Правила на форума
-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция. -> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.
Предложение за промяна в регламента за купата на ПМЛ
| Автор |
Съобщение |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Предложение за промяна в регламента за купата на ПМЛ | 02.02.2014 14:38
 |  |  |  | Diavolo написа: Изобщо не е неосъществимо, просто някои хора са като щраусите и са заврели яко главите си някъде... В играта цари диктатура и тесногръдие. Не се приема нищо ново, ако не е предложено от определени, удобни хора. Това не можело, онова не можело. Нямало дати, мрън, мрън. Защо са междинки, бла бла. Неутралния терен бил глупост, защото бил трудоемък. Ако ви е трудно да се занимавате кажете, ще се намерят други ентусиасти. Но иначе продължавайте в същия дух ->  <- |  |  |  |  |
Недей говори за ентусиасти, защото точно ТИ си би камшика заради това че няколко души не гласували за теб, но явно ти е поминало и обърна палачинката. Колкото до регламента аз одобрявам да е в един мач, с изключение на първите кръгове, но подкрепям и Мейджъра да се въведе принцип за домакинството като този в Купа Дейвис - за нови отбори, когато няма предишни мачове, вече се тегли жребий. Нуф така или иначе пуска статистики за двубоите помежду ни, няма да е толкова трудно да се вижда кой за последно е бил домакин и кой гост.
Последна промяна alessandron на 02.02.2014 14:52, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32167 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Предложение за промяна в регламента за купата на ПМЛ | 02.02.2014 14:46
беше нормална реакция да си бия камшика ти най-добре знаеш дали съм стабилен или не когато се заема с нещо и се посвета на него. от колко години водя игри, статистики, пускал съм какви ли не фермани. би трябвало това да се знае и не очаквах такава реакция на недоверие, макар че сега с дистанцията на времето и по-трезвото обмисляне на нещата виждам, че си беше малко детинско. щом не си с дявола, знчи си против него, тц тц минало-заминало
|
|   |
|
 |
|
Mandor
(The Mummies)
|

Re: Предложение за промяна в регламента за купата на ПМЛ | 02.02.2014 16:46
Аз съм против 3-4 души да взимат решение по искане на 1-2ма и то да важи за всички в ПМЛ. Мнение по тези въпроси има всеки и затова е съставен МС.
Ако МС вземе решение с някакво прилично мнозинство (каквото там сте приели) аз ще съм първия, който ще го постави за обсъждане в УС. Така на парче не съм съгласен и няма да се съглася УС да си губи времето, само за да предизвика още обсъждания с каквото и решение да вземе.
Колкото до организацията и ентусиастите, простите факти показват, че с изключение на Мейджа в 1-2 кръга и Шифтъра (само лайвскор) в няколко случая, всичко в ПМЛ водя аз. Не защото особено много искам да си губя времето, а защото абсолютно никой не иска да го прави. Така че не ми говорете колко лесно се организират кръгове на неутрален терен, очевидно няма вие да си губите 1-2 часа допълнително от времето.
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32167 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Предложение за промяна в регламента за купата на ПМЛ | 02.02.2014 16:49
Мандоре аз съм организирал такива мачове, трудно е ама не чак толкова, хайде сега... А и колко мача в годината са това? ;)
|
|   |
|
 |
|
Medved
|

Re: Предложение за промяна в регламента за купата на ПМЛ | 02.02.2014 16:53
Дай ги тези хора, веднага им се намира работа!
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Предложение за промяна в регламента за купата на ПМЛ | 02.02.2014 17:07
Аз съм един от тях, а другите да си кажат, няма да им адвокатствам
само че мен не ме търси този сезон. бях се кандидатирал, знаеш историята. а и Мандора прави всичко за ПМЛ, спечелил е моето уважение заради къртовския труд, но той не пише никъде другаде и не се занимава с нищо друго в този форум, а всички други какво правите тук? Аз съм твърде много ангажиран с много други неща във форума и нося няколко дини, една допълнителна и бая тежичка ПМЛ диничка ще ми дойде малко в повечко, специално сега в този момент. А и сезонът е преполовен вече. Догодина ше си помисля може пак да се кандидатирам, но ще си помисля добре, защото ако се захвана с нещо съм педант и го довеждам винаги до край, каквото и да ми коства. А и сега говорим за следващия сезон, Мейджъре, Това са предложения за следващия сезон, не за този. Не изопачавай темата и не я вкарвай в друга насока
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Предложение за промяна в регламента за купата на ПМЛ | 02.02.2014 17:09
Много йезуитски се измъкваш МС да решава значи, а ако МС е единодушен за нещо, без значение какво, а вие сте 2-1 гласа примерно какво правиме, хм?
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Предложение за промяна в регламента за купата на ПМЛ | 02.02.2014 17:26
По такива фундаментални въпроси действително МС трябва да поема инициатива - нали това му е идеята. А иначе ти също се измъкваш йезуитски - фръцна се в началото на сезона, сега искаш едикакво си да се организира. Гаранция догодина кой ще организира и колко души ще са няма ни най-малка - на Мандора даже му се чудя, че още продължава, като се сетя какво ми беше на мен. Като няма организатори, няма промени - просто е, ентусиасти 
|
|   |
|
 |
|
Stuart
(The Cursed)
|

Re: Предложение за промяна в регламента за купата на ПМЛ | 02.02.2014 17:33
Аз подкрепям напълно Мандора в случая. Не може на един-двама нещо да не им харесва и да се решават некви кардинални неща. После някой друг надига глас и какво - пак обсъждаме наново ли.
Има си структура (МС), обсъждате и решавате там. Ако мнозинството е огромно по даден въпрос, УС няма никакъв проблем да се съобрази. А не тука пет човека да си говорим.
_________________ Let's Make PML Great Again!
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Предложение за промяна в регламента за купата на ПМЛ | 02.02.2014 17:58
ок, има резон но ние не можем да се разберем как точно да бъде формулирано новото предложение сега ще пробвам да видим
|
|   |
|
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: Предложение за промяна в регламента за купата на ПМЛ | 02.02.2014 18:16
Да ти изкопаят двора ли 
|