Re: Изненада / Разочарование след груповата фаза
| 24.06.2021 22:51
Ахам, сложих повече отбори за да има повече опции, иначе ми бе ясно кои ттри отбора ще оберат лаврите и негативите (Унгария // Туруця и Русия).
И за мен категорично засега Унгария е изненадата на турнира, а разочарованието Туриця.
Иначе гласовете ми отидоха за Унгария+Дания / Турция+Русия. Макар аз лично да съм разочарован донякъде и от Полша. Но там един безумен червен карто при 1-1 и предимство в играта обърка всичко...
иначе на въпросите
да, Испания сякаш няма място сред разочарованията. Атакуват и стрелят много по вратата, но няма и шанс. Факт.
Уелс много хора мислеха, че след успеха ще се провалят сега и това сме го гледали много пъти. Бейл не е това което беше, Рамзи в дупка. А те пък чак втори финишираха.
Словакия бе трагична срещу Швеция и трагикомична срещу Испания. Да, взеха 3 точки. Но са за цвят.
Австрия, ами те никога досега не бяха минавали група на ЕП, а тук цели 2 победи записаха. Те даже сега вкараха повече голове отколкото общо на предните си участия. Ми изненада си е в някаква по-малка степен. Но факт е, че имат и не лош отбор, а Залцбург направиха голям фурор последните години и в ЕКТ.
Швеция също са за бройка/цвят, но все пак оглавиха групата с един от топ фаворитите. И това бе единствения пробив във всички групи, така че само заради това заслужават номинация. Определено имат силни футболисти и ще са опасни. Ех, ако и КРАЛ ЗЛАТАН бе тук.
Дания е заради играта най-вече. Помляха за 1 полувреме дори и супер силата Белгия. Финландия е ясна.
Като игра мислех да включа и Северна Македония, ама тогава трябваше да включа и някои от грабдовете в разочарованията и щеше да стане прекалено пренаселено, а и главната цел е все пак да се класираш. Иначе да, като игра доста отбори разочароват дотук. Англия, Германия, Франция и Португалия. Цели 4 от топ фаворитите.