Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 01:09

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 55 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
● DEMBA BOYZ - THUG SLUGS ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг) 
Автор Съобщение
(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - THUG SLUGS ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг)   |   14.09.2013 16:16

Bars написа:

Фалк ми се обади в 12 да ми каже, че Борн фром пейн няма да има достъп до нета докъм 4-5, поради което сме с 3-ма в атака, а той съответно ще трябва да пуска вратарски.

Я пак , кой ти се обади и кой е трябвало да пази ? Фалка е пуснал прогнози в петък и няма как да ти е казал , че ще е вратар . Пак помислете добре , за да не се издадете сами .

(Thug Slugs)
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - THUG SLUGS ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг)   |   14.09.2013 16:24

Гонзо написа:
Bars написа:

Фалк ми се обади в 12 да ми каже, че Борн фром пейн няма да има достъп до нета докъм 4-5, поради което сме с 3-ма в атака, а той съответно ще трябва да пуска вратарски.

Я пак , кой ти се обади и кой е трябвало да пази ? Фалка е пуснал прогнози в петък и няма как да ти е казал , че ще е вратар . Пак помислете добре , за да не се издадете сами .

Тъп си, Гонзе :-P Борн фром пейн ще трябва да пуска вратарски, чети по-внимателно.

Последна промяна Shifter на 14.09.2013 16:25, променена общо 1 път

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - THUG SLUGS ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг)   |   14.09.2013 16:26

Shifter написа:
Гонзо написа:
Bars написа:

Тъп си, Гонзе :-P Борн фром пейн ще трябва да пуска вратарски, чети по-внимателно.

Еми доста неясно е написано .

- ФЕДЕРАЦИЯ -
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - THUG SLUGS ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг)   |   14.09.2013 16:30

Shifter написа:
действал е самосиндикално - просто е останал с впечатление, че ще играе (тук вече и аз съм виновен, понеже трябваше по-изкъсо да го държа).

Точно това казвам и аз бе, Шифтъре - подведен е да пусне нередовно. Вече дали е било целенасочено, или заради вътрешноотборен хаос, няма никакво значение. Резултатът е един и същ.

Барсчо, ситуация има, и тя е продиктувана от вашата немарливост в случая. А вие вместо да се извините за създадения хаос и вкарването в заблуждение на противникови играчи и длъжностни лица, само търсите как да прехвърлите вината на друг. Срамно и недостойно поведение!

(Thug Slugs)
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - THUG SLUGS ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг)   |   14.09.2013 16:36

PMLeague написа:
Shifter написа:
действал е самосиндикално - просто е останал с впечатление, че ще играе (тук вече и аз съм виновен, понеже трябваше по-изкъсо да го държа).

Точно това казвам и аз бе, Шифтъре - подведен е да пусне нередовно. Вече дали е било целенасочено, или заради вътрешноотборен хаос, няма никакво значение. Резултатът е един и същ.

Барсчо, ситуация има, и тя е продиктувана от вашата немарливост в случая. А вие вместо да се извините за създадения хаос и вкарването в заблуждение на противникови играчи и длъжностни лица, само търсите как да прехвърлите вината на друг. Срамно и недостойно поведение!

Преди да ми говориш за хаос и заблуждаване бих искал да ми отговориш поради какви ТОЧНО причини Индзаги е "картотекиран" без да има пост за това в темата за картотеката?

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - THUG SLUGS ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг)   |   14.09.2013 16:42

Аз искам да попитам и още нещо . Защо Фалка , който е видял , че Индзаги е пуснал и се е обадил на Барс-а да пусне прогнози , не предупреди нашия отбор , че играча (Индзаги) няма право да играе за техния отбор ? Ей така , от колегиалност и защото е радетел за справедливост .

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - THUG SLUGS ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг)   |   14.09.2013 16:58

PMLeague написа:
Срамно и недостойно поведение!

Това трябва да влезе в учебниците по морал!

Кво правите драма. Индзаги като нов е мислил, че има право да играе и е пуснал. Малко толеранс давайте тук. Не му се зачитат прогнозите и толкова. С това темата се изчерпва.

Последна промяна tonzos_justice на 14.09.2013 16:59, променена общо 1 път

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - THUG SLUGS ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг)   |   14.09.2013 17:02

tonzos_justice написа:
PMLeague написа:
Срамно и недостойно поведение!

Това трябва да влезе в учебниците по морал!

Кво правите драма. Индзаги като нов е мислил, че има право да играе и е пуснал. Малко толеранс давайте тук. Не му се зачитат прогнозите и толкова. С това темата се изчерпва.

Тонзе , не взимай участие по казуси , които нямат нищо общо с твоя отбор . Когато се случи във вашия мач , тогава пиши каквото си искаш .

- ФЕДЕРАЦИЯ -
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - THUG SLUGS ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг)   |   14.09.2013 17:06

Бих попитал същото. Защо нито в темата с прогнозите, нито в темата с коментарите Барс или Шифтър не обясниха коректно ситуацията - дет се вика, от чисто спортсмество и добро желание за минимизиране на последствията от отборния им гаф?!? Например нещо от сорта щеше да е напълно достатъчно: "Извиняваме се за неудобството, но по невнимание Индзаги е пуснал прогнози, без да има официална картотека за мача, и затова Барс пуска на трети пост".

- ФЕДЕРАЦИЯ -
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - THUG SLUGS ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг)   |   14.09.2013 17:09

Аз лично не обвинявам Индзаги за нищо. Ама накрая ще вземе точно той да изгори незаслужено, защото съотборниците му се правят на тарикати.

(Thug Slugs)
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - THUG SLUGS ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг)   |   14.09.2013 17:31

PMLeague написа:
Бих попитал същото. Защо нито в темата с прогнозите, нито в темата с коментарите Барс или Шифтър не обясниха коректно ситуацията - дет се вика, от чисто спортсмество и добро желание за минимизиране на последствията от отборния им гаф?!? Например нещо от сорта щеше да е напълно достатъчно: "Извиняваме се за неудобството, но по невнимание Индзаги е пуснал прогнози, без да има официална картотека за мача, и затова Барс пуска на трети пост".

Отчитам това като грешка от наша страна, но просто мен лично ме хвана неподготвен - наистина не очаквах, че е възможно да се картотекира играч, без да има пост за това в картотекатa... взех да си мисля да не би заради постовете в темата с трансфери някакси да е станало... Както и да го гледам грешката тук просто НЕ Е в нас, а в тоя отговорен фактор, дето е избързал с картотеката... както и да е.
PMLeague написа:
Аз лично не обвинявам Индзаги за нищо. Ама накрая ще вземе точно той да изгори незаслужено, защото съотборниците му се правят на тарикати.

Това не го разбирам - абсолютно никой не му е казвал да пуска, даже му бях казал преди да пусне да ми праща прогнозите да ги поглеждам и му се накарах тази сутрин. Може и да не съм бил достатъчно ясен, не знам :dunno: Определено никой от нас не очакваше Индзаги да пусне прогнози в тоя мач. Не виждам защо да сме "тарикати", просто казваме истината.
Иначе предполагам, че съотборниците ми не ти отговарят, за да не те псуват много, защото си наистина нагъл

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - THUG SLUGS ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг)   |   14.09.2013 17:42

Гонзо написа:
Тонзе , не взимай участие по казуси , които нямат нищо общо с твоя отбор . Когато се случи във вашия мач , тогава пиши каквото си искаш .

OK ;-)

(Thug Slugs)
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - THUG SLUGS ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг)   |   14.09.2013 17:48

Ама на вас двамата с Гонзо наистина сериозно ви убягват причинно-следствените връзки. Явно покрай останалите ви допускания , някак си пропускате, че Фалка примерно би могъл да е във Варна в момента и надали кеси пред компа да следи постоянно кой кога пуска, пък и след това да пише официално извинение, специално за такива изтъкнати моралисти като теб. И явно ще трябва да ти обясня пак по-просто: "вътрешноотборен хаос" няма как да има, щото Индзаги НЕ е част от отбора. По същата логика може да дойде баба Пена от село Жабокрът и да пусне мачове в нашта тема, което автоматично ни прави неспортсмени и тарикати по твоите критерии. Аз като пусках на пожар, и видях прогнозите на Индзаги, и през ума ми не е минавало, че ще предизвикат последвалия "хаос". И пак за причината и следствието - единствената причина за въпросния хаос е твоето безхабарие. И ако забелязваш на Гонзо му беше отговорено веднага на въпроса "с колко човека ще пускаме" - важат моите прогнози и си бият ПСУ-то. Толкоз. Ти продължавай да словоблудстваш и раздаваш морални квалификации. Очаквам възникналият казус задължително да бъде включен в онзи епохален обновен правилник, когато/ако го видим. Повече не смятам нито да те чета, нито да ти се обяснявам по темата.

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - THUG SLUGS ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг)   |   14.09.2013 17:53

Bars написа:
Ама на вас двамата с Гонзо наистина сериозно ви убягват причинно-следствените връзки. Явно покрай останалите ви допускания , някак си пропускате, че Фалка примерно би могъл да е във Варна в момента и надали кеси пред компа да следи постоянно кой кога пуска, пък и след това да пише официално извинение, специално за такива изтъкнати моралисти като теб.

Bars написа:

Може и на луната да е бил , но мен това не ме грее . Щом е видял и ти се е обадил , значи е могъл и да пише (или пък ти) . Въпросния играч , игра за вас в последната ви контрола и е напълно нормално да си помислим , че е ваш играч .

(Thug Slugs)
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - THUG SLUGS ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг)   |   14.09.2013 17:59

За разнообразие 1 коментар за самия мач - ние изпускаме резултат 1:0 с отигравания 1:1 и 2:0. Голът им в Германия се пече, а пък ние играем и без вратар, така че :whistle:

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - THUG SLUGS ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг)   |   14.09.2013 18:03

Аз пък да скастря Дани тук , защото му обещах . Дани , много , много хляб има да изядеш , докато доближиш моята класа . Нарисуван , подчертавам нарисуван резултат на Бари - Модена .

- ФЕДЕРАЦИЯ -
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - THUG SLUGS ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг)   |   14.09.2013 18:12

Индзаги е част от отбора ви, макар и все още неофициално, за което свидетелстват, както участията му в контролни мачове, така и мненията на съотборника му и капитан на отбора Шифтър (който единствен го познавал и имал връзка с него) от последните теми, така и намеренията на отговорните фактори във вашия отбор да го картотекират в близко бъдеще.

Тъй че няма нужда да ми го сравняваш с баба Пена от Жабокрът, защото не е баба Пена от Жабокрът, а именно Индзаги, който си е част от отбора ви от няколко седмици по всички обективни и субективни критерии. Такикатщината и наглеенето се изразява в целенасочените ви усилия да изкарате ситуацията някаква самоволна индивидуална неадекватност или организаторски гаф, за които нямате ни най-малка вина, вместо да си поемете отговорността за създадения хаос. Все пак Шифтъра има някакви плахи постъпки в правилната посока, за което моите поздравления!

За Шифтъра: Никой не е картотекирал Индзаги. Наличието на скобки под ника му НЕ е картотека, нито първоначалното му НЕРЕДОВНО признаване на прогнозите в днешния мач е картотека.

Толкова. Достатъчно време си изгубих в обясняване по ситуация, която можеше да се разреши за около 3 минути при елементарна съобразителност и добро чувство към организатор и съперник. Съответно си изчерпих времето, предвидено за поддръжка на лайвскора. Затова предлагам някои от онези, дето много били нервирани и искали да псуват, да си канализират негативизма в нещо градивно. Успех! :)

Последна промяна PMLeague на 14.09.2013 18:13, променена общо 1 път

(Thug Slugs)
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - THUG SLUGS ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг)   |   14.09.2013 18:27

Айде, 1:0 за Дембите. Ако нашият вратар евентуално пусне, все още имаме право на 3 избивки.

Последна промяна Shifter на 14.09.2013 18:27, променена общо 1 път

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - THUG SLUGS ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг)   |   14.09.2013 18:30

Shifter написа:
Айде, 1:0 за Дембите. Ако нашият вратар евентуално пусне, все още имаме право на 3 избивки.

Хъм , не са ли 2 :unsure: Вие имате започнал 3-ти мач , който също се брои .

(Thug Slugs)
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - THUG SLUGS ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг)   |   14.09.2013 18:39

Гонзо написа:
Shifter написа:

Хъм , не са ли 2 :unsure: Вие имате започнал 3-ти мач , който също се брои .

Цитат:
- Краен срок за пускане на вратарски избивки (срещу жълт картон след началото на съответната ПМЛ-среща): събота, 21:00. Избивките се редуцират както следва:
1. при оставащи 18-20 нападателни прогнози – 4 избивки
2. при оставащи 13-17 нападателни прогнози – 3 избивки
3. при оставащи 8-12 нападателни прогнози – 2 избивки
4. при оставащи 3-7 нападателни прогнози – 1 избивка
5. при оставащи 1-2 нападателни прогнози – без избивк

Ето това са правилата, не ми се броят оставащите прогнози - най-вероятно и без това вратарят ни няма да пусне :-P
Едит: някаква отрепка изравнява в руския ни мач и вместо гол за нас има избивка за Дембите :dunno:

Последна промяна Shifter на 14.09.2013 18:52, променена общо 1 път

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 55 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща