| Автор |
Съобщение |
|
El Capitan
|

Re: До Изгрев Памперс | 23.08.2013 13:50
Какъв е проблема? Първо участие в Европа от милион години: 6 мача без загуба, от какво точно да съм недоволен? При вас: поредно участие, поредни Велики Географски Открития, пореден КУР! Съдба... 
Последна промяна El Capitan на 23.08.2013 13:50, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
oasis
(Крива Нива)
|

Re: До Изгрев Памперс | 23.08.2013 14:22
И аз немога да разбера къде е проблема, ние не твърдим че сме направили подвиг или някакво страхотно представяне, просто не се изложихме като някои други отбори, а тези отбори, които отстранихме не са по-слаби от Иртиш, така че не виждам въобще за кво са тея спорове, както казва тука един клубар фактите са си факти 
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: До Изгрев Памперс | 23.08.2013 14:42
Знам,че сте доволни копеле. За отбор без никакви успехи ЖРИНСКИ и АСТАНА си е успеха на века. Просто ми е смешно,че се опитвате да се сравнявате с нас защото това е повече от абсурдно =)
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
Последна промяна Крал Блуфен на 23.08.2013 14:43, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
BATE
|

Re: До Изгрев Памперс | 24.08.2013 02:43
Клошарче,аз така или иначе влизам от дъжд на вятър ама ако ще те успокои мога да ти гарантирам че в бъдеще няма да имам възможност да влизам по-често тук и да ти чета глупостите щото в реалния живот си ебаван до краен предел и миришеш на дюнер.... До другия папагал - къде се слагате въобще?Аз говедата ги мразя доста повече от вас ама дори с тях нямате право да спорите. Имате право да спорите с циганските ви братя от столипиново,Черноморец,Берое и т.н. .... ЦСКА и говедата дори да изядат по 20 мури и 20 Иртиша да ги минат,няма как да се сравнявате с тях. И като дойде тоя седми кръг какво? Това е все едно да ти НАПОМНЯМ за последните 10-15 години ЦСКА-Ботев и да те питам КОЛКО победи имате т.е. и в момента силите не са изравнени. Ние сме пред закриване а вие лапате турски пари и се чудите дали да дадете 20 или 30 бона заплата на някъв анонимник ....
|
|   |
|
 |
|
El Capitan
|

Re: До Изгрев Памперс | 24.08.2013 12:00
Ама ти нещо почна май да си връзваш потурките още отсега а, грухче? Предусещаш нечовешката ебан която ви чака май? Сфинята-зловещо аналена в собствената си кочина-гледай го пряко по Дискавъри: пилета ебат прасета...
|
|   |
|
 |
|
BATE
|

Re: До Изгрев Памперс | 26.08.2013 13:03
Споко бе,аз не бягам когато загубим,за тва не се притеснавай.Имах предвид че няма да влизам много много занапред,за това и в ПМЛ няма да участвам ...
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: До Изгрев Памперс | 26.08.2013 13:25
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: До Изгрев Памперс | 26.08.2013 13:29
Мъри: Горд съм, пожелавам на Щутгарт да спечели Лига Европа Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Станимир Стоилов не скри разочарованието си след отпадането на "канарчетата" от Щутгарт в Лига Европа. "Канарчетата" напуснаха турнира непобедени, след като завършиха 0:0 на реванша в Германия, а в първата среща на стадион "Лазур" в Бургас двата тима направиха 1:1 и именно с този гол швабите излъгаха Ботев. Пловдивчани наистина има за какво да съжаляват, защото създадоха достатъчно положения и играха като равен с равен с именития си съперник, но за съжаление липсата на опит и късмет им попречи. Станимир Стоилов също отбеляза, че отборът му трябва да съжалява, защото отпада без загуба. Мъри дори се просълзи и заяви, че се гордее с играчите си, а на Щутгарт пожела да спечели Лига Европа. "Ще съжаляваме още дълго за това, което се случи. Отпаднахме без загуба, а и без да бъдем надиграни в нито един от мачовете си в Лига Европа", каза младият специалист. "В такива мачове се каляват отборите. Горд съм от Ботев. Пожелавам на Щутгарт да спечели Лига Европа", добави Станимир Стоилов. http://sporta.bg/?load=Football::Article&id=1065587&championshipId=17244
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: До Изгрев Памперс | 26.08.2013 13:49
 |  |  |  | Крал Блуфен написа: Мъри: Горд съм, пожелавам на Щутгарт да спечели Лига Европа Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Станимир Стоилов не скри разочарованието си след отпадането на "канарчетата" от Щутгарт в Лига Европа. "Канарчетата" напуснаха турнира непобедени, след като завършиха 0:0 на реванша в Германия, а в първата среща на стадион "Лазур" в Бургас двата тима направиха 1:1 и именно с този гол швабите излъгаха Ботев. Пловдивчани наистина има за какво да съжаляват, защото създадоха достатъчно положения и играха като равен с равен с именития си съперник, но за съжаление липсата на опит и късмет им попречи. Станимир Стоилов също отбеляза, че отборът му трябва да съжалява, защото отпада без загуба. Мъри дори се просълзи и заяви, че се гордее с играчите си, а на Щутгарт пожела да спечели Лига Европа. "Ще съжаляваме още дълго за това, което се случи. Отпаднахме без загуба, а и без да бъдем надиграни в нито един от мачовете си в Лига Европа", каза младият специалист. "В такива мачове се каляват отборите. Горд съм от Ботев. Пожелавам на Щутгарт да спечели Лига Европа", добави Станимир Стоилов. http://sporta.bg/?load=Football::Article&id=1065587&championshipId=17244 |  |  |  |  |
Е да де, ама де куц късмет за горките шваби - падна им се мега-гранда Риека! А в Бундеслигата изтеглиха не една, а тричетиринайсе къси клечки - особено в първите кръгове - Аугсбург (През Аугсбург минава магистралата A8, свързваща Мюнхен с Щутгарт. Има жп гара, на която спират бързи влакове!!!) и Майнц!!!
Последна промяна navy на 26.08.2013 13:49, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
BATE
|

Re: До Изгрев Памперс | 07.09.2013 19:33
Хареса ми как перушинките ни 'наебаха' и как този 'ВЕЛИК' отбор не можа да победи отбор на 2 месеца ... че ако не беше уникалния пропуск на Бадема плюс гредата,даже щяха да го лапнат ... както винаги :)
Между другото откъм атмосфера това беше най-силния двубой от години насам ... и наште и жълтурите бяха на гранде ниво. Не помня от кога не съм гледал подобни агитки които 90 минути не спряха да се надвикват.
|
|   |
|
|