Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 01:47

Отговори на тема  [ 404 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 21  Следваща
Уимбълдън 2015 - тема за коментари 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Уимбълдън 2015 - тема за коментари   |   26.06.2015 13:34

Жребият излезе.
Мъже: http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/draws/ms/msdraw.pdf
Жени: http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/draws/ls/lsdraw.pdf

Джокович макар да е в по-лекия поток на пръв поглед, има много тежки съперници още в началото. Ужас :help: Поне жребият на Гришо не е тежък.
Е, коментирайте.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2015 - тема за коментари   |   26.06.2015 13:38

1. Гришо - Делбонис/Джонсън/Гаске/Раонич/Вавринка/Джокович
2. Ноле - Колшрайбер/Хюит/Томич/Андерсън/Чилич или Нишикори/Вавринка
3. Фед - Джумхур/Куери/Сок/Лопез/Бърдих/Мъри
4. Мъри - Кукушкин/Хаазе/Сепи/Цонга/Надал или Ферер/Фед
5. Станимал - Соуса/Бекер или Естрея-Бургос/Тием/Гофин/Раонич/Ноле
5. Рафа - Белучи/Браун/Троицки/Ферер/Мъри/Фед

Моите желания - 1.Стан, 2.Фед, 3. Гришо (научна фантастика), 4. Мъри, 5. Всеки без Джокович;
Какво ще се случи реално - Вавринка/Гришо отпадат рано, Джокович печели финала в 4/5 сета срещу Мъри.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2015 - тема за коментари   |   26.06.2015 13:53

Аз предвиждам най-логичния финал - Джокович-Федерер :yes:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2015 - тема за коментари   |   26.06.2015 15:00

Мъри печели ...

А при жените е веселба, двете Уилямс, Аза и Маша в едната половина :outofspace: Пирончето на 1/8 финал с Аза :yes:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2015 - тема за коментари   |   26.06.2015 15:19

Джоко уж труден жребий, но как виждате Томич и Колшрайбер да го бият, 3:1 са мачовете ще загуби сет и толкоз, ако се вкара в някоя петсетова драма ще е добре, но едва ли. Григор тоя път избегна сървботовете, но трябва да внимава всеки мач че едно нехайство и е аут. Гаске и Раонич никак не са за подценяване и те имат полуфинали на Уимбълдъдън, но мач за мач да стартира добре срещу Делбонис и да си вдигне самочувствието. Мъри е в отлична позиция за полуфинал срещу Роджър. Рафа за съжение още втори кръг срещу Браун ще е голям зор и може да изгърми, но дано се добута до 1/4 финала срещу шотландеца, където ще е аутсайдер, но ако стигне дотам ще е набрал инерция и ще го затрудни на макс. При жените Серина в началото не са и лесни и ако започне бавно да влиза в мачовете като на РГ може и да стегне куфарите рано, но набере ли инерция и почнат ли да и влизат сервисите ясна е работата. Кита изтегли супер жребий и ако не сгафи на любимата си настилка може да стигне финал, при Халеп е доста тежко положението, а при Маша зависи дали ще навлезе във форма след като почива доста дълго, а 1 кръг срещу Конта, която е изгряващата звезда на домакините няма да е леко никак. Цвети срещу Бенчич, къса клечка, но плюс че Белинда още е в Ийстбърн и ако бие Вози днес я чака и финал и ще се натрупа умора, което ще е екстра за нашта, тъй че да стискаме палци днес за швейцарката. Не са лоши схемите виждам разнообразие за разлика от другите шлемове и се надявам да станат качествени мачове :-)

Последна промяна juve на 26.06.2015 15:24, променена общо 3 пъти

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2015 - тема за коментари   |   27.06.2015 03:28

Хубав жребий за Григор и предпоставки за повторение на миналогодишното представяне. Ако намери играта и настроението си, то може да мечтае за минимум полуфинал.
Рафата с неприятен жребий, тежки първи два мача, иска ми се в 2 кръг да налети на Браун, за да си отмъсти за Хале и най-вече за да изравни нелепия ХТХ. Но отново се очертава на практика непосилен 1/4 финал. на Ролана изтегли късата клечка, сега и тук на Уимбълдъна още на 1/4 финал ще е срещу най-горещия фаворит за титлата, Анди Мъри. :dunno:
Федерер може и да има някакви проблеми с Куери и Лопез ама надали... За него обаче тежкото започва от 1/4 финала ако там е форсиран Бердих. А на полуфинала или Мъри или Надал, който и да е от тях двамата, ще е много трудно, да не кажа невъзможно за него да победи. А и да успее няма да има сили за финала ако там е Джокович.
Като стана въпрос за Джокович, то неговия жребий е странен... В неговия поток ги няма Мъри и Надал и сякаш пътя към поредния ГШ финал е открит, но има доста препъни камъняци. Като още в 1 кръг на още прясно зелената тревица в понеделник на ЦК го чака един малък финал срещу Райбера. Предвиждам петсетова драма или дори сензационно отпадане на шампиона. След това ще е интересен мач срещу Хюит (дано мине през Шарко), но на тези години Лейтън няма никакъв шанс. Томич може да се заяде за сет, сет и половина. Не знам каква версия на Чилич ще видим. Ако е този Чилич от турнирите на трева и преди това от клея, то Ноле ще го разбие с 3-0, но ако е ГОАТ Чилич, то 4 ия кръг ще е другия голям тест за Ноле. На 1/4 финал също ще е тежък мач, я с/у Нишикори, я с/у Иснър, ако стигне полуфинал обаче не би трябвало да има проблеми, освен ако там съперник не му е нашия Григор.

при жените лош жребий за Цвети, няма късмет това момиче и това си е. Въпреки всичко 50 на 50 е мача.
Много тежък жребий за Серинка :/ Като нищо може да отпадне до 1/8 финалите. Ако се класира на 1/4 финал, то ще и остане само един голям мач, срещу Квитова на финала. Ако това ще е финала, ще е уникално зрелище и надстрелване, но имам лоши предчувствия за Серинка, уф.

Последна промяна Diavolo на 27.06.2015 03:30, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2015 - тема за коментари   |   27.06.2015 12:25

"Уж" хубав жребий за Гришо, но да видим... :question: Мач за мач и ако е здрав и играе стабилно, ще коментираме като му дойде времето.
За разлика от РГ, сега в половината на Джокович не са Мъри и Вава, а само Вава. Това не е нито лоша нито хубава новина. Вава на трева е загадка. Той и на клей беше загадка, ама си взе Гароса :laugh:
Полуфинала между тях е почти сигурен, стига да няма някоя неприятна изненада.
В долната половина интересния мач ще е Надал-Мъри, макар, че Рафа може и да не добута до там. Мъри е фаворит в този хипотетичен двубой, но ми се иска Надал да покаже добра форма и да го изпоти, а защо не и 5-сетов трилър (малко вероятно).
После полуфинал Мъри-Фед е на кантар. Фед ако играе на ниво може и тук да стане някой 5-сетов кеф за окото. Това е добре за другия финалист, защото който и да е от Мъри/Фед ще е уморен.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2015 - тема за коментари   |   27.06.2015 15:19

Според мен Бердих-Фед и Мъри-Надал ще е са едните четвъртфинали. При Фед всичко зависи от това как ще сервира. От основната линия на тези години е уязвим. Бердих му е неудобен съперник, дори го победи на Уимби, също и на УСО, така че ако играе на макс, като нищо може да го отстрани отново.
Мърльото би трябвало да стигне 1/4 финал. За Надал е трудно да се прогнозира. Все пак е спечелил два финала и ако в първите кръгове не отпадне, аз бих заложил на него на 1/4 финал срещу Мъри (може и доста смело да звучи на някой от вас).
От другата половина, мисля, че финалист ще е Джокович, поне на хартия така изглежда.
Вавринка наистина е загадка, миналата година като нищо щеше да отстрани Фед, но контузията му попречи. Обаче, той има и навика да играе на приливи и отливи и не знам в каква фаза ще е.
Като видях "родилните мъки" на наш Григорчо в Куинс, не съм никак оптимист. Тези моментни спадове в концентрацията му са пагубни при един пробив на трева. Ако приемем, че Гаске е преодолим, то съм убеден, че Раонич или пък Вавринка ще го затруднят максимално, но нека първо да стигне до мачове с тях.
И да не забравяме, че това е трева, малко по-лош ден, силно сервиращ противник, на който му върви играта, и всеки един от топ 10 може да е аут.
И дано да не вали много.............................

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2015 - тема за коментари   |   27.06.2015 18:52

При Вавринка съм забелязала следната тенденция откакто спечели първата си титла от шлема: направи ли силен турнир, и следва период, в който започва да отпада в първите кръгове на турнирите, независимо дали става за турнир от шлема или не. Мина по-малко от месец, откакто триумфира на Ролан Гарос. Очаквам ранно отпадане и ще се изненадам, ако стигне до втората седмица. Отделно тревата му е най-слабата настилка, друга причина да смятам, че няма да направи кой знае какво на този турнир. От друга страна пък ако вземе да ме изненада и стигне до финала и там е Анди Мъри, много ще се зарадвам да го бие на собствен терен, както направи Федерер преди три години. Ще поживеем и ще видим.
Аз лично се притеснявам да се не се повтори историята от преди две години, когато сума ти тенисисти се подхлъзнаха и изпопадаха на тревата. В Куинс тревата бе доста хлъзгава и силно се надявам тази на Уимбълдън да не е и инцидентите да са рядкост.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2015 - тема за коментари   |   28.06.2015 00:14

За Вавринка не правете прогнози всички си мислят че ще се осере в началото и има логика, но схемата въобще не му е тежка, няма гадни и досадни сервитьори, които и на него са неудобни, то само Мъри си ги обича де и ако си запази инерцията от РГ 1/4 финала му е сигурен, там срещу Гришо или Раонич също ще е фаворит, но ще му е малко по-трудно, но си мисля че формата 3 от 5 му дава предимство, както и самочувствието от важните шлемови победи през последните сезони, иначе в 2 от 3 е ясно че може почти всеки да го бие, той на Мастърсите не знам защо, но играе много разсеяно и разпиляно, но на шлемовете се преобразява, класика Доктор Джекил и господин Хайд е Стан дъ мен :-D

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Моите виждания   |   28.06.2015 12:05

Това измърдрих за жените - http://www.sportline.bg/sport/tenis/Uimbyldyn-2015---rodinata-na-tenisa-ochakva-novata-si-kralica-481082.html, а това - за мъжете: http://www.sportline.bg/sport/tenis/Uimbyldyn-2015---mozhe-li-Myri-da-zasenchi-obichajnite-zapodozreni-481175.html

Откровено казано и аз като Дявола има чувството, че Серина може да го духне, макар че пак не виждам как точно, ако не е в самото начало. За мъжете аз лично не се притеснявам, че Райбера може нещо повече от сет да направи, той си остава лузърче. С интерес ще чакам мач на Надал с Браун, макар че в 3 от 5 черньото трудна работа да направи нещо с тоя хазартен стил. Вавринка също мисля му е време за два поредни силни турнира, няма силно сервиращи срещу него и пътят му за втората седмица е открит. За Григор - ако беше във формата от миналата година, полуфинал не му мърдаше, сега не знам - още срещу Гаске може да си иде, с тоя не особено константен ретур и редовните заспивания на сервис. Бтв. ATP имат нов дизайн на стайта и много нови опции и статсове, браво!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2015 - тема за коментари   |   28.06.2015 16:08

Белинда Бенчич кефи много яко - заплювам си я преди Девола да я е узорпирал и нея и без това и викат ''новата Мартина Хингис'' :dance: Иначе дано Пирончето я удари и стигне далече.

Много искам Маша да спечели Уимби :-( При мъжете е ясно, че Надал е наникъде, дано поне Мъри триумфира, дзвер е в момента, а и на любимата си настилка :-D

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2015 - тема за коментари   |   28.06.2015 16:40

Бушар кърти отвсякъде :outofspace: :yes:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2015 - тема за коментари   |   28.06.2015 19:39

Според мен Иванович е най-хубава :-) А последната снимка защо си я дал не ми е ясно :help:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2015 - тема за коментари   |   28.06.2015 21:50

Shifter написа:
Според мен Иванович е най-хубава :-) А последната снимка защо си я дал не ми е ясно :help:

за контраст :-D

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2015 - тема за коментари   |   28.06.2015 22:29

Balleta написа:
Shifter написа:

за контраст :-D

бати повечето от светлината и камерите са адски бледи, готови за ролите в Здрач или някой друг вампирски филм, а Кербер я гледах на една снимка усхихната, направо за ролята на Жокера си става, не ме впечатляват от тия партита и това си е с тия тонове грим, предпочитам ги потни да търчат по кортовете да ти кажа :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2015 - тема за коментари   |   29.06.2015 15:02

Наистина ли ще предават турнира само по F+ HD? :outofspace: Ако е така, Булсатком ще си вкарат страшен автогол.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2015 - тема за коментари   |   29.06.2015 15:22

IchWill написа:
Наистина ли ще предават турнира само по F+ HD? :outofspace: Ако е така, Булсатком ще си вкарат страшен автогол.

в бет 365 дават всички мачове, аз затова си остава 1 леве в сметката да си ги гледам, перфектно, а тия само на ХД дават, а тв+ и ф+ нищо не дават с тия три програми могат да дават 3 корта, ама таратанци, иначе кирчо каза че като почнат цвети и гришо тях ще предават

Последна промяна juve на 29.06.2015 15:23, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2015 - тема за коментари   |   29.06.2015 15:27

Няма никакъв шанс да ги гледам онлайн, затова разчитах на F+. Жалко, личи си, че няма да го следя този турнир.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2015 - тема за коментари   |   29.06.2015 16:04

Серина и хвърлих един поглед пак почва с мъките от РГ, но обърна от 1:3 гейма сета, тоя път запали по-рано, знае че на трева загубиш ли 1 сет, след това обрата е по-сложен, не че не може звяра от всякаква позиция да обърна, но тая Гаспарин ме впечатли, хубав дълбок бекхенд с една ръка, форхенда и също не е лош, но естествено не издържа на напрежението, ето това е хубавато на тревата, че фаворитите не са застраховани от тежки мачове дори с анонимници, а Райбера си остава мишок в ключовите моменти и това е, нетипично за немец, тях ги знаем че дори и да са зле игрово винаги с пхихика компенсират, при този е точно обратния случай :-)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 404 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 21  Следваща