Ще ме извиняват националчетата ама...
| Автор |
Съобщение |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Ще ме извиняват националчетата ама... | 20.10.2012 19:48
Хаха, вашият репертоар и той щото е незначителен - сами срещу всички, ала-бала. Иначе ми е интересно твоето мнение, щото докато не ги даваха Левски директно по ТВ ти беше един от тия, дето даваше кредит на Илиев и искаше време за него. Това принципно е позиция, която трябва да се следва, но след днешното изпълнение мислиш ли, че Илиян ще е този, който ще ви съживи? Защото Ледо добре е посочил две груби грешки на тренера ви още със старта на мача (Старокин и Йовов), а по време на самият мач една греда и едно чисто положение за 90 минути не вярвам да са те задоволили.
|
|   |
|
 |
|
goro_levskara
(Underground)
|

Re: Ще ме извиняват националчетата ама... | 20.10.2012 22:27
Ако трябва да обобщавам темата, то статистиката беше затвърдена убедително от Цска. Много слаб мач за Левски и добре изигран тактически за Цска. Напълно заслужена победа в един много изнервен мач. Честито на победителите, в случая Цска няма никаква вина за играта на безидейния Левски.
|
|   |
|
 |
|
Canary
Регистриран на: 05.09.2012 10:43 Мнения: 328 Местоположение: Norwich, UK
|

Re: Ще ме извиняват националчетата ама... | 20.10.2012 23:54
[/quote] Хаха, вашият репертоар и той щото е незначителен - сами срещу всички, ала-бала. Иначе ми е интересно твоето мнение, щото докато не ги даваха Левски директно по ТВ ти беше един от тия, дето даваше кредит на Илиев и искаше време за него. Това принципно е позиция, която трябва да се следва, но след днешното изпълнение мислиш ли, че Илиян ще е този, който ще ви съживи? Защото Ледо добре е посочил две груби грешки на тренера ви още със старта на мача (Старокин и Йовов), а по време на самият мач една греда и едно чисто положение за 90 минути не вярвам да са те задоволили.[/quote]
Както казах и в клуб Левски, Моу няма да дойде на Герена! Какво да правим, да сменяме треньора след една загуба ли? То на тази логика, тройчо щеше да е уволнен още лятото! На този етап не виждам кой по-доказан и утвърден треньор ще дойде на Герена. Иначе, деня не е лош! Челси и Норич биха, само Левски се изъни, ма то пълно щастие няма. Гледам, че и Милан са изяли дъвото.....
_________________ Football is my religion - CARROW ROAD is my church !
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Ще ме извиняват националчетата ама... | 21.10.2012 00:00
Милан ли ти е утехата, хахахахаха. Милан днес поне се бориха и показаха нещо, за разлика от Левски. И не говорим за Моу, говорим за някой, дето поне знае, че Йовов става само да му викат Кмета. Един куп хора са го казали, казват го и ще го казват - не е въпросът в загубата, въпросът е в играта ви. Щото ей ся ше мине и замине и тоя сезон, ще дойдат пак Мура и Сараево и пак ще се раздават "кредити на доверие".
|
|   |
|
 |
|
Canary
Регистриран на: 05.09.2012 10:43 Мнения: 328 Местоположение: Norwich, UK
|

Re: Ще ме извиняват националчетата ама... | 21.10.2012 00:32
Нещо си се възбудил! МИлан беше примера, че пълно щастие няма! Жалко, че не си разбрал! Бг футбола като цяло ми е през кура! Не разбирам, защо на мен ми скачаш, при положение, че аз грам не съм говорил за това дерби! Айде лека нощ!!
_________________ Football is my religion - CARROW ROAD is my church !
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Ще ме извиняват националчетата ама... | 21.10.2012 00:39
И ти нещо не си разбрал - питам те най-спокойно, кво скачане видя? :) Милан тоя сезон ги очаквам да си падат, щото толкова си могат с тоя състав - затва и даже съм изненадан, че все пак показаха нещо след 0:3. Аз за дербито нито ше злорадствам, нито нищо - питам за Илиев дали си си променил мнението, няма лошо ако си или ако не си. Закачките са си отделна бира, не смятам по тая линия да вървя тука.
|
|   |
|
|