Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 07:19

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 47 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ! 
Автор Съобщение
(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ!   |   19.12.2012 11:06

Мейджър написа:
tonzos_justice написа:
аз след загубата от Мечоците не спах цяла нощ, след загубата от Бандата 2 нощи, а след загубата от вас 3!

Само на една безсънна нощ ли ни оценяваш, бахмааму... :(

Мисли логично, брадъре, колкото по-очаквана и логична е една загуба, толкова по-леко се приема и преживява тя. Ерго само една безсънна нощ след това. :laugh:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ!   |   19.12.2012 11:13

Пресцентърът на Бело Левуново иска да излезе с изявление:
След внимателно проучване на новосъздалата се ситуация и фактите, свързани със събитието, се установи категорично, че проблемът с Краля е свързан с липсата на достатъчно комплименти към светлата му особа, откакто сме на новия сайт. Настоявам да се вземат спешно мерки и да се поправи това чудовищно посегателство срещу Краля.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ!   |   19.12.2012 14:58

Мейджър написа:
tonzos_justice написа:
аз след загубата от Мечоците не спах цяла нощ, след загубата от Бандата 2 нощи, а след загубата от вас 3!

Само на една безсънна нощ ли ни оценяваш, бахмааму... :(

Вас не ви броя за конкуренти, затова лесно приех нещата :)

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ!   |   27.12.2012 23:12

Силно се надявам Блуфи да размисли и да се върне в играта. Ако не го направи от това ще загубим всички ние - останалите участници. Ще говоря с него и ще се опитам да го разубедя. Ако не стане, тимът на Блу Пауър ще доиграе сезона, като аз се наемам от позицията на помощник - капитан да ръководя отбора. След това, най-вероятно, ще прекратим участието си в ПМЛ като отбор, но на който му се играе - ще има къде. Вижда се, че нашите играчи са желани. :-)
Сега, понеже никой няма нужда от служебни победи, ви обещавам, че битки ще има ( друг е въпросът доклоко ще мога да дам отпор лично аз ), тъй като в Б групата всички мениджъри са стари кучета, но поне няма да провалим един сезон, в който започнахме много добре. Това го пиша и за да опревергая мнението на някои от вас, че съм дезертьор, който само си търси повод да си смени отбора. :-)

Последна промяна На Враца на 27.12.2012 23:13, променена общо 1 път

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ!   |   28.12.2012 11:09

:bluefan:
само така, трябва да има постижения!

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ!   |   28.12.2012 15:06

На Враца написа:
Силно се надявам Блуфи да размисли и да се върне в играта. Ако не го направи от това ще загубим всички ние - останалите участници. Ще говоря с него и ще се опитам да го разубедя. Ако не стане, тимът на Блу Пауър ще доиграе сезона, като аз се наемам от позицията на помощник - капитан да ръководя отбора. След това, най-вероятно, ще прекратим участието си в ПМЛ като отбор, но на който му се играе - ще има къде. Вижда се, че нашите играчи са желани. :-)
Сега, понеже никой няма нужда от служебни победи, ви обещавам, че битки ще има ( друг е въпросът доклоко ще мога да дам отпор лично аз ), тъй като в Б групата всички мениджъри са стари кучета, но поне няма да провалим един сезон, в който започнахме много добре. Това го пиша и за да опревергая мнението на някои от вас, че съм дезертьор, който само си търси повод да си смени отбора. :-)

Мисля да поема BLUE POWER от есента на 2013, т.е. купувам го, след година-две ще го продам. През това време ще оставя РОД ;-)

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ!   |   28.12.2012 15:19

Цитат:
Мисля да поема BLUE POWER от есента на 2013, т.е. купувам го, след година-две ще го продам. През това време ще оставя РОД

Изобщо не си го помисляй повече, ако не искаш да бъдеш ударен от случайно падащ отвисоко бойлер! :ghost:
:petku:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 47 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3