Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 02:02

Отговори на тема  [ 57 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Шампионска лига - сезон 2013/2014 - Групова фаза 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
 Шампионска лига - сезон 2013/2014 - Групова фаза   |   29.08.2013 19:41

Група A
Манчестър Юнайтед, Шахтьор Донецк, Байер Леверкузен и Реал Сосиедад

Група B
Реал Мадрид, Ювентус, Галатасарай и ФК Копенхаген

Група C
Бенфика, ПСЖ, Олимпиакос и Андерлехт

Група D
Байерн Мюнхен, ЦСКА Москва, Манчестър Сити и Виктория Пилзен

Група E
Челси, Шалке, Базел и Стяуа

Група F
Арсенал, Олимпик Марсилия, Борусия Дортмунд и Наполи

Група G
Порто, Атлетико Мадрид, Зенит и Аустрия Виена

Група H
Барселона, Милан, Аякс и Селтик

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига - сезон 2013/2014 - Групова фаза   |   29.08.2013 19:58

Група A
Шахтьор също имат шанс. Леверкузен ги виждам на последното място :о

Група B
Галата може и да обърка нечии сметки, ама едва ли.
Реал - Юве си е класика в ЕКТ. Анчелоти срещу бившия си отбор. Ще е епичен двубой, но щеше да е по-добре ако се бяха паднали на елиминация.
В исторически план, Юве е втория най-крив отбор за Реал след Байерн. Там някъде сме и ние. Това е тройката.

Група C
Имаме два ясно изразени фаворита.

Група D
Най-ясната група мисля. Битката за третото място ще е интересна. Давам малко предимство за ЦСКА.

Група E
Кой ще е втория след Челси. Шалке или Базел, малко предимство за Шалке все пак.

Група F
Много сложна група... Може би най-сложната за прогнози. Съжалявам за Наполи, желая им успех в битката за скудетото, мисля си, че и тифозите ще искат повече това отколкото някакви тежки битки в Европа за да се отпадне после най-късно на 1/4 финал и на края от два стола на земята.

Група G
Атлетико е първи, а Зенит потенциално може да изненада Порто, но на руски отбори в ШЛ повече никога няма да се доверя. Много големи лузъри са в този турнир.

Група H
Не съм на 100% сигурен, но мисля, че за първи път в историята имаме група в която ще играят четири еврошампиона! :first:
Много силна група. Но някак си Барса и Милан се набиват на очи. за Барса ясно де, но и Милан си е по-класен отбор от Аяка и Селтик.
Любопитното е, че за трети път последните години се падаме с Барселона и изобщо това е може би най-играния мач в Европа. Лошото е, че все се падаме в най-силните години за Барселона и в нашите най-слаби такива. Преди години когато бяхме толкова могъщи колкото Барса сега все се разминавахме. Е, срещнахме ги 1994 г. и им разказахме играта.

:devil:

Последна промяна Diavolo на 29.08.2013 20:00, променена общо 1 път

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига - сезон 2013/2014 - Групова фаза   |   29.08.2013 20:15

Като цяло съм разочарован от тези групи. Безинтересни и ясни мачове идват, можеха далеч по-силни групи да се направят. Съмнителен жребий.

За любимата ми Барса се паднаха отбори, от които да ти стане скучно. Отново ще играем срещу дърварите от Селтик. С Милан вече се нагледахме, а Аякс са пълнеж.

В другите групи очаквам безпроблемно продължаване на Дортмунд и Ман Сити. Юнайтед отново се паднаха в левашка група и няма да имат проблеми, там всеки друг може да бъде втори.

Реал М са в най-ясната група. Там втори са Юве.

Групата на Бенфика е досадно скучна. Не ме интересуват.

Баварския колос продължава със Сити.

БАЗЕЛ 100 % печели групата. Втори е Челси.

Зенит продължава без проблеми, руснаците са голяма класа!

Последна промяна tonzos_justice на 29.08.2013 20:18, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига - сезон 2013/2014 - Групова фаза   |   29.08.2013 21:06

tonzos_justice написа:
Като цяло съм разочарован от тези групи. Безинтересни и ясни мачове идват, можеха далеч по-силни групи да се направят. Съмнителен жребий.

Ще обясниш ли на всеослушание кое е съмнителното на този жребий и как трябваше да е за да не е съмнителен. :dunno:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига - сезон 2013/2014 - Групова фаза   |   29.08.2013 21:22

Balleta написа:
tonzos_justice написа:

Ще обясниш ли на всеослушание кое е съмнителното на този жребий и как трябваше да е за да не е съмнителен. :dunno:

Разбира се, ШЛ е като Петку лигата. Не случайно ВИП БЕТ и Петку Лигата се сливат. Целта е да се избегне международното разследване за много злоупотреби на крал Блуфен и фалшификации в производството на зарчетата при Петку :petku:

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига - сезон 2013/2014 - Групова фаза   |   29.08.2013 21:35

Diavolo написа:
Група F

Бахти и ташака, зор ще е ама Арсенал и Марсилия в крайното класиране ще са зад Наполи. :!: :!: :!:

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига - сезон 2013/2014 - Групова фаза   |   29.08.2013 21:48

Група A

Група B

Група C

Група D

Група E

Група F

Група G

Група H

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига - сезон 2013/2014 - Групова фаза   |   29.08.2013 22:09

Група A
Манчестър Юнайтед, Шахтьор Донецк, Байер Леверкузен и Реал Сосиедад (3)

Група B
Реал Мадрид, Ювентус, Галатасарай (3) и ФК Копенхаген

Група C
Бенфика, ПСЖ, Олимпиакос (3) и Андерлехт

Група D
Байерн Мюнхен, ЦСКА Москва, Манчестър Сити (3) и Виктория Пилзен

Група E
Челси, Шалке (3) , Базел и Стяуа

Група F
Арсенал, Олимпик Марсилия, Борусия Дортмунд и Наполи (3)

Група G
Порто (3), Атлетико Мадрид, Зенит и Аустрия Виена

Група H
Барселона, Милан, Аякс и Селтик (3)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига - сезон 2013/2014 - Групова фаза   |   29.08.2013 22:20

Diavolo написа:
Група E

За мен Стяуа са фаворит за второто място. Регекампф е направил страхотен отбор, който може да изненада всеки. Шалке са пълен ташак, а Базел са си просто един обикновен средноевропейски отбор, който беше изкаран ебати страшилището, задето премина на ходом през пародията Смехотворец.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига - сезон 2013/2014 - Групова фаза   |   29.08.2013 22:34

Bjoern Bo написа:
За мен Стяуа са фаворит за второто място. Регекампф е направил страхотен отбор, който може да изненада всеки. Шалке са пълен ташак, а Базел са си просто един обикновен средноевропейски отбор, който беше изкаран ебати страшилището, задето премина на ходом през пародията Смехотворец.

Според мен румънците са си в слаба форма - идват в групите благодарение на два хикса срещу посредствения отбор на Легия; не бяха убедителни и срещу Динамо (Тбилиси). Добрата им форма като гости е това, което ги класира - само че не виждам кой от останалите три отбора могат да бият като гости... ако не си взимат домакинствата, може и на последно място да завършат.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига - сезон 2013/2014 - Групова фаза   |   30.08.2013 03:02

Група A
Реал Сосиедад са добрият завърнал се участник в турнира и прави изключително добро впечатление с прогреса си. Мисля, че е логично да се наложат над мафиотския тим от Украйна и Леверкузен. Способни са да бият и Юнайтед.

Група B
Тук всичко е ясно и няма нужда от коментар, но все пак бих се зарадвал Галатасарай - отборът на аристокрацията в Истанбул - да вземе точки на бялото течение, както го стори вече тази година на четвъртфиналите. Ювентус, ако не се лъжа, са сред отборите, които имат положителен баланс срещу франкистските балеринки в ЕКТ.

Група C
Също няма нужда от коментар.

Група D
-//-

Група E
Мисля, че Шалке с Хунтелаар са по-добри от Базел.

Група F
Много трудна за прогнозиране група, най-сигурни като че ли изглеждат Борусия, но дори и те може изненадващо да отпаднат. Гласувам освен тях и за Камората, все пак и те бележат напредък последните години.

Група G
Тази също е ясна!

Група H
Тук гласувам по фенски пристрастия за два от трите ми любими евро отбора (третият е Ливърпул), обаче не е лишено от реализъм. Милан са в колеблива форма и могат да загубят точки от всеки от останалите. Аякс пък последните години се движат във възходяща линия и вече е крайно време отново да преодолеят груповата фаза. Време е помощта на Гуруто Кройф да си каже думата! Въобще Аякс са сред малкото качествено управлявани отбори в света във всяко едно отношение!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига - сезон 2013/2014 - Групова фаза   |   30.08.2013 03:30

Група A

Голям смях е как изкарват Байер Леверкузен едва ли не като аутсайдер, а те всъщност са на върха в Германия. Но аз смятам, че Сосиедад ще ги изпързалят. Нека да не забравяме и че Манчестър имат нов треньор, който няма никакъв опит в този турнир. Затова ги виждам само с 13 точки.

Група B

И все пак Галатасарай могат да направят изненада срещу Реал Мадрид, които пък имат проблеми с треньора.

Група C

Скука.

Група D

Най-после лесна група за Сити.

Група E

Още по-смешно ми е как хора, които си нямат никаква представа от Бундеслигата, слагат Шалке на второто място в тази група. А истината е, че с този треньор са 4-ти. Нямаше по-лесна група за Челси.

Група F

Арсенал винаги достигат до осминафиналите. Струва ми се, че Борусия ще излъжат всички и ще са първи, а и съм оптимист като гледам кой е треньор на Наполи. :laugh:

Група G

Зенит си оправдават хвърлените пари.

Група H

Отново жабарски късмет.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига - сезон 2013/2014 - Групова фаза   |   30.08.2013 03:32

Diavolo написа:

Група B
Галата може и да обърка нечии сметки, ама едва ли.
Реал - Юве си е класика в ЕКТ. Анчелоти срещу бившия си отбор. Ще е епичен двубой, но щеше да е по-добре ако се бяха паднали на елиминация.
В исторически план, Юве е втория най-крив отбор за Реал след Байерн. Там някъде сме и ние. Това е тройката.

:devil:

Най-кривия отбор за Реал е Ливърпул ! Те нямат нито гол, нито точка срещу нас!

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига - сезон 2013/2014 - Групова фаза   |   30.08.2013 13:17

рупа A
Не виждам Манчу как ще съберат 13 точки - макс 11 ми се струват (3-2-1)... И все пак си мисля, че украинските миньори ще са втори...
Разбира се - за пореден път Манчу са в лесна група...

Група B
Следващата супер лесна и безинтересна група... Юве първи...

Група C
Скучно - какво друго да коментирам...

Група D
Този път Шити би следвало да минат... Интересно как шейх-отборите им се паднаха едни доста лесни групи...

Група E
Е тази пък е най-смешната от всички групи - тук по-малко от 18 точки си е провал за Челски...

Група F
Повечето ни отписват, нищо - ще видим... А между Дортмунд и Бенитес... специално в евро-турнирите аз предпочитам да заложа на Рафа...

Група G
Малко се колебая за Зенит, но все пак...

Група H
Повторение на група В, в общи линии...

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига - сезон 2013/2014 - Групова фаза   |   30.08.2013 14:55

Група A

Ман Ю, Реал Сосиедад

Група B

Реал, Юве

Група C

Бенфика, ПСЖ

Група D

Байерн, Ман Сити

Група E

Челси, Базел

Група F

Борусия, Олимпик

Група G

Порто, Атлетико

Група H

Барселона, Милан

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига - сезон 2013/2014 - Групова фаза   |   30.08.2013 14:56

Ха, ти си първия, който избира Марсилия пред Борусия или Наполи. :-)

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига - сезон 2013/2014 - Групова фаза   |   30.08.2013 15:15

Diavolo написа:
Ха, ти си първия, който избира Марсилия пред Борусия или Наполи. :-)

Аз лично искам Борусия и Наполи да се класират. Но че ще има изненада в някоя група ще има и я търся тука. Борусия са първи, но и те ще бъдат факторът за другия класирал се. Един вид на кой ще пуснат повече точки.

Другото, което прави впечатление като казваш за силните години на Барса вие гепвате Аякс в техните слаби. Не знам колко пъти играхте вече последните 10 години!

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига - сезон 2013/2014 - Групова фаза   |   30.08.2013 22:07

Група A
За мен Шахтьор са по-опитен отбор, дори с трансфера на Вилиан пак не би трябвало да им повлияе особено. Левркузен нема кво да се обсъждат - Невъркузен. Сосиедад пък са босички в тия битки и въпреки отстраняването на Лион не трябва да се забравя, че във Франция влязоха два много рядко красиви гола, което беше донякъде късмет, а това няма да става всеки път.

Група B
Тук ясно.

Група C
Тука същата работа

Група D
Е Шити и ако сега не успеят ...

Група E
Шалке не ми се вярва да се даде точно на Базел и Стяуа - швейцарците са корав отбор, но си попродадоха нападателите.

Група F
Време е Венгер да бъде позорно разкрит - а, Алекс, па тва да отпишеш Дортмунд е някак доста, хм ... Специално вас ще ви разпорят. ;-)

Група G
Традиционалистка история, а дано Зенит поне малко покаже зъби, а не като миналата година.

Група H
Наистина взеха да втръсват мачовете с Барса, но все пак предвид явния упадък там тоя път се надявам да ги бием поне веднъж, а не като миналата година да се гипсираме, когато мангалите трябваше да ги отстраним.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига - сезон 2013/2014 - Групова фаза   |   31.08.2013 02:40

alessandron написа:
Група A
За мен Шахтьор са по-опитен отбор, дори с трансфера на Вилиан пак не би трябвало да им повлияе особено. Левркузен нема кво да се обсъждат - Невъркузен. Сосиедад пък са босички в тия битки и въпреки отстраняването на Лион не трябва да се забравя, че във Франция влязоха два много рядко красиви гола, което беше донякъде късмет, а това няма да става всеки път.

Трансферът на Вилиан в Челси (ако за него говориш) наистина няма да им повлияе даже никак на Шахтьор, защото беше от Анжи :) Иначе трансферите на Шахтьор това лято бяха Мхитарян в Дортмунд и Фернандиньо в Сити, не знам те дали ще им повлияят :)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига - сезон 2013/2014 - Групова фаза   |   31.08.2013 13:09

spurs написа:
alessandron написа:
Група A

Трансферът на Вилиан в Челси (ако за него говориш) наистина няма да им повлияе даже никак на Шахтьор, защото беше от Анжи :) Иначе трансферите на Шахтьор това лято бяха Мхитарян в Дортмунд и Фернандиньо в Сити, не знам те дали ще им повлияят :)

Ох, да, за Фернандиньо си мислех, мерси за поправката. :dunno:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 57 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща