен Илиян трябва да получи кредит на доверие до края на сезона, но от следващия вече не знам...

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Съжалявам обаче Илиян не става...   |   20.11.2012 19:58

Сега четох, че Илиян е казал: "Ивайло Василев е добър вратар, но по-добре да не бият удари срещу него". И това е треньор, дами и господа.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Съжалявам обаче Илиян не става...   |   21.11.2012 10:48

shporata написа:
Сега четох, че Илиян е казал: "Ивайло Василев е добър вратар, но по-добре да не бият удари срещу него". И това е треньор, дами и господа.

http://www.donbalon.eu/exclusive5175.html

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Съжалявам обаче Илиян не става...   |   21.11.2012 11:42

Ледо написа:
shporata написа:

Преди малко го четох този материал и ми се струва доста точен. По стечение на обстоятелствата, гледах два ваши мача на живо този сезон - с Ботев и с ЦСКА. В първото полувреме на мача ви с Ботев си мислех че няма кой да ви спре за титлата. Левски играеше приятен дори за моето чорбарско око футбол - имаше от всичко - скорост, комбинации, настроение в играта. Ботев също играха добре и тръгнаха да търсят нещо в този мач и точно когато бяха близо, с характер си постигнахте нужното.
Срещу ЦСКА имаше един друг Левски - бавен, муден, без идея и без характер. А уж бяха същите футболисти. Предполагам че така е било и в Разград, след като Желю задава доста ясния въпрос за намесата на противниковите вратари.
Струва ми се че в тандема Тонев - Илиев поне единият трябва да е малко по-твърд и от там ви идват проблемите. Тонев ако можеше нещо да направи, би го направил и в Локо по времето, в което Гигов даваше сериозни пари. Малко комсомолска ми се струва работата там...

Отговори с цитат
Мнение  Re: Съжалявам обаче Илиян не става...   |   21.11.2012 12:23

Anfield написа:
Ледо написа:
shporata написа:

Преди малко го четох този материал и ми се струва доста точен. По стечение на обстоятелствата, гледах два ваши мача на живо този сезон - с Ботев и с ЦСКА. В първото полувреме на мача ви с Ботев си мислех че няма кой да ви спре за титлата. Левски играеше приятен дори за моето чорбарско око футбол - имаше от всичко - скорост, комбинации, настроение в играта. Ботев също играха добре и тръгнаха да търсят нещо в този мач и точно когато бяха близо, с характер си постигнахте нужното.
Срещу ЦСКА имаше един друг Левски - бавен, муден, без идея и без характер. А уж бяха същите футболисти. Предполагам че така е било и в Разград, след като Желю задава доста ясния въпрос за намесата на противниковите вратари.
Струва ми се че в тандема Тонев - Илиев поне единият трябва да е малко по-твърд и от там ви идват проблемите. Тонев ако можеше нещо да направи, би го направил и в Локо по времето, в което Гигов даваше сериозни пари. Малко комсомолска ми се струва работата там...

За съжаление коментара на Станков е ужасяващо точен. При нас най-ясния критерий е публиката - наистина няма значение на кое място сме!

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Съжалявам обаче Илиян не става...   |   22.11.2012 19:59

http://www.blitz.bg/sport/article/150641

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Съжалявам обаче Илиян не става...   |   22.11.2012 22:05

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2743610 :cow:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Съжалявам обаче Илиян не става...   |   22.11.2012 22:11

Аз слушах интервюто по Дарик и единственото, което запомних беше мрън, мрън, мрън и така нататък обяснения :tomate:
Нищо, което да подсказва някаква промяна или поне удряне по масата :-?

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Съжалявам обаче Илиян не става...   |   01.12.2012 21:45

Проблемът не Левски не е толкова треньорът Илиан Илиев, колкото това, че не може да намери играчи като футболиста Илиан Илиев.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Съжалявам обаче Илиян не става...   |   01.12.2012 21:52

Vendome написа:
Проблемът не Левски не е толкова треньорът Илиан Илиев, колкото това, че не може да намери играчи като футболиста Илиан Илиев.

Не съм съгласен. Проблемът като цяло на Левски е, че последните сезони стана опитно поле за треньори, играчи и ръководители. Илиев също е част от този проблем - играчите дори да са с добри качества им трябва надъхване, дисциплина и мотивация. Спомни си Илиев като играеше, кой му беше треньор и кой технически.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Съжалявам обаче Илиян не става...   |   01.12.2012 22:48

Аз пък не съм съгласен с теб. Когато матрялът е лош и най-добрият майстор няма да изработи качествен продукт.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 33 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща