Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 18:54

Отговори на тема  [ 227 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Следваща
Перукански футбол - обща тема за дискусии 
Автор Съобщение
(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Перукански футбол - обща тема за дискусии   |   04.09.2015 09:54

Balleta написа:
Едно време, като А групата беше 16 ревяха да се намали, че да изчезнел пълнежа (верно тогава мутрите се бъзикаха и вкарваха села като Галата) и да се вдигнело нивото, като играели повече помежду си :rofl: Е вдигна се нивото, яката, само дето сега се ограничи още по яко прилива на юноши, които идваха от отборите - пълнежи, като Пирин, Миньор, Плевен, Етър, Локо Горна, Добруджа, Пазарджик, Враца, Сливен, Хасково и останалите ...Като не може да се покажеш в А група, много рядко някой ще те забележи в Б ...

Абсолютно вярно. 16 отбора в А група е оптималният вариант. Да вярно ще се случва да има отбори като Раковски Русе и Черноморец Бургас София, ама какво от това?

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Перукански футбол - обща тема за дискусии   |   04.09.2015 10:23

Абе аз продължавам да твърдя, че 10 отбора е оптималното за мен но да се направи 2 изпадащи и 8-я на бараж, така до последно всеки ще играе за нещо. Но тази система ще проработи ако има всеки нормален стадион за да се играе до декември и от февруари, защото ние сме единственото първенство в света, в което паузата между полусезоните е по дълга от паузата между два шампионата. Ако има друго такове ме поправете.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Перукански футбол - обща тема за дискусии   |   04.09.2015 15:39

tonzos_justice написа:
БОБИ МИХАЙЛОВ ПЕДЕРАСТ ПЕДЕРАСТ! Когато и да изчезне този боклук от хоризонта на БГ футбол, винаги ще е късно!!!

Един път да съм съгласен с теб!
Нищичко не направи за ДЮШ и сега ни млатят секви...

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Перукански футбол - обща тема за дискусии   |   04.09.2015 15:40

А че боби е за ебане е ясно, защото неговата политика ни доведе до тук. Очевидно въпроса не е в силния клубен футбол, защото исландия не се сещам да имат някакви успехи а хората са вече на европейско на практика, даже не знам дали не е и на теория.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Перукански футбол - обща тема за дискусии   |   10.10.2015 23:35

Чалгатрупата са я накецали много яко таа вечер.
И нищо чудно - в игра резервите дори на смехогорец, на Майнц... пак малко, тройка с гарнитура - като гледах положенията на почивката само до тогава е могло да е петуна... Смех!

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Перукански футбол - обща тема за дискусии   |   11.10.2015 15:59

Цитат:
Стига бе!
Много добре играха първите минути, даже и греда удариха! До тогава ги гледах, щото ме хвана яд и си викам: "Б*си некадърните каръци и автогол не могат да си вкарат"

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Перукански футбол - обща тема за дискусии   |   12.10.2015 08:20

Цитат:
Ако Чачич можеше да си избира съперник за своя дебют, избрал би тези смешни българи. Някога България бе реномирана футболна нация, днес е само отбор от "глинени гълъби". Как ли се е чувствал вратарят Митрев, изглежда като "живо пушечно месо". Дори и неговият стопер Терзиев шутира като от топ срещу него, но уцели гредата... След първото полувреме на таблото светеше 2:0 за Хърватия, но можеше да бъде и 5:0

Цитат:
Депресивна атмосфера, досаден дъжд и мач без значение за тях вероятно доуби мотивацията на българите, които в средата на първото полувреме опитаха сами да се довършат. Георги Терзиев от отчаяние стреля в собствената врата, но уцели "само гредата". Още се тресе...

Разбира се, цитатите не са от български журналисти...

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Перукански футбол - обща тема за дискусии   |   12.10.2015 11:30

http://www.sportal.bg/news.php?news=570884

:moufan:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Перукански футбол - обща тема за дискусии   |   12.10.2015 14:42

Крал Блуфен написа:

Жалко, че не си го вкара, този идиотски отбор точно това заслужава :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Перукански футбол - обща тема за дискусии   |   12.11.2015 19:46

Ахахаха, някакъв опашкар ударил с 0:1 като гост на мухобойко мутренското тимче, в следствие на което навлезли мутри на терена като в най-тъмните години и набили вратарчето на гостите "оти много пазил" , а за награда им дали служебна победа по скалъпено нарушение. На същите тези мутрагени не им отнеха кристални 3 точки за демонстративното неявяване на мача с Чорбето и пак подлогите перуки се покриха зад някаква измекярска алинея. Е, нема такава клоуниада!!!

ББПП! ББПП!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Перукански футбол - обща тема за дискусии   |   12.12.2015 21:35

Днес се върнахме в най-мутренските години на футбола. Един селски отбор от покрайнините на София беше объркал тотално футбола с кеча. Едно малко, страхливо човече в черно не само не забеляза това, ами направо си беше глътнало свирката от натегане пред няКОЙ. Един така и неизплувал от провинциалното си битие отбор с комплексирани простаци за шефове беше изваден от терена ни в клин, ни в ръкав. За капак рогатите наглеци начело с оня мургав столипиновец с основното образование продължават да се изписват жертви на някакъв заговор...

Но това са бели ядове за затънали във фенщина нещастници и не би трябвало да им обръщаме каквото и да било внимание. С тази или без тази пошла сцена перуканският цирк си е пълен. Това, което истински ме възмути днес, е информацията, че държавата щяла да отпусне 7-цифрена сума на футболните ДЮШ. Абе я си ебете майката цървулска бе, популисти утепани!!! Тези клубове нямат ли си собственици, които да си обгрижват школите, че трябва и държавата да ги хрантути? И за какво са тези средства, инвестиция в какво са? В поредните комплексарчета, които на свой ред след години да поемат щафетата в пошлите спектакли по родните терени?!?!?

:-x

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Перукански футбол - обща тема за дискусии   |   13.12.2015 13:23

Medved написа:
Днес се върнахме в най-мутренските години на футбола. Един селски отбор от покрайнините на София беше объркал тотално футбола с кеча. Едно малко, страхливо човече в черно не само не забеляза това, ами направо си беше глътнало свирката от натегане пред няКОЙ. Един така и неизплувал от провинциалното си битие отбор с комплексирани простаци за шефове беше изваден от терена ни в клин, ни в ръкав. За капак рогатите наглеци начело с оня мургав столипиновец с основното образование продължават да се изписват жертви на някакъв заговор...

Но това са бели ядове за затънали във фенщина нещастници и не би трябвало да им обръщаме каквото и да било внимание. С тази или без тази пошла сцена перуканският цирк си е пълен. Това, което истински ме възмути днес, е информацията, че държавата щяла да отпусне 7-цифрена сума на футболните ДЮШ. Абе я си ебете майката цървулска бе, популисти утепани!!! Тези клубове нямат ли си собственици, които да си обгрижват школите, че трябва и държавата да ги хрантути? И за какво са тези средства, инвестиция в какво са? В поредните комплексарчета, които на свой ред след години да поемат щафетата в пошлите спектакли по родните терени?!?!?

:-x

Аз само се чудя що Нейви го няма да ти обясни сега Левски колко пъти през сезона го ощетиха - това си е просто изравняване на нещата, да не забравяме и фактическо обединение на ЦСКА и Литекс, само не разбрах за кво им е на ЦСКА да се обединят с Литекс във "В" група, ама сигурно и това може да бъде обяснено - от няКОЙ.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Перукански футбол - обща тема за дискусии   |   13.12.2015 14:59

Чакайте сега, кой е объркал футбола с кеча? Пак се говори наизуст нещо. В интерес на истината в интервютата от Литекс не видях някой да оспорва червените картони, но повтаряха че такова нещо не са виждали, само не разбрахме какво точно е това нещо :)

Единствената им претенция, която може би е основателна, е за цвета на картона на Веско Минев - не че е малко, ама не ми се струва достатъчно за вадене на отбор, вие как мислите?

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Перукански футбол - обща тема за дискусии   |   13.12.2015 17:15

spurs написа:
Чакайте сега, кой е объркал футбола с кеча? Пак се говори наизуст нещо. В интерес на истината в интервютата от Литекс не видях някой да оспорва червените картони, но повтаряха че такова нещо не са виждали, само не разбрахме какво точно е това нещо :)

Единствената им претенция, която може би е основателна, е за цвета на картона на Веско Минев - не че е малко, ама не ми се струва достатъчно за вадене на отбор, вие как мислите?

Точно!!!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Перукански футбол - обща тема за дискусии   |   13.12.2015 17:40

Нещата са по-зле от времето на ВИС и СИК. Тогава Славия имаха футболисти поне, докато сега каузата да направят Левски шампион на всяка цена е трогателна. Фалшива коса -фалшив футбол.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Перукански футбол - обща тема за дискусии   |   13.12.2015 18:08

:laugh:
ама аз не мога да разбера, защо Левски е виновен в случая?

Очевидно е, че сценария е бил предварително нагласен Литекс да не завърши шампионата, за да може да се обедини с Цска.
Всички мачове между Левски и Литекс са били скандални откъм съдийство, най-вече заради Гриша Ганчев и неговото съдийско лоби. Затова и дълго време идваха да свирят чужди съдии по тея мачове. Единствено можеше да се покаже червен картон на Минев, макар че в началото на мача и то при положение, че това е бутане, а не удар ми се струва, че може би е по-скоро жълт.
А двата картона на Литекс и дузпата са нарисувани. Няма какво да коментираме.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Перукански футбол - обща тема за дискусии   |   13.12.2015 20:46

falkenbach написа:
:laugh:
ама аз не мога да разбера, защо Левски е виновен в случая?

Очевидно е, че сценария е бил предварително нагласен Литекс да не завърши шампионата, за да може да се обедини с Цска.
Всички мачове между Левски и Литекс са били скандални откъм съдийство, най-вече заради Гриша Ганчев и неговото съдийско лоби. Затова и дълго време идваха да свирят чужди съдии по тея мачове. Единствено можеше да се покаже червен картон на Минев, макар че в началото на мача и то при положение, че това е бутане, а не удар ми се струва, че може би е по-скоро жълт.
А двата картона на Литекс и дузпата са нарисувани. Няма какво да коментираме.

Тръсте, обясни за какво им е на ЦСКА да се обединят с Литекс, след като Литекс ще ги изхвърлят евентуално от А група? Нали трябваше да се обединят, че ЦСКА да се върне веднага. Кажи, може аз да не съм разбрал за някоя височайша наредба, която да оправдава това нещо.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Перукански футбол - обща тема за дискусии   |   13.12.2015 21:28

нали не си мислиш, че Стойчо Стоилов сам е решил да извади отбора?

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Перукански футбол - обща тема за дискусии   |   13.12.2015 22:26

falkenbach написа:

Какво мисля за действията на Стоилов въобще няма отношение към въпроса ми - обясни ми каква е далаверата ЦСКА да се слее с Литекс, ако Литекс бъде изхвърлен от А група заради изваждането и новият клуб пак ще трябва да си играе от долна дивизия - В или дори А окръжна, не знам как е по наредба?

Отговори с цитат
Мнение  Re: Перукански футбол - обща тема за дискусии   |   13.12.2015 22:34

falkenbach написа:

Дълго мислих дали да пиша по повод този мач, въобще тук не може да се дискутира и всеки е срещу всеки. Заслужава ли си да се псуваме като хамали? Че и на всичко отгоре хора ужким интелигентни се заслепяват от глупости и плямпат врели-некипели.
Да, Фалка много добре го е написал: има ли малоумник, който смята, че Стойкас Стоилас е взел решението да извади отбора? Че той надали му се разрешава да премести нещо повече от конус преди тренировка... Микренският се е взел много насериозно и съвсем скоро ще разбере къде е мястото на мутрите - в гроба или затвора. Дотук беше послушен, но нещо изтрещя.
Тонзос ме върна в едни години 1996/97, когато той е бил сополанко миризлив, но аз работех за Меридиан Мач. Ситуацията в Левски бе много сходна - Лафчис бе разпродал големия отбор, пари нямаше, нямаше и лоби в БФС. Левски започна с 6 поредни ремита, като бе порязван всеки мач. Цупата бе треньор. На мача в Михайловград (1:1) съдия бе Наско Узунов и не отсъди 10000% дузпа срещу звездата ни Мариян Христов (дигнаха му фанелката до врата!). Говорих с Цупата и ми даде запис на мача, за да направя по-обстоен разбор, но Владо Зарков ме отсвири: Узунов им бил информатор.
Та за титлата на Славия: доста играчи на противниковите отбори бяха возени в багажници до Витоша да подишат чист въздух, на един му бяха разбити капачките с бухалки. В преките мачове мисля свършихме наравно, понеже защитата на Левски бе от играчи по метър и седемдесе, а Кано имаше върлини по близо 2 метра - е така си взимаха ремитата. За КУпата бях на стадиона, имаше 2 фаула един след друг в пеналта на Славия и дузпа не се даде и Лафчис извади отбора.
Вчера също бяха на стадиона.
Тази година е същата като 1996 - пари няма, лоби в БФС - също. Отбор сбиротак, с малки юноши. И въпреки, че никой не ни слагаше в сметките, ей така, за спорта, си ни режеха всеки мач. Ей го първата загуба в разград: 2 недадени червени картона на Моци, един чист отменен гол на Махмудов, това първото полувреме при 0:0... Паднахме 2:0 след първи гол от измислен фаул , и толкова.
Мачът със селтакес на Герена 2:2. Повеждаме 1:0 и не се дава кристална дузпа за игра с ръка на Гълъбов... после реверанси и отменен гол на Асприя...
Ако не се лъжа първите 13 кръга нямаше отсъдена дузпа за Левски. Никой не ни слагаше в сметките, ама ей така, да не стане нещо, да си ни режат. А ние - слаби, та слаби! У дома с Пирин хикс с триста клизми, Локо Пд си ни би, после и онази загуба в Благоевград, дето 90 и кусур минути не можем върна гол на Пирин!!! Обаче и там имаше две спрени голови атаки с измислени засади! Стига се дотам, че Сватбата да свири 3 мача подред на Левски с разград?!?! От Левски мълчат като путки?!? Таската от 17 мача 6 е свирил на селтакес - Левски си мълчи...
В турнира за Купата една драма с Поморие... И идва мача в Ловеч: Левски към месец нищо не играе, слаби, слаби!
И там изригваме и правим най-силния си мач, по-добър и от онова 1:2! Обаче няма кой да вкара гол, поне 7-8 голови положения! И ето, Влади Гаджев вкарва и тук, засадаааа!!! Висящите с картони набръжки са декорирани, а Асприя за ритане на бутилката на нашия вратар - тц, нищо?!? И какво - чета как селтакес ни бил разбил... И тука - радост неземна?!? Имаше един Декоф, дето си им беше фен, ама го няма тука.
Вчера излезна един осакатен Левски - 2а основни наказани, Краев дори не бе в групата, Минев в последния момент, Карнер - неразположен и хопла с - Миллиев. Гаджев направи спринт 10 метра, после 5 минути се разхожда. И срещу този осакатен отбор отбора на селтакес игра вандалски!
Смея да твърдя, че Г Йорданов е един от малкото добри рефери, не случайно свири няколко дербита с чорбата и си се справи.
Вчерашният мач ако е направил грешка, то е за 1 или 2 жълти картона на Левски и нищо повече! Да не забравяме, че Йонсен на два пъти изблъска Бедоя, не му стигна веднъж, точно пред съдията. Е как може да се каже, че трябвало да му даде само жълт картон?!?!? На Минев каквото и да му дадат е малко, тъпо парче. Сега ще ви кажа нещо, което никъде не го прочетох, но бях на стадиона и го видях - след жълтия си картон (Асприя си изсимулира яко, не че не са давали и червен на Минев за подобни изцепки) Минев направи много рисков шпагат и страничния развя байряка за фаул, но се получи авантаж и така се размина на Минев.
За Гаджев - колко играчи си цепят кратуните на мач и ги превръзват? И не се дават картони?!
Ако съдията е преценил, че е игрова ситуация е прав и не се свири нищо, не че Гаджев не е леке, което да изпраска някой гадно напълно умишлено. Да, влезна с бутоните доста преди това. Но в този конкретен случай не мисля, че имаше умисъл, просто онзи бе отзад и закъсня с подскока.
Интересно защо играчите на селтакес бяха такива агресивни, като явно имаха психологическо предимство от мача за Купата, вкараха гол дори и нашите наляха бетона и нищо не играха? Бедоя бе поне на 30 см от крака на вратаря им, на мач има поне по 5 такива ситуации и в двете пеналтерии!!! Нито фаул се свири, нито нищо! Някой да ми каже за чий хуй онзи Перес изпраска Бедоя? Играта не бе спряна?!? И точно съдията зад аутлиния консултира Йорданов!!!
Далеч съм от мисълта, че е имало сценарий тези мачове така да станат. Не и от тъпаци - борчета!
Аз чисто и просто отидох на стадиона, платих си билета и исках да гледам мач. И получих курвенски отглас от Стойкас Стоилас и неговия ментор Ганчев старши. И тука няколко смешни четива за мутри и прочие от хора, дето и два лева с триста зора изкарват!
Когато Ганчев плати дълга на чорбата към България, тогава няма да имам нищо против да си се казвате както си искате.
Но по темата за перуката: ебах ти тъпото парче, много кофти дрога друса! Еба майката на Бг футбол, тотално!
А в Левски са супер тъпаци, понеже все едно са правени в гъз и не знаят, че ако нямат лоби в БФС кур тате купи и титли! И държат единствения левскар там навънка - Наско Сираков!
Пък разбирачите да ми говорят за Виваком, сектори и козирки! Тоя сектор все едно раждане на тризнаци без цезарово сечение е правен! Колко станаха - 3 години и ние играем на 3/4 стадион!!!
Боко Тиквоча бил зад Тонев - голям ти праз, Боко си гледка неговия интерес, дремеа му за Левски. А Тонев и за чеп за зеле не става!
Ей сега идваме до темата, че Левски, видиш ли е уплашил БФС с декларацията си - а бе това сериозно ли? Гонзо е последния халтак, дето някой ще го тури на оня си! Стана ми срамно като я четох, пък и после интервюта даваше! Много глупав човек, много! Гонзич, легенда си ни вечна, но като играч. Тука насра де що имаше! Може ли да нямаме кирлив читав нападател и да ми говори онзи селянин, че и 4 мача да сме играли с тях гол не можем да им вкараме?! Това е таква обида, че знае ли се!
Днес видях Стоев в мола, не ми се видя огрижен...
Въобще, цялата работа е като да се сбориш със свиня - все си излизаш окалян!
А аз бях на стадиона в студа да гледам мач...
Сандо, недей да мислиш логично защо - мутрите акъл за такива действия нямат. Те си мислят, че с тях почва, и с тях свършва света. Ганчев просто е решил, че така трябва да стане. Той така и след Видзев го прави, помниш ли? Логика? Кур бате!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 227 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Следваща