Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 06:43

Отговори на тема  [ 33 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Борбата за 4-тото място 
Автор Съобщение
(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Борбата за 4-тото място   |   09.06.2013 16:23

Balleta написа:
Diavolo написа:
Ла Корвуня е аут, кефф :devil:

ха ха матрицата се разбуди :-D

Онази четворка още стряска съня на Дявола :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Борбата за 4-тото място   |   10.06.2013 15:33

След като УЕФА наказа Малага, а испанската федерация отказа лиценз на Райо поради финансови причини (ама разбира се, Райо са неиздържани финансово, а грандовете с неизброимите милиони дългове са окей, да им пикам и на финансовия феърплей на всички лицемерни европеруки!!!), Севиля получава право на участие в Лига Европа по втория начин. Както се казваше в една реклама - истински футбол, честна игра... Не е важно какво си постигнал на терена, а как са ти банковите сметки... :-(

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Борбата за 4-тото място   |   10.06.2013 17:30

Французите сериозно са мръднали завалийките (визирам Платини като шеф на УЕФА и поддръжник на "финансовия феърплей"). Неслучайно и Депардийо ги напусна в посока Русия... :wave:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Борбата за 4-тото място   |   11.06.2013 16:30

"Селяните" Реал Овиедо загубиха първия си плейофен мач срещу Ейбар с 1:2 пред 20 000 зрители. Въпреки негативния резултат хиляди фенове на отбора се готвят да щурмуват баско градче Ейбар за реванша. Заради малкия капацитет на местния стадион (около 5 000 зрители), на гостите са предоставени обидно малко билети. По тази причина по-предприемчивите привърженици на "сините" са започнали да договорят наемането на тераси по околните кооперации :))

Видео: http://www.eitb.com/es/videos/detalle/1366822/video-real-oviedoeibar-12--los-goles-partido/

Фенове: http://rocf1926.blogspot.com.es/2013/06/tifo-paso-paso-real-oviedo-eibar.html

Изображение

Абе както каза Балета по-горе - селяци някакви..... :dunno:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Борбата за 4-тото място   |   12.06.2013 02:09

Баце, говорим си на различни езици. Аз под селски имам предвид клуб, който никога не е бил фактор, дори и средняк, а само се е борил да не изпада и са кретали във втората половина на класирането с едно, две изключения. Това е Овиедо в първа дивизия в съвремието. От друга страна Виля още като влязоха, за 13 сезона в Примера почти винаги са били в първата половина на таблицата, като 4-и пъти са били в 4-ката и имат още две 5-и места. Мен не ме интересува колко голям и красив бил градът, а какво представлява отбора, какво прави, какви играчи изкарва и как играе с лидерите. Това е.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Борбата за 4-тото място   |   12.06.2013 22:46

Balleta написа:
Баце, говорим си на различни езици. Аз под селски имам предвид клуб, който никога не е бил фактор, дори и средняк, а само се е борил да не изпада и са кретали във втората половина на класирането с едно, две изключения. Това е Овиедо в първа дивизия в съвремието. От друга страна Виля още като влязоха, за 13 сезона в Примера почти винаги са били в първата половина на таблицата, като 4-и пъти са били в 4-ката и имат още две 5-и места. Мен не ме интересува колко голям и красив бил градът, а какво представлява отбора, какво прави, какви играчи изкарва и как играе с лидерите. Това е.

Ми да, Венеция е един от най-емблематичните и красиви градове, а отбора им е едно нищо! :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Борбата за 4-тото място   |   13.06.2013 00:51

Баце, никой не ти говори за красиви градове, а за градове, в които хиляди живеят с футбола и независимо че местният отбор не е бил особен фактор десетилетия наред, винаги са били на ниво и са поддържали обянието на голям клуб, ако мога да се изразя така :) Ето ти го примерът от по-горе - един Овиедо, който от години не е помирисвал елитен футбол, събира толкова зрители на мач от трета дивизия, колкото Вилята трудно събираше в Шампионската лига.

Иначе не знам за какви изкарани играчи от Вилята говориш? Долколкото си спомням, ядрото им в силните им години винаги е било съставено от гастрольори наемници - в най-добрия случай разни отритнати юноши на Валенсия... Ама може и да съм останал с грешно впечатление...

п.п. Трябва да призная, че доста подценявах испанците като фенове - най-вече заради преките впечатления от мачове на някои от смешните им грандчета, но след като се позаинтересувах малко повече, май ще трябва да ревизирам мнението си ;)

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Борбата за 4-тото място   |   13.06.2013 02:36

Bjoern Bo написа:
Баце, никой не ти говори за красиви градове, а за градове, в които хиляди живеят с футбола и независимо че местният отбор не е бил особен фактор десетилетия наред, винаги са били на ниво и са поддържали обянието на голям клуб, ако мога да се изразя така :) Ето ти го примерът от по-горе - един Овиедо, който от години не е помирисвал елитен футбол, събира толкова зрители на мач от трета дивизия, колкото Вилята трудно събираше в Шампионската лига.

Иначе не знам за какви изкарани играчи от Вилята говориш? Долколкото си спомням, ядрото им в силните им години винаги е било съставено от гастрольори наемници - в най-добрия случай разни отритнати юноши на Валенсия... Ама може и да съм останал с грешно впечатление...

п.п. Трябва да призная, че доста подценявах испанците като фенове - най-вече заради преките впечатления от мачове на някои от смешните им грандчета, но след като се позаинтересувах малко повече, май ще трябва да ревизирам мнението си ;)

Еми в Англия е пълно с такива отбори, най-видната справка, Норич. Какви успехи имат, само някакви Лиги 70-те, а стадиона им е винаги пълен, канарчето е свидетел, а иаз съм бил в Норич и знам за какви луди фенове говорим. Норич дишат с футбола. Но много отбори в Англия са така, при все, че отборите им са скромни по успехи. Бил съм на мач и на Палас например, луди са. Шефилд Юнайтед имат едни от най-многобройните и верни фенове също, а отбора им не е помирисвал Премиър от не помня кога.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Борбата за 4-тото място   |   13.06.2013 14:33

Bjoern Bo написа:
След като УЕФА наказа Малага, а испанската федерация отказа лиценз на Райо поради финансови причини (ама разбира се, Райо са неиздържани финансово, а грандовете с неизброимите милиони дългове са окей, да им пикам и на финансовия феърплей на всички лицемерни европеруки!!!), Севиля получава право на участие в Лига Европа по втория начин. Както се казваше в една реклама - истински футбол, честна игра... Не е важно какво си постигнал на терена, а как са ти банковите сметки... :-(

Оффф, ако беше залягал повече над учебниците по икономика навремето, щеше да знаеш, че едно дружество има освен пасиви и активи, всяка година трупа оборот, респ. е на печалба или загуба, а може да преобезпечи задълженията си. Така, че сравнението само дълговете на Реал или Барса с тези на Райо и оттам извода за лицензирането им, е глупаво.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Борбата за 4-тото място   |   13.06.2013 15:38

Vendome написа:
Bjoern Bo написа:

Оффф, ако беше залягал повече над учебниците по икономика навремето

Е за какво му е да заляга като всички знаем кой му изкара висшето :-D

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Борбата за 4-тото място   |   13.06.2013 16:34

spurs написа:
Vendome написа:
Bjoern Bo написа:

Оффф, ако беше залягал повече над учебниците по икономика навремето

Е за какво му е да заляга като всички знаем кой му изкара висшето :-D

Кой?

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Борбата за 4-тото място   |   13.06.2013 18:37

Да бе, вярно, че благодарение на това Арлито се ползва с протекциите на Федерацията.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Борбата за 4-тото място   |   17.06.2013 00:17

Така и така сме почнали да следим новаците в Сегундата. Значи равносметката към днешна дата е: Тенерифе и Алавес влизат, а за последните две места ще спорят Л'Оспиталет, Уракан Валенсия (още един валенсиански отбор блааааааах!!), Реал Хаен и Ейбар. Не знам как са разпределени като финални двойки, а и не ме интересува :)

Алмерия и Жирона пък ще се изправят във финалния плейоф за влизане в елита.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 33 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2