● DEMBA BOYZ - THUG SLUGS ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг)
| Автор |
Съобщение |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: ● DEMBA BOYZ - THUG SLUGS ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг) | 14.09.2013 16:16
Я пак , кой ти се обади и кой е трябвало да пази ? Фалка е пуснал прогнози в петък и няма как да ти е казал , че ще е вратар . Пак помислете добре , за да не се издадете сами .
 |
|
Shifter
(Thug Slugs)
Регистриран на: 22.07.2012 14:22 Мнения: 3108 Местоположение: София
|

Re: ● DEMBA BOYZ - THUG SLUGS ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг) | 14.09.2013 16:24
Тъп си, Гонзе  Борн фром пейн ще трябва да пуска вратарски, чети по-внимателно.
Последна промяна Shifter на 14.09.2013 16:25, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: ● DEMBA BOYZ - THUG SLUGS ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг) | 14.09.2013 16:26
Еми доста неясно е написано .
 |
|
PMLeague
- ФЕДЕРАЦИЯ -
|

Re: ● DEMBA BOYZ - THUG SLUGS ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг) | 14.09.2013 16:30
Точно това казвам и аз бе, Шифтъре - подведен е да пусне нередовно. Вече дали е било целенасочено, или заради вътрешноотборен хаос, няма никакво значение. Резултатът е един и същ. Барсчо, ситуация има, и тя е продиктувана от вашата немарливост в случая. А вие вместо да се извините за създадения хаос и вкарването в заблуждение на противникови играчи и длъжностни лица, само търсите как да прехвърлите вината на друг. Срамно и недостойно поведение!
|
|   |
|
 |
|
Shifter
(Thug Slugs)
|

Re: ● DEMBA BOYZ - THUG SLUGS ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг) | 14.09.2013 16:36
Преди да ми говориш за хаос и заблуждаване бих искал да ми отговориш поради какви ТОЧНО причини Индзаги е "картотекиран" без да има пост за това в темата за картотеката?
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: ● DEMBA BOYZ - THUG SLUGS ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг) | 14.09.2013 16:42
Аз искам да попитам и още нещо . Защо Фалка , който е видял , че Индзаги е пуснал и се е обадил на Барс-а да пусне прогнози , не предупреди нашия отбор , че играча (Индзаги) няма право да играе за техния отбор ? Ей така , от колегиалност и защото е радетел за справедливост .
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: ● DEMBA BOYZ - THUG SLUGS ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг) | 14.09.2013 16:58
Това трябва да влезе в учебниците по морал! Кво правите драма. Индзаги като нов е мислил, че има право да играе и е пуснал. Малко толеранс давайте тук. Не му се зачитат прогнозите и толкова. С това темата се изчерпва.
Последна промяна tonzos_justice на 14.09.2013 16:59, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: ● DEMBA BOYZ - THUG SLUGS ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг) | 14.09.2013 17:02
Тонзе , не взимай участие по казуси , които нямат нищо общо с твоя отбор . Когато се случи във вашия мач , тогава пиши каквото си искаш .
 |
|
PMLeague
- ФЕДЕРАЦИЯ -
|

Re: ● DEMBA BOYZ - THUG SLUGS ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг) | 14.09.2013 17:06
Бих попитал същото. Защо нито в темата с прогнозите, нито в темата с коментарите Барс или Шифтър не обясниха коректно ситуацията - дет се вика, от чисто спортсмество и добро желание за минимизиране на последствията от отборния им гаф?!? Например нещо от сорта щеше да е напълно достатъчно: "Извиняваме се за неудобството, но по невнимание Индзаги е пуснал прогнози, без да има официална картотека за мача, и затова Барс пуска на трети пост".
|
|   |
|
 |
|
PMLeague
- ФЕДЕРАЦИЯ -
|

Re: ● DEMBA BOYZ - THUG SLUGS ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг) | 14.09.2013 17:09
Аз лично не обвинявам Индзаги за нищо. Ама накрая ще вземе точно той да изгори незаслужено, защото съотборниците му се правят на тарикати.
|
|   |
|
 |
|
Shifter
(Thug Slugs)
|

Re: ● DEMBA BOYZ - THUG SLUGS ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг) | 14.09.2013 17:31
Отчитам това като грешка от наша страна, но просто мен лично ме хвана неподготвен - наистина не очаквах, че е възможно да се картотекира играч, без да има пост за това в картотекатa... взех да си мисля да не би заради постовете в темата с трансфери някакси да е станало... Както и да го гледам грешката тук просто НЕ Е в нас, а в тоя отговорен фактор, дето е избързал с картотеката... както и да е. Това не го разбирам - абсолютно никой не му е казвал да пуска, даже му бях казал преди да пусне да ми праща прогнозите да ги поглеждам и му се накарах тази сутрин. Може и да не съм бил достатъчно ясен, не знам  Определено никой от нас не очакваше Индзаги да пусне прогнози в тоя мач. Не виждам защо да сме "тарикати", просто казваме истината. Иначе предполагам, че съотборниците ми не ти отговарят, за да не те псуват много, защото си наистина нагъл
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: ● DEMBA BOYZ - THUG SLUGS ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг) | 14.09.2013 17:42
OK 
|
|   |
|
 |
|
Bars
(Thug Slugs)
|

Re: ● DEMBA BOYZ - THUG SLUGS ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг) | 14.09.2013 17:48
Ама на вас двамата с Гонзо наистина сериозно ви убягват причинно-следствените връзки. Явно покрай останалите ви допускания , някак си пропускате, че Фалка примерно би могъл да е във Варна в момента и надали кеси пред компа да следи постоянно кой кога пуска, пък и след това да пише официално извинение, специално за такива изтъкнати моралисти като теб. И явно ще трябва да ти обясня пак по-просто: "вътрешноотборен хаос" няма как да има, щото Индзаги НЕ е част от отбора. По същата логика може да дойде баба Пена от село Жабокрът и да пусне мачове в нашта тема, което автоматично ни прави неспортсмени и тарикати по твоите критерии. Аз като пусках на пожар, и видях прогнозите на Индзаги, и през ума ми не е минавало, че ще предизвикат последвалия "хаос". И пак за причината и следствието - единствената причина за въпросния хаос е твоето безхабарие. И ако забелязваш на Гонзо му беше отговорено веднага на въпроса "с колко човека ще пускаме" - важат моите прогнози и си бият ПСУ-то. Толкоз. Ти продължавай да словоблудстваш и раздаваш морални квалификации. Очаквам възникналият казус задължително да бъде включен в онзи епохален обновен правилник, когато/ако го видим. Повече не смятам нито да те чета, нито да ти се обяснявам по темата.
|
|   |
|
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: ● DEMBA BOYZ - THUG SLUGS ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг) | 14.09.2013 17:53
Може и на луната да е бил , но мен това не ме грее . Щом е видял и ти се е обадил , значи е могъл и да пише (или пък ти) . Въпросния играч , игра за вас в последната ви контрола и е напълно нормално да си помислим , че е ваш играч .
 |
|
Shifter
(Thug Slugs)
|

Re: ● DEMBA BOYZ - THUG SLUGS ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг) | 14.09.2013 17:59
За разнообразие 1 коментар за самия мач - ние изпускаме резултат 1:0 с отигравания 1:1 и 2:0. Голът им в Германия се пече, а пък ние играем и без вратар, така че 
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: ● DEMBA BOYZ - THUG SLUGS ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг) | 14.09.2013 18:03
Аз пък да скастря Дани тук , защото му обещах . Дани , много , много хляб има да изядеш , докато доближиш моята класа . Нарисуван , подчертавам нарисуван резултат на Бари - Модена .
 |
|
PMLeague
- ФЕДЕРАЦИЯ -
|

Re: ● DEMBA BOYZ - THUG SLUGS ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг) | 14.09.2013 18:12
Индзаги е част от отбора ви, макар и все още неофициално, за което свидетелстват, както участията му в контролни мачове, така и мненията на съотборника му и капитан на отбора Шифтър (който единствен го познавал и имал връзка с него) от последните теми, така и намеренията на отговорните фактори във вашия отбор да го картотекират в близко бъдеще.
Тъй че няма нужда да ми го сравняваш с баба Пена от Жабокрът, защото не е баба Пена от Жабокрът, а именно Индзаги, който си е част от отбора ви от няколко седмици по всички обективни и субективни критерии. Такикатщината и наглеенето се изразява в целенасочените ви усилия да изкарате ситуацията някаква самоволна индивидуална неадекватност или организаторски гаф, за които нямате ни най-малка вина, вместо да си поемете отговорността за създадения хаос. Все пак Шифтъра има някакви плахи постъпки в правилната посока, за което моите поздравления!
За Шифтъра: Никой не е картотекирал Индзаги. Наличието на скобки под ника му НЕ е картотека, нито първоначалното му НЕРЕДОВНО признаване на прогнозите в днешния мач е картотека.
Толкова. Достатъчно време си изгубих в обясняване по ситуация, която можеше да се разреши за около 3 минути при елементарна съобразителност и добро чувство към организатор и съперник. Съответно си изчерпих времето, предвидено за поддръжка на лайвскора. Затова предлагам някои от онези, дето много били нервирани и искали да псуват, да си канализират негативизма в нещо градивно. Успех! :)
Последна промяна PMLeague на 14.09.2013 18:13, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Shifter
(Thug Slugs)
|

Re: ● DEMBA BOYZ - THUG SLUGS ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг) | 14.09.2013 18:27
Айде, 1:0 за Дембите. Ако нашият вратар евентуално пусне, все още имаме право на 3 избивки.
Последна промяна Shifter на 14.09.2013 18:27, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: ● DEMBA BOYZ - THUG SLUGS ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг) | 14.09.2013 18:30
Хъм , не са ли 2  Вие имате започнал 3-ти мач , който също се брои .
 |
|
Shifter
(Thug Slugs)
|

Re: ● DEMBA BOYZ - THUG SLUGS ● (Купа на ПМЛ, Предварителен кръг) | 14.09.2013 18:39
Ето това са правилата, не ми се броят оставащите прогнози - най-вероятно и без това вратарят ни няма да пусне  Едит: някаква отрепка изравнява в руския ни мач и вместо гол за нас има избивка за Дембите 
Последна промяна Shifter на 14.09.2013 18:52, променена общо 1 път
|
|   |
|
|