Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 06:05

Отговори на тема  [ 9 мнения ] 
Изненада / Разочарование след груповата фаза 

Унгария 21%  21%  [ 6 ]
Швеция 0%  0%  [ 0 ]
Уелс 7%  7%  [ 2 ]
Дания 7%  7%  [ 2 ]
Финландия 4%  4%  [ 1 ]
Австрия 11%  11%  [ 3 ]
Друг (посочете кой) 0%  0%  [ 0 ]
Турция 25%  25%  [ 7 ]
Русия 18%  18%  [ 5 ]
Полша 7%  7%  [ 2 ]
Словакия 0%  0%  [ 0 ]
Испания 0%  0%  [ 0 ]
Друг (посочете кой) 0%  0%  [ 0 ]
Общо гласове : 28

Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Изненада / Разочарование след груповата фаза   |   24.06.2021 14:07

Правя допитването с анкета, но спокойно може да стане и дискусия ако някой реши да сподели впечатленията си.
4 опции за глас -> х 2 за двата въпроса. Използвайте ги по предназначение, за да е всичко оптимално.
Отново има опция за промяна на глас.
Опцията 'друг' е като разграничител между 'изненадите' и 'разочарованията'
Мисля, че лесно ще се ориентирате.

:football:

Последна промяна SUBXERO на 24.06.2021 14:29, променена общо 1 път

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Изненада / Разочарование след груповата фаза   |   24.06.2021 15:51

За мне лично голямата изненада е само 1 и това е Унгария. Всички очаквахме в тая група да е брашняният чувал, а те за малко да се класират. Всички останали отбори, които си посочил, малко или много очаквано минават напред.

Пред разочарованията не знам защо слагаш Испания. Ок не убедиха с игра, но в последният мач избухнаха и си се класираха с 5 точки и без загуба.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Изненада / Разочарование след груповата фаза   |   24.06.2021 16:37

Съгласен съм с Момчи, Испания няма място сред разочарованията - те постигнаха и най-голямат победа в първата фаза и се класираха без големи драми.

Също така според мен Уелс, Швеция и Дания също нямат място сред изненадите - Уелс е с най-силното си поколения и игра полуфинал на предния голям форум, Швеция си е традиционно силен и стабилен отбор, също и бившия еврошампион Дания.

Словакия пък няма място сред разочарованията просто защото никой не имал никакви очаквания към тях.

Аз бих сложил :

Изненада:

Унгария
Австрия
Финландия - тук доста пресилено, просто да стане анкета

Разочарование:

Турция
Русия
Полша

Но предполагам Девола е дал повече опции да стане по голяма анкетата :cheers:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Изненада / Разочарование след груповата фаза   |   24.06.2021 16:41

Уупс забравих и Шотландия сред разочарованията - нали играят у дома и имат 'звезди' от Ман Юнайтед и Ливърпул :-D

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Изненада / Разочарование след груповата фаза   |   24.06.2021 16:42

Balleta написа:
Уупс забравих и Шотландия сред разочарованията - нали играят у дома и имат 'звезди' от Ман Юнайтед и Ливърпул :-D

Иначе разочароващи, като игра, не рзултат - Хърватска, Португалия, Франция, Англия, Испания

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Изненада / Разочарование след груповата фаза   |   24.06.2021 16:43

Да нека си има опции, аз просто коментирам. Иначе както казва Балета изненади реално нямаше освен Унгария.
Австрия какво толкова, че е минала Украйна :dunno:
За Финландия ок, но вероятно ако не бяха събитията с Ериксен, щяха да си останат с 0 точки, въпреки че от друга страна изпуснаха да вземат поне точка от Венетите и да се класират.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Изненада / Разочарование след груповата фаза   |   24.06.2021 16:51

Австро - Унгария.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Изненада / Разочарование след груповата фаза   |   24.06.2021 17:02

Разочарования - Франция, Немция, Англия и Португалие заради играта.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Изненада / Разочарование след груповата фаза   |   24.06.2021 22:51

Ахам, сложих повече отбори за да има повече опции, иначе ми бе ясно кои ттри отбора ще оберат лаврите и негативите (Унгария // Туруця и Русия).
И за мен категорично засега Унгария е изненадата на турнира, а разочарованието Туриця.
Иначе гласовете ми отидоха за Унгария+Дания / Турция+Русия. Макар аз лично да съм разочарован донякъде и от Полша. Но там един безумен червен карто при 1-1 и предимство в играта обърка всичко...

иначе на въпросите
да, Испания сякаш няма място сред разочарованията. Атакуват и стрелят много по вратата, но няма и шанс. Факт.
Уелс много хора мислеха, че след успеха ще се провалят сега и това сме го гледали много пъти. Бейл не е това което беше, Рамзи в дупка. А те пък чак втори финишираха.
Словакия бе трагична срещу Швеция и трагикомична срещу Испания. Да, взеха 3 точки. Но са за цвят.
Австрия, ами те никога досега не бяха минавали група на ЕП, а тук цели 2 победи записаха. Те даже сега вкараха повече голове отколкото общо на предните си участия. Ми изненада си е в някаква по-малка степен. Но факт е, че имат и не лош отбор, а Залцбург направиха голям фурор последните години и в ЕКТ.
Швеция също са за бройка/цвят, но все пак оглавиха групата с един от топ фаворитите. И това бе единствения пробив във всички групи, така че само заради това заслужават номинация. Определено имат силни футболисти и ще са опасни. Ех, ако и КРАЛ ЗЛАТАН бе тук. :dunno:
Дания е заради играта най-вече. Помляха за 1 полувреме дори и супер силата Белгия. Финландия е ясна.

Като игра мислех да включа и Северна Македония, ама тогава трябваше да включа и някои от грабдовете в разочарованията и щеше да стане прекалено пренаселено, а и главната цел е все пак да се класираш. Иначе да, като игра доста отбори разочароват дотук. Англия, Германия, Франция и Португалия. Цели 4 от топ фаворитите.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 9 мнения ]