Правила на форума
-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция. -> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.
CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ!
| Автор |
Съобщение |
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 12958 Местоположение: Augusta Vindelicorum
|

Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ! | 19.12.2012 11:06
Мисли логично, брадъре, колкото по-очаквана и логична е една загуба, толкова по-леко се приема и преживява тя. Ерго само една безсънна нощ след това. 
_________________ GREEN AND GOLD UNTIL THE CLUB IS SOLD!
|
|   |
|
 |
|
nerra
(Primus Maximus)
|

Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ! | 19.12.2012 11:13
Пресцентърът на Бело Левуново иска да излезе с изявление: След внимателно проучване на новосъздалата се ситуация и фактите, свързани със събитието, се установи категорично, че проблемът с Краля е свързан с липсата на достатъчно комплименти към светлата му особа, откакто сме на новия сайт. Настоявам да се вземат спешно мерки и да се поправи това чудовищно посегателство срещу Краля.
|
|   |
|
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ! | 19.12.2012 14:58
Вас не ви броя за конкуренти, затова лесно приех нещата :)
|
|   |
|
 |
|
На Враца
(Thug Slugs)
|

Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ! | 27.12.2012 23:12
Силно се надявам Блуфи да размисли и да се върне в играта. Ако не го направи от това ще загубим всички ние - останалите участници. Ще говоря с него и ще се опитам да го разубедя. Ако не стане, тимът на Блу Пауър ще доиграе сезона, като аз се наемам от позицията на помощник - капитан да ръководя отбора. След това, най-вероятно, ще прекратим участието си в ПМЛ като отбор, но на който му се играе - ще има къде. Вижда се, че нашите играчи са желани. Сега, понеже никой няма нужда от служебни победи, ви обещавам, че битки ще има ( друг е въпросът доклоко ще мога да дам отпор лично аз ), тъй като в Б групата всички мениджъри са стари кучета, но поне няма да провалим един сезон, в който започнахме много добре. Това го пиша и за да опревергая мнението на някои от вас, че съм дезертьор, който само си търси повод да си смени отбора. 
_________________ Fortuna favet fortibus!
Последна промяна На Враца на 27.12.2012 23:13, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
falkenbach
(Thug Slugs)
|

Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ! | 28.12.2012 11:09
само така, трябва да има постижения!
_________________В град като София, никой не е невинен!
|
|   |
|
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ! | 28.12.2012 15:06
 |  |  |  | На Враца написа: Силно се надявам Блуфи да размисли и да се върне в играта. Ако не го направи от това ще загубим всички ние - останалите участници. Ще говоря с него и ще се опитам да го разубедя. Ако не стане, тимът на Блу Пауър ще доиграе сезона, като аз се наемам от позицията на помощник - капитан да ръководя отбора. След това, най-вероятно, ще прекратим участието си в ПМЛ като отбор, но на който му се играе - ще има къде. Вижда се, че нашите играчи са желани. Сега, понеже никой няма нужда от служебни победи, ви обещавам, че битки ще има ( друг е въпросът доклоко ще мога да дам отпор лично аз ), тъй като в Б групата всички мениджъри са стари кучета, но поне няма да провалим един сезон, в който започнахме много добре. Това го пиша и за да опревергая мнението на някои от вас, че съм дезертьор, който само си търси повод да си смени отбора.  |  |  |  |  |
Мисля да поема BLUE POWER от есента на 2013, т.е. купувам го, след година-две ще го продам. През това време ще оставя РОД 
|
|   |
|
 |
|
Бате Петку
(New Mersey Razors)
|

Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ! | 28.12.2012 15:19
Изобщо не си го помисляй повече, ако не искаш да бъдеш ударен от случайно падащ отвисоко бойлер! 
|
|   |
|
|