● RED OR DEAD - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг)
| Автор |
Съобщение |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: Пхахахахах | 27.10.2012 23:19
То това е повече от ясно и мисля не подлежи на коментар. Просто е нелепо,че няма никакъв баланс конкретно при нас. Само веднъж срещу Лузърс ни върза да им отменят двоен гол ама после на нас ни отмениха ТРИ и още 11 гола избегаха в 90тата. Сега кел файда,че отменили гола на Дембите като Тулуза бега в 93тата и така и така падаме. Дали е началото на сезона или края все тая - ПМЛ не ни заслужва 
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
pollo
(Primus Maximus)
|

Re: ● RED OR DEAD - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг) | 28.10.2012 16:28
баси проклетата 90-та минута... ей, как ме е яд, ще се пръсна по шевовете...
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: ● RED OR DEAD - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг) | 28.10.2012 16:34
Крайно разочарован съм от липсата на малко смелост за холандския мач. При положение, че трима души дават прогноза 2:2, при положение, че и аз самият казвам "малко повече смелост и да се сложи 2:2" и накрая пак изпускаме добра възможност и си оставаме с греда. Колективна грешка е това, при това сериозна ...
|
|   |
|
 |
|
pollo
(Primus Maximus)
|

Re: ● RED OR DEAD - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг) | 28.10.2012 16:49
ами защо не го игра 2:2, бе, шефе? :)
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: ● RED OR DEAD - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг) | 28.10.2012 16:54
Щото мачът е троен и за мен беше 2х повече. Имаше дадени 1:1/2:1 вече, няма как да оставя без 2-ка. Ти защо почваш от 1:1, не от 2:2?  Шефът ви избивки ли да измисля, потоци, мачове, дубли - айде и вие малко, в тая среща само гръцкия дубъл поисках изрично, друго не.
|
|   |
|
 |
|
pollo
(Primus Maximus)
|

Re: ● RED OR DEAD - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг) | 28.10.2012 16:58
ами за мен не беше троен, писала съм ти :) нищо, де, то и мен ме е яд, че не почнах от 2:2...
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: ● RED OR DEAD - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг) | 28.10.2012 16:59
Е Санде , не се излагай . По твърд хикс през уикенда няма .
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: ● RED OR DEAD - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг) | 28.10.2012 18:18
Като не вкарваме, ще ни вкарат - и то в Ередивизие, ебати. Тия Твенте са ебати лайнарите, един гол да вкарат само ... В крайна сметка обаче беше ясно, че все някога ще ни свърши серията, това ни е шести мач откак започна новата кампания в ПМЛ и се очертава първа загуба ...
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: ● RED OR DEAD - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг) | 28.10.2012 18:21
Еми аз съм се съобразил в прогнозата си освен с моето виждане също и с твоето - отиграното от мен го има като предложение от теб.  Нищо де, нито е първият мач, дето изтърваме, нито последният.
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Тъй | 28.10.2012 18:34
честита победа на РОД, напълно заслужена, още вчера казах на Тонзо да не се притеснява, а на нас ни се отнема и беглата надежда поне за равен с отлагането на Марсилия - Лион, макар че едва ли това ще е решаващо, просто РОД имат още три мача, ако не се лъжа, така че и повече голове могат да вкарат. Успех, Тонзе, а ние ще трябва да се поучим от този мач, има какви изводи да си вадим.
|
|   |
|
 |
|
nerra
(Primus Maximus)
|

Re: ● RED OR DEAD - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг) | 28.10.2012 18:37
Абе вижте какво няма какво да си правим разбори постфактум, щото от друга страна и аз и Пожето го хващахме гръцкия мач.  Много ясно, че в началото ти се вижда едно, а като излезе резултата - съвсем друго. И много ясно, че не можеш винаги да уцелиш кога да се довериш на интуицията си и кога да се съобразиш с общото мнение. За Монпелие-Ница си посипвам главата с пепел, очевидно моят нюх съвсем никакъв го няма 
|
|   |
|
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: Тъй | 28.10.2012 20:51
 |  |  |  | alessandron написа: честита победа на РОД, напълно заслужена, още вчера казах на Тонзо да не се притеснява, а на нас ни се отнема и беглата надежда поне за равен с отлагането на Марсилия - Лион, макар че едва ли това ще е решаващо, просто РОД имат още три мача, ако не се лъжа, така че и повече голове могат да вкарат. Успех, Тонзе, а ние ще трябва да се поучим от този мач, има какви изводи да си вадим. |  |  |  |  |
Благодаря за честитката, труден мач, успех на ПРИМУС! 
|
|   |
|
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: ● RED OR DEAD - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг) | 28.10.2012 20:57
Честита победа РОД!
Олимпия бе над всички, фамозен и в този мач! Цяло богатство е да имаш такъв играч в отбора си.
РОД тръгва бавно напред, да видим докъде ще го докараме. Иска ми се да вкарваме повече голове, а аз да не допускам голове, както се случи тази седмица. В следващите мачове трябва да трупаме точки, за да отидем в А група, където е нашето ниво и място. А отидем ли в А група, печелим титлата от раз, по-трудно ще бъде да се измъкнем от тази Б група, която ни тежи вече няколко години и трябва да се махаме от тук :)
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Тъй | 28.10.2012 20:58
 |  |  |  | tonzos_justice написа:  |  |  |  | alessandron написа: честита победа на РОД, напълно заслужена, още вчера казах на Тонзо да не се притеснява, а на нас ни се отнема и беглата надежда поне за равен с отлагането на Марсилия - Лион, макар че едва ли това ще е решаващо, просто РОД имат още три мача, ако не се лъжа, така че и повече голове могат да вкарат. Успех, Тонзе, а ние ще трябва да се поучим от този мач, има какви изводи да си вадим. |  |  |  |  |
Благодаря за честитката, труден мач, успех на ПРИМУС!  |  |  |  |  |
Така като гледам пак избора си на потоци съм доволен реално, защото първоначално като мачове ми се струваше, че повече шансове имате, а всъщност се оказа, че далеч не е така. Серия Б си беше ясна за избивки, но ето във Франция си се затруднил здраво в домакинския избор, а не се знаеше ако Марсилия - Лион беше се играл дали нямаше да изравним, в Белгия също ви бяга бая домакинския мач, Гърция и тя не ти е била лесна за домакински избор, в Холандия добре цъкваш Твенте, но това е, а там ние зверски се разминахме, остава Норвегия да видим как ще завърши за вас. Добро тактическо надлъгване се получи в крайна сметка, вярвам и през втория сезон ще има такава битка между нас.
|
|   |
|
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: Тъй | 28.10.2012 21:06
 |  |  |  | alessandron написа:  |  |  |  | tonzos_justice написа:  |  |  |  | alessandron написа: честита победа на РОД, напълно заслужена, още вчера казах на Тонзо да не се притеснява, а на нас ни се отнема и беглата надежда поне за равен с отлагането на Марсилия - Лион, макар че едва ли това ще е решаващо, просто РОД имат още три мача, ако не се лъжа, така че и повече голове могат да вкарат. Успех, Тонзе, а ние ще трябва да се поучим от този мач, има какви изводи да си вадим. |  |  |  |  |
Благодаря за честитката, труден мач, успех на ПРИМУС!  |  |  |  |  |
Така като гледам пак избора си на потоци съм доволен реално, защото първоначално като мачове ми се струваше, че повече шансове имате, а всъщност се оказа, че далеч не е така. Серия Б си беше ясна за избивки, но ето във Франция си се затруднил здраво в домакинския избор, а не се знаеше ако Марсилия - Лион беше се играл дали нямаше да изравним, в Белгия също ви бяга бая домакинския мач, Гърция и тя не ти е била лесна за домакински избор, в Холандия добре цъкваш Твенте, но това е, а там ние зверски се разминахме, остава Норвегия да видим как ще завърши за вас. Добро тактическо надлъгване се получи в крайна сметка, вярвам и през втория сезон ще има такава битка между нас. |  |  |  |  |
Определено Санде ми даде много трудни потоци и яката се изпотихме с тях. Гърция и Белгия са сложни първенства, а да печелиш в мач 1:0 в Холандия се случва веднъж на 10 пъти. Остава да видим тази Норвегия дали ще спукат топката и там.Франция е много диво място за футбол. Или си вкарват по два гола за 1:1 или стават голеади. Нямат логика много резултатите там. Лион и Марсилия щяха да си вкарат много голове 
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Тъй | 28.10.2012 21:10
Абе за Марсилия - Лион не съм убеден, че щяха да са с много голове - Жиняк е контузен, аут е за шест седмици, така че Марсилия са без основния си голмайстор. Отделно напоследък и са в криза, с лоши резултати. С интерес ще видя какъв ще е резултатът им когато играят, макар че тогава ситуацията сигурно ще е коренно различна и може тия прогнози, дето сега сме ги давали с определена идея изобщо да не важат.
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Тъй | 28.10.2012 21:55
1:0 краен, можехте да хванехте, ако не бяхте дублирали. Въобще имахте излишно много дубли, тоя все пак беше най-близко и най-реален.
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: ● RED OR DEAD - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг) | 28.10.2012 22:58
Брей, какво станало тука бе - Тонзо спечелил насред кочинката От ВИП БЕТ не сме никак доволни от получения резултат, а Тозно само може да го е яд,че фалира 2 пъти и не можа да се облажи най-сетне от успеха на неговия отбор =) Изобщо тва е кръга на изненадите явно след като добавиме и нашата загуба, но като гледам тука Примусите даже се отървали и след спасяване. Направо завиждам на отборите, които губят след като са били надиграни, а не като нас - греди, избивки и накрая паднеме... 
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
Последна промяна Крал Блуфен на 28.10.2012 22:58, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: ● RED OR DEAD - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг) | 28.10.2012 23:00
Фейенорд са виновни, баце, класическо равенство беше мача ни с РОД. 
|
|   |
|
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: ● RED OR DEAD - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг) | 28.10.2012 23:01
РОД безпроблемно печели Б група, а в 6 кръг ви бием с 3:0, без никаква капка интрига!  Аз съм класа, а вие нямате нападатели :)
|
|   |
|
|