Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 08:29

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 145 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща
● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг) 
Автор Съобщение
(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   23.11.2012 23:29

Крал Блуфен написа:
Прогнозата ви 2-0 за ПАОК срещу Олимпиакос дори няма да я коментирам!

Абе и аз вчера се пулих 5 мин. . Много смела , направо нереална прогноза . Въпреки че гръцкото цфка , може и да се оакат .

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   23.11.2012 23:33

Крал Блуфен написа:
Тонзе, Тонзе...евала,че прояви мъжество и даде поток Бразилия (но не достатъчно,че да дадеш и Аржентина) обаче да бяхте се поинтересували малко повече какъв точно мач съм ви дал
Ни Петку, ни Недев явно знаят,че тва е дербито на РИО между ОТБОРА НА НАРОДА и най-популярния отбор в Бразилия - Фламенго , който има в състава си не кой да е, а Вагнер Лав и кръвния враг Вашку да Гама.
видели те кой е по-напред в класирането, даже не разбрали,че домакина не е домакин и писали там 2 пъти единица. :helpless: :dance:
Само съжалявам,че мача няма да се играе на Маракана заради ъпгрейда дето му прават,но определено ОТБОРА НА НАРОДА Фламенго е абсолютен фаворит като хикса би бил грандиозен успех за Вашку! :finger:

Аз мога да отговарям само за вашите прогнози, защото трябва да правя избивка, определено вече избивам 1:0 в Гърция на БАТЕ, другите 3 избивки ще ги мисля, във Франция пргнозите са ви еднакви, в Бразилия имахте някакво 2:0, което не мисля да докосвам ;-)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   23.11.2012 23:43

tonzos_justice написа:
Крал Блуфен написа:
Тонзе, Тонзе...евала,че прояви мъжество и даде поток Бразилия (но не достатъчно,че да дадеш и Аржентина) обаче да бяхте се поинтересували малко повече какъв точно мач съм ви дал
Ни Петку, ни Недев явно знаят,че тва е дербито на РИО между ОТБОРА НА НАРОДА и най-популярния отбор в Бразилия - Фламенго , който има в състава си не кой да е, а Вагнер Лав и кръвния враг Вашку да Гама.
видели те кой е по-напред в класирането, даже не разбрали,че домакина не е домакин и писали там 2 пъти единица. :helpless: :dance:
Само съжалявам,че мача няма да се играе на Маракана заради ъпгрейда дето му прават,но определено ОТБОРА НА НАРОДА Фламенго е абсолютен фаворит като хикса би бил грандиозен успех за Вашку! :finger:

Аз мога да отговарям само за вашите прогнози, защото трябва да правя избивка, определено вече избивам 1:0 в Гърция на БАТЕ, другите 3 избивки ще ги мисля, във Франция пргнозите са ви еднакви, в Бразилия имахте някакво 2:0, което не мисля да докосвам ;-)

интересно къде ли имаме 2-0 в Бразилия =) Избивай си спокойно :laugh:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   23.11.2012 23:46

Крал Блуфен написа:
Бате е нашия ФИГО - горди сме с него, но се надяваме някой заблуден фен на гостите да не вземе да сглупи да го замери със свинска глава... :ludnica:

Не знам, не знам - нещо твърде очевидно надига глава, боядисан в синьо. :laugh: Аре, дано става шоу.

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   24.11.2012 09:47

Ей говеда гнусни - айде да почва мача че не се трае. ТРЕПЕРЕТЕ!

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   24.11.2012 11:25

И нека блесне таз звезда червена,
символ на победата
и нека разберат говедата,
че шампион е RED OR DEAD!

Победа и пак победа -
Ние пеем само за победа!
Победа и пак победа -
този път над сините говеда!

Ние на този стадион сме родени,
и на този стадион ще умрем,
и дори и небето да падне
няма да ви предадем.

Ние може да бъдем поети,
може и да сме лоши деца
сектор "Г" е родината наша,
сектор "Г" е майка, баща.

Припев:
RED OR DEAD, RED OR DEAD, всичко почва и свършва така.
RED OR DEAD, RED OR DEAD, затова е измислен света.

Последна промяна tonzos_justice на 24.11.2012 11:31, променена общо 2 пъти

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   24.11.2012 11:59

tonzos_justice написа:
И нека блесне таз звезда червена,
символ на победата
и нека разберат говедата,
че шампион е RED OR DEAD!

Победа и пак победа -
Ние пеем само за победа!
Победа и пак победа -
този път над сините говеда!

Ние на този стадион сме родени,
и на този стадион ще умрем,
и дори и небето да падне
няма да ви предадем.

Ние може да бъдем поети,
може и да сме лоши деца
сектор "Г" е родината наша,
сектор "Г" е майка, баща.

Припев:

И Един Мармот Завива Шоколада :laugh:

(The Grizzlies)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   24.11.2012 12:00

tonzos_justice написа:
Моля някой от BLUE POWER да даде по-сериозни прогнози. До тук не виждам какво мога да избия, или по-скоро какво си струва да избивам от прогнозите на Надя и Вендом. Ако така я карате, то може да не пусна вратарски :petku:

Щом смяташ, че няма да вкараме с Надя, не избивай, твоя си работа.

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   24.11.2012 12:02

Цитат:

Гонзо, какво мислиш за мача на Блу Пауър в Гърция?

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   24.11.2012 12:05

Крал Блуфен написа:
Единствената дилема свързана с титулярния състав на Милионерите е относно вратарския пост. Сто и двайсет килограмовия Дефо или сто и единадесет килограмовия Крал Блуфен. Силовите постижения и бицепси са Краля или масата на Херцога. Това се питат милионите олигарси в Южна Америка вече 2ри ден, а залозите са не в песос или евра, а директно в плантации.
Едно обаче е ясно. Който и да поеме отговорността в дербито със сигурност ще станем свидетели на подобни "обръщения" към слисаните нападатели на ПОД:

Ти нали уволни Рогача предния кръг, защо играе сега? ;-)

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   24.11.2012 12:06

tonzos_justice написа:
Цитат:

Лично аз си мисля , че трябваше да го отиграят 1:0/2:0 , но това 1:0 е много , много опасен дубъл . Да не забравяме , че това е Гърция .
Инак , недоумявам избивката на ПАОК - Олимпиакос :unsure: Ама , това може да е за успокоение .

(The Grizzlies)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   24.11.2012 12:08

В знак на гостоприемство, преди мача ще почерпим играчите на Пиг ор Дед с със следния висококачествен обяд:

SCHAUMALAC PRO AKTIV
Паста за активна профилактика на новородените прасета.
Приложение: една доза (2 ml) в рамките на първите часове след раждане, поставена с дозиращ пистолет.
изтегли брошура “SCHAUMALAC PRO AKTIV” ( *. pdf )

SCHAUMA WEAN (гранулиран)
Престартер за ранно поемане на фураж до отбиването и през първите дни след отбиването.
Приложение: Да се предоставя в плитка тава, или да се разпръснат малко количество гранули върху площта за лежане.
изтегли брошура “SCHAUMA WEAN” ( *. pdf )

SCHAUMALAC FERKELSTART 30
Многостепенна защита от микроорганизми, също и срещу Грам-положителни бактерии, за допълнителна сигурност след отбиването.
Приложение: 30%
изтегли брошура “SCHAUMALAC FERKELSTART 30” ( *. pdf )

SCHAUMALAC F80/M
Допълващи фуражи за производство на висококачествен комбиниран фураж за подрастващи прасета.
Приложение: 4 %
изтегли брошура “SCHAUMALAC F80/M” ( *. pdf )

Храната е съобразена с всички изисквания на ЕС за хуманно отглеждане на прасета.

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   24.11.2012 12:09

Гонзо написа:
tonzos_justice написа:
Цитат:

Лично аз си мисля , че трябваше да го отиграят 1:0/2:0 , но това 1:0 е много , много опасен дубъл . Да не забравяме , че това е Гърция .
Инак , недоумявам избивката на ПАОК - Олимпиакос :unsure: Ама , това може да е за успокоение .

Ксанти ще вкарат гол и мисля да го пропусна, не може всеки път в Гърция да излиза 1:0 :innocent:

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   24.11.2012 12:25

tonzos_justice написа:

Ксанти ще вкарат гол и мисля да го пропусна, не може всеки път в Гърция да излиза 1:0 :innocent:

Ти да видиш ;-)

(New Mersey Razors)

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   24.11.2012 13:28

Бейтеее, че ебем наред :petku: :razor:

Кууур за блупавър ала еле алеее :petku: :petku: :petku: :petku:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   24.11.2012 13:50

Олимпия написа:
Ей говеда гнусни - айде да почва мача че не се трае. ТРЕПЕРЕТЕ!

Я у лево бе прасе турско!

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   24.11.2012 13:51

Vendome написа:
В знак на гостоприемство, преди мача ще почерпим играчите на Пиг ор Дед с със следния висококачествен обяд:

SCHAUMALAC PRO AKTIV
Паста за активна профилактика на новородените прасета.
Приложение: една доза (2 ml) в рамките на първите часове след раждане, поставена с дозиращ пистолет.
изтегли брошура “SCHAUMALAC PRO AKTIV” ( *. pdf )

SCHAUMA WEAN (гранулиран)
Престартер за ранно поемане на фураж до отбиването и през първите дни след отбиването.
Приложение: Да се предоставя в плитка тава, или да се разпръснат малко количество гранули върху площта за лежане.
изтегли брошура “SCHAUMA WEAN” ( *. pdf )

SCHAUMALAC FERKELSTART 30
Многостепенна защита от микроорганизми, също и срещу Грам-положителни бактерии, за допълнителна сигурност след отбиването.
Приложение: 30%
изтегли брошура “SCHAUMALAC FERKELSTART 30” ( *. pdf )

SCHAUMALAC F80/M
Допълващи фуражи за производство на висококачествен комбиниран фураж за подрастващи прасета.
Приложение: 4 %
изтегли брошура “SCHAUMALAC F80/M” ( *. pdf )

Храната е съобразена с всички изисквания на ЕС за хуманно отглеждане на прасета.

:rofl: :rofl: :rofl:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   24.11.2012 13:52

tonzos_justice написа:

Убеден бях,че няма да смееш да избиеш дубъл. При 1:0 и нещо друго щеше да махнеш 1:0. Така ше трепериш@ :cow:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   24.11.2012 13:53

Гонзо написа:

Играхме го дубъл за да не избият 1:0, а що се отнася до избивката на ПАОК тя е съгласувана тактически с Краля :first:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   24.11.2012 13:55

Още от сега се чуват и първите подвиквания на по-нетърпеливите бизнесмени, които чакат да им се донесе първото скъпо уиски в ултравип ложата:

"Олимпия - ПРАСЕ
женати се ебе
а ти стоиш
и бицепса на Краля държиш!!!!"

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 145 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща