● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)
| Автор |
Съобщение |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг) | 23.11.2012 23:29
Абе и аз вчера се пулих 5 мин. . Много смела , направо нереална прогноза . Въпреки че гръцкото цфка , може и да се оакат .
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг) | 23.11.2012 23:33
 |  |  |  | Крал Блуфен написа: Тонзе, Тонзе...евала,че прояви мъжество и даде поток Бразилия (но не достатъчно,че да дадеш и Аржентина) обаче да бяхте се поинтересували малко повече какъв точно мач съм ви дал Ни Петку, ни Недев явно знаят,че тва е дербито на РИО между ОТБОРА НА НАРОДА и най-популярния отбор в Бразилия - Фламенго , който има в състава си не кой да е, а Вагнер Лав и кръвния враг Вашку да Гама. видели те кой е по-напред в класирането, даже не разбрали,че домакина не е домакин и писали там 2 пъти единица. Само съжалявам,че мача няма да се играе на Маракана заради ъпгрейда дето му прават,но определено ОТБОРА НА НАРОДА Фламенго е абсолютен фаворит като хикса би бил грандиозен успех за Вашку! Прогнозата ви 2-0 за ПАОК срещу Олимпиакос дори няма да я коментирам! |  |  |  |  |
Аз мога да отговарям само за вашите прогнози, защото трябва да правя избивка, определено вече избивам 1:0 в Гърция на БАТЕ, другите 3 избивки ще ги мисля, във Франция пргнозите са ви еднакви, в Бразилия имахте някакво 2:0, което не мисля да докосвам 
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг) | 23.11.2012 23:43
 |  |  |  | tonzos_justice написа:  |  |  |  | Крал Блуфен написа: Тонзе, Тонзе...евала,че прояви мъжество и даде поток Бразилия (но не достатъчно,че да дадеш и Аржентина) обаче да бяхте се поинтересували малко повече какъв точно мач съм ви дал Ни Петку, ни Недев явно знаят,че тва е дербито на РИО между ОТБОРА НА НАРОДА и най-популярния отбор в Бразилия - Фламенго , който има в състава си не кой да е, а Вагнер Лав и кръвния враг Вашку да Гама. видели те кой е по-напред в класирането, даже не разбрали,че домакина не е домакин и писали там 2 пъти единица. Само съжалявам,че мача няма да се играе на Маракана заради ъпгрейда дето му прават,но определено ОТБОРА НА НАРОДА Фламенго е абсолютен фаворит като хикса би бил грандиозен успех за Вашку! Прогнозата ви 2-0 за ПАОК срещу Олимпиакос дори няма да я коментирам! |  |  |  |  |
Аз мога да отговарям само за вашите прогнози, защото трябва да правя избивка, определено вече избивам 1:0 в Гърция на БАТЕ, другите 3 избивки ще ги мисля, във Франция пргнозите са ви еднакви, в Бразилия имахте някакво 2:0, което не мисля да докосвам  |  |  |  |  |
интересно къде ли имаме 2-0 в Бразилия =) Избивай си спокойно 
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг) | 23.11.2012 23:46
Не знам, не знам - нещо твърде очевидно надига глава, боядисан в синьо.  Аре, дано става шоу.
|
|   |
|
 |
|
Олимпия
(Red or Dead)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг) | 24.11.2012 09:47
Ей говеда гнусни - айде да почва мача че не се трае. ТРЕПЕРЕТЕ!
|
|   |
|
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг) | 24.11.2012 11:25
И нека блесне таз звезда червена, символ на победата и нека разберат говедата, че шампион е RED OR DEAD!
Победа и пак победа - Ние пеем само за победа! Победа и пак победа - този път над сините говеда!
Ние на този стадион сме родени, и на този стадион ще умрем, и дори и небето да падне няма да ви предадем.
Ние може да бъдем поети, може и да сме лоши деца сектор "Г" е родината наша, сектор "Г" е майка, баща.
Припев: RED OR DEAD, RED OR DEAD, всичко почва и свършва така. RED OR DEAD, RED OR DEAD, затова е измислен света. RED OR DEAD, RED OR DEAD, всичко почва и свършва така. RED OR DEAD, RED OR DEAD, затова е измислен света.
Последна промяна tonzos_justice на 24.11.2012 11:31, променена общо 2 пъти
|
|   |
|
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг) | 24.11.2012 11:59
 |  |  |  | tonzos_justice написа: И нека блесне таз звезда червена, символ на победата и нека разберат говедата, че шампион е RED OR DEAD!
Победа и пак победа - Ние пеем само за победа! Победа и пак победа - този път над сините говеда!
Ние на този стадион сме родени, и на този стадион ще умрем, и дори и небето да падне няма да ви предадем.
Ние може да бъдем поети, може и да сме лоши деца сектор "Г" е родината наша, сектор "Г" е майка, баща.
Припев: RED OR DEAD, RED OR DEAD, всичко почва и свършва така. RED OR DEAD, RED OR DEAD, затова е измислен света. RED OR DEAD, RED OR DEAD, всичко почва и свършва така. RED OR DEAD, RED OR DEAD, затова е измислен света.
|  |  |  |  |
И Един Мармот Завива Шоколада 
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг) | 24.11.2012 12:00
Щом смяташ, че няма да вкараме с Надя, не избивай, твоя си работа.
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг) | 24.11.2012 12:02
Гонзо, какво мислиш за мача на Блу Пауър в Гърция?
|
|   |
|
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг) | 24.11.2012 12:05
Ти нали уволни Рогача предния кръг, защо играе сега? 
|
|   |
|
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг) | 24.11.2012 12:06
Лично аз си мисля , че трябваше да го отиграят 1:0/2:0 , но това 1:0 е много , много опасен дубъл . Да не забравяме , че това е Гърция . Инак , недоумявам избивката на ПАОК - Олимпиакос  Ама , това може да е за успокоение .
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг) | 24.11.2012 12:08
В знак на гостоприемство, преди мача ще почерпим играчите на Пиг ор Дед с със следния висококачествен обяд:
SCHAUMALAC PRO AKTIV Паста за активна профилактика на новородените прасета. Приложение: една доза (2 ml) в рамките на първите часове след раждане, поставена с дозиращ пистолет. изтегли брошура “SCHAUMALAC PRO AKTIV” ( *. pdf )
SCHAUMA WEAN (гранулиран) Престартер за ранно поемане на фураж до отбиването и през първите дни след отбиването. Приложение: Да се предоставя в плитка тава, или да се разпръснат малко количество гранули върху площта за лежане. изтегли брошура “SCHAUMA WEAN” ( *. pdf )
SCHAUMALAC FERKELSTART 30 Многостепенна защита от микроорганизми, също и срещу Грам-положителни бактерии, за допълнителна сигурност след отбиването. Приложение: 30% изтегли брошура “SCHAUMALAC FERKELSTART 30” ( *. pdf )
SCHAUMALAC F80/M Допълващи фуражи за производство на висококачествен комбиниран фураж за подрастващи прасета. Приложение: 4 % изтегли брошура “SCHAUMALAC F80/M” ( *. pdf )
Храната е съобразена с всички изисквания на ЕС за хуманно отглеждане на прасета.
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг) | 24.11.2012 12:09
Ксанти ще вкарат гол и мисля да го пропусна, не може всеки път в Гърция да излиза 1:0 
|
|   |
|
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг) | 24.11.2012 12:25
Ти да видиш 
 |
|
Бате Петку
(New Mersey Razors)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг) | 24.11.2012 13:28
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг) | 24.11.2012 13:50
Я у лево бе прасе турско!
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг) | 24.11.2012 13:51
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг) | 24.11.2012 13:52
Убеден бях,че няма да смееш да избиеш дубъл. При 1:0 и нещо друго щеше да махнеш 1:0. Така ше трепериш@ 
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг) | 24.11.2012 13:53
Играхме го дубъл за да не избият 1:0, а що се отнася до избивката на ПАОК тя е съгласувана тактически с Краля 
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг) | 24.11.2012 13:55
Още от сега се чуват и първите подвиквания на по-нетърпеливите бизнесмени, които чакат да им се донесе първото скъпо уиски в ултравип ложата:
"Олимпия - ПРАСЕ женати се ебе а ти стоиш и бицепса на Краля държиш!!!!"
|
|   |
|
|