Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 05:56

Отговори на тема  [ 83 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
* МАНИЯ * ~ 2014/2015 - КЛАСИРАНЕ ~ 
Автор Съобщение
(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * МАНИЯ * ~ 2014/2015 - КЛАСИРАНЕ ~   |   07.06.2015 11:34

Поздравления на Дявола за добре организираната игра този сезон.
Поздравления и на призьорите.
Наистина като че ли не бях успял да хвана нишката и така и не можах да поддържам добро ниво през сезона.
Хубаво лято на всички.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * МАНИЯ * ~ 2014/2015 - КЛАСИРАНЕ ~   |   07.06.2015 13:13

Поздравления на Фогела за титлата и от подгласника му! Заслужен триумф, нищо, че е само с една точка. Така е още по-вълнуващо и сладко.

Поздравления и на останалите участници. Няма ли участници, няма игра, колкото и добра и организирана да е тя.

Поздравления и на Дявола за перфектната организация. Еваларка копеле, няма такъв маниак като тебе! Най-късно половин час след края на мачовете влизах в темата и знаех, че всичко е нанесено, актуализирано, коментирано - топ ниво! Като си спомня само колко уморен съм бил почти всеки път по тези нощи, а като се вземе предвид, че при тебе е един час по-късно. Респект за непресъхващия ти ентусиазъм, копеле!

За моето представяне в общи линии добре си го видял. Този вакуум по средата ми коства титлата. Добре, че не следя лайв 105 други спорта и не пиша в 34 други форума, че иначе сигурно щях да се откажа "поради липса на време". :laugh:

Иначе за тактиката ми в края не съм съгласен с тебе, че е била грешна. Когато човек е догонващ, трябва да рискува. Понякога пИчелиш, понякога нИ пИчелиш. Тази дузпа на Фиото още я сънувам, ама нейсе. Догодина, живи и здрави, повече. Тази година ми беше дебют и в началото дори не знаех как се точкува. Малко или много на сляпо започнах - без тактика, без очаквания, само за спорта - по ентусиастки. Догодина с по-голяма кошница не се знае колко място ще остане в нея. :laugh:

До нови срещи на всички маниаци!

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * МАНИЯ * ~ 2014/2015 - КЛАСИРАНЕ ~   |   11.06.2015 03:03

Честита победа на Фогела :-)

А Дявола да спре да мрънка по хората за това какво и как играят ;-) Благодарности за организацията и браво за ентусиазма. :yes:

Догодина може и да не изпускам да пускам прогнози тук и там... може и по-добре да сработят нещата. ;-)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 83 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5