Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 01:43

Отговори на тема  [ 364 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  Следваща
Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари   |   07.06.2015 18:08

Стан с точки за пробив вече почти във всеки сервис гейм на Ноле, но пък успеваемостта му е по-лоша от на Фед :-(

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари   |   07.06.2015 18:35

alessandron написа:
Серина донесе на САНДРО втора титла от Гароса, така че няма как да я навиквам, макар че и на мен не ми е първа любов, по-скоро грам не ми дреме какво става при жените.

Колкото до финала утре - няма абсолютно никакво значение, че Вавринка имал ден почивка повече. Доиграването за Джокович беше като тренировка в игрова ситуация, още по-добре т.е. Сърбинът е напомпан с адреналин, ще се бори като звяр, а Вавринка показа, че не държи толкова висок процент първи сервис константно, че да може да бие Ноле в 3 от 5 - така смятам. Даже няма да се изненадам, ако Нолката ковне 3:0, както Фед със Сьодерлинг - и двамата минаха изпитанията си преди финала, за Фед ясно, за Ноле така си мисля. Стан ще се опита 100% и предполагам ще е равностоен в определени моменти на мача, но не виждам как може да бие сърбина точно сега.

Вавринка върви към втора титла от шлема. Нещо да имаш да кажеш?

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари   |   07.06.2015 18:36

2:1 сета за стан след супер игра, но идва тежкото да довършиш ноле а той има 9 живота като котките :-D

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари   |   07.06.2015 18:43

Няма да ме изненада ако Джоко обърне и днес.Колко 5 сетови битки е печелил през последните години...И естествено че скапания СКАТ точно сега ще ми прецакат сигнала :besnyo:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари   |   07.06.2015 18:48

Нека не забравяме, че срещу него е Стан, а не Сьодерлинг отпреди 6 години, когато на финала не оказа грам съпротива на Федерер. А тук се споменава за разгром от страна на Ноле с 3:0 сета :dunno: Общо взето ако се изключи 1/4 финала, където не очаквах толкова безидейна игра от страна на Надал, бях права за следващите мачове на Ноле. Дори и да спечели този прословут шлем, пак ще съм права - предвиждах по-тежък мач срещу Стан, така и стана.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари   |   07.06.2015 19:07

IchWill написа:
alessandron написа:
Серина донесе на САНДРО втора титла от Гароса, така че няма как да я навиквам, макар че и на мен не ми е първа любов, по-скоро грам не ми дреме какво става при жените.

Колкото до финала утре - няма абсолютно никакво значение, че Вавринка имал ден почивка повече. Доиграването за Джокович беше като тренировка в игрова ситуация, още по-добре т.е. Сърбинът е напомпан с адреналин, ще се бори като звяр, а Вавринка показа, че не държи толкова висок процент първи сервис константно, че да може да бие Ноле в 3 от 5 - така смятам. Даже няма да се изненадам, ако Нолката ковне 3:0, както Фед със Сьодерлинг - и двамата минаха изпитанията си преди финала, за Фед ясно, за Ноле така си мисля. Стан ще се опита 100% и предполагам ще е равностоен в определени моменти на мача, но не виждам как може да бие сърбина точно сега.

Вавринка върви към втора титла от шлема. Нещо да имаш да кажеш?

Кажи ти бе, кво вървиш само като някоя цветарка и мрънкаш. Върви и заслужава досега - Джокович вместо да се възползва от аванса си, почна да се стяга лека-полека, а Вава си играе супер. Подцених го Вава, мачът е супер дотук и се радвам, като го гледам. За теб ясно, че си по-умряла от страх и от Нолката. :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари   |   07.06.2015 19:15

Аз го казах още преди началото на мача. Къде си блял по това време? А и то се очакваше, аз може и да съм песимист, но в този случай гледам реално на нещата. Проблемът е, че някои тук бяха готови да сравнят този мач с финала преди 6 години между Федерер и Сьодерлинг :laugh: :laugh: И го изкараха едва ли не обречен срещу Джокович.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари   |   07.06.2015 19:26

Не ми се живее в момента. Най-болезнената загуба...

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари   |   07.06.2015 19:28

не мога да повярвам... СТАН!!!!!!!!!! :help: :outofspace:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари   |   07.06.2015 19:29

Стан е извънземен, феноменална игра и доказа че не е като Чилич едно избухване и толкоз. А Джоко големите очаквания и бленуваната титла го съсипиха, ще трябва да чака още една година :-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари   |   07.06.2015 19:31

Много ми е тежко. Честито на Стан! Напълно си заслужи титлата.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари   |   07.06.2015 19:37

Ако Вавринка играе по този начин, може да размаже всеки на всяка настилка. Просто феноменална мощ и от двете страни, максимално ефективен сервис и отлична игра и на мрежата. И за психиката няма какво да се каже, когато е на кеф и му се играе. Днес имаше няколко момента, в които мачът можеше да се обърне по посока на Джокович (онова 0-40 в четвъртия, както и драмата в последния гейм), но Станимал така и не позволи това да стане. Вече съм склонен да твърдя, че има по-добър сингъл-хендър и от Гуга, особено мачболът си беше марково изпълнение. Съвсем правилно именно Куертен ще му връчи купата. :)

Колкото до Ноле - със сигурност ще има още поне 2-3 шанса да спечели турнира особено ако Надал не се върне към предишната си форма, но вече доста шансове изпусна, а все някога и младите ще почнат да печелят...

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари   |   07.06.2015 19:46

IchWill написа:
Аз го казах още преди началото на мача. Къде си блял по това време? А и то се очакваше, аз може и да съм песимист, но в този случай гледам реално на нещата. Проблемът е, че някои тук бяха готови да сравнят този мач с финала преди 6 години между Федерер и Сьодерлинг :laugh: :laugh: И го изкараха едва ли не обречен срещу Джокович.

Кво си казала - казала си общи ала-бала, както обичайно за теб. Щял да бъде труден мача, ако Стан играел както досега, щяло не знам си какво - финал на ГШ рядко е лесен. Аз си дадох аргументите, не познах, достатъчно съм познавал през годините - браво на теб, че позна. :-) Нали все пак написа, че Вавринка ще вземе титлата, АКО играел както досега - браво значи. Преди турнира аз бях единственият, пуснал т.нар. "ферман" - и в него прогнозирах финал за Вава, при това на първа прогноза. Тук винаги нивото е по-високо от "ми очаквам много труден мач" - ние сме фенове, тръпката е да опитаме да видим бъдещето в по-детайлни предсказания.

Последна промяна alessandron на 07.06.2015 19:50, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари   |   07.06.2015 19:47

Henman написа:
Ако Вавринка играе по този начин, може да размаже всеки на всяка настилка. Просто феноменална мощ и от двете страни, максимално ефективен сервис и отлична игра и на мрежата. И за психиката няма какво да се каже, когато е на кеф и му се играе. Днес имаше няколко момента, в които мачът можеше да се обърне по посока на Джокович (онова 0-40 в четвъртия, както и драмата в последния гейм), но Станимал така и не позволи това да стане. Вече съм склонен да твърдя, че има по-добър сингъл-хендър и от Гуга, особено мачболът си беше марково изпълнение. Съвсем правилно именно Куертен ще му връчи купата. :)

Колкото до Ноле - със сигурност ще има още поне 2-3 шанса да спечели турнира особено ако Надал не се върне към предишната си форма, но вече доста шансове изпусна, а все някога и младите ще почнат да печелят...

Аз си мисля, че и догодина все още ще е актуален топфаворит, ако всичко е наред от гледна точка контузии. Но е ясно, че с всяка следваща година ще е все по-трудно.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари   |   07.06.2015 19:49

Еми тва е, честито на Стан! Направи си го размаза, нещата такива каквито са!
Джокович с тия плитки удари център корт в най-важните моменти не знам какво си е помислил, че Стан ще бърка ли? Беше чоукър едно време, но откакто е с Магнус Норман вече е друг играч. Разкова го от форхенди и от бекхенди а Джокович не знаеше какво да прави. Некви умрели къси топки по никое време, но както и да е. Сам си е виновен, че за n-ти път се осра. Мача можеше да се обърне в негова посока на няколко пъти, особено при 3:0 в 4-я сет, или при брейбола когато Стан сервираше за мача. Абе лузърщина. Най-дефанзивния и безидеен мач от доста време насам.
Нещо тоя РГ му се опъва и от сега нататък не знам колко финала ще играе, но бръмбарите винаги ще ги има.
Живота продължава.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари   |   07.06.2015 19:54

Значка, това чиста победа ли е, без куфарчето, как да я пишем тая :-D

Джоката ще я вземе един ден ....

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари   |   07.06.2015 19:55

Ноле ми се видя много слаб на форхенд днес, а Стан точно него търсеше. И тия къси топки... хубаво е да се ползват като изненада, но не и като правило, още повече при положение, че не е майстор на лобовете. Опитва се да вкарва и топспин, ударите му, особено от форхенд, бяха плитки и слаби.
Новак просто изглеждаше изтощен и физически, и психически - мисля, че тази дълга серия от победи тази година му изигра лоша шега и той прегоря в най-важния момент... Много ми се иска да вярвам, че все още има шанс да вземе РГ, но няма да става по-лесно.. Ужасен ден, ужасен..

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари   |   07.06.2015 19:55

alessandron написа:
Henman написа:

Аз си мисля, че и догодина все още ще е актуален топфаворит, ако всичко е наред от гледна точка контузии. Но е ясно, че с всяка следваща година ще е все по-трудно.

Е, като имаш предвид, че тенденцията в последно време е тенисистите да играят все по-силно на 30 + години (справка: Вава и Цонга на тоя турнир), а Джокович за момента изглежда в перфектна кондиция, трябва да се случи нещо много революционно, за да излезе изведнъж от кръга на големите фаворити. Но все пак трябваше да го е направил вече, особено през 2013 изпусна голям шанс.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари   |   07.06.2015 19:56

Нема куфарчета тука :laugh: Само тупалки отвсякъде! Мани!

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари   |   07.06.2015 19:57

Balleta написа:
Значка, това чиста победа ли е, без куфарчето, как да я пишем тая :-D

:laugh:

Обаче Значката "си ебало мамата" - плитко играл, некви тъпи къси, не знам какво. Джокович че не игра най-високото възможно, не игра, но и той е човек, нормално е и той да покаже нерви, спадове, да се чуди какво да прави, когато и отсреща такова ниво "терминатор" има. През годините аз лично вярвах, че Федерер все някога ще вземе Гароса, Фогела също, Дявола си вярваше до откат в Надал - ако феновете на Джокович не вярват, срамно за тях.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 364 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  Следваща