Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 06:06

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 31 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Предложение за промяна в регламента за купата на ПМЛ 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Предложение за промяна в регламента за купата на ПМЛ   |   02.02.2014 14:38

Diavolo написа:
Изобщо не е неосъществимо, просто някои хора са като щраусите и са заврели яко главите си някъде...
В играта цари диктатура и тесногръдие. Не се приема нищо ново, ако не е предложено от определени, удобни хора.
Това не можело, онова не можело. Нямало дати, мрън, мрън. Защо са междинки, бла бла. Неутралния терен бил глупост, защото бил трудоемък.
Ако ви е трудно да се занимавате кажете, ще се намерят други ентусиасти.
Но иначе продължавайте в същия дух -> :first: <-

Недей говори за ентусиасти, защото точно ТИ си би камшика заради това че няколко души не гласували за теб, но явно ти е поминало и обърна палачинката. Колкото до регламента аз одобрявам да е в един мач, с изключение на първите кръгове, но подкрепям и Мейджъра да се въведе принцип за домакинството като този в Купа Дейвис - за нови отбори, когато няма предишни мачове, вече се тегли жребий. Нуф така или иначе пуска статистики за двубоите помежду ни, няма да е толкова трудно да се вижда кой за последно е бил домакин и кой гост.

Последна промяна alessandron на 02.02.2014 14:52, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Предложение за промяна в регламента за купата на ПМЛ   |   02.02.2014 14:46

беше нормална реакция да си бия камшика
ти най-добре знаеш дали съм стабилен или не когато се заема с нещо и се посвета на него. от колко години водя игри, статистики, пускал съм какви ли не фермани. би трябвало това да се знае и не очаквах такава реакция на недоверие, макар че сега с дистанцията на времето и по-трезвото обмисляне на нещата виждам, че си беше малко детинско. щом не си с дявола, знчи си против него, тц тц
минало-заминало

(The Mummies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Предложение за промяна в регламента за купата на ПМЛ   |   02.02.2014 16:46

Аз съм против 3-4 души да взимат решение по искане на 1-2ма и то да важи за всички в ПМЛ. Мнение по тези въпроси има всеки и затова е съставен МС.

Ако МС вземе решение с някакво прилично мнозинство (каквото там сте приели) аз ще съм първия, който ще го постави за обсъждане в УС. Така на парче не съм съгласен и няма да се съглася УС да си губи времето, само за да предизвика още обсъждания с каквото и решение да вземе.

Колкото до организацията и ентусиастите, простите факти показват, че с изключение на Мейджа в 1-2 кръга и Шифтъра (само лайвскор) в няколко случая, всичко в ПМЛ водя аз. Не защото особено много искам да си губя времето, а защото абсолютно никой не иска да го прави. Така че не ми говорете колко лесно се организират кръгове на неутрален терен, очевидно няма вие да си губите 1-2 часа допълнително от времето.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Предложение за промяна в регламента за купата на ПМЛ   |   02.02.2014 16:49

Мандоре аз съм организирал такива мачове, трудно е ама не чак толкова, хайде сега... А и колко мача в годината са това? ;)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Предложение за промяна в регламента за купата на ПМЛ   |   02.02.2014 16:53

Diavolo написа:

Дай ги тези хора, веднага им се намира работа!

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Предложение за промяна в регламента за купата на ПМЛ   |   02.02.2014 17:07

Аз съм един от тях, а другите да си кажат, няма да им адвокатствам

само че мен не ме търси този сезон. бях се кандидатирал, знаеш историята.
а и Мандора прави всичко за ПМЛ, спечелил е моето уважение заради къртовския труд, но той не пише никъде другаде и не се занимава с нищо друго в този форум, а всички други какво правите тук?
Аз съм твърде много ангажиран с много други неща във форума и нося няколко дини, една допълнителна и бая тежичка ПМЛ диничка ще ми дойде малко в повечко, специално сега в този момент. А и сезонът е преполовен вече.
Догодина ше си помисля може пак да се кандидатирам, но ще си помисля добре, защото ако се захвана с нещо съм педант и го довеждам винаги до край, каквото и да ми коства.
А и сега говорим за следващия сезон, Мейджъре, Това са предложения за следващия сезон, не за този. Не изопачавай темата и не я вкарвай в друга насока

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Предложение за промяна в регламента за купата на ПМЛ   |   02.02.2014 17:09

Mandor написа:
Аз съм против 3-4 души да взимат решение по искане на 1-2ма и то да важи за всички в ПМЛ. Мнение по тези въпроси има всеки и затова е съставен МС.

Ако МС вземе решение с някакво прилично мнозинство (каквото там сте приели) аз ще съм първия, който ще го постави за обсъждане в УС. Така на парче не съм съгласен и няма да се съглася УС да си губи времето, само за да предизвика още обсъждания с каквото и решение да вземе.

Много йезуитски се измъкваш
МС да решава значи, а ако МС е единодушен за нещо, без значение какво, а вие сте 2-1 гласа примерно какво правиме, хм?

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Предложение за промяна в регламента за купата на ПМЛ   |   02.02.2014 17:26

Diavolo написа:
Mandor написа:

Много йезуитски се измъкваш
МС да решава значи, а ако МС е единодушен за нещо, без значение какво, а вие сте 2-1 гласа примерно какво правиме, хм?

По такива фундаментални въпроси действително МС трябва да поема инициатива - нали това му е идеята. А иначе ти също се измъкваш йезуитски - фръцна се в началото на сезона, сега искаш едикакво си да се организира. Гаранция догодина кой ще организира и колко души ще са няма ни най-малка - на Мандора даже му се чудя, че още продължава, като се сетя какво ми беше на мен. Като няма организатори, няма промени - просто е, ентусиасти :helpless:

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Предложение за промяна в регламента за купата на ПМЛ   |   02.02.2014 17:33

Аз подкрепям напълно Мандора в случая. Не може на един-двама нещо да не им харесва и да се решават некви кардинални неща. После някой друг надига глас и какво - пак обсъждаме наново ли.

Има си структура (МС), обсъждате и решавате там. Ако мнозинството е огромно по даден въпрос, УС няма никакъв проблем да се съобрази. А не тука пет човека да си говорим.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Предложение за промяна в регламента за купата на ПМЛ   |   02.02.2014 17:58

ок, има резон

но ние не можем да се разберем как точно да бъде формулирано новото предложение :dunno:

сега ще пробвам да видим

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Предложение за промяна в регламента за купата на ПМЛ   |   02.02.2014 18:16

Bjoern Bo написа:
Diavolo написа:

Дай ги тези хора, веднага им се намира работа!

Да ти изкопаят двора ли :laugh:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 31 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2