● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, XIV кръг)
| Автор |
Съобщение |
|
Kosachaaa
|

Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, XIV кръг) | 24.02.2013 23:00
Така като гледам как се разви мача на атлетико , нищо чудно да ни изравнят , с човек по-малко атлетико, Еспаньол така и не успяха да вкарат,а пък Фалкао направи голяма пропуск последните минути .Дано измъкнем мача .
|
|   |
|
 |
|
ReZo
(New Mersey Razors)
Регистриран на: 05.06.2012 23:27 Мнения: 2718 Местоположение: planet earth
|

Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, XIV кръг) | 24.02.2013 23:47
уффф, свърши се ! Бетис вкараха втори и печелим мача  взе да ме гложди съвестта,че оставих мача без вратарска избивка, но вчера го виждах единица мача, добре че и натам си тръгна.... иначе много, много тегав мач изпотиха ни яко Зомбитата, но нормално, те са си класа мача тръгна перфектно за нас, но после много пропуски аз лично оставам с чувството, че заслужаваха хикса реално печелим с 1 познат мач ! (при незавършил ПСЖ, на който имаме 1:0) Сори, Зомбита, това е играта..наистина ми е малко тъжно за вас пожелавам им това, кеото изпуснаха в този мач, да го вземат в следващите двубои Иначе евала за дубъла на водещите ни гол-майстори, РЕСПЕКТ и за отиграването на мача на Селтик...само тоя гол на Дънди беше излишен, иначе Тюлена щеше да стане автор на шедьовър...Нищо, другия път ;) п.с и до края на сезона, момци, никакви ПСУ-та не искам да виждам, че напоследък ПСУ-та взеха да влизат като дузпи... 
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
|
|   |
|
 |
|
juve
(Extreme Zombies)
|

Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, XIV кръг) | 24.02.2013 23:49
Честито на противника, мисля че заслужавахме поне точка, но сами сме си виновни, ще търсим поправка в следващите мачове, а на Рейзърс им пожелавам успех в битката за първото място, определено доста силен отбор, особено като домакини и резултатите им го показват 
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, XIV кръг) | 24.02.2013 23:52
 |  |  |  | ReZo написа: уффф, свърши се ! Бетис вкараха втори и печелим мача  взе да ме гложди съвестта,че оставих мача без вратарска избивка, но вчера го виждах единица мача, добре че и натам си тръгна.... иначе много, много тегав мач изпотиха ни яко Зомбитата, но нормално, те са си класа мача тръгна перфектно за нас, но после много пропуски аз лично оставам с чувството, че заслужаваха хикса реално печелим с 1 познат мач ! (при незавършил ПСЖ, на който имаме 1:0) Сори, Зомбита, това е играта..наистина ми е малко тъжно за вас пожелавам им това, кеото изпуснаха в този мач, да го вземат в следващите двубои Иначе евала за дубъла на водещите ни гол-майстори, РЕСПЕКТ и за отиграването на мача на Селтик...само тоя гол на Дънди беше излишен, иначе Тюлена щеше да стане автор на шедьовър...Нищо, другия път ;) п.с и до края на сезона, момци, никакви ПСУ-та не искам да виждам, че напоследък ПСУ-та взеха да влизат като дузпи...  |  |  |  |  |
Честито, батка - след чистилището с нас миналата година явно ти дойде и на теб музата, Тюлена пък като капитан е много силен и логично ще е да вземете титлата - пожелавам ви го, дано ПаМеЛа също е благосклонна.
|
|   |
|
 |
|
ReZo
(New Mersey Razors)
Регистриран на: 05.06.2012 23:27 Мнения: 2718 Местоположение: planet earth
|

Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, XIV кръг) | 25.02.2013 00:12
Точно си го казал. Ако вземем титлата, освен заради силното ни нападение и отлични изпълнители, ще е и заради мозъка на Тюлена, особено като домакински капитан, където е гениален ! Уникален, вроден усет има. С малко корекции, започна да набарва ваксата и на тактиката в гостуванията и скоро ще е универсален , завършен капитан. Ама айде, пу - пу стига съм го хвалил, да не го урочасам Сега си гледам мачовете от ЧШ, които бях избрал за нас, ако той не беше пуснал мачове....Брайтън 1:0 и Уулвс-Кардиф 1:2 - и двата хващаеми, с тая малка разлика,че дубъл можеше и да няма, а на нас точно дубъла ни печели мача. А за миналия сезон в Б група с Примус, какво да ти кажа. Виждаш ,че с мен и без мен, положението е същото. Значи, другаде е проблема. И ти го знаеш къде е, сигурен съм. Ама що не взимаш мерки, само ти си знаеш 
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
Последна промяна ReZo на 25.02.2013 00:15, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, XIV кръг) | 25.02.2013 00:19
Да, нямаме вратар. Не виждам откъде да го намеря.
|
|   |
|
 |
|
Kosachaaa
|

Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, XIV кръг) | 25.02.2013 00:22
Оффф вече и аз гледам Милан - Интер спокойно , можехме да бием с по-голяма разлика , мексиканския и атлетико си излезнаха супер резонни, но има такива мачове, важното е че измъкнахме мача с този Дубъл , гледаме напред .
|
|   |
|
 |
|
Forest_fan
(Les Mousquetaires)
Регистриран на: 06.06.2012 07:21 Мнения: 5108 Местоположение: Laval, QC, Canada
|

Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, XIV кръг) | 25.02.2013 01:16
Поздрави на Зомбитата за хубавия мач! Наистина са добър отбор и въпреки отнетите им точки бяха в битката за челните места. Дано тази загуба да не ги демотивира и да продължат в добро темпо до края на сезона. За нас  Измъчена победа, но пък това я прави и по-сладка. Имаме си и ние трески за дялкане, но поне засега се движим в правилната посока и се надявам другата седмица да пооправим малко баланса и като гости Още отсега мятам знамето на балкона - Свобода или смърт 
_________________ Un pour tous, tous pour un!
Последна промяна Forest_fan на 25.02.2013 01:16, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32263 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, XIV кръг) | 25.02.2013 01:21
Честита победа на резачките и успех в борбата за титлата  Победата ви е заслужена. Сигурен съм, че с тези потоци щяхме да имаме успех над доста отбори в тази игра, но Тюлена яко е зобал този сезон  Не съжалявам, че дадох Англия Ш, като гледам фиксираните резултати ако бях дал Германия или Англия ВЛ, както и Италия щяхме да изгорим най-вероятно имайки предвид начина по който избира мачовете си Тюлена. Просто познахте един мач и то с дубъл, ние не познахме нито един. Жалко защото ако не бяхте дублирали Уотфорд щях да го избия, не че ми беше чак толкова трън в очите, но беше опасна атака. Но да избивам цял дубъл при положение, че цялата ви атака зависи от това Уотфорд да вкарат точно 2 гола в мача и при наличието на толкова други опасни атаки ми се стори излишна екзотика, а то взе, че стана точно това Хубав мач стана с добра тактика и положения, след подобни загуби никога няма как да те е яд, За нападанието, като цяло добре, излишно 1-3 в атака в ЧШ, но минало-заминало. Може би това 0-1 на Монпелие и 1-0 в ЧШ на Шефилд У да бяха хващаеми, но трудничко. Не мога и нямам претенции. Още веднъж браво на резачките, заслужена победа и успех! 
Последна промяна Diavolo на 25.02.2013 01:23, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
dakaaa
(New Mersey Razors)
|

Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, XIV кръг) | 25.02.2013 11:22
Очакването за дерби се оправда напълно.
Много труден ребус ни поставиха Зомбитата, радвам се, че излязохме сухи от цялата работа. Направихме няколко пропуска, аз лично съжалявам за провалените атаки в Мексико и на мача на ПСЖ, когато избрах тотално грешния резултат, с който да покрия. На всичкото отгоре за малко за закопая отбора с това ПСУ, но всичко е добре, когато свършва добре.
Зомбитата от своя страна показаха, че са си класа. Не, че някой се е съмнявал точно в това. Мястото им е на челните позиции в А група и според мен на края на сезона ще са точно там. Успех нататък.
Ние гледаме към следващия съперник, гоненицата продължава.
 |
|
sarafino
(Les Mousquetaires)
|

Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, XIV кръг) | 25.02.2013 16:09
Поздрави и от мен за двата отбора. Вчера след пропуска на Фалкао в 90-ата минута щях да изгриза дистанционното от яд, но добре ,че Бетис си свършиха работата. Атлетико и Мексико бяха хващаеми , но малшанс. За Боро-Милуол си мислех, че "лъвовете" ще вземат нещо от неубедителният напоследък Боро, но чак 3 точки...Важна е победата. Другата седмица ще видим докъде сме израснали и имаме ли потенциал за титлата. На Зомбитата им пожелавам успехи дано "откраднат" някоя и друга точица от конкурентите ни 
|