Дълго мислих дали да пиша по повод този мач, въобще тук не може да се дискутира и всеки е срещу всеки. Заслужава ли си да се псуваме като хамали? Че и на всичко отгоре хора ужким интелигентни се заслепяват от глупости и плямпат врели-некипели.
Да, Фалка много добре го е написал: има ли малоумник, който смята, че Стойкас Стоилас е взел решението да извади отбора? Че той надали му се разрешава да премести нещо повече от конус преди тренировка... Микренският се е взел много насериозно и съвсем скоро ще разбере къде е мястото на мутрите - в гроба или затвора. Дотук беше послушен, но нещо изтрещя.
Тонзос ме върна в едни години 1996/97, когато той е бил сополанко миризлив, но аз работех за Меридиан Мач. Ситуацията в Левски бе много сходна - Лафчис бе разпродал големия отбор, пари нямаше, нямаше и лоби в БФС. Левски започна с 6 поредни ремита, като бе порязван всеки мач. Цупата бе треньор. На мача в Михайловград (1:1) съдия бе Наско Узунов и не отсъди 10000% дузпа срещу звездата ни Мариян Христов (дигнаха му фанелката до врата!). Говорих с Цупата и ми даде запис на мача, за да направя по-обстоен разбор, но Владо Зарков ме отсвири: Узунов им бил информатор.
Та за титлата на Славия: доста играчи на противниковите отбори бяха возени в багажници до Витоша да подишат чист въздух, на един му бяха разбити капачките с бухалки. В преките мачове мисля свършихме наравно, понеже защитата на Левски бе от играчи по метър и седемдесе, а Кано имаше върлини по близо 2 метра - е така си взимаха ремитата. За КУпата бях на стадиона, имаше 2 фаула един след друг в пеналта на Славия и дузпа не се даде и Лафчис извади отбора.
Вчера също бяха на стадиона.
Тази година е същата като 1996 - пари няма, лоби в БФС - също. Отбор сбиротак, с малки юноши. И въпреки, че никой не ни слагаше в сметките, ей така, за спорта, си ни режеха всеки мач. Ей го първата загуба в разград: 2 недадени червени картона на Моци, един чист отменен гол на Махмудов, това първото полувреме при 0:0... Паднахме 2:0 след първи гол от измислен фаул , и толкова.
Мачът със селтакес на Герена 2:2. Повеждаме 1:0 и не се дава кристална дузпа за игра с ръка на Гълъбов... после реверанси и отменен гол на Асприя...
Ако не се лъжа първите 13 кръга нямаше отсъдена дузпа за Левски. Никой не ни слагаше в сметките, ама ей така, да не стане нещо, да си ни режат. А ние - слаби, та слаби! У дома с Пирин хикс с триста клизми, Локо Пд си ни би, после и онази загуба в Благоевград, дето 90 и кусур минути не можем върна гол на Пирин!!! Обаче и там имаше две спрени голови атаки с измислени засади! Стига се дотам, че Сватбата да свири 3 мача подред на Левски с разград?!?! От Левски мълчат като путки?!? Таската от 17 мача 6 е свирил на селтакес - Левски си мълчи...
В турнира за Купата една драма с Поморие... И идва мача в Ловеч: Левски към месец нищо не играе, слаби, слаби!
И там изригваме и правим най-силния си мач, по-добър и от онова 1:2! Обаче няма кой да вкара гол, поне 7-8 голови положения! И ето, Влади Гаджев вкарва и тук, засадаааа!!! Висящите с картони набръжки са декорирани, а Асприя за ритане на бутилката на нашия вратар - тц, нищо?!? И какво - чета как селтакес ни бил разбил... И тука - радост неземна?!? Имаше един Декоф, дето си им беше фен, ама го няма тука.
Вчера излезна един осакатен Левски - 2а основни наказани, Краев дори не бе в групата, Минев в последния момент, Карнер - неразположен и хопла с - Миллиев. Гаджев направи спринт 10 метра, после 5 минути се разхожда. И срещу този осакатен отбор отбора на селтакес игра вандалски!
Смея да твърдя, че Г Йорданов е един от малкото добри рефери, не случайно свири няколко дербита с чорбата и си се справи.
Вчерашният мач ако е направил грешка, то е за 1 или 2 жълти картона на Левски и нищо повече! Да не забравяме, че Йонсен на два пъти изблъска Бедоя, не му стигна веднъж, точно пред съдията. Е как може да се каже, че трябвало да му даде само жълт картон?!?!? На Минев каквото и да му дадат е малко, тъпо парче. Сега ще ви кажа нещо, което никъде не го прочетох, но бях на стадиона и го видях - след жълтия си картон (Асприя си изсимулира яко, не че не са давали и червен на Минев за подобни изцепки) Минев направи много рисков шпагат и страничния развя байряка за фаул, но се получи авантаж и така се размина на Минев.
За Гаджев - колко играчи си цепят кратуните на мач и ги превръзват? И не се дават картони?!
Ако съдията е преценил, че е игрова ситуация е прав и не се свири нищо, не че Гаджев не е леке, което да изпраска някой гадно напълно умишлено. Да, влезна с бутоните доста преди това. Но в този конкретен случай не мисля, че имаше умисъл, просто онзи бе отзад и закъсня с подскока.
Интересно защо играчите на селтакес бяха такива агресивни, като явно имаха психологическо предимство от мача за Купата, вкараха гол дори и нашите наляха бетона и нищо не играха? Бедоя бе поне на 30 см от крака на вратаря им, на мач има поне по 5 такива ситуации и в двете пеналтерии!!! Нито фаул се свири, нито нищо! Някой да ми каже за чий хуй онзи Перес изпраска Бедоя? Играта не бе спряна?!? И точно съдията зад аутлиния консултира Йорданов!!!
Далеч съм от мисълта, че е имало сценарий тези мачове така да станат. Не и от тъпаци - борчета!
Аз чисто и просто отидох на стадиона, платих си билета и исках да гледам мач. И получих курвенски отглас от Стойкас Стоилас и неговия ментор Ганчев старши. И тука няколко смешни четива за мутри и прочие от хора, дето и два лева с триста зора изкарват!
Когато Ганчев плати дълга на чорбата към България, тогава няма да имам нищо против да си се казвате както си искате.
Но по темата за перуката: ебах ти тъпото парче, много кофти дрога друса! Еба майката на Бг футбол, тотално!
А в Левски са супер тъпаци, понеже все едно са правени в гъз и не знаят, че ако нямат лоби в БФС кур тате купи и титли! И държат единствения левскар там навънка - Наско Сираков!
Пък разбирачите да ми говорят за Виваком, сектори и козирки! Тоя сектор все едно раждане на тризнаци без цезарово сечение е правен! Колко станаха - 3 години и ние играем на 3/4 стадион!!!
Боко Тиквоча бил зад Тонев - голям ти праз, Боко си гледка неговия интерес, дремеа му за Левски. А Тонев и за чеп за зеле не става!
Ей сега идваме до темата, че Левски, видиш ли е уплашил БФС с декларацията си - а бе това сериозно ли? Гонзо е последния халтак, дето някой ще го тури на оня си! Стана ми срамно като я четох, пък и после интервюта даваше! Много глупав човек, много! Гонзич, легенда си ни вечна, но като играч. Тука насра де що имаше! Може ли да нямаме кирлив читав нападател и да ми говори онзи селянин, че и 4 мача да сме играли с тях гол не можем да им вкараме?! Това е таква обида, че знае ли се!
Днес видях Стоев в мола, не ми се видя огрижен...
Въобще, цялата работа е като да се сбориш със свиня - все си излизаш окалян!
А аз бях на стадиона в студа да гледам мач...
Сандо, недей да мислиш логично защо - мутрите акъл за такива действия нямат. Те си мислят, че с тях почва, и с тях свършва света. Ганчев просто е решил, че така трябва да стане. Той така и след Видзев го прави, помниш ли? Логика? Кур бате!