Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 18:35

Отговори на тема  [ 20 мнения ] 
Нов подфорум ''Тенис прогнози'' 

Нов подфорум: ''Тенис прогнози''
Анкетата свършва на 26.04.2013 20:43
ДА 86%  86%  [ 18 ]
НЕ. И така си е добре 14%  14%  [ 3 ]
Да остане един форум, но темите с прогнози да се съединяват 0%  0%  [ 0 ]
Общо гласове : 21

Нов подфорум ''Тенис прогнози'' 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
 Нов подфорум ''Тенис прогнози''   |   19.04.2013 20:43

Какво ще кажете?

Това е единствената разумна идея, защото една целогодишна Мания в този форум с неговата структура няма как да се проведе по друг начин освен по този в момента, а така наистина всяка втора тема е свързана с прогнози.
А като дойде ГШ и тогава става мазало, защото има още две игри - двойките и директните елиминации, а отделно си има и Шампион.

Така само да вметна, че съм категорично против прогнозите да се прехвърлят в сега съществуващите ''Прогнози'' по няколко причини:

1) Там пише Футболни прогнози, т.е. мястото на тениса очевидно не е там.
2) Много е ''далеч'' Тенис прогнозите са тясно свързани с клуб/форум тенис, винаги е било така. След като не може да се провеждат нормално както в дира, то единственото решение е новия форум да бъде точно под този.
Т.е. обща секция Тенис с два форума: Тенис и Тенис прогнози
Както сега като се кликне на Европейски футбол и излизат подфорумите: Английски футбол, Германския футбол и т.н.

С една дума: ''Тенис прогнози'' да е в общата директория СПОРТ и точно под форум Тенис като локация.

Ако това не може да бъде изпълнено от админите, няма да има преместване.

До стопанисващите сайта да кажа, че след ПМЛ, това е най-активната част от целия сайт, така че би трябвало да се съгласят за доброто и за развитието на самиа форум. Изобщо директория СПОРТ е много напред с материала - Тениса, Баскета и Зимните спортове и върху тях трябва да се набляга за в бъдеще.

Относно т.нар. съединяване на теми да кажа, че съм категорично против!
Защото е хубаво да си има един вечен архив с всички прогнози както са си пуснати по хронология и защото лесно може да се провери дадено нещо с няколко кликания. Ако се съединят ще стане уникален мазаляк, нещо адски грозно, никога не съм бил фен на съединяването на теми, а по форуми пиша вече близо 14 години.

И последно аз гласувах за първия вариант, т.е. ДА (но при описаните от мен условия)

Анкетата ще е активна точно 7 дена

Вие сте :tennis:

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов подфорум ''Тенис прогнози''   |   19.04.2013 21:57

и аз гласувах с да, но трябва да се уточнят нещата, за които си споменал. по принцип един от проблемите на този форум е точно структурата- при по-голям турнир, в който имаме и двойки, както и 6-7 кръга става много трудно за следене и демотивиращо също така. лично на мен, като видя 7 теми само за прогнози и трябва да търся мъже 1 част, жени 10 част и ставам като разноглед. бързам да пусна, да не би да съм закъснял, изобщо пълна каша. ако може да се реши този проблем, ще е доста по-удобно за всички- като гледам колко майстори на прогнозата буксуват тая година, все на нещо трябва да се отдаде това- не ми се вярва, че на някои от нас са ни намалели знанията за любимата игра. така че... това е от мен

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов подфорум ''Тенис прогнози''   |   19.04.2013 22:03

Ами ако има един такъв форум ще е по-лесно, защото:

Актуалните теми за прогнозиране ще са закачени, а тези които са минали ще са заключени и нормални, т.е. няма да са закачени/пиннати :-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов подфорум ''Тенис прогнози''   |   19.04.2013 22:22

Я, "диктаторчето" поомекнало :-D ;-) Знаеш, че винаги ще се джафкаме заради ужасяващите ти фенски пристрастия, но и знаеш, че си ми от любимците :yes:

Гласувах с "ДА", моля гласът ми да се брои за 5, предвид факта, че още в началото повдигнах въпроса, още преди месеци, тогава само Нажата се обади, а друг не прояви интерес до нормалното избухване в един момент на някой друг - в случая беше Мейджа.
Аз още тогава ти казах - подобна структура на Футбола - тук примерно ще е Спортни прогнози - Тенисмания с всичките и разновидности, Шампион, Биатлонмания, Баскет-хууп мания, Кърлинг мания и всякакви други видове мании. :-) Пак ще е в Спорт, пак ще е видимо, ти се уплаши, че ще ти избяга аудиторията, какъв е смисъла да трупаш мнения с прогнози и да вадиш някаква нищо незначеща активност.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов подфорум ''Тенис прогнози''   |   19.04.2013 22:44

Значи Тенисманията съществува от 9 години и единствено ПМЛ е по-популярна от нея в целия бивш дир.бг
Не е правилно и логично да се обединяват биатлон прогнози с баскет прогнози заедно с Манията и останалите тенис игри. Съществувайте вие толкова години и събирайтте всяка година по минимум 20 човека играчи редовно и тогава можем да се съберем... :-P
Баскетболните прогнози трябва да са в бакетболния форум, биатлон прогнозите трябва да са в зимните спортове, така се прави реклама и на самите форуми. А и там те нямат да вземат толкова място както тук по ред причини, като специфика, разнообразие, календар, популярност и пр.
Един общ форум със спортни прогнози може да обърка много хора.

Съгласен съм да има по-добра структура и изглед форума, но това е единственото решение.

Тенис форум и той да е под тениса на лесно видно място, като подфорум само за тенис прогнози.

Нямаш си на представа колко много хора се затрудняват от далеч по-елементарни работи, повярвай ми, знам какво говоря...

:-)

Последна промяна Diavolo на 19.04.2013 22:46, променена общо 2 пъти

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов подфорум ''Тенис прогнози''   |   20.04.2013 12:12

Diavolo написа:
С една дума: ''Тенис прогнози'' да е в общата директория СПОРТ и точно под форум Тенис като локация.

Айде по-късно днес ще направим една демонстрация и ще видим дали е окей като структура. :tennis:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов подфорум ''Тенис прогнози''   |   21.04.2013 19:43

Гласувай за нов подфорум, защото така действително е много претрупано с всичките теми за игрите. Нека дадем шанс за повече теми за дискусии за тенис, защото засега това куца на форума и само Дявола е по-активен като цяло. Мисля, че не е лошо вече и новите да пишат - Пепито и Юве яко бичат в ПМЛ, могат значи да са активни и тук. ;-)

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов подфорум ''Тенис прогнози''   |   21.04.2013 20:39

Гласувах с ДА, но където и да се преместят прогнозите, проблемът със структурата си остава. И като се пуснат и Шампиона и двойките на Бандита и почваш да ставаш разноглед и да се чудиш пуснал ли си 2 кръг жени, втора част, трета четвъртинка или не си. Нормално да ми буксува играта след като всеки турнир пропускам некви мачове още в началото. Отделно коментарите продължават да са си доста постни и пак си пишем едни и същи, но айде да не почваме пак. :-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов подфорум ''Тенис прогнози''   |   21.04.2013 21:48

Актуалните теми за прогнозиране ще са закачени, пак ли е ще трудна ориентацията? :-o :arrow:

95% от форумите по света са такива като този, така че това е положението.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов подфорум ''Тенис прогнози''   |   21.04.2013 21:56

Повече работа за организатора, ама предлагам да има и следното:
При пускане на да кажем 2ри кръг на 3 части, във всяка част ясно да пише, че частите са ТРИ, и да има линкове в темите за по-новите части към тези за по-старите.
Пример:
Кръг 2, 3та част:
* Трета от 3 части (точно как ще го пише няма значение - ама ако частта е 2ра, да пише Първа от 3, същото за 2рата)
Линк към предната 2 от 3 части: ...тука има линк...
Линк към предната 1 от 3 части: ....тука пак линк...

Последна промяна Naki на 21.04.2013 22:09, променена общо 1 път

ICQ YIM WWW
(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов подфорум ''Тенис прогнози''   |   23.04.2013 18:57

Henman написа:
Гласувах с ДА, но където и да се преместят прогнозите, проблемът със структурата си остава. И като се пуснат и Шампиона и двойките на Бандита и почваш да ставаш разноглед и да се чудиш пуснал ли си 2 кръг жени, втора част, трета четвъртинка или не си. Нормално да ми буксува играта след като всеки турнир пропускам некви мачове още в началото. Отделно коментарите продължават да са си доста постни и пак си пишем едни и същи, но айде да не почваме пак. :-)

Напълно съм съгласна с мнението на Хенман. Мен лично хилядата теми за прогнози ме отказаха и от коментирането, и от играта.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов подфорум ''Тенис прогнози''   |   24.04.2013 00:30

И така си е добре, направо перфектно бих казал! Аз в по-хубав форум не съм писал! :-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов подфорум ''Тенис прогнози''   |   24.04.2013 21:02

Nole написа:
И така си е добре, направо перфектно бих казал! Аз в по-хубав форум не съм писал! :-)

Леко не схванах - това ирония ли беше?
Ако не - моля аргументирай се - кое точно е хубавото тука спрямо Дира и другите форуми?

ICQ YIM WWW
- ФЕДЕРАЦИЯ -
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов подфорум ''Тенис прогнози''   |   24.04.2013 23:49

Вижте така харесва ли ви?

Мисля, че се получава перфектно!

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов подфорум ''Тенис прогнози''   |   25.04.2013 00:06

Ами ОК е, но не може ли все пак да се вижда самия форум като се цъкне на секция 'спорт' :-)

Да не стават обърквации, не друго. :-)

- ФЕДЕРАЦИЯ -
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов подфорум ''Тенис прогнози''   |   25.04.2013 00:09

Виж сега как е?

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
 Re: Нов подфорум ''Тенис прогнози''   |   25.04.2013 00:12

Супер! :-)

Дебют с Мастърсманията в Мадрид след 10 дена :-)

- ФЕДЕРАЦИЯ -
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов подфорум ''Тенис прогнози''   |   25.04.2013 10:22

Нали знаеш как да си преместиш старите теми с прогнози в новия форум? Отиваш на заглавната страница на Тенис, горе вдясно (над номера на страниците) има един линк [ Moderator Control Panel ], слагаш отметка на всички теми, които желаеш да преместиш, после от падащото меню долу избираш Move и даваш Submit, отваря се страница за потвърждение, избираш желания форум (Тенис прогнози) от падащото меню, махаш отметката (да не ти оставя теми препратки) и даваш Yes.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов подфорум ''Тенис прогнози''   |   05.05.2013 23:59

единственото положително дотук е, че при коментарите няма 1000 теми за прогнози...
но като отвориш прогнозите има всички кръгове от вече минали турнири... или в архива... или не знам... объркващо си е все още...
сега дори за да прогнозираш ти е нужен един клик повече...
както и да е :)
здраве да е.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов подфорум ''Тенис прогнози''   |   06.05.2013 00:16

Никакъв архив ;-)
Това само през трупа ми.

Иначе изобщо не е объркващо, защото актуалните теми за прогнозиране са на върхам закачени, най-отгоре.
То и преди никога не е имало проблем, поне за мен да си пускам прогнозите навреме и където трябва. Както и да е...

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 20 мнения ]