Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 22:58

Отговори на тема  [ 170 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
До Изгрев Памперс 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   23.08.2013 13:50

Крал Блуфен написа:
Е тва е гордост батка! Да си размазал колоси като Астана и ЖРИНСКИ :bluefan:

Какъв е проблема?
Първо участие в Европа от милион години: 6 мача без загуба, от какво точно да съм недоволен?
При вас: поредно участие, поредни Велики Географски Открития, пореден КУР! Съдба... :laugh:

Последна промяна El Capitan на 23.08.2013 13:50, променена общо 1 път

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   23.08.2013 14:22

И аз немога да разбера къде е проблема, ние не твърдим че сме направили
подвиг или някакво страхотно представяне, просто не се изложихме като някои други отбори, а тези отбори, които отстранихме не са по-слаби от Иртиш, така че не виждам въобще за кво са тея спорове, както казва тука един клубар фактите са си факти ;-)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   23.08.2013 14:42

El Capitan написа:
Крал Блуфен написа:

Какъв е проблема?
Първо участие в Европа от милион години: 6 мача без загуба, от какво точно да съм недоволен?
При вас: поредно участие, поредни Велики Географски Открития, пореден КУР! Съдба... :laugh:

Знам,че сте доволни копеле. За отбор без никакви успехи ЖРИНСКИ и АСТАНА си е успеха на века. :laugh:

Просто ми е смешно,че се опитвате да се сравнявате с нас защото това е повече от абсурдно =)

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Последна промяна Крал Блуфен на 23.08.2013 14:43, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   24.08.2013 02:43

El Capitan написа:
oasis написа:
колос не колос поне се представихме достойно и не ни аналиха някви отборчета с име на вафли и подобни смешници ;-)

Споко!
Иде седмия кръг, когато ще има ритуално заколение на сфиня у дома и, след което противното малко сфинче нема да си покаже тука немитата зурличка поне 2 седмици,хохо...

Клошарче,аз така или иначе влизам от дъжд на вятър ама ако ще те успокои мога да ти гарантирам че в бъдеще няма да имам възможност да влизам по-често тук и да ти чета глупостите щото в реалния живот си ебаван до краен предел и миришеш на дюнер....

До другия папагал - къде се слагате въобще?Аз говедата ги мразя доста повече от вас ама дори с тях нямате право да спорите. Имате право да спорите с циганските ви братя от столипиново,Черноморец,Берое и т.н. .... ЦСКА и говедата дори да изядат по 20 мури и 20 Иртиша да ги минат,няма как да се сравнявате с тях.

И като дойде тоя седми кръг какво? Това е все едно да ти НАПОМНЯМ за последните 10-15 години ЦСКА-Ботев и да те питам КОЛКО победи имате т.е. и в момента силите не са изравнени. Ние сме пред закриване а вие лапате турски пари и се чудите дали да дадете 20 или 30 бона заплата на някъв анонимник ....

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   24.08.2013 12:00

BATE написа:
[И като дойде тоя седми кръг какво? Това е все едно да ти НАПОМНЯМ за последните 10-15 години ЦСКА-Ботев и да те питам КОЛКО победи имате т.е. и в момента силите не са изравнени. Ние сме пред закриване а вие лапате турски пари и се чудите дали да дадете 20 или 30 бона заплата на някъв анонимник ....

Ама ти нещо почна май да си връзваш потурките още отсега а, грухче?
Предусещаш нечовешката ебан която ви чака май?
Сфинята-зловещо аналена в собствената си кочина-гледай го пряко по Дискавъри: пилета ебат прасета...

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   26.08.2013 13:03

Споко бе,аз не бягам когато загубим,за тва не се притеснавай.Имах предвид че няма да влизам много много занапред,за това и в ПМЛ няма да участвам ...

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   26.08.2013 13:25

Крал Блуфен написа:

http://gong.bg/view_article.php?article_id=368477

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   26.08.2013 13:29

navy написа:
Крал Блуфен написа:

Мъри: Горд съм, пожелавам на Щутгарт да спечели Лига Европа

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Станимир Стоилов не скри разочарованието си след отпадането на "канарчетата" от Щутгарт в Лига Европа.

"Канарчетата" напуснаха турнира непобедени, след като завършиха 0:0 на реванша в Германия, а в първата среща на стадион "Лазур" в Бургас двата тима направиха 1:1 и именно с този гол швабите излъгаха Ботев.

Пловдивчани наистина има за какво да съжаляват, защото създадоха достатъчно положения и играха като равен с равен с именития си съперник, но за съжаление липсата на опит и късмет им попречи.
Станимир Стоилов също отбеляза, че отборът му трябва да съжалява, защото отпада без загуба. Мъри дори се просълзи и заяви, че се гордее с играчите си, а на Щутгарт пожела да спечели Лига Европа.

"Ще съжаляваме още дълго за това, което се случи. Отпаднахме без загуба, а и без да бъдем надиграни в нито един от мачовете си в Лига Европа", каза младият специалист.

"В такива мачове се каляват отборите. Горд съм от Ботев. Пожелавам на Щутгарт да спечели Лига Европа", добави Станимир Стоилов.

http://sporta.bg/?load=Football::Article&id=1065587&championshipId=17244

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   26.08.2013 13:49

Крал Блуфен написа:
navy написа:
Крал Блуфен написа:

Мъри: Горд съм, пожелавам на Щутгарт да спечели Лига Европа

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Станимир Стоилов не скри разочарованието си след отпадането на "канарчетата" от Щутгарт в Лига Европа.

"Канарчетата" напуснаха турнира непобедени, след като завършиха 0:0 на реванша в Германия, а в първата среща на стадион "Лазур" в Бургас двата тима направиха 1:1 и именно с този гол швабите излъгаха Ботев.

Пловдивчани наистина има за какво да съжаляват, защото създадоха достатъчно положения и играха като равен с равен с именития си съперник, но за съжаление липсата на опит и късмет им попречи.
Станимир Стоилов също отбеляза, че отборът му трябва да съжалява, защото отпада без загуба. Мъри дори се просълзи и заяви, че се гордее с играчите си, а на Щутгарт пожела да спечели Лига Европа.

"Ще съжаляваме още дълго за това, което се случи. Отпаднахме без загуба, а и без да бъдем надиграни в нито един от мачовете си в Лига Европа", каза младият специалист.

"В такива мачове се каляват отборите. Горд съм от Ботев. Пожелавам на Щутгарт да спечели Лига Европа", добави Станимир Стоилов.

http://sporta.bg/?load=Football::Article&id=1065587&championshipId=17244

Е да де, ама де куц късмет за горките шваби - падна им се мега-гранда Риека! А в Бундеслигата изтеглиха не една, а тричетиринайсе къси клечки - особено в първите кръгове - Аугсбург (През Аугсбург минава магистралата A8, свързваща Мюнхен с Щутгарт. Има жп гара, на която спират бързи влакове!!!) и Майнц!!!

Последна промяна navy на 26.08.2013 13:49, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   07.09.2013 19:33

Хареса ми как перушинките ни 'наебаха' и как този 'ВЕЛИК' отбор не можа да победи отбор на 2 месеца ... че ако не беше уникалния пропуск на Бадема плюс гредата,даже щяха да го лапнат ... както винаги :)

Между другото откъм атмосфера това беше най-силния двубой от години насам ... и наште и жълтурите бяха на гранде ниво.
Не помня от кога не съм гледал подобни агитки които 90 минути не спряха да се надвикват.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 170 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9