| Автор |
Съобщение |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Нов подфорум ''Тенис прогнози'' | 19.04.2013 20:43
Какво ще кажете? Това е единствената разумна идея, защото една целогодишна Мания в този форум с неговата структура няма как да се проведе по друг начин освен по този в момента, а така наистина всяка втора тема е свързана с прогнози. А като дойде ГШ и тогава става мазало, защото има още две игри - двойките и директните елиминации, а отделно си има и Шампион. Така само да вметна, че съм категорично против прогнозите да се прехвърлят в сега съществуващите ''Прогнози'' по няколко причини: 1) Там пише Футболни прогнози, т.е. мястото на тениса очевидно не е там. 2) Много е ''далеч'' Тенис прогнозите са тясно свързани с клуб/форум тенис, винаги е било така. След като не може да се провеждат нормално както в дира, то единственото решение е новия форум да бъде точно под този. Т.е. обща секция Тенис с два форума: Тенис и Тенис прогнози Както сега като се кликне на Европейски футбол и излизат подфорумите: Английски футбол, Германския футбол и т.н. С една дума: ''Тенис прогнози'' да е в общата директория СПОРТ и точно под форум Тенис като локация. Ако това не може да бъде изпълнено от админите, няма да има преместване. До стопанисващите сайта да кажа, че след ПМЛ, това е най-активната част от целия сайт, така че би трябвало да се съгласят за доброто и за развитието на самиа форум. Изобщо директория СПОРТ е много напред с материала - Тениса, Баскета и Зимните спортове и върху тях трябва да се набляга за в бъдеще. Относно т.нар. съединяване на теми да кажа, че съм категорично против! Защото е хубаво да си има един вечен архив с всички прогнози както са си пуснати по хронология и защото лесно може да се провери дадено нещо с няколко кликания. Ако се съединят ще стане уникален мазаляк, нещо адски грозно, никога не съм бил фен на съединяването на теми, а по форуми пиша вече близо 14 години. И последно аз гласувах за първия вариант, т.е. ДА (но при описаните от мен условия) Анкетата ще е активна точно 7 денаВие сте 
|
|   |
|
 |
|
A.Agassi
(Valiant Knights)
|

Re: Нов подфорум ''Тенис прогнози'' | 19.04.2013 21:57
и аз гласувах с да, но трябва да се уточнят нещата, за които си споменал. по принцип един от проблемите на този форум е точно структурата- при по-голям турнир, в който имаме и двойки, както и 6-7 кръга става много трудно за следене и демотивиращо също така. лично на мен, като видя 7 теми само за прогнози и трябва да търся мъже 1 част, жени 10 част и ставам като разноглед. бързам да пусна, да не би да съм закъснял, изобщо пълна каша. ако може да се реши този проблем, ще е доста по-удобно за всички- като гледам колко майстори на прогнозата буксуват тая година, все на нещо трябва да се отдаде това- не ми се вярва, че на някои от нас са ни намалели знанията за любимата игра. така че... това е от мен
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Нов подфорум ''Тенис прогнози'' | 19.04.2013 22:03
Ами ако има един такъв форум ще е по-лесно, защото: Актуалните теми за прогнозиране ще са закачени, а тези които са минали ще са заключени и нормални, т.е. няма да са закачени/пиннати 
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: Нов подфорум ''Тенис прогнози'' | 19.04.2013 22:22
Я, "диктаторчето" поомекнало  Знаеш, че винаги ще се джафкаме заради ужасяващите ти фенски пристрастия, но и знаеш, че си ми от любимците Гласувах с "ДА", моля гласът ми да се брои за 5, предвид факта, че още в началото повдигнах въпроса, още преди месеци, тогава само Нажата се обади, а друг не прояви интерес до нормалното избухване в един момент на някой друг - в случая беше Мейджа. Аз още тогава ти казах - подобна структура на Футбола - тук примерно ще е Спортни прогнози - Тенисмания с всичките и разновидности, Шампион, Биатлонмания, Баскет-хууп мания, Кърлинг мания и всякакви други видове мании.  Пак ще е в Спорт, пак ще е видимо, ти се уплаши, че ще ти избяга аудиторията, какъв е смисъла да трупаш мнения с прогнози и да вадиш някаква нищо незначеща активност.
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Нов подфорум ''Тенис прогнози'' | 19.04.2013 22:44
Значи Тенисманията съществува от 9 години и единствено ПМЛ е по-популярна от нея в целия бивш дир.бг Не е правилно и логично да се обединяват биатлон прогнози с баскет прогнози заедно с Манията и останалите тенис игри. Съществувайте вие толкова години и събирайтте всяка година по минимум 20 човека играчи редовно и тогава можем да се съберем... Баскетболните прогнози трябва да са в бакетболния форум, биатлон прогнозите трябва да са в зимните спортове, така се прави реклама и на самите форуми. А и там те нямат да вземат толкова място както тук по ред причини, като специфика, разнообразие, календар, популярност и пр. Един общ форум със спортни прогнози може да обърка много хора. Съгласен съм да има по-добра структура и изглед форума, но това е единственото решение. Тенис форум и той да е под тениса на лесно видно място, като подфорум само за тенис прогнози. Нямаш си на представа колко много хора се затрудняват от далеч по-елементарни работи, повярвай ми, знам какво говоря... 
Последна промяна Diavolo на 19.04.2013 22:46, променена общо 2 пъти
|
|   |
|
 |
|
Medved
|

Re: Нов подфорум ''Тенис прогнози'' | 20.04.2013 12:12
Айде по-късно днес ще направим една демонстрация и ще видим дали е окей като структура. 
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Нов подфорум ''Тенис прогнози'' | 21.04.2013 19:43
Гласувай за нов подфорум, защото така действително е много претрупано с всичките теми за игрите. Нека дадем шанс за повече теми за дискусии за тенис, защото засега това куца на форума и само Дявола е по-активен като цяло. Мисля, че не е лошо вече и новите да пишат - Пепито и Юве яко бичат в ПМЛ, могат значи да са активни и тук. 
|
|   |
|
 |
|
Henman
(Valiant Knights)
|

Re: Нов подфорум ''Тенис прогнози'' | 21.04.2013 20:39
Гласувах с ДА, но където и да се преместят прогнозите, проблемът със структурата си остава. И като се пуснат и Шампиона и двойките на Бандита и почваш да ставаш разноглед и да се чудиш пуснал ли си 2 кръг жени, втора част, трета четвъртинка или не си. Нормално да ми буксува играта след като всеки турнир пропускам некви мачове още в началото. Отделно коментарите продължават да са си доста постни и пак си пишем едни и същи, но айде да не почваме пак. 
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Нов подфорум ''Тенис прогнози'' | 21.04.2013 21:48
Актуалните теми за прогнозиране ще са закачени, пак ли е ще трудна ориентацията? 95% от форумите по света са такива като този, така че това е положението.
|
|   |
|
 |
|
Naki
Регистриран на: 11.01.2013 23:28 Мнения: 3677 Местоположение: София област
|

Re: Нов подфорум ''Тенис прогнози'' | 21.04.2013 21:56
Повече работа за организатора, ама предлагам да има и следното: При пускане на да кажем 2ри кръг на 3 части, във всяка част ясно да пише, че частите са ТРИ, и да има линкове в темите за по-новите части към тези за по-старите. Пример: Кръг 2, 3та част: * Трета от 3 части (точно как ще го пише няма значение - ама ако частта е 2ра, да пише Първа от 3, същото за 2рата) Линк към предната 2 от 3 части: ...тука има линк... Линк към предната 1 от 3 части: ....тука пак линк...
Последна промяна Naki на 21.04.2013 22:09, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
speranza
(Real Green)
|

Re: Нов подфорум ''Тенис прогнози'' | 23.04.2013 18:57
Напълно съм съгласна с мнението на Хенман. Мен лично хилядата теми за прогнози ме отказаха и от коментирането, и от играта.
 |
|
Nole
|

Re: Нов подфорум ''Тенис прогнози'' | 24.04.2013 00:30
И така си е добре, направо перфектно бих казал! Аз в по-хубав форум не съм писал! 
 |
|
Naki
Регистриран на: 11.01.2013 23:28 Мнения: 3677 Местоположение: София област
|

Re: Нов подфорум ''Тенис прогнози'' | 24.04.2013 21:02
Леко не схванах - това ирония ли беше? Ако не - моля аргументирай се - кое точно е хубавото тука спрямо Дира и другите форуми?
|
|   |
|
 |
|
PMLeague
- ФЕДЕРАЦИЯ -
|

Re: Нов подфорум ''Тенис прогнози'' | 24.04.2013 23:49
Вижте така харесва ли ви?
Мисля, че се получава перфектно!
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Нов подфорум ''Тенис прогнози'' | 25.04.2013 00:06
Ами ОК е, но не може ли все пак да се вижда самия форум като се цъкне на секция 'спорт'  Да не стават обърквации, не друго. 
|
|   |
|
 |
|
PMLeague
- ФЕДЕРАЦИЯ -
|

Re: Нов подфорум ''Тенис прогнози'' | 25.04.2013 00:09
Виж сега как е?
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Нов подфорум ''Тенис прогнози'' | 25.04.2013 00:12
Супер!  Дебют с Мастърсманията в Мадрид след 10 дена 
|
|   |
|
 |
|
PMLeague
- ФЕДЕРАЦИЯ -
|

Re: Нов подфорум ''Тенис прогнози'' | 25.04.2013 10:22
Нали знаеш как да си преместиш старите теми с прогнози в новия форум? Отиваш на заглавната страница на Тенис, горе вдясно (над номера на страниците) има един линк [ Moderator Control Panel ], слагаш отметка на всички теми, които желаеш да преместиш, после от падащото меню долу избираш Move и даваш Submit, отваря се страница за потвърждение, избираш желания форум (Тенис прогнози) от падащото меню, махаш отметката (да не ти оставя теми препратки) и даваш Yes.
|
|   |
|
 |
|
NuFc
(Valiant Knights)
|

Re: Нов подфорум ''Тенис прогнози'' | 05.05.2013 23:59
единственото положително дотук е, че при коментарите няма 1000 теми за прогнози... но като отвориш прогнозите има всички кръгове от вече минали турнири... или в архива... или не знам... объркващо си е все още... сега дори за да прогнозираш ти е нужен един клик повече... както и да е :) здраве да е.
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Нов подфорум ''Тенис прогнози'' | 06.05.2013 00:16
Никакъв архив  Това само през трупа ми. Иначе изобщо не е объркващо, защото актуалните теми за прогнозиране са на върхам закачени, най-отгоре. То и преди никога не е имало проблем, поне за мен да си пускам прогнозите навреме и където трябва. Както и да е...
|
|   |
|
|