Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 20.09.2026 22:52

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 31 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, XIV кръг) 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, XIV кръг)   |   24.02.2013 23:00

Така като гледам как се разви мача на атлетико , нищо чудно да ни изравнят , с човек по-малко атлетико, Еспаньол така и не успяха да вкарат,а пък Фалкао направи голяма пропуск последните минути .Дано измъкнем мача .

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, XIV кръг)   |   24.02.2013 23:47

уффф, свърши се !
Бетис вкараха втори и печелим мача :90:
взе да ме гложди съвестта,че оставих мача без вратарска избивка, но вчера го виждах единица мача, добре че и натам си тръгна....

иначе много, много тегав мач
изпотиха ни яко Зомбитата, но нормално, те са си класа
мача тръгна перфектно за нас, но после много пропуски

аз лично оставам с чувството, че заслужаваха хикса
реално печелим с 1 познат мач ! (при незавършил ПСЖ, на който имаме 1:0)
Сори, Зомбита, това е играта..наистина ми е малко тъжно за вас

пожелавам им това, кеото изпуснаха в този мач, да го вземат в следващите двубои

Иначе евала за дубъла на водещите ни гол-майстори, РЕСПЕКТ и за отиграването на мача на Селтик...само тоя гол на Дънди беше излишен, иначе Тюлена щеше да стане автор на шедьовър...Нищо, другия път ;)

п.с
и до края на сезона, момци, никакви ПСУ-та не искам да виждам, че напоследък ПСУ-та взеха да влизат като дузпи... :stop:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, XIV кръг)   |   24.02.2013 23:49

Честито на противника, мисля че заслужавахме поне точка, но сами сме си виновни, ще търсим поправка в следващите мачове, а на Рейзърс им пожелавам успех в битката за първото място, определено доста силен отбор, особено като домакини и резултатите им го показват :cheers:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, XIV кръг)   |   24.02.2013 23:52

ReZo написа:
уффф, свърши се !
Бетис вкараха втори и печелим мача :90:
взе да ме гложди съвестта,че оставих мача без вратарска избивка, но вчера го виждах единица мача, добре че и натам си тръгна....

иначе много, много тегав мач
изпотиха ни яко Зомбитата, но нормално, те са си класа
мача тръгна перфектно за нас, но после много пропуски

аз лично оставам с чувството, че заслужаваха хикса
реално печелим с 1 познат мач ! (при незавършил ПСЖ, на който имаме 1:0)
Сори, Зомбита, това е играта..наистина ми е малко тъжно за вас

пожелавам им това, кеото изпуснаха в този мач, да го вземат в следващите двубои

Иначе евала за дубъла на водещите ни гол-майстори, РЕСПЕКТ и за отиграването на мача на Селтик...само тоя гол на Дънди беше излишен, иначе Тюлена щеше да стане автор на шедьовър...Нищо, другия път ;)

п.с
и до края на сезона, момци, никакви ПСУ-та не искам да виждам, че напоследък ПСУ-та взеха да влизат като дузпи... :stop:

Честито, батка - след чистилището с нас миналата година явно ти дойде и на теб музата, Тюлена пък като капитан е много силен и логично ще е да вземете титлата - пожелавам ви го, дано ПаМеЛа също е благосклонна.

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, XIV кръг)   |   25.02.2013 00:12

alessandron написа:
Честито, батка - след чистилището с нас миналата година явно ти дойде и на теб музата, Тюлена пък като капитан е много силен и логично ще е да вземете титлата - пожелавам ви го, дано ПаМеЛа също е благосклонна.

Точно си го казал. Ако вземем титлата, освен заради силното ни нападение и отлични изпълнители, ще е и заради мозъка на Тюлена, особено като домакински капитан, където е гениален ! Уникален, вроден усет има. С малко корекции, започна да набарва ваксата и на тактиката в гостуванията и скоро ще е универсален , завършен капитан. Ама айде, пу - пу стига съм го хвалил, да не го урочасам ;-)

Сега си гледам мачовете от ЧШ, които бях избрал за нас, ако той не беше пуснал мачове....Брайтън 1:0 и Уулвс-Кардиф 1:2 - и двата хващаеми, с тая малка разлика,че дубъл можеше и да няма, а на нас точно дубъла ни печели мача.

А за миналия сезон в Б група с Примус, какво да ти кажа.
Виждаш ,че с мен и без мен, положението е същото. Значи, другаде е проблема. И ти го знаеш къде е, сигурен съм. Ама що не взимаш мерки, само ти си знаеш :-P

Последна промяна ReZo на 25.02.2013 00:15, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, XIV кръг)   |   25.02.2013 00:19

Да, нямаме вратар. Не виждам откъде да го намеря.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, XIV кръг)   |   25.02.2013 00:22

Оффф вече и аз гледам Милан - Интер спокойно , можехме да бием с по-голяма разлика , мексиканския и атлетико си излезнаха супер резонни, но има такива мачове, важното е че измъкнахме мача с този Дубъл , гледаме напред .

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, XIV кръг)   |   25.02.2013 01:16

Поздрави на Зомбитата за хубавия мач! Наистина са добър отбор и въпреки отнетите им точки бяха в битката за челните места. Дано тази загуба да не ги демотивира и да продължат в добро темпо до края на сезона.

За нас :cheers: Измъчена победа, но пък това я прави и по-сладка. Имаме си и ние трески за дялкане, но поне засега се движим в правилната посока и се надявам другата седмица да пооправим малко баланса и като гости :-)

Още отсега мятам знамето на балкона - Свобода или смърт Изображение

Последна промяна Forest_fan на 25.02.2013 01:16, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, XIV кръг)   |   25.02.2013 01:21

Честита победа на резачките и успех в борбата за титлата :-)

Победата ви е заслужена. Сигурен съм, че с тези потоци щяхме да имаме успех над доста отбори в тази игра, но Тюлена яко е зобал този сезон :-)

Не съжалявам, че дадох Англия Ш, като гледам фиксираните резултати ако бях дал Германия или Англия ВЛ, както и Италия щяхме да изгорим най-вероятно имайки предвид начина по който избира мачовете си Тюлена.
Просто познахте един мач и то с дубъл, ние не познахме нито един.
Жалко защото ако не бяхте дублирали Уотфорд щях да го избия, не че ми беше чак толкова трън в очите, но беше опасна атака. Но да избивам цял дубъл при положение, че цялата ви атака зависи от това Уотфорд да вкарат точно 2 гола в мача и при наличието на толкова други опасни атаки ми се стори излишна екзотика, а то взе, че стана точно това :dunno:

Хубав мач стана с добра тактика и положения, след подобни загуби никога няма как да те е яд,
За нападанието, като цяло добре, излишно 1-3 в атака в ЧШ, но минало-заминало. Може би това 0-1 на Монпелие и 1-0 в ЧШ на Шефилд У да бяха хващаеми, но трудничко. Не мога и нямам претенции.

Още веднъж браво на резачките, заслужена победа и успех!

:football:

Последна промяна Diavolo на 25.02.2013 01:23, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, XIV кръг)   |   25.02.2013 11:22

Очакването за дерби се оправда напълно.

Много труден ребус ни поставиха Зомбитата, радвам се, че излязохме сухи от цялата работа. Направихме няколко пропуска, аз лично съжалявам за провалените атаки в Мексико и на мача на ПСЖ, когато избрах тотално грешния резултат, с който да покрия. На всичкото отгоре за малко за закопая отбора с това ПСУ, но всичко е добре, когато свършва добре.

Зомбитата от своя страна показаха, че са си класа. Не, че някой се е съмнявал точно в това. Мястото им е на челните позиции в А група и според мен на края на сезона ще са точно там. Успех нататък.

Ние гледаме към следващия съперник, гоненицата продължава.

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, XIV кръг)   |   25.02.2013 16:09

Поздрави и от мен за двата отбора. Вчера след пропуска на Фалкао в 90-ата минута щях да изгриза дистанционното от яд, но добре ,че Бетис си свършиха работата. Атлетико и Мексико бяха хващаеми , но малшанс. За Боро-Милуол си мислех, че "лъвовете" ще вземат нещо от неубедителният напоследък Боро, но чак 3 точки...Важна е победата. Другата седмица ще видим докъде сме израснали и имаме ли потенциал за титлата. На Зомбитата им пожелавам успехи дано "откраднат" някоя и друга точица от конкурентите ни :-)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 31 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2