Шампионска лига - сезон 2013/2014 - Групова фаза
| Автор |
Съобщение |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32264 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Шампионска лига - сезон 2013/2014 - Групова фаза | 29.08.2013 19:41
Група A Манчестър Юнайтед, Шахтьор Донецк, Байер Леверкузен и Реал Сосиедад
Група B Реал Мадрид, Ювентус, Галатасарай и ФК Копенхаген
Група C Бенфика, ПСЖ, Олимпиакос и Андерлехт
Група D Байерн Мюнхен, ЦСКА Москва, Манчестър Сити и Виктория Пилзен
Група E Челси, Шалке, Базел и Стяуа
Група F Арсенал, Олимпик Марсилия, Борусия Дортмунд и Наполи
Група G Порто, Атлетико Мадрид, Зенит и Аустрия Виена
Група H Барселона, Милан, Аякс и Селтик
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32264 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Шампионска лига - сезон 2013/2014 - Групова фаза | 29.08.2013 19:58
Група A Манчестър Юнайтед, Шахтьор Донецк, Байер Леверкузен и Реал СосиедадШахтьор също имат шанс. Леверкузен ги виждам на последното място :о Група B Реал Мадрид, Ювентус, Галатасарай и ФК Копенхаген Галата може и да обърка нечии сметки, ама едва ли. Реал - Юве си е класика в ЕКТ. Анчелоти срещу бившия си отбор. Ще е епичен двубой, но щеше да е по-добре ако се бяха паднали на елиминация. В исторически план, Юве е втория най-крив отбор за Реал след Байерн. Там някъде сме и ние. Това е тройката. Група C Бенфика, ПСЖ, Олимпиакос и Андерлехт Имаме два ясно изразени фаворита. Група D Байерн Мюнхен, ЦСКА Москва, Манчестър Сити и Виктория Пилзен Най-ясната група мисля. Битката за третото място ще е интересна. Давам малко предимство за ЦСКА. Група E Челси, Шалке, Базел и Стяуа Кой ще е втория след Челси. Шалке или Базел, малко предимство за Шалке все пак. Група F Арсенал, Олимпик Марсилия, Борусия Дортмунд и Наполи Много сложна група... Може би най-сложната за прогнози. Съжалявам за Наполи, желая им успех в битката за скудетото, мисля си, че и тифозите ще искат повече това отколкото някакви тежки битки в Европа за да се отпадне после най-късно на 1/4 финал и на края от два стола на земята. Група G Порто, Атлетико Мадрид, Зенит и Аустрия Виена Атлетико е първи, а Зенит потенциално може да изненада Порто, но на руски отбори в ШЛ повече никога няма да се доверя. Много големи лузъри са в този турнир. Група H Барселона, Милан, Аякс и Селтик Не съм на 100% сигурен, но мисля, че за първи път в историята имаме група в която ще играят четири еврошампиона! Много силна група. Но някак си Барса и Милан се набиват на очи. за Барса ясно де, но и Милан си е по-класен отбор от Аяка и Селтик. Любопитното е, че за трети път последните години се падаме с Барселона и изобщо това е може би най-играния мач в Европа. Лошото е, че все се падаме в най-силните години за Барселона и в нашите най-слаби такива. Преди години когато бяхме толкова могъщи колкото Барса сега все се разминавахме. Е, срещнахме ги 1994 г. и им разказахме играта. 
Последна промяна Diavolo на 29.08.2013 20:00, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: Шампионска лига - сезон 2013/2014 - Групова фаза | 29.08.2013 20:15
Като цяло съм разочарован от тези групи. Безинтересни и ясни мачове идват, можеха далеч по-силни групи да се направят. Съмнителен жребий.
За любимата ми Барса се паднаха отбори, от които да ти стане скучно. Отново ще играем срещу дърварите от Селтик. С Милан вече се нагледахме, а Аякс са пълнеж.
В другите групи очаквам безпроблемно продължаване на Дортмунд и Ман Сити. Юнайтед отново се паднаха в левашка група и няма да имат проблеми, там всеки друг може да бъде втори.
Реал М са в най-ясната група. Там втори са Юве.
Групата на Бенфика е досадно скучна. Не ме интересуват.
Баварския колос продължава със Сити.
БАЗЕЛ 100 % печели групата. Втори е Челси.
Зенит продължава без проблеми, руснаците са голяма класа!
Последна промяна tonzos_justice на 29.08.2013 20:18, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: Шампионска лига - сезон 2013/2014 - Групова фаза | 29.08.2013 21:06
Ще обясниш ли на всеослушание кое е съмнителното на този жребий и как трябваше да е за да не е съмнителен. 
|
|   |
|
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: Шампионска лига - сезон 2013/2014 - Групова фаза | 29.08.2013 21:22
Разбира се, ШЛ е като Петку лигата. Не случайно ВИП БЕТ и Петку Лигата се сливат. Целта е да се избегне международното разследване за много злоупотреби на крал Блуфен и фалшификации в производството на зарчетата при Петку 
|
|   |
|
 |
|
Prototype_Iblis
(The Grizzlies)
|

Re: Шампионска лига - сезон 2013/2014 - Групова фаза | 29.08.2013 21:35
|
|   |
|
 |
|
Shifter
(Thug Slugs)
Регистриран на: 22.07.2012 14:22 Мнения: 3112 Местоположение: София
|

Re: Шампионска лига - сезон 2013/2014 - Групова фаза | 29.08.2013 21:48
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Шампионска лига - сезон 2013/2014 - Групова фаза | 29.08.2013 22:09
Група A Манчестър Юнайтед, Шахтьор Донецк, Байер Леверкузен и Реал Сосиедад (3)
Група B Реал Мадрид, Ювентус, Галатасарай (3) и ФК Копенхаген
Група C Бенфика, ПСЖ, Олимпиакос (3) и Андерлехт
Група D Байерн Мюнхен, ЦСКА Москва, Манчестър Сити (3) и Виктория Пилзен
Група E Челси, Шалке (3) , Базел и Стяуа
Група F Арсенал, Олимпик Марсилия, Борусия Дортмунд и Наполи (3)
Група G Порто (3), Атлетико Мадрид, Зенит и Аустрия Виена
Група H Барселона, Милан, Аякс и Селтик (3)
 |
|
Medved
|

Re: Шампионска лига - сезон 2013/2014 - Групова фаза | 29.08.2013 22:20
За мен Стяуа са фаворит за второто място. Регекампф е направил страхотен отбор, който може да изненада всеки. Шалке са пълен ташак, а Базел са си просто един обикновен средноевропейски отбор, който беше изкаран ебати страшилището, задето премина на ходом през пародията Смехотворец.
|
|   |
|
 |
|
Shifter
(Thug Slugs)
Регистриран на: 22.07.2012 14:22 Мнения: 3112 Местоположение: София
|

Re: Шампионска лига - сезон 2013/2014 - Групова фаза | 29.08.2013 22:34
Според мен румънците са си в слаба форма - идват в групите благодарение на два хикса срещу посредствения отбор на Легия; не бяха убедителни и срещу Динамо (Тбилиси). Добрата им форма като гости е това, което ги класира - само че не виждам кой от останалите три отбора могат да бият като гости... ако не си взимат домакинствата, може и на последно място да завършат.
 |
|
Dobril
(The Grizzlies)
|

Re: Шампионска лига - сезон 2013/2014 - Групова фаза | 30.08.2013 03:02
Група A Манчестър Юнайтед, Шахтьор Донецк, Байер Леверкузен и Реал Сосиедад Реал Сосиедад са добрият завърнал се участник в турнира и прави изключително добро впечатление с прогреса си. Мисля, че е логично да се наложат над мафиотския тим от Украйна и Леверкузен. Способни са да бият и Юнайтед.
Група B Реал Мадрид, Ювентус, Галатасарай и ФК Копенхаген Тук всичко е ясно и няма нужда от коментар, но все пак бих се зарадвал Галатасарай - отборът на аристокрацията в Истанбул - да вземе точки на бялото течение, както го стори вече тази година на четвъртфиналите. Ювентус, ако не се лъжа, са сред отборите, които имат положителен баланс срещу франкистските балеринки в ЕКТ.
Група C Бенфика, ПСЖ, Олимпиакос и Андерлехт Също няма нужда от коментар.
Група D Байерн Мюнхен, ЦСКА Москва, Манчестър Сити и Виктория Пилзен -//-
Група E Челси, Шалке, Базел и Стяуа Мисля, че Шалке с Хунтелаар са по-добри от Базел.
Група F Арсенал, Олимпик Марсилия, Борусия Дортмунд и Наполи Много трудна за прогнозиране група, най-сигурни като че ли изглеждат Борусия, но дори и те може изненадващо да отпаднат. Гласувам освен тях и за Камората, все пак и те бележат напредък последните години.
Група G Порто, Атлетико Мадрид, Зенит и Аустрия Виена Тази също е ясна!
Група H Барселона, Милан, Аякс и Селтик Тук гласувам по фенски пристрастия за два от трите ми любими евро отбора (третият е Ливърпул), обаче не е лишено от реализъм. Милан са в колеблива форма и могат да загубят точки от всеки от останалите. Аякс пък последните години се движат във възходяща линия и вече е крайно време отново да преодолеят груповата фаза. Време е помощта на Гуруто Кройф да си каже думата! Въобще Аякс са сред малкото качествено управлявани отбори в света във всяко едно отношение!
|
|   |
|
 |
|
Hiksa
|

Re: Шампионска лига - сезон 2013/2014 - Групова фаза | 30.08.2013 03:30
Група A Манчестър Юнайтед, Шахтьор Донецк, Байер Леверкузен и Реал СосиедадГолям смях е как изкарват Байер Леверкузен едва ли не като аутсайдер, а те всъщност са на върха в Германия. Но аз смятам, че Сосиедад ще ги изпързалят. Нека да не забравяме и че Манчестър имат нов треньор, който няма никакъв опит в този турнир. Затова ги виждам само с 13 точки. Група B Реал Мадрид, Ювентус, Галатасарай и ФК Копенхаген И все пак Галатасарай могат да направят изненада срещу Реал Мадрид, които пък имат проблеми с треньора. Група C Бенфика, ПСЖ, Олимпиакос и Андерлехт Скука. Група D Байерн Мюнхен, ЦСКА Москва, Манчестър Сити и Виктория Пилзен Най-после лесна група за Сити. Група E Челси, Шалке, Базел и Стяуа Още по-смешно ми е как хора, които си нямат никаква представа от Бундеслигата, слагат Шалке на второто място в тази група. А истината е, че с този треньор са 4-ти. Нямаше по-лесна група за Челси. Група F Арсенал, Олимпик Марсилия, Борусия Дортмунд и Наполи Арсенал винаги достигат до осминафиналите. Струва ми се, че Борусия ще излъжат всички и ще са първи, а и съм оптимист като гледам кой е треньор на Наполи. Група G Порто, Атлетико Мадрид, Зенит и Аустрия Виена Зенит си оправдават хвърлените пари. Група H Барселона, Милан, Аякс и Селтик Отново жабарски късмет.
|
|   |
|
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: Шампионска лига - сезон 2013/2014 - Групова фаза | 30.08.2013 03:32
Най-кривия отбор за Реал е Ливърпул ! Те нямат нито гол, нито точка срещу нас!
 |
|
alexbg
(The Thracian Orphics)
|

Re: Шампионска лига - сезон 2013/2014 - Групова фаза | 30.08.2013 13:17
рупа A Манчестър Юнайтед, Шахтьор Донецк, Байер Леверкузен и Реал Сосиедад Не виждам Манчу как ще съберат 13 точки - макс 11 ми се струват (3-2-1)... И все пак си мисля, че украинските миньори ще са втори... Разбира се - за пореден път Манчу са в лесна група...
Група B Реал Мадрид, Ювентус, Галатасарай и ФК Копенхаген Следващата супер лесна и безинтересна група... Юве първи...
Група C Бенфика, ПСЖ, Олимпиакос и Андерлехт Скучно - какво друго да коментирам...
Група D Байерн Мюнхен, ЦСКА Москва, Манчестър Сити и Виктория Пилзен Този път Шити би следвало да минат... Интересно как шейх-отборите им се паднаха едни доста лесни групи...
Група E Челси, Шалке, Базел и Стяуа Е тази пък е най-смешната от всички групи - тук по-малко от 18 точки си е провал за Челски...
Група F Арсенал, Олимпик Марсилия, Борусия Дортмунд и Наполи Повечето ни отписват, нищо - ще видим... А между Дортмунд и Бенитес... специално в евро-турнирите аз предпочитам да заложа на Рафа...
Група G Порто, Атлетико Мадрид, Зенит и Аустрия Виена Малко се колебая за Зенит, но все пак...
Група H Барселона, Милан, Аякс и Селтик Повторение на група В, в общи линии...
_________________ БЪДИ РАЗЛИЧЕН - БЪДИ ГРАМОТЕН...
|
|   |
|
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: Шампионска лига - сезон 2013/2014 - Групова фаза | 30.08.2013 14:55
Ман Ю, Реал Сосиедад
Реал, Юве
Бенфика, ПСЖ
Байерн, Ман Сити
Челси, Базел
Борусия, Олимпик
Порто, Атлетико
Барселона, Милан
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Шампионска лига - сезон 2013/2014 - Групова фаза | 30.08.2013 14:56
Ха, ти си първия, който избира Марсилия пред Борусия или Наполи. 
|
|   |
|
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: Шампионска лига - сезон 2013/2014 - Групова фаза | 30.08.2013 15:15
Аз лично искам Борусия и Наполи да се класират. Но че ще има изненада в някоя група ще има и я търся тука. Борусия са първи, но и те ще бъдат факторът за другия класирал се. Един вид на кой ще пуснат повече точки. Другото, което прави впечатление като казваш за силните години на Барса вие гепвате Аякс в техните слаби. Не знам колко пъти играхте вече последните 10 години!
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Шампионска лига - сезон 2013/2014 - Групова фаза | 30.08.2013 22:07
Група A Манчестър Юнайтед, Шахтьор Донецк, Байер Леверкузен и Реал Сосиедад За мен Шахтьор са по-опитен отбор, дори с трансфера на Вилиан пак не би трябвало да им повлияе особено. Левркузен нема кво да се обсъждат - Невъркузен. Сосиедад пък са босички в тия битки и въпреки отстраняването на Лион не трябва да се забравя, че във Франция влязоха два много рядко красиви гола, което беше донякъде късмет, а това няма да става всеки път. Група B Реал Мадрид, Ювентус, Галатасарай и ФК Копенхаген Тук ясно. Група C Бенфика, ПСЖ, Олимпиакос и Андерлехт Тука същата работа Група D Байерн Мюнхен, ЦСКА Москва, Манчестър Сити и Виктория Пилзен Е Шити и ако сега не успеят ... Група E Челси, Шалке, Базел и Стяуа Шалке не ми се вярва да се даде точно на Базел и Стяуа - швейцарците са корав отбор, но си попродадоха нападателите. Група F Арсенал, Олимпик Марсилия, Борусия Дортмунд и НаполиВреме е Венгер да бъде позорно разкрит - а, Алекс, па тва да отпишеш Дортмунд е някак доста, хм ... Специално вас ще ви разпорят. Група G Порто, Атлетико Мадрид, Зенит и Аустрия Виена Традиционалистка история, а дано Зенит поне малко покаже зъби, а не като миналата година. Група H Барселона, Милан, Аякс и Селтик Наистина взеха да втръсват мачовете с Барса, но все пак предвид явния упадък там тоя път се надявам да ги бием поне веднъж, а не като миналата година да се гипсираме, когато мангалите трябваше да ги отстраним.
|
|   |
|
 |
|
spurs
(Arlito)
|

Re: Шампионска лига - сезон 2013/2014 - Групова фаза | 31.08.2013 02:40
Трансферът на Вилиан в Челси (ако за него говориш) наистина няма да им повлияе даже никак на Шахтьор, защото беше от Анжи :) Иначе трансферите на Шахтьор това лято бяха Мхитарян в Дортмунд и Фернандиньо в Сити, не знам те дали ще им повлияят :)
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Шампионска лига - сезон 2013/2014 - Групова фаза | 31.08.2013 13:09
Ох, да, за Фернандиньо си мислех, мерси за поправката. 
|
|   |
|
|