Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 25.08.2026 21:32

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 44 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
● RED OR DEAD - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг) 
Автор Съобщение
(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: Пхахахахах   |   27.10.2012 23:19

alessandron написа:
Тепърва има да върви сезонът, рано е за оплаквания и жалвания. Култовата Б група си остава ВИНАГИ такава и не може да е друго, когато тук са МИЛИОНЕРИТЕ с трофеи във витрината като КУПАТА на ПМЛ, АКТУАЛНИТЕ НОСИТЕЛИ НА КУПАТА и СУПЕРКУПАТА РОД, ТРИКРАТНИЯТ ШАМПИОН на ПМЛ VALIANT KNIGHTS, още един НОСИТЕЛ НА КУПАТА в лицето на Бандата. Елитността на компанията НЕ ПОДЛЕЖИ НА СЪМНЕНИЕ !!!

То това е повече от ясно и мисля не подлежи на коментар. Просто е нелепо,че няма никакъв баланс конкретно при нас. Само веднъж срещу Лузърс ни върза да им отменят двоен гол ама после на нас ни отмениха ТРИ и още 11 гола избегаха в 90тата. Сега кел файда,че отменили гола на Дембите като Тулуза бега в 93тата и така и така падаме. Дали е началото на сезона или края все тая - ПМЛ не ни заслужва :salute:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг)   |   28.10.2012 16:28

баси проклетата 90-та минута... ей, как ме е яд, ще се пръсна по шевовете...

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг)   |   28.10.2012 16:34

pollo написа:
баси проклетата 90-та минута... ей, как ме е яд, ще се пръсна по шевовете...

Крайно разочарован съм от липсата на малко смелост за холандския мач. При положение, че трима души дават прогноза 2:2, при положение, че и аз самият казвам "малко повече смелост и да се сложи 2:2" и накрая пак изпускаме добра възможност и си оставаме с греда. Колективна грешка е това, при това сериозна ...

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг)   |   28.10.2012 16:49

ами защо не го игра 2:2, бе, шефе? :)

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг)   |   28.10.2012 16:54

pollo написа:

Щото мачът е троен и за мен беше 2х повече. Имаше дадени 1:1/2:1 вече, няма как да оставя без 2-ка. Ти защо почваш от 1:1, не от 2:2? :-P Шефът ви избивки ли да измисля, потоци, мачове, дубли - айде и вие малко, в тая среща само гръцкия дубъл поисках изрично, друго не.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг)   |   28.10.2012 16:58

ами за мен не беше троен, писала съм ти :) нищо, де, то и мен ме е яд, че не почнах от 2:2...

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг)   |   28.10.2012 16:59

alessandron написа:
pollo написа:

Щото мачът е троен и за мен беше 2х повече. Имаше дадени 1:1/2:1 вече, няма как да оставя без 2-ка. Ти защо почваш от 1:1, не от 2:2? :-P Шефът ви избивки ли да измисля, потоци, мачове, дубли - айде и вие малко, в тая среща само гръцкия дубъл поисках изрично, друго не.

Е Санде , не се излагай . По твърд хикс през уикенда няма .

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг)   |   28.10.2012 18:18

Като не вкарваме, ще ни вкарат - и то в Ередивизие, ебати. Тия Твенте са ебати лайнарите, един гол да вкарат само ... В крайна сметка обаче беше ясно, че все някога ще ни свърши серията, това ни е шести мач откак започна новата кампания в ПМЛ и се очертава първа загуба ...

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг)   |   28.10.2012 18:21

pollo написа:
ами за мен не беше троен, писала съм ти :) нищо, де, то и мен ме е яд, че не почнах от 2:2...

Еми аз съм се съобразил в прогнозата си освен с моето виждане също и с твоето - отиграното от мен го има като предложение от теб. ;-) Нищо де, нито е първият мач, дето изтърваме, нито последният.

(Primus Maximus)

Мнение  Тъй   |   28.10.2012 18:34

честита победа на РОД, напълно заслужена, още вчера казах на Тонзо да не се притеснява, а на нас ни се отнема и беглата надежда поне за равен с отлагането на Марсилия - Лион, макар че едва ли това ще е решаващо, просто РОД имат още три мача, ако не се лъжа, така че и повече голове могат да вкарат. Успех, Тонзе, а ние ще трябва да се поучим от този мач, има какви изводи да си вадим.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг)   |   28.10.2012 18:37

Абе вижте какво няма какво да си правим разбори постфактум, щото от друга страна и аз и Пожето го хващахме гръцкия мач. :-P Много ясно, че в началото ти се вижда едно, а като излезе резултата - съвсем друго. И много ясно, че не можеш винаги да уцелиш кога да се довериш на интуицията си и кога да се съобразиш с общото мнение.
За Монпелие-Ница си посипвам главата с пепел, очевидно моят нюх съвсем никакъв го няма :unsure:

(Red or Dead)

Мнение  Re: Тъй   |   28.10.2012 20:51

alessandron написа:
честита победа на РОД, напълно заслужена, още вчера казах на Тонзо да не се притеснява, а на нас ни се отнема и беглата надежда поне за равен с отлагането на Марсилия - Лион, макар че едва ли това ще е решаващо, просто РОД имат още три мача, ако не се лъжа, така че и повече голове могат да вкарат. Успех, Тонзе, а ние ще трябва да се поучим от този мач, има какви изводи да си вадим.

Благодаря за честитката, труден мач, успех на ПРИМУС! :-)

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг)   |   28.10.2012 20:57

Честита победа РОД!

Олимпия бе над всички, фамозен и в този мач! Цяло богатство е да имаш такъв играч в отбора си.

РОД тръгва бавно напред, да видим докъде ще го докараме. Иска ми се да вкарваме повече голове, а аз да не допускам голове, както се случи тази седмица. В следващите мачове трябва да трупаме точки, за да отидем в А група, където е нашето ниво и място. А отидем ли в А група, печелим титлата от раз, по-трудно ще бъде да се измъкнем от тази Б група, която ни тежи вече няколко години и трябва да се махаме от тук :)

(Primus Maximus)

Мнение  Re: Тъй   |   28.10.2012 20:58

tonzos_justice написа:
alessandron написа:

Така като гледам пак избора си на потоци съм доволен реално, защото първоначално като мачове ми се струваше, че повече шансове имате, а всъщност се оказа, че далеч не е така. Серия Б си беше ясна за избивки, но ето във Франция си се затруднил здраво в домакинския избор, а не се знаеше ако Марсилия - Лион беше се играл дали нямаше да изравним, в Белгия също ви бяга бая домакинския мач, Гърция и тя не ти е била лесна за домакински избор, в Холандия добре цъкваш Твенте, но това е, а там ние зверски се разминахме, остава Норвегия да видим как ще завърши за вас. Добро тактическо надлъгване се получи в крайна сметка, вярвам и през втория сезон ще има такава битка между нас.

(Red or Dead)

Мнение  Re: Тъй   |   28.10.2012 21:06

alessandron написа:
tonzos_justice написа:
alessandron написа:

Така като гледам пак избора си на потоци съм доволен реално, защото първоначално като мачове ми се струваше, че повече шансове имате, а всъщност се оказа, че далеч не е така. Серия Б си беше ясна за избивки, но ето във Франция си се затруднил здраво в домакинския избор, а не се знаеше ако Марсилия - Лион беше се играл дали нямаше да изравним, в Белгия също ви бяга бая домакинския мач, Гърция и тя не ти е била лесна за домакински избор, в Холандия добре цъкваш Твенте, но това е, а там ние зверски се разминахме, остава Норвегия да видим как ще завърши за вас. Добро тактическо надлъгване се получи в крайна сметка, вярвам и през втория сезон ще има такава битка между нас.

Определено Санде ми даде много трудни потоци и яката се изпотихме с тях. Гърция и Белгия са сложни първенства, а да печелиш в мач 1:0 в Холандия се случва веднъж на 10 пъти. Остава да видим тази Норвегия дали ще спукат топката и там.Франция е много диво място за футбол. Или си вкарват по два гола за 1:1 или стават голеади. Нямат логика много резултатите там. Лион и Марсилия щяха да си вкарат много голове :-)

(Primus Maximus)

Мнение  Re: Тъй   |   28.10.2012 21:10

tonzos_justice написа:
Определено Санде ми даде много трудни потоци и яката се изпотихме с тях. Гърция и Белгия са сложни първенства, а да печелиш в мач 1:0 в Холандия се случва веднъж на 10 пъти. Остава да видим тази Норвегия дали ще спукат топката и там.Франция е много диво място за футбол. Или си вкарват по два гола за 1:1 или стават голеади. Нямат логика много резултатите там. Лион и Марсилия щяха да си вкарат много голове :-)

Абе за Марсилия - Лион не съм убеден, че щяха да са с много голове - Жиняк е контузен, аут е за шест седмици, така че Марсилия са без основния си голмайстор. Отделно напоследък и са в криза, с лоши резултати. С интерес ще видя какъв ще е резултатът им когато играят, макар че тогава ситуацията сигурно ще е коренно различна и може тия прогнози, дето сега сме ги давали с определена идея изобщо да не важат.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: Тъй   |   28.10.2012 21:55

tonzos_justice написа:
Остава да видим тази Норвегия дали ще спукат топката и там.

1:0 краен, можехте да хванехте, ако не бяхте дублирали. Въобще имахте излишно много дубли, тоя все пак беше най-близко и най-реален.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг)   |   28.10.2012 22:58

Брей, какво станало тука бе - Тонзо спечелил насред кочинката :safin:

От ВИП БЕТ не сме никак доволни от получения резултат, а Тозно само може да го е яд,че фалира 2 пъти и не можа да се облажи най-сетне от успеха на неговия отбор =)

Изобщо тва е кръга на изненадите явно след като добавиме и нашата загуба, но като гледам тука Примусите даже се отървали и след спасяване. Направо завиждам на отборите, които губят след като са били надиграни, а не като нас - греди, избивки и накрая паднеме... :salute:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Последна промяна Крал Блуфен на 28.10.2012 22:58, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг)   |   28.10.2012 23:00

Крал Блуфен написа:

От ВИП БЕТ не сме никак доволни от получения резултат, а Тозно само може да го е яд,че фалира 2 пъти и не можа да се облажи най-сетне от успеха на неговия отбор =)

Изобщо тва е кръга на изненадите явно след като добавиме и нашата загуба, но като гледам тука Примусите даже се отървали и след спасяване. Направо завиждам на отборите, които губят след като са били надиграни, а не като нас - греди, избивки и накрая паднеме... :salute:

Фейенорд са виновни, баце, класическо равенство беше мача ни с РОД. :oops:

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг)   |   28.10.2012 23:01

Крал Блуфен написа:

РОД безпроблемно печели Б група, а в 6 кръг ви бием с 3:0, без никаква капка интрига! :-) Аз съм класа, а вие нямате нападатели :)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 44 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща