Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 22:59

Отговори на тема  [ 617 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 31  Следваща
ЦСКА - сезон 2019/2020 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   15.08.2019 22:09

На мача с Лудогорец прийоми от кикбокс в главата, днес прийоми от американския футбол … нормално.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   15.08.2019 22:12

Българският отбор беше ощетен, не дадоха чиста дузпа, а контраатаката след тази ситуация доведе до червен картон. Играта и на двата отбора обаче беше на много ниско ниво, така че реално погледнато неутралният зрител може само да спечели от тяхното отпадане (ще съм доста изненадан, ако украинците не отпаднат още в следващия кръг). На мен лично ми е трудно да повярвам в "антибългарски" (още по-малко "анти-ЦСКА") конспирации, най-малкото защото Зоря е доста по-незначителен (вкл. финансово) отбор от ЦСКА-София и не виждам какво би спечелила УЕФА от неговото продължаване... Просто какъвто футболът, такова и съдийството - слабо.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   15.08.2019 22:27

Ами много неща се насъбраха - миналата година точно в трети кръг ни отрязаха главата и в двата мача... сега същото. Между другото съдията от мача с Копенхаген беше арестуван за уговаряне на мачове... Ако някой си мисли, че там всичко е по-чисто от тук - много се лъже. А какво да кажем за френските съдии? Аз още си спомням как един такъв като днешния чернодрешко, преди време ни закопа срещу Италия на световното!

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   15.08.2019 22:56

Keanu написа:
Ами много неща се насъбраха - миналата година точно в трети кръг ни отрязаха главата и в двата мача... сега същото. Между другото съдията от мача с Копенхаген беше арестуван за уговаряне на мачове... Ако някой си мисли, че там всичко е по-чисто от тук - много се лъже. А какво да кажем за френските съдии? Аз още си спомням как един такъв като днешния чернодрешко, преди време ни закопа срещу Италия на световното!

Аз не казвам, че е чисто, а че не виждам какво УЕФА печели от това... още повече, че съдийски грешки като днешната в полза на даден отбор въобще не гарантират, че той ще продължи, просто не ми се струва рентабилно. За "Копенхаген" мога и да приема, че датският клуб е ползвал влияние и пари, за да си "подсигури" класиране (така или иначе е ясно, че са по-добри, дузпа + ЧК за противника ги бетонират), но Зоря? Та те имат по-малко пари от ЦСКА-София, не са сред водещите отбори в Украйна, самата съдиийска грешка в тяхна полза можеше и да не е решаваща - наистина вече става твърде изсмукано от пръстите.
И пак казвам - отборът на ЦСКА-София играе много слабо. Това не е футбол, който аз (ако ги бях припознал) щях да искам да виждам от любимия си отбор.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   15.08.2019 23:03

Някой да ми каже който е гледал мача нормално или по-добър стрийм в 54-та минута имаше една ситуация с Бикел в наказателното поле на ЦСКА дали съдията отсъди фаул срещу Бикел , на мен не ми се видя да има. Защото ако няма фаул това си е чиста дузпа. Иначе дузпа за ЦСКА имаше.
Балета правилно е отбелязал грубата игра на Евандро, да нямаше лакът, но беше доста грубо.

Като цяло за мен ЦСКА не създаде достатъчно, вярно игра и много време с човек по-малко.
Заря не са нищо особено, но и българското п-во е слабо.

Никой не пише и за отстраняването от отбора на Бодуров, Пинто и Чорбаджийски, които са съответно първи капитан, втори капитан и един от играчите с най-голям стаж в тима, още от В група.
За мен това повлия не по-малко от страничните фактори.

За тенденциозно съдийство, донякъде е така, донякъде не е.
Дузпата в първия мач срещу ЦСКА за мен я има, дузпа се дава и за нескопосаност, но в случая тогава за мен имаше умисъл.
А испанският защитник на ЦСКА за мен е слаб в техническо отношение, това се видя и в мача с Лудогорец. Един Бодуров едва ли щеше да направи подобно отиграване.

Шифтър е дал добри аргументи относно съдийството, аз бих добавил, че имаме примера с Лудогорец, който е наш отбор и всеки сезон участва в групова фаза на евротурнир. Така че това, че не ни искали, не знам.
Може пък и Боби да лобира в УЕФА специално за Лудогорец, а за другите не, но това е хипотеза.

Да, две поредни години в трети кръг има грешки, които могат да се приемат в ущърб на тима или по-скоро са ситуации които могат и да не бъдат свирени от друг рефер или срещу друг отбор, но да се търсят причините за отпаданията само в реферите за мен е грешка.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   15.08.2019 23:15

За мен това е нещо очеизвадно - ръката беше доста отделена от тялото, удара беше в посока на вратата, не беше от пряка близост с от няколко метра... поне един от съдиите трябваше да реагира! Каква точно е причината не знам, но за мен беше нарочно!
И незнам каква игра сте очаквали при такава резачка и човек по-малко още в началото на мача... Първия мач също ни съсипаха - зарежете спорната дузпа а вижте "спорните" положения...

Последна промяна Keanu на 15.08.2019 23:16, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   15.08.2019 23:44

Такива ситуации и недадени дузпи след силен удар в ръката има почти всеки уикенд в Европа. Интерпретациите са различни, макар, че тук правилното е дузпа.
Колкото за това, че е било преднамеренот то и каратисткия удар в неделя се видя и от луната, но никой от 4-та съдии тогава не реагира - това нарочно ли беше или грешка ???

А контрата след която стана червения картон и за която толкова реве и се оправдава Любко, по добре да си види защитниците какво правят в тая ситуация и колко точно тактически и игрови грешки допуснаха .. тук дори не говорим за последвалата грубост.

Тоя рев на Любко и това оправдаване със съдиите е смешно, иначе тия Заря са си смешен отбор, то се видя и в двата мача. От нашата черга са.

Поне Микре отпадна с чест и борба от отбор от тяхната черга.

Последна промяна Balleta на 15.08.2019 23:45, променена общо 1 път

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   16.08.2019 00:08

В Европа трябва да се вкарват голове, като гост. От Рига до Запорожие, една голяма нула. Изобщо не подхожда на уж наследник на ЦСКА такъв стил на игра и такива резултати.

Вижте вчерашните резултати в ШЛ. По-малките отбори прогресират. Ние обаче Не.

Не ми се напада пак ръководството. Но да се оправдаваме пак със съдията е много удобно.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   16.08.2019 08:17

Пак ще повторя и спирам, че няма смисъл - от 07.02 тази година УЕФА има нов член на Изпълкома, който е от... Украйна - Андрий Павелко

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   16.08.2019 10:10

Shifter написа:

Аз не казвам, че е чисто, а че не виждам какво УЕФА печели от това... още повече, че съдийски грешки като днешната в полза на даден отбор въобще не гарантират, че той ще продължи, просто не ми се струва рентабилно. За "Копенхаген" мога и да приема, че датският клуб е ползвал влияние и пари, за да си "подсигури" класиране (така или иначе е ясно, че са по-добри, дузпа + ЧК за противника ги бетонират), но Зоря? Та те имат по-малко пари от ЦСКА-София, не са сред водещите отбори в Украйна, самата съдиийска грешка в тяхна полза можеше и да не е решаваща - наистина вече става твърде изсмукано от пръстите.
И пак казвам - отборът на ЦСКА-София играе много слабо. Това не е футбол, който аз (ако ги бях припознал) щях да искам да виждам от любимия си отбор.

Много, адски слаб мач, направо ми втръсна да го гледам. Такова кюскане и джаскане... Соу изключително слаб, единствените двама, които поритваха като хората бяха Евандро и Малинов. Зоря слаби, слаби, чак да ги ожалиш, ама тирето абсолютно нищо не предложи! Все едно гледах Славия-тиресф!
Дузпа имаше, даже и преди нея също подобно положение, но на Соу аз ли да му отиграя ситуацията в 6а минута?

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   16.08.2019 10:30

Соу наистина много слаб - а почна обнадеждаващо... ако беше в добра форма или някой на негово място според мен въпреки съдийските тесли щеше да реши мача.
Navy, какво говориш за слаб мач като от началото бяхме с човек по-малко а само няколко дни преди това важен мач с лайногорец? А вашия извънземен футбол с Ларнака как беше - тройка там, четворка тук... А тия "силни" кипърци вчера са паднали с 3:0 от Гент

Последна промяна Keanu на 16.08.2019 10:31, променена общо 1 път

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   16.08.2019 11:05

Киану, аз имам предвид, че отборът по принцип играе много слабо, вкл. срещу черногорците, които победи с 4-0. Един силен мач нямат, само срещу хърватите във втория мач показаха нещо като характер (но играта пак беше слаба).

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   16.08.2019 11:06

Keanu написа:
Соу наистина много слаб - а почна обнадеждаващо... ако беше в добра форма или някой на негово място според мен въпреки съдийските тесли щеше да реши мача.
Navy, какво говориш за слаб мач като от началото бяхме с човек по-малко а само няколко дни преди това важен мач с лайногорец? А вашия извънземен футбол с Ларнака как беше - тройка там, четворка тук... А тия "силни" кипърци вчера са паднали с 3:0 от Гент

Да, аз не съм казал, че Ларнака са някаква сила, даже обратното. Защото Гент също ще изхвърчат от турнира следващия кръг. Вкарай си положенията там при 0:0, пък да видим... Ама, на!
Колкото до извиненията за умора... Хайде, смешки! Това са професионални футболисти, т.е. плаща им се да играят футбол, а не да потренирват!
И за н-ти път ще се повторя, че у нас няма качествени доктори във футбола. Това е огромната разлика с големите първенства. Да не би Салах да е отпочинал това лято?

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   16.08.2019 11:31

За умората според мен нямат вина толкова докторите, защото тук в България играчите са с друга нагласа и ако ги напънеш после спретват бойкоти - като се чуе, че някой прави двуразови тренировки е нещо извънредно. В Англия например се спукват от тренировки - още си спомням как Гаджев беше отишъл в отбор от третото ниво на Англия и тренировките му бяха непосилни и тренираше с юношите на клуба.....
Изключение правят делиорманци, но там се наливат многократно повече пари за заплати.

Последна промяна Keanu на 16.08.2019 11:35, променена общо 2 пъти

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   16.08.2019 11:59

Борислав Михайлов беше член на изпълкома на УЕФА от 2011 до 2019. За това време трябва да е създал доста контакти.

ЦСКА по принцип бележи трудно голове при Люпко Петрович, не само в турнирите. Досега той е ръководил тима в седем мача, като в три от тези мачове ЦСКА не е отбелязал гол, а само в един от тези седем, със Славия е отбелязал повече от един гол.

Друго обаче прави по-силно впечатление. По маниер на управление ЦСКА много повече прилича на Левски, отколкото да доближава Лудогорец. И Левски и ЦСКА не могат да задържат най-добрите си футболисти и разчитат на свободни агенти, но докато в Левски има финансови проблеми, то за клуб започнал на чисто като ЦСКА на Гриша Ганчев положението трябва да е по-различно. Но на терена няма особена разлика между двата тима.

Лудогорец така и досега в нито едно първенство не е бил притиснат сериозно, въпреки доброто стечение на обстоятелствата през миналия сезон, а успехите му зад граница са несъпоставими с тези на клуба на Гриша Ганчев.

Интересна ми е ситуацията с Пинто. Според мен най-вероятно ще напусне клуба и то с не най-добри чувства. Както и се случи с част от другите португалци, съдейки по това, че примерно за един Арсенио напускането му въобще не беше обявено на клубния сайт, а се разбра от медийте, че вече не е в тима.
Да добавим и изказването на Патрис Бумал, който си тръгна, че е бил заплашван с бой и чупене на крака, ако не преподпише.
Единственото положително е, че никой от напусналите чужденци не се оплаква за неполучени пари , но това не пречи на клуба ;да му излезе име; покрай другите неща и занапред привличането на добри чужденци да е проблемно заради репутацията на клуба.

Всъщност, прави ли ви впечатление, че досега клубът не е привлякъл нито едно сериозно име от друг български клуб, а дошлите българи са все бивши играчи на Литекс?
Може би нашите клубове , освен Лудогорец, нямат пари за добри български играчи защото са скъпи и затова залагат на свободни агенти чужденци. А примерно по времето на Васил Божков ЦСКА взимаше добри играчи от другите наши клубове.

Но и бивши кадри като Стамен Белчев отказаха да се върнат в клуба, като треньорът отиде в Арда.
Това донякъде е разбираемо, защото никой сериозен треньор няма да приеме Люпко Петрович да му виси над главата.

Гафовете на сегашното ръководство станаха твърде много, като са допълнени от обилно количество лъжи и демагогия.

Да се върна назад в последните няколко месеца.
Всички си спомнят странното обръщение след напускането на Любослав Пенев, но по-паметливите ще си спомнят, че подобно обръщение имаше и към Христо Стоичков, когато последният имаше неразбирателство с господина от село Микре.

Името на клуба се замеси в уговорени мачове с Верея и Черно Море.

Напълно необяснимо се нападнаха ръководствата на други български клубове, че участват в някакъв заговор срещу ЦСКА, след като същите Черно Море победиха на два пъти Лудогорец, като без тях всякакъв шанс за титла щеше да е мираж, Левски също помогна с равенство в Разград, а ЦСКА не успя да победи в директния мач, въпреки че получи дузпа.

Стоичо Стоилов гръмко заяви преди началото на сезона че няма да има изходящи трансфери, само няколко часа след това се разбра, че Жоржиньо отива в Лудогорец, но хайде той беше под наем. След това клубът продаде и Едвин Джеси и остана без крила, а в медийте за трансфер се спрягаха и други футболисти.

Също така от Стоилов беше заявено, че адвокатите на клуба работят за прекратяването на договора за тв права и позицията на клуба е, че иска да продава правата си самостоятелно.

Впоследствие от клуба подписаха нов договор за тв правата със същата фирма, а банерите на Гонг, Диема,7777 са поставени на видно място на стадиона.

Клубът се лишава доброволно от трима от най-добрите си и опитни играчи , при това Бодуров и Пинто са доказани мъжкари, особено във важните мачове, играе много слабо, но отново се търсят странични фактори.

Според мен с изваждането на тримата се обезпечава финансирането на тима, защото с наемници послушковци ;сензациите; и ;изненадите; в резултатите предстоят.

Мога и да продължа, но няма смисъл.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   16.08.2019 12:30

При делиорманци също често има проблеми с някой играч - по-отскоро с Натаниел, Ренан, Марселиньо... В повечето случаи се оправят, но пак всичко опира до пари. И аз искам да имаме собственик, който да налива десетки, че и стотици милиони, но това често не е възможно особено за България. А Гела освен пари има и влияние навсякъде (което също става с пари). А ние дадохме и 8 млн. за активите... Според мен трябва повече търпение а защо не тази година да станем шампиони - видя се че в прекия мач и то като гост делиорманци не ни отстъпват!

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   16.08.2019 13:02

Скандално неотсъдена 1000% дузпа, която реши мача!!! :uuu:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   16.08.2019 15:16

Keanu написа:
...,,, А ние дадохме и 8 млн. за активите... Според мен трябва повече търпение а защо не тази година да станем шампиони - видя се че в прекия мач и то като гост делиорманци не ни отстъпват!

Никой нищичко не е дал, :stop: Евтини Микренски номера типично по мутренски, чета че пак и за кой ли път имал 7 дена да плати ... :rofl:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   16.08.2019 15:19

albertz написа:
Борислав Михайлов беше член на изпълкома на УЕФА от 2011 до 2019. За това време трябва да е създал доста контакти.

ЦСКА по принцип бележи трудно голове при Люпко Петрович, не само в турнирите. Досега той е ръководил тима в седем мача, като в три от тези мачове ЦСКА не е отбелязал гол, а само в един от тези седем, със Славия е отбелязал повече от един гол.

Друго обаче прави по-силно впечатление. По маниер на управление ЦСКА много повече прилича на Левски, отколкото да доближава Лудогорец. И Левски и ЦСКА не могат да задържат най-добрите си футболисти и разчитат на свободни агенти, но докато в Левски има финансови проблеми, то за клуб започнал на чисто като ЦСКА на Гриша Ганчев положението трябва да е по-различно. Но на терена няма особена разлика между двата тима.

Лудогорец така и досега в нито едно първенство не е бил притиснат сериозно, въпреки доброто стечение на обстоятелствата през миналия сезон, а успехите му зад граница са несъпоставими с тези на клуба на Гриша Ганчев.

Интересна ми е ситуацията с Пинто. Според мен най-вероятно ще напусне клуба и то с не най-добри чувства. Както и се случи с част от другите португалци, съдейки по това, че примерно за един Арсенио напускането му въобще не беше обявено на клубния сайт, а се разбра от медийте, че вече не е в тима.
Да добавим и изказването на Патрис Бумал, който си тръгна, че е бил заплашван с бой и чупене на крака, ако не преподпише.
Единственото положително е, че никой от напусналите чужденци не се оплаква за неполучени пари , но това не пречи на клуба ;да му излезе име; покрай другите неща и занапред привличането на добри чужденци да е проблемно заради репутацията на клуба.

Всъщност, прави ли ви впечатление, че досега клубът не е привлякъл нито едно сериозно име от друг български клуб, а дошлите българи са все бивши играчи на Литекс?
Може би нашите клубове , освен Лудогорец, нямат пари за добри български играчи защото са скъпи и затова залагат на свободни агенти чужденци. А примерно по времето на Васил Божков ЦСКА взимаше добри играчи от другите наши клубове.

Но и бивши кадри като Стамен Белчев отказаха да се върнат в клуба, като треньорът отиде в Арда.
Това донякъде е разбираемо, защото никой сериозен треньор няма да приеме Люпко Петрович да му виси над главата.

Гафовете на сегашното ръководство станаха твърде много, като са допълнени от обилно количество лъжи и демагогия.

Да се върна назад в последните няколко месеца.
Всички си спомнят странното обръщение след напускането на Любослав Пенев, но по-паметливите ще си спомнят, че подобно обръщение имаше и към Христо Стоичков, когато последният имаше неразбирателство с господина от село Микре.

Името на клуба се замеси в уговорени мачове с Верея и Черно Море.

Напълно необяснимо се нападнаха ръководствата на други български клубове, че участват в някакъв заговор срещу ЦСКА, след като същите Черно Море победиха на два пъти Лудогорец, като без тях всякакъв шанс за титла щеше да е мираж, Левски също помогна с равенство в Разград, а ЦСКА не успя да победи в директния мач, въпреки че получи дузпа.

Стоичо Стоилов гръмко заяви преди началото на сезона че няма да има изходящи трансфери, само няколко часа след това се разбра, че Жоржиньо отива в Лудогорец, но хайде той беше под наем. След това клубът продаде и Едвин Джеси и остана без крила, а в медийте за трансфер се спрягаха и други футболисти.

Също така от Стоилов беше заявено, че адвокатите на клуба работят за прекратяването на договора за тв права и позицията на клуба е, че иска да продава правата си самостоятелно.

Впоследствие от клуба подписаха нов договор за тв правата със същата фирма, а банерите на Гонг, Диема,7777 са поставени на видно място на стадиона.

Клубът се лишава доброволно от трима от най-добрите си и опитни играчи , при това Бодуров и Пинто са доказани мъжкари, особено във важните мачове, играе много слабо, но отново се търсят странични фактори.

Според мен с изваждането на тримата се обезпечава финансирането на тима, защото с наемници послушковци ;сензациите; и ;изненадите; в резултатите предстоят.

Мога и да продължа, но няма смисъл.

Евала Чаво, поне ти и Тонзо не сте си забили главата в пясъка ...

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2019/2020   |   16.08.2019 18:05

Balleta написа:
Keanu написа:
...,,, А ние дадохме и 8 млн. за активите... Според мен трябва повече търпение а защо не тази година да станем шампиони - видя се че в прекия мач и то като гост делиорманци не ни отстъпват!

Никой нищичко не е дал, :stop: Евтини Микренски номера типично по мутренски, чета че пак и за кой ли път имал 7 дена да плати ... :rofl:

Не знам защо въобще се обаждаш - парите са дадени и стоят при баба Дора за разпределение.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 617 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 31  Следваща