Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 21:06

Отговори на тема  [ 26 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Ще ме извиняват националчетата ама... 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ще ме извиняват националчетата ама...   |   20.10.2012 19:48

Canary написа:
alessandron написа:
Canary написа:
Сега чакаме Тончо да дойде да каже как цура подгонва титлата и редовните блянове за ШЛ:)

Не, сега чакаме ДИРЕКТИВАТА за Левски = шампион. Бяхте мега жалкари, баце, мега. Все слаби мачове и слаби формации в червено и синьо съм гледал, но вие днес просто задминахте със светлинна скорост всякакви сравнения за некадърие ...

Тия директиви са на тройчин от репертоара:)

Хаха, вашият репертоар и той щото е незначителен - сами срещу всички, ала-бала. Иначе ми е интересно твоето мнение, щото докато не ги даваха Левски директно по ТВ ти беше един от тия, дето даваше кредит на Илиев и искаше време за него. Това принципно е позиция, която трябва да се следва, но след днешното изпълнение мислиш ли, че Илиян ще е този, който ще ви съживи? Защото Ледо добре е посочил две груби грешки на тренера ви още със старта на мача (Старокин и Йовов), а по време на самият мач една греда и едно чисто положение за 90 минути не вярвам да са те задоволили.

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ще ме извиняват националчетата ама...   |   20.10.2012 22:27

Ако трябва да обобщавам темата, то статистиката беше затвърдена убедително от Цска. Много слаб мач за Левски и добре изигран тактически за Цска. Напълно заслужена победа в един много изнервен мач. Честито на победителите, в случая Цска няма никаква вина за играта на безидейния Левски.

Изображение

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ще ме извиняват националчетата ама...   |   20.10.2012 23:54

[/quote]
Хаха, вашият репертоар и той щото е незначителен - сами срещу всички, ала-бала. Иначе ми е интересно твоето мнение, щото докато не ги даваха Левски директно по ТВ ти беше един от тия, дето даваше кредит на Илиев и искаше време за него. Това принципно е позиция, която трябва да се следва, но след днешното изпълнение мислиш ли, че Илиян ще е този, който ще ви съживи? Защото Ледо добре е посочил две груби грешки на тренера ви още със старта на мача (Старокин и Йовов), а по време на самият мач една греда и едно чисто положение за 90 минути не вярвам да са те задоволили.[/quote]

Както казах и в клуб Левски, Моу няма да дойде на Герена! Какво да правим, да сменяме треньора след една загуба ли? То на тази логика, тройчо щеше да е уволнен още лятото! На този етап не виждам кой по-доказан и утвърден треньор ще дойде на Герена. Иначе, деня не е лош! Челси и Норич биха, само Левски се изъни, ма то пълно щастие няма. Гледам, че и Милан са изяли дъвото.....

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ще ме извиняват националчетата ама...   |   21.10.2012 00:00

Милан ли ти е утехата, хахахахаха. Милан днес поне се бориха и показаха нещо, за разлика от Левски. И не говорим за Моу, говорим за някой, дето поне знае, че Йовов става само да му викат Кмета. Един куп хора са го казали, казват го и ще го казват - не е въпросът в загубата, въпросът е в играта ви. Щото ей ся ше мине и замине и тоя сезон, ще дойдат пак Мура и Сараево и пак ще се раздават "кредити на доверие".

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ще ме извиняват националчетата ама...   |   21.10.2012 00:32

alessandron написа:
Милан ли ти е утехата, хахахахаха. Милан днес поне се бориха и показаха нещо, за разлика от Левски. И не говорим за Моу, говорим за някой, дето поне знае, че Йовов става само да му викат Кмета. Един куп хора са го казали, казват го и ще го казват - не е въпросът в загубата, въпросът е в играта ви. Щото ей ся ше мине и замине и тоя сезон, ще дойдат пак Мура и Сараево и пак ще се раздават "кредити на доверие".

Нещо си се възбудил! МИлан беше примера, че пълно щастие няма! Жалко, че не си разбрал! Бг футбола като цяло ми е през кура! Не разбирам, защо на мен ми скачаш, при положение, че аз грам не съм говорил за това дерби!
Айде лека нощ!!

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ще ме извиняват националчетата ама...   |   21.10.2012 00:39

И ти нещо не си разбрал - питам те най-спокойно, кво скачане видя? :) Милан тоя сезон ги очаквам да си падат, щото толкова си могат с тоя състав - затва и даже съм изненадан, че все пак показаха нещо след 0:3. Аз за дербито нито ше злорадствам, нито нищо - питам за Илиев дали си си променил мнението, няма лошо ако си или ако не си. Закачките са си отделна бира, не смятам по тая линия да вървя тука.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 26 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2