|
Страница 1 от 1
|
[ 17 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32267 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Плейофи за ШЛ' 2015/2016 | 07.08.2015 13:18
17/18 - 25/26 август
Астана - АПОЕЛ Никозия Шкендербеу - Динамо Загреб Селтик - Малмьо Базел - Макаби Тел Авив БАТЕ Борисов - Партизан Белград - Лацио - Байер Леверкузен Манчестър Юнайтед - Клуб Брюж Спортинг Лисабон - ЦСКА Москва Рапид Виена - Шахтьор Донецк Валенсия - Монако
БГ участие:
футболисти: Георги Миланов - ЦСКА Москва Иван Бандаловски и Валери Божинов - Партизан Венцислав Христов - Шкендербеу
треньор: Станимир Стоилов - Астана
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32267 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Плейофи за ШЛ' 2015/2016 | 07.08.2015 13:24
Астана - АПОЕЛ НикозияШкендербеу - Динамо ЗагребСелтик - МалмьоБазел - Макаби Тел Авив БАТЕ Борисов - Партизан Белград - Лацио - Байер ЛеверкузенМанчестър Юнайтед - Клуб Брюж Спортинг Лисабон - ЦСКА МоскваРапид Виена - Шахтьор ДонецкВаленсия - Монако От потока на шампионите има много здрави мачове, всички са интересни  Ще е много яко ако Астана и Шкендербеу дебютират в ШЛ (изобщо кзахстански и алабански отбор досега не са играли в груповата фаза на ШЛ) ама да видим първо дали номерата на финландците от ХИК ще минат. Стяуа и те се жалват, аба има си там некви казуси ама едва ли ще има промени... от последните пет двойки само Лацио и Байер привлича вниманието, другите са ми некви скучни мачове. Спортинг - ЦСКА също ще е интересен, аз съм за португалците ама опита и парите на ЦСКА ще надделеят според мен.
|
|   |
|
 |
|
juve
(Extreme Zombies)
|

Re: Плейофи за ШЛ' 2015/2016 | 07.08.2015 13:41
тия потоци откакто ги смениха са пълен ташак. значи апоел-астана е шампионски поток, а валенсия-монако нешампионски, но един от слабаците ще влезе, а един от силните ще отпадне, вярно че платини иска да даде шанс и на по-скромните отбори, но зрителите със сигурност биха предпочели да гледат колкото се може по-силни отбори, а не такива които ще играят ролята на боксови круши в групите, където до 2010 някъде преди да дойде тая абсурдна промяна групите си бяха много по-интересни и грандовете бяха под напрежение и си отпадаха някои, откакто се напълни с кипърски, словенски и всякаква друга паплач станаха по-скучни според мен и се отразява на качеството определено
|
|   |
|
 |
|
MCStranger
|

Re: Плейофи за ШЛ' 2015/2016 | 07.08.2015 13:46
Копирам от другата тема:
Астана - АПОЕЛ Никозия - ако може и двата отбора да бият Скендербеу - Динамо Загреб - ако може и двата отбора да паднат Селтик - Малмьо - Малмьо - Селтик дълги години ми бяха един от любимите отбори в Европа, но след миналогодишната история с Легия вече не е така Базел - Макаби Тел Авив - все ми е едно, нека да е Макаби като underdog БАТЕ Борисов - Партизан - Бате вече достатъчно играха в ШЛ, нека гробарите да победят ~ Лацио - Леверкузен - Леверкузен Манчестър Юнайтед - Клуб Брюж - Ман Ютд, само заради коефициента на Англия - ще е пагубно да станат четвърти за сметка на Италия Спортинг Лисабон - ЦСКА Москва - Спортинг Рапид Виена - Шахтьор Донецк - Рапид Валенсия - Монако - Монако
Това по-горе са предпочитанията ми, прогнози не правя, има си букмейкъри за тая работа
|
|   |
|
 |
|
Medved
|

Re: Плейофи за ШЛ' 2015/2016 | 07.08.2015 13:49
Напротив, точно влизането на кипърски, словенски и прочие екзотики разчупва малко от малко скучната групова фаза на ШЛ, която от година на година става все по-суха и безинтересна, противопоставяща все едни и същи стари муцуни... И между другото, навсякъде по форумите се обсъжда главно шампионския поток, докато, ако не беше присъствието на Ман Юнайтед и Лацио, никой нямаше и да се сети, че има и нешампионски поток.
|
|   |
|
 |
|
MCStranger
|

Re: Плейофи за ШЛ' 2015/2016 | 07.08.2015 14:01
Тук въпросът е на какво се отдава предпочитание като на двата противоположни края на спектъра са старият КЕШ и нещо подобно на НБА (лига с постоянни участници). Старият формат беше по-близо до второто - сега е по-близо до първото (не много, защото все пак само 5 отбора от по-слабите могат да стигнат групите по този начин). Мисля, че в крайна сметка супер-богатите клубове ще си направят лига, в добрия случай ще е с две дивизии, така че поне малко да се обновява всяка година. Ако направят чистa комерсиална NBA-like лига, аз лично максимум за 1-2 години ще загубя интерес. Във форума на Касиес има един ентусиаст, хърватин, който смята, че източноевропейците трябва да бойкотираме евротурнирите (не само като клубове, а и най-вече като зрители/потребители), да си направим регионални такива и по този начин целият продукт (приходи от билети, ТВ права, мърчъндайзинг) да остава в региона. За мен сегашната система е оптимална - намерен е баланс. Защото богатите нямат никакъв интерес да рискуват отпадане от анонимници в два мача и никога няма да се съгласят на стария формат, а пък една чисто комерсиална лига би означавала американизиране и загуба на идентичност за футбола.
Последна промяна MCStranger на 07.08.2015 14:10, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Плейофи за ШЛ' 2015/2016 | 07.08.2015 14:05
Астана - АПОЕЛ Никозия Шкендербеу - Динамо Загреб Селтик - Малмьо Базел - Макаби Тел Авив БАТЕ Борисов - Партизан Белград - Лацио - Байер Леверкузен Манчестър Юнайтед - Клуб Брюж Спортинг Лисабон - ЦСКА Москва Рапид Виена - Шахтьор Донецк Валенсия - Монако
 |
|
Medved
|

Re: Плейофи за ШЛ' 2015/2016 | 07.08.2015 14:23
Това е оптималният вариант. Въпросът е, че пред подобен проект има поне две големи прегради. Едната е ясна - самата УЕФА, която въпреки че нееднократно демонстрира своята ненавист към източноевропейските клубове и само гледа тактично да ги разкара от основните етапи, със сигурност би изгубила идентичност като управляващо тяло на европейски футбол, ако един голям регион се цепне със собствена лига. И втората преграда е в самите водещи източноевропейски отбори, управлявани най-често от мутри златотърсачи като нашата зализана мастия, които търсят мачовете със западноевропейските грандове като златна мина за приходи - 1-2 такива мача десетилетие хранят. Така че колкото и да е хубава идеята на хърватчето, на практика е неосъществима на този етап. Бих добавил и една трета сериозна преграда: подобна лига ще генерира много омраза и напрежение на политическа основа - прекалено много облъчени лумпени има в публиките на тези отбори... :/
Последна промяна Medved на 07.08.2015 14:25, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
MCStranger
|

Re: Плейофи за ШЛ' 2015/2016 | 07.08.2015 14:38
Забравяш и друг важен момент - колко хора биха престанали да се интересуват от Меси и Роналдо, от Ливърпул, Ман Ютд, Милан и т.н. и ще почнат да си купуват фанелки и шалчета на местния отбор, да плащат вместо за Скай, за Диема Спорт и да пълнят стадионите при билети от 20 лева нагоре?
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Плейофи за ШЛ' 2015/2016 | 07.08.2015 17:14
+1 в бета гледах повечето мачове от 3 ия кръг в ШЛ с по-''скромните дербита'' и ставаха култови мачове и драми. После като дойдат комерисалните грандове и става скука. Директните елиминации са интересни, но като цяло вече ШЛ се изтърка и няма тази тръпка. А точно такива дербита между албанци и кипърци връщат чара на играта и тръпката.
Последна промяна Diavolo на 07.08.2015 17:17, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Hiksa
|

Re: Плейофи за ШЛ' 2015/2016 | 08.08.2015 02:21
Астана - АПОЕЛ Никозия Мъри мачка тук. Според мен късметлийски жребий, дано успее. Ще успее, левскар е все пак Шкендербеу - Динамо ЗагребСелтик - МалмьоБазел - Макаби Тел Авив БАТЕ Борисов - Партизан Белград - Лацио - Байер Леверкузен Манчестър Юнайтед - Клуб Брюж Спортинг Лисабон - ЦСКА Москва Тук Спортинг ще си отмъстят за финала през 2005-та Рапид Виена - Шахтьор ДонецкВаленсия - Монако
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Плейофи за ШЛ' 2015/2016 | 08.08.2015 10:33
Абсолютно! Предпочитам яки мачове като Партизан - Стяуа, отколкото безлични такива от групите с участието на Джуджари и Гелое. ШЛ за тази година за мен приключва след предстоящият кръг и ще се гледа отново напролет. Миналата година имаше някакъв интерес покрай участието на Лудогорец, но тази смятам да го сведа до минимум.
 |
|
Balleta
|

Re: Плейофи за ШЛ' 2015/2016 | 08.08.2015 14:04
някои от вас май имат доста свободно време ... как пък няма да седна да гледам 22-ма бездарници как мятат топката 90 минути, то футбола и без това си е доста скучна игра, хеле пък Малмьо, Астани, мастани и Апоелци  От доста време насам много рядко сядам да гледам мач без участието на Реал или Барса - едните ги гледам задължително, другите ако ги хвана и не са повели с 2:0, тоест там се търси загубата, стане ли ясен мача изключвам ТВ-то  Мога естествено да гледам и други мачове, но никога селски - Уотфорд - Бърни да си ги гледа който иска ...Деволе гледал си ти повечето мачове дрънци, гледал си 5 хайлайфа на кръст, абе аз по време на световно максимума ми са 3-4 мача на ден и това е някакъв рекорд ти ми говориш как си изгледал повечето дербита айде стига глупости, повечето от вас не са гледали и 5 минутки на Малмьо ама големи мачове ставали ..дрънци. Момчи естествено, че ШЛ ще му е безинтересна и на мен щеше да ми е без отбор-любимец редовен участник там. Аз съм си го казал отдавна, Реал отпадна ли и полуфинали и финал не гледам. Иначе дори мач с Анортозис ми е интересен. Та така за тия селки двойки, ще седне Блуфи да ти гледа Анортозис - Малмьо вместо баровския Челси П.П. Много ясно че групите са най-голямата скука на света макар и Байерн и Милан и Юве и Манчо да са отпадали в тях 
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Плейофи за ШЛ' 2015/2016 | 08.08.2015 15:56
 |  |  |  | Balleta написа: някои от вас май имат доста свободно време ... как пък няма да седна да гледам 22-ма бездарници как мятат топката 90 минути, то футбола и без това си е доста скучна игра, хеле пък Малмьо, Астани, мастани и Апоелци  От доста време насам много рядко сядам да гледам мач без участието на Реал или Барса - едните ги гледам задължително, другите ако ги хвана и не са повели с 2:0, тоест там се търси загубата, стане ли ясен мача изключвам ТВ-то  Мога естествено да гледам и други мачове, но никога селски - Уотфорд - Бърни да си ги гледа който иска ...Деволе гледал си ти повечето мачове дрънци, гледал си 5 хайлайфа на кръст, абе аз по време на световно максимума ми са 3-4 мача на ден и това е някакъв рекорд ти ми говориш как си изгледал повечето дербита айде стига глупости, повечето от вас не са гледали и 5 минутки на Малмьо ама големи мачове ставали ..дрънци. Момчи естествено, че ШЛ ще му е безинтересна и на мен щеше да ми е без отбор-любимец редовен участник там. Аз съм си го казал отдавна, Реал отпадна ли и полуфинали и финал не гледам. Иначе дори мач с Анортозис ми е интересен. Та така за тия селки двойки, ще седне Блуфи да ти гледа Анортозис - Малмьо вместо баровския Челси П.П. Много ясно че групите са най-голямата скука на света макар и Байерн и Милан и Юве и Манчо да са отпадали в тях  |  |  |  |  |
Балет, проблема ти е че мачовете са ти в работно време. При нас почват в 21:45. А Астана беше по-рано. В 21:45 както се сещаш съм си седнал удобно на дивана и не ми е проблем да си пусна някой мач от ШЛ, както и стана сега с Партизна - Стяуа, на който да се изкефя. Мога и да ти гарантирам също така, че ако играят Барса - Реал и Уотфорд - Бърнли по едно и също време и ми се гледа футбол, ще си пусна Уотфорд. Барса и Реал не съм ги гледал от години - най-много някой хайлайт да съм им пускал. Иначе ако играят на елиминации в ШЛ ще ги гледам, там би ми било интересно. Колкото до 5 мача от ШЛ на седмица - нямам толкова време. Не знам Дявола как ги гледа + тенис турнир + световно по плувни спортове и няколко сериала и филма - аз определено не мога. Ама до 2 мача го докарвам + евентуално нещо през уикенда. Иначе групите са пълна скука. Ако Евертън играеше в тях, щях да гледам мачовете на Евертън, както миналата година следях Лудогорец. Това обаче не променя факта, че групите са пълна скука. И ако си чел внимателно не съм казал, че ШЛ ми е скучна, а само че групите са ми скучни. Елиминациите ги следя с интерес, затова и след плейофният кръг ще гледам ШЛ, чак на пролет, когато започват сериозните мачове.
Последна промяна bai Momchil на 08.08.2015 15:57, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Плейофи за ШЛ' 2015/2016 | 08.08.2015 18:04
хах не съм бил ги гледал, Балет това, че ти не гледаш футбол не значи, че аз не го правя. Не равнявай себе си по другите. и във вторник и в сряда всички стриймове на бет365 от ШЛ гледах. Някои не целите мачове, а в края или ако имаше драма в резултата, но изгледах и цели 3 мача от-до, всичките 90 мин. Не е никакъв проблем, защото са ми на компа и всичко трае само 90 мин. от 21:45 ч. до 23:30 ч. грубо.
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: Плейофи за ШЛ' 2015/2016 | 08.08.2015 18:15
3 стрийма едновременно е различно от 3 цели мача сега вече се разбрахме..ми то си е направо хайлайтс в реално време 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Плейофи за ШЛ' 2015/2016 | 08.08.2015 18:22
3 стрийма = 3 мача от първата до последната минута, кое не е ясно? да, малки прозорчета са, но не забива и се гледа със страхотна картина и звук. плюс възможност да си цъкам на който мач искам в зависимост от резултата. но до тук с бета. Нямат права за плейофите, защото там вече идват комерсиалните медии дето са платили лъвския пай за правата.
|
|   |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 17 мнения ] |
|