Re: * МАНИЯ * ~ 2014/2015 - КЛАСИРАНЕ ~
| 07.06.2015 13:13
Поздравления на Фогела за титлата и от подгласника му! Заслужен триумф, нищо, че е само с една точка. Така е още по-вълнуващо и сладко.
Поздравления и на останалите участници. Няма ли участници, няма игра, колкото и добра и организирана да е тя.
Поздравления и на Дявола за перфектната организация. Еваларка копеле, няма такъв маниак като тебе! Най-късно половин час след края на мачовете влизах в темата и знаех, че всичко е нанесено, актуализирано, коментирано - топ ниво! Като си спомня само колко уморен съм бил почти всеки път по тези нощи, а като се вземе предвид, че при тебе е един час по-късно. Респект за непресъхващия ти ентусиазъм, копеле!
За моето представяне в общи линии добре си го видял. Този вакуум по средата ми коства титлата. Добре, че не следя лайв 105 други спорта и не пиша в 34 други форума, че иначе сигурно щях да се откажа "поради липса на време".

Иначе за тактиката ми в края не съм съгласен с тебе, че е била грешна. Когато човек е догонващ, трябва да рискува. Понякога пИчелиш, понякога нИ пИчелиш. Тази дузпа на Фиото още я сънувам, ама нейсе. Догодина, живи и здрави, повече. Тази година ми беше дебют и в началото дори не знаех как се точкува. Малко или много на сляпо започнах - без тактика, без очаквания, само за спорта - по ентусиастки. Догодина с по-голяма кошница не се знае колко място ще остане в нея.

До нови срещи на всички маниаци!